Συγγνωμη αλλα δεν μπορω να δεχτω μια τετοια εξηγηση... πειτε με ξεροκεφαλο.Ιχνηλάτης wrote:Όχι. Έγινε ενδεικτικά για μία συμμετοχή. Δε μπορεί να γίνει με όλες. Αν θέλετε κατ΄ιδίαν από τα γραφεία μας.
Γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που συμμετεχω σ εναν αγωνα εχω καποιες υποχρεωσεις. Να περναει το αμαξι μου
τον τεχνικο ελεγχο, να συμμορφωνομαι με τους κανονισμους του αγωνα και της διοργανωσης και να καταβαλω τα χρηματα της συμμετοχης /
εξοπλισμου / λισανς κ.οκ.
Μηπως ειναι στις υποχρεωσεις ομως στης διοργανωσης η δημοσιευση των αποτελεσματων σε πληρη μορφη;
Κι εμεις σαν πληρωμα τρεξαμε στην entry σαν τον δευτερο αγωνα που εχουμε τρεξει ποτε, με σκοπο να συλλεξουμε εμπειριες, να δουμε την αποδοση μας
και να αναλυσουμε τα αποτελεσματα. Τα οποια δεν μας τα δινετε. Αν πχ - ηθελα να κανω μια ενσταση, πως μπορω να την κανω χωρις να εχω δει πληρη αποτελεσματα;
Να περασω απο τα γραφεια σας, εστω, αλλα δεν θα ηταν πιο ευκολο να τα δημοσιευατε καπου στο φορουμ απο το να τρεχουν ολοι της κατηγοριας στα Μελισσια / Βριλησσια / εκει που ειστε?
Φιλικα,
Αγγελος Παντελιδης