Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Φωκίων

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by Φωκίων »

Με το "προβολή" εννοω ΟΛΑ τα στοιχεια "πακετο", βεβαιως ΚΑΙ αυτα που αναφερεις.. οχι βεβαια μονο "μπλα μπλα και ουσια μηδεν" δεν εννοουσα αυτο σε καμια περιπτωση..
mitsos

Post by mitsos »

Φωκίων wrote:Με το "προβολή" εννοω ΟΛΑ τα στοιχεια "πακετο", βεβαιως ΚΑΙ αυτα που αναφερεις.. οχι βεβαια μονο "μπλα μπλα και ουσια μηδεν" δεν εννοουσα αυτο σε καμια περιπτωση..
Εγω με το προβολη καταλαβαινω το "διαφημιση" κ νομιζω το ιδιο κ ο περισσοτερος κοσμος....
Anyway, αφου το διευκρινησες οκ....
Απλα γιατι πριν ακουγονταν οτι ο κοσμος "τρωει" οτι του "σερβιρουν" με τροπο......
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκίωνα συμφωνώ και επαυξάνω και ειδικά τώρα θα παίξει ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο.
Άπλα υπο τις παρούσες δραματικές (ή δραματοποιημένες) συνθήκες, μάλλον θα πρέπει οι οργανωτές εκτός απο μεγαλύτερη προσπάθεια για προβολή, να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα πιο ριζικά.
Όπως το πλήθος των αγώνων και τα κενά μεταξύ αυτών, τους πολυήμερους με τι παροχές μπορούν να γίνουν, με μεγαλύτερη συμμετοχή των τοπικών φορέων , λεσχών κτλ.
Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά το Πευκί έδειξε οτι ναι μεν παίζει σημαντικό ρόλο η προβολή και η ιστορία αλλά είναι οριακά αποτελεσματικοί παράγοντες :|
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Νομίζω πως λίγο από όλα χρειάζεται για να μαζέψει συμμετοχές ένας αγώνας. Σίγουρα δεν φταίει μόνο η προβολή για την περίπτωση του Πύργου. Το συζητάμε μόνο και μόνο γιατί μας στεναχώρισε που ένας αγώνας αναβλήθηκε και μάλιστα ηταν της επιλογής μας. :cry: Δυστηχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο καλός αγώνας θα ήταν, εκτός και αν γίνει κάποια στιγμή το χειμώνα. Αν και αυτό φαντάζει δύσκολο με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει.
Θα τα πούμε Δήμητρα απ΄ότι κατάλαβα στα Καλάβρυτα. Σήμερα αποφασίσαμε με τον Χρήστο να πάμε και εμείς. :P
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
MaxGraves

Post by MaxGraves »

Φωκίων wrote: ή να το πω καπως αλλιως γιατι "προτιμησατε" εναν "ακριβο" αγωνα σε σχεση με εναν "φτυνοτερο"..
μηπως ηταν και "κατι αλλο"???
και εκει πιστευω ειναι το θεμα που λεει και ο Κωσταντινος οτι σας/μας εκανε να ΘΕΛΟΥΜΕ να παμε...

εννοειτε οτι οταν κατι σου κανει click ειναι σοβαρος παραγοντας

ειδικα αμα πρεπει να επιλεξεις να πας σε λίγους αγωνες, (ο καθενας για τους δικους του λογους)
θα πας σε αυτους που σε "τραβανε"
απλο

το ποιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι ισως το δικο μας

περυσι το φθινόπωρο, ειπαμε θα κανουμε εναν αγωνα
και ειχαμε να επιλεξουμε αναμεσα σε HRR, 24h, marathon4x4

και κοντρα σε οποιοδηποτε ρευμα!
ενω ολοι θα πηγαιναν (και πηγαν) στο 24h..

εμεις πηγαμε στο HRR!!

κατα πολυ ακριβοτερο και πολυημερο

και πηγαμε για τον απλο και μονο λογο..
γιατι μας εκανε παραπανω click!!

γιατι πιστευαμε οτι θα μας αρεσε ποιο πολυ η συγκεκριμενη φαση

και βεβαια ειχαμε την πολυτέλεια να παρουμε 1-2 μερες παραπανω off
και να δωσουμε και κατιτις παραπανω για την φαση μας
γιατι μην ξεχναμε, για αυτο γινονται ολα αυτα!

(και δεν μας απογοητευσε)

βασικο,
οτι ηταν καλα πλασαρισμενο και ειχες μια ιδεα τι θα γινει,
απο νωρις..

γιατι αμα δεν ξερεις τι και πως, δεν θα μπορεις να επιλεξεις..
οποτε θα πας στο δοκιμασμενο, εκει που πανε ολοι..

και ειδικα αυτο τον καιρο
που οι "αγωνιζομενοι" οι ποιο πολλοι ειναι part-time :)
εχει να πεσει πολυ επιλογη
Maximillian Graves
TeriosClub.com
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

stavrosd wrote:Φωκίωνα συμφωνώ και επαυξάνω και ειδικά τώρα θα παίξει ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο.
Άπλα υπο τις παρούσες δραματικές (ή δραματοποιημένες) συνθήκες, μάλλον θα πρέπει οι οργανωτές εκτός απο μεγαλύτερη προσπάθεια για προβολή, να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα πιο ριζικά.
Όπως το πλήθος των αγώνων και τα κενά μεταξύ αυτών, τους πολυήμερους με τι παροχές μπορούν να γίνουν, με μεγαλύτερη συμμετοχή των τοπικών φορέων , λεσχών κτλ.
Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά το Πευκί έδειξε οτι ναι μεν παίζει σημαντικό ρόλο η προβολή και η ιστορία αλλά είναι οριακά αποτελεσματικοί παράγοντες :|

Σταύρο, όχι οι οργανωτές αλλά οι "άρχοντες" των επάθλων, αυτοί που κανονίζουν τα πάντα. Ο οργανωτής δε μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω από τον αγώνα του, ακόμη και αν γίνει μέλος κάποιας επιτροπής - π.χ. εγώ. Όλα τα κανονίζουν οι "κάποιοι". Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθ -είς - είτε για να γίνουν σωστά και σε σωστές αποφάσεις οι αγώνες.

Εκτός αν λειτουργήσει το θέμα ομοσπονδία και σε λίγο καιρό οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση ποιό είναι το καλό και όχι ποιό είναι το "θέλω" κάποιων....
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιατί μετά δεν θα υπάρχουν "άρχοντες"?
Τέσπα
Εγώ σαν επιχειρηματίας έχω μάθει να υπακούω στο πλαίσιο που μου δύνεται και επιβάλλεται απο το κράτος, αλλά δεν περιμένω απο αυτό να μου πεί να πάρω τα μέτρα μου.
Ναι το πλαίσιο βοηθάει αλλά δεν χρειάζεται όλα να τα περιμένουμε απο τρίτους ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ

Post by Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ »

Ρε Σταύρο, αφού αυτοί κανόνιζαν και το πώς αναπνέαμε, για το πλαίσιο ψάχνεις; Ποιός όριζε άραγε τις ημερομηνίες; Ποιός φρόντισε το 2009 να υπάρχουν 3 μεγάλοι αγώνες ο ένας μετά τον άλλο;

Μη ξεχνάς ότι στο "πλαίσιο" ζητήθηκαν 13 αγώνες το 2010! Δεκατρείς... ούτε ένας, ούτε δύο... και η επιτροπή ή μάλλον ο επικεφαλής είχε σκοπό να γίνουν όλοι και να μετρήσουν όλοι στο πρωτάθλημα. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν εσένα σε καλύπτει, εγώ είμαι ικανοποιημένος...
stavrosd

Post by stavrosd »

Για τα στραβά και τα λάθη της επιτροπής πέρσυ, τα είπαμε τα φωνάξαμε και έτσι για διαφορά νομίζω οτι για τα ελληνικά δεδομένα ακούστηκαν.
Για τους 13 αγώνες ξέρεις και ξέρω πολύ καλά οτι ήταν στο σενάριο όλοι να γίνονταν πρωταθληματικοί και να μήν υπήρχε άλλο έπαθλο. Η διαφορά με αυτό που έγινε τελικά είναι οι 5 αγώνες του Offroad team να μην μετράν στο πρωτάθλημα.
Αν οι 13 αγώνες είναι πολλοί (αποφασίστηκε τον Νοέμβρη έτσι?) ή όχι, θα πρέπει πρώτα εσείς οι οργανωτές να το κρίνετε και μετά να το προτείνετε.
Αν εσείς ζητάτε απο την αρχή τοσους αγώνες, και όλοι έχετε τα επιχειρήματα σας, τί να κάνει η αρχή!
Θα έπρεπε να πεί "Α δε γινεται,μέχρι 6 αποφασίσαμε και πρόλαβαν οι Αθανασίου , Ναύπλιο,Κατσιμαλής οπότε Αποστολίδη, Πύργε και Αθανασουλόπουλε τον π@@λο)...μπορεί να γίνει και έτσι, ίσως είναι καλύτερα...
Η ΕΟΤΑ τι θα έκανε?
Με τι κριτήρια θα αποφάσιζε?
Ποιός θα εγγυόταν την αντικειμενικότητα των αποφάσεων?

Και να σου πώ κάτι ακόμα.
Προσωπικά και εγώ αν ήμουν στην θέση τους δύο πράγματα θα έκανα.
Ή θα άφηνα να γίνουν τόσοι αγώνες όπως φέτος ή θα έκανα αυστηρά 7 και μάλιστα μέ έναν οργανωτή. Οι λόγοι διαφορετικοί για κάθε σενάριο, αλλά αρκετά δίκαιοι!
Οτιδήποτε άλλο είναι πιο άδικο. (θα μου πείς είναι δίκαιο το σενάριο να τρέχει τη χρονιά όλη ένας οργανωτής? Ναί αν γίνει σωστά για το μέλλον του χώρου. Να ανέβουν όλα σε ένα α΄ επίπεδο και μετά ανοίγει ο χώρος ).
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

stavrosd wrote:Για τα στραβά και τα λάθη της επιτροπής πέρσυ, τα είπαμε τα φωνάξαμε και έτσι για διαφορά νομίζω οτι για τα ελληνικά δεδομένα ακούστηκαν.
.

Γι΄αυτό εξάλου δεν προσπαθούμε να αποφασίσουμε οι αγωνιζόμενοι, σε αυτό το θέμα που άνοιξε ο Σταύρος, πως θέλουμε τους αγώνες μας? Είναι δυνατόν να μην μπορει σε έναν τόσο μικρό χώρο, να υπάρχει συνενόηση μεταξύ τριών, τεσσάρων ανθρώπων? Προσπαθούμε να χωρίσουμε τον χώρο μας σε μικρότερα κομμάτια λες και η πίττα είναι μεγάλη? Και μετά απορούμε για τις λίγες συμμετοχές. :evil: Όταν οι καιροί είναι "δύσκολοι" τότε βγαίνουν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα. Στους "εύκολους" καιρούς όλοι "μάγκες" είναι. Ευτυχώς που δεν ξέρω το παρελθόν του χώρου και έτσι δεν παίρνω άθελα ή ηθελημένα, το μέρος κανενός. Το σίγουρο είναι πάντος πως δεν μου αρέσει καθόλου το κλίμα που δημιουργείται από κόντρες χωρίς αύριο, και τελικά εμάς τι μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές κόντρες του καθενός. 8-). Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρξει πρωτάθλημα χωρίς τον σεβασμό και την συνενόηση των οργανωτών? Αν ο καθένας σκέφτεται μόνο την "πάρτη" του και βάζει τρικλοποδιές στους άλλους, τότε μπρόστα δεν πρόκειται να πάμε. Και πάλι ξαναλέω πως δεν γνωρίζω το παρελθόν του χώρου.(και δεν θέλω να μάθω) 8-)
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”