ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

dodo

Re: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ “ΑΘΗΝΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Post by dodo »

Φωκίων wrote:Απλά μια διευκρινιστικη ερωτηση να δω αν καταλαβα καλα

Μεσα οκτωβριου 3 μερες 1000 χλμ
( σε ενα μηνα)
Μεσα Νοεμβριου 3 μερες 1000 χλμ
( σε 20 μερες)
Τελη Νοεμβριου 2 μερες 1000 χλμ
( σε ενα μηνα ξανα)
1 Ιανουαριου 5 ( ενεργες ) μερες 1500 χλμ
:lol: :lol: :lol: :lol:

Διακρίνω ενα μικρό κενό μεσα στον Δεκεμβρη....
Να κανονισουμε κανένα 10ήμερο trophy marathon αντοχής!!!!

somebody shoot me.... :ugeek:
Live free or die
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Οχι βρε..... το κενο που βλεπεις ειναι επιτιδες, ισα ισα να προλαβουν οσοι εχουν παιδια να στολισουν το δεντρο και βουρ ξανα....
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Α ναι και

18 - 23 Σεπτεμβριου το Balkan... 2000 χλμ
stavrosd

Post by stavrosd »

:lol: :lol:
"Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα"
:lol: :lol:
Πάντως για να μην υπερβάλουμε event σαν αυτό της πρωτοχρονιάς ή διεθνής αγώνες όπως του Σεπτεμβρίου δε θα πρέπει σώνει και ντε να συνυπολογίζουν τους πρωταθληματικούς.
Ο μεν πρωτοχρονιάτικος αν κατάλαβα καλά πρόκειται για εκδρομικού χαρακτήρα event, το δε Balkan τι να κάνουμε είναι διεθνής οπότε λίγο υπολογίζει τους εθνικούς αγώνες.
aapo wrote:γ. Τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο δεν υπάρχει κανένας Αγώνας
Αυτό δε νομίζω οτι είναι ακριβές. Υπάρχει τον Δεκέμβριο ένα Trai Ride και όσο για τον Ιανουάριο δε ξέρουμε ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010!
S.Doukeris wrote:Για την επιτροπή δεν ρωτάω καν.
Να ρωτήσεις! Αν δεν ρωτήσεις εσύ που είσαι μέλος ποιος θα ρωτήσει?
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Σπύρο , Φωκίωνα , dodo , stavrosd : Σέβομαι τις απόψεις σας και ευχαριστώ για την κριτική. Θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη σύντομα και βεβαίως τα αποτελέσματα για το μέλλον που θα φέρουν αρκετές αλλαγές. αα
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Αγαπητε μου Κυριε Αποστολιδη
Ο χαρακτηρας μου δεν μου επιτρεπει να ασκω κριτικη σε κατι που δεν με αφορα αμεσα. Ηταν απλά μια διαπιστωση .
( Το χιουμοριστικό σχολιο με τον dodo που ακολουθησε ηταν "διαλογος" λογω της μακροχρονης φιλιας μου μαζι του ..)

Δεν σας κρυβω βεβαια οτι με προβληματισε η ανακοινωση αυτου του αγωνα και θετικά καθοτι υποθετω οτι προκειται περι μιας γιορτης που θα κανει "διασημο" το ειδος "μας"
οσο ομως και με προβληματισε καθοτι
α. θεωρωντας οτι οντως εχετε την εγκριση της ΕΘΕΑ ( προς θεου δεν το αμφισβητω σε καμια περιπτωση ) μου κανει εντυπωση οτι ο Κος Δουκερης "δεν ειχε ιδεα" οντας κι αυτός όπως κι εσεις,μελος της ίδιας επιτροπης 4χ4 η οποια ΕΙΝΑΙ μελος της ΕΘΕΑ...

β. Μου κανει εντυπωση οτι τοσοι πολλοι αγωνες εξαιρετικά μεγαλης διαρκειας για τα Ελληνικά τουλαχιστον δεδομενα μεχρι τωρα, μαζευτηκαν σε ενα πενταμηνο και καλιστα αν τους κοιτουσε καποιος μονο αυτους μεχρι και "τυπου πρωταθλημα" θα μπορουσε να τους θεωρησει.. 5 συνεχομενοι long-range 1000+χλμ εκει που περσι ηταν.... 1.... ( περιπου 1 ανα μηνα βγαινει...) δεν φοβαστε μηπως οι αγωνιζόμενοι "κουραστουν" ή "δεν μπορουν"?????

γ. Ταπεινη μου γνωμη ως...Δοκιμος Τεχνικός εφορος ( τρομαρα μου ) και με ολο το θαρρος, αλλα εν οψη κι ολης της κουβεντας περι θεματων ασφαλειας που εχει γινει στο παρον φορουμ, πιστευω οτι θα πρεπει για λογους που εχουν συζητηθει, να ανακοινωσετε ταχιστα με ΠΟΙΟΥΣ κανονισμους θα γινει ο εν λογω αγωνας, ειδικά αν απαιτουνται πλεον ( εσεις ξερετε καλυτερα ) σοβαρες τεχνικές μετατροπες... π.χ. cage, ετσι ωστε οι αγωνιζομενοι με χορηγους τον Τσεπιδιο-Παντελονιδιο ΑΕΒΕ να μπορουν να προγραμματισουν τι χρειαζονται και ποσο θα στοιχισει ωστε να προετοιμαστουν καταλληλα...

Σας ευχαριστω που με διαβασατε.
Φωκίων

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by Φωκίων »

aapo wrote:Ακολουθώντας τις συζητήσεις και θέλοντας να προσαρμοσθώ στα νέα μέτρα σχετικά με την ασφάλεια των αγωνιζομένων και των αγώνων γενικώτερα αφαιρώ το νυκτερινό σκέλος και ελλατώνονται αισθητα τα χιλιόμετρα. Θα έχετε περισσότερα νέα σύντομα.
Μεταφεροντας το ανωτερο απο το νημα του αντοιστιχου αγωνα εχω την απωρεια που εχει σχεση με το υπογραμισμενο

Κι η απωρεια ειναι ευλογη νομιζω, επισημοποιηθηκε κατι?????
Γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι το κουβεντιαζαμε αλλα δεν "περπαταγε" κατι ( προφανως εκανα λαθος..)
stavrosd

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by stavrosd »

Πράγματι εύλογη ερώτηση, και να συμπληρώσω και το παρακάτω κομμάτι
aapo wrote:Σπύρο , Φωκίωνα , dodo , stavrosd : Σέβομαι τις απόψεις σας και ευχαριστώ για την κριτική. Θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη σύντομα και βεβαίως τα αποτελέσματα για το μέλλον που θα φέρουν αρκετές αλλαγές. αα
απο το θέμα για τον πρωτοχρονιάτικο μαραθώνιο.
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Φωκίων wrote:Αγαπητε μου Κυριε Αποστολιδη

γ. Ταπεινη μου γνωμη ως...Δοκιμος Τεχνικός εφορος ( τρομαρα μου ) και με ολο το θαρρος, αλλα εν οψη κι ολης της κουβεντας περι θεματων ασφαλειας που εχει γινει στο παρον φορουμ, πιστευω οτι θα πρεπει για λογους που εχουν συζητηθει, να ανακοινωσετε ταχιστα με ΠΟΙΟΥΣ κανονισμους θα γινει ο εν λογω αγωνας, ειδικά αν απαιτουνται πλεον ( εσεις ξερετε καλυτερα ) σοβαρες τεχνικές μετατροπες... π.χ. cage, ετσι ωστε οι αγωνιζομενοι με χορηγους τον Τσεπιδιο-Παντελονιδιο ΑΕΒΕ να μπορουν να προγραμματισουν τι χρειαζονται και ποσο θα στοιχισει ωστε να προετοιμαστουν καταλληλα...

Σας ευχαριστω που με διαβασατε.
Αν και ο κανονισμός (Ειδικός & Τεχνικός ) δεν έχει ολοκληρωθή εκείνο που μπορώ να πω είναι οτι θα ακολουθήση τα διεθνή πλαίσια των Regularity και οι μετρήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά.
Δεν χρειάζεται επιπλέον προετοιμασία. Ο διαχωρισμός των κατηγοριών γίνετε μόνο για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό και τα έπαθλα.
Ολοι θα ακολουθήσουν την ιδια διαδρομή και τους ίδιους χρόνους.
Είμαι στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. αα
Isidoros Dedes

Post by Isidoros Dedes »

Άρχισαν πάλι να πετάγονται πέτρες....................
Κάθε φορά τα ίδια & τα ίδια.
Σαραντατόσες σελίδες σε άλλα θέματα και άκρη δεν βγαίνει. Άντε να δούμε πόσες σελίδες θα μαζέψει το συγκεκριμένο post it.
Και όλα αυτά επειδή κάποιοι, θεωρούν κτήμα τους την όποια διοργάνωση.
Αμάν.....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”