team xtrackmbarlos wrote:αντε λοιπον να τελιονει ο αγονας μπας και ηρεμισουμε ..πανο βαλε ιδανικο χρονο 2 ωρες να παει η ποινι στεφανι .....panos110 wrote:Εχω υπερενταση απο το Μαιο μεχρι την επομενη εβδομαδα.GENERAL LEE wrote:Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ?![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σας !!!!
Μετα θα ηρεμησω.![]()
![]()
πλακα κανω φιλε εσι χερεις καλιτερα
αυτι η κουφαλα ο ζαουρις γιατι δεν γραφει ακομα δεν εχω καταλαβει
τον εχεις ακομα πανο στο βουνο ξεχασμενο
Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
- κυριακος αθανασιου
τελευταια προσπαθεια....
αν για καποιο λογο αποφασισε καποιος να τρεξει και δεν εχει 2 μελος στην ομαδα....προλαβαινουμε
ειμαστε ετοιμοι...αν και οπως εχω ξαναπει πρωτος αγωνας..
αν για καποιο λογο αποφασισε καποιος να τρεξει και δεν εχει 2 μελος στην ομαδα....προλαβαινουμε
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
-
Φωτης ranger
καουρα που την εχεις κυριακοκυριακος αθανασιου wrote:τελευταια προσπαθεια....![]()
αν για καποιο λογο αποφασισε καποιος να τρεξει και δεν εχει 2 μελος στην ομαδα....προλαβαινουμε![]()
KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
- κυριακος αθανασιου
πως να μην την εχω ρε φωτη....
προετοιμαζομαι για αυτον τον αγωνα απο τον μαιο...και τελευταια στιγμη δεν εχω ταιρι...
δεν εχω καουρα...εχω φαει τα λυσσακα μου!!!
προετοιμαζομαι για αυτον τον αγωνα απο τον μαιο...και τελευταια στιγμη δεν εχω ταιρι...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
Ελα υπομονη θα παμε στην Κρητη παρεα να παιξουμε στα μονοπατια του Κοκκινη.κυριακος αθανασιου wrote:πως να μην την εχω ρε φωτη....
Εγω να δεις ποσο εχω λυσσαξει...
ελα κοντα μου.....που λεει και ο Κοκκινης!!!!!panos110 wrote:Ελα υπομονη θα παμε στην Κρητη παρεα να παιξουμε στα μονοπατια του Κοκκινη.κυριακος αθανασιου wrote:πως να μην την εχω ρε φωτη....
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
samisnow wrote:ελα κοντα μου.....που λεει και ο Κοκκινης!!!!!panos110 wrote:Ελα υπομονη θα παμε στην Κρητη παρεα να παιξουμε στα μονοπατια του Κοκκινη.κυριακος αθανασιου wrote:πως να μην την εχω ρε φωτη....
![]()
τελιοσαμε και τον πισω εργατι ολα οκ
7 k simeraaaaaaaaaaaaa tuesday morning @ PATRA........
VALAWRAS
Θα πνιγεί η Κρήτη φέτος.samisnow wrote:ελα κοντα μου.....που λεει και ο Κοκκινης!!!!!panos110 wrote:Ελα υπομονη θα παμε στην Κρητη παρεα να παιξουμε στα μονοπατια του Κοκκινη.κυριακος αθανασιου wrote:πως να μην την εχω ρε φωτη....
![]()
Ψιστάκη, ασε τα λόγια και φερε να πιούμε τίποτα
Θα πνιγεί η Κρήτη φέτος.katsulas wrote:samisnow wrote:ελα κοντα μου.....που λεει και ο Κοκκινης!!!!!panos110 wrote:Ελα υπομονη θα παμε στην Κρητη παρεα να παιξουμε στα μονοπατια του Κοκκινη.κυριακος αθανασιου wrote:πως να μην την εχω ρε φωτη....
![]()
Ψιστάκη, ασε τα λόγια και φερε να πιούμε τίποτα[/quot
κριμα που δεν θα μπορεσω να ειμαι κοντα σας στον αγονα του κοκινι αν και πολλι θα το θελα
θα περασουν πολλι καλα οποιοσ αποφασισει να παρει μερος
γεια σου ρε κοκινι ...
ζαουρι βαλε ποιο δισκολα γιατι σε μια κουβεντα με αγονιζομενους που ειχα τους φενεται οτι θα κανουν περιπατο εχεις ξεχασει μοy φενεται οτι εχουν βελτιοθει ολα πλεον τα αυτοκινιτα και το ποιο βασικο δεν ειναι .....landrover file mou...
xaxaxaxxxaxaxxax
VALAWRAS
-
GENERAL LEE
Που το βρηκες αυτο το Video ρε συ ?
Βλεπω Αλατζογιαννη , Καλαιτζη , Ματσικιδη , Σιρρο, Ρουλη !!!!
Ετυχε να τρεξεις ποτε μ αυτους βρε γατακι ?
Παιδια μας λυπετε ολοι σας ....