σπασαρχιδες εμεις οι "Εγγλεζοι" απ' οτι φαινεται...

περιμενουμε εναγωνιως λοιπον
Το τέλος της ειδικής είναι τέλος ειδικής και όχι ΣΕΧ.mitsos wrote:Eχετε απολυτο δικιο σε οσα αναφερετε παραπανω, θα επρεπε να γνωριζουμε καλυτερα τον κανονισμο, ειναι λαθος κ παραλειψη μας αυτο.
Θα ηθελα ομως μια διευκρινηση:
Το ΣΕΧ στο τελος της SS6 το περασαμε κανονικα (αρα ενημερωθηκε η επιτροπη) και ξεκινησαμε για την Liaison7.
Το ΣΕΧ στo τελος της Liaison7 δεν το περασαμε ποτε κ βρεθηκαμε μεσα στην liaison 8.
Περασαμε το ΣΕΧ στο τελος της Liaison8 (αρα ενημερωθηκε η επιτροπη) και συνεχισαμε στην SS7.
Aρα λογικα, οταν πηραμε εκκινηση για την SS7 η επιτροπη γνωριζε, η θα επρεπε να γνωριζει, οτι ειμαστε αποκλεισμενοι απο τον αγωνα.
Κατα συνεπεια επιτρεπετε δινεται εκκινηση σε ενα αυτοκινητο που ειναι με ποινη αποκλεισμου??
Απλη ερωτηση ειναι, για να μαθαινουμε....
΄Aggelos wrote:StruppiTeam, τελικα ειμαστε μεγαλοι
![]()
Επρεπε να το 'χαμε καταλαβει... που 'σαι Παπαδημητριου!!!! Ακους;;;;Ιχνηλάτης wrote:΄Aggelos wrote:StruppiTeam, τελικα ειμαστε μεγαλοι
![]()
Έχουμε αποθημένα που έχουμε με τα LR, τώρα να δείτε τί θα πάθετε...
StruppiTeam wrote:και στο Πασαλιμάνι σου είπα κάτι το Σάββατο το πρωϊ
και το ξέχασες φαίνεται
Αχ ρε Φριαρ.... εγώ είμαι νέος εδώ και στο φόρουμ και στους 4Χ4 αγώνες.
Οπότε εφόσον είμαι νέος, ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν με ποιον μιλάω αυτή τη στιγμή.
Εσύ μπορεί να είσαι εδώ 1 χρόνο, 5 χρόνια (δεν γνωρίζω) και εγώ είμαι μόνο μία μέρα
σε αυτό το φόρουμ. Πολλοί άλλοι άνθρωποι να σε ξέρουν εδώ μέσα.... όμως εγώ ο καημένος
που είμαι μόλις μία ημέρα μέλος σε αυτό το φόρουμ.... πως να σε ξέρω?
Μου γράφεις ότι κάτι μου είπες το Σαββατο το πρωί..... εφόσον δεν γνωρίζω με ποιό άτομο
μιλάω τώρα.... πως να γνωρίζω ποιός είσαι αυτός που μου είπε κάτι το Σαββατο το πρωί?
Συγνώμη αλλα σε παρακαλώ θυμισέ μου.
ΥπερβολέςΦωκίων wrote:καπως πως να το πω ευμεγεθης κυριος........................