Φωκιωνα, κατ αρχην να σου πω οτι αυτα ειναι προσωπικες μου αποψεις κ δεν ξερω καν αν ειναι σωστες η οχι αλλα οταν εψαξα να δωσω μια εξηγηση καπου εκει κατεληξα.Φωκίων wrote:Δημητρα..
Αντε και πες οτι συμφωνω μαζι σου οτι φταιει η οικονομική κριση ( η δικη μου αποψη δεν εχει σημασία δεν ειμαι αγωνιζόμενος. )
Αυτο που θα ηθελα να μου εξηγησεις τοτε ειναι γιατι
το σαφως ακριβωτερο πευκι ( 3ημερο ουσιαστικά, παρασκευη και Σαββατο για πολλους ειναι εργασιμη, ΠΟΛΥ περισσότερα χλμ, ΧΩΡΙΣ ξενοδοχεια κ.λ.π καλυμενα, και αλλα ) ειχε καμια 20αρια Ελληνικές συμετοχες
Το Πευκι ειναι θεσμος. Οποτε υπαρχουνε αγωνιζομενοι που ακολουθουνε τα trail ride κ οχι πρωταθληματικους αγωνες. Στο θεσμο του trail ride για τα 4χ4 ειναι ισως ο καλυτερος αγωνας!
Οποτε ειναι πολλοι που δεν θελουνε-με να τον χασουνε. Αν υπολογισεις οτι υπαρχουνε κ καπου 6-8 αυτοκινητα που πανε σε ολους τους αγωνες κ προσθεσεις κ τους ξενους βγαινει το αθροισμα των συμμετοχων.
Μακαρι κ απο τον Πυργο να κανανε τον αγωνα γιατι οι συμμετοχες απ οτι εμαθα ηταν στον αριθμο του Ναυπλοιου... Δεν το κανανε δεν μπορω να ξερω το γιατι....Το μηχανες ή οχι εχει να κανει με την τσεπη του οργανωτη αν θα βγει ή οχι, εδω ομως δεν ειχαμε δηλωσεις συμετοχης...
κατι παρομοιο ( αλλα εκει εγινε ο αγωνας και μπραβο τους για μενα ) ηταν και το Ναυπλιο
Εμεις δεν κοιταμε σαν πρωτη επιλογη το κοστος. Τρεξαμε στο Πευκι, ειχαμε στειλει κ την συμμετοχη στον Πυργο. Αυτο μπορουν να στο απαντησουνε οσοι τρεξανε στο Πευκι αλλα δεν εστειλαν συμμετοχη στον Πυργο.......ή να το πω καπως αλλιως γιατι "προτιμησατε" εναν "ακριβο" αγωνα σε σχεση με εναν "φτυνοτερο"..
μηπως ηταν και "κατι αλλο"???
Να σου πω κι ενα τελευταιο:
Ο προηγουμενος αγωνας κοστισε (φυσικα κ δεν φταιει η οργανωση ετσι μην παρεξηγηθουμε) αλλα καποιος που ετρεξε εναν 3ημερο να τρεξει σε λιγοτερο απο μηνα κ εναν 2ημερο ειναι πολυ....... Μιλαμε οτι θα δωσει 1500+ ευρω σε 30 μερες..... ειναι πολλα λεφτα!