Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

delis

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by delis »

Οδηγάμε και ο συνοδηγός μας λέει: «Για κοίτα εδώ, εδώ λέει... μπλα, μπλα, μπλα», εμείς θα απαντήσουμε: «Το βλέπω ρε μαλακα δεν το βλέπω; Στραβός είμαι;». Αν όμως π.χ. προσπεράσουμε το σημείο στο οποίο έπρεπε να είχαμε στρίψει, αρχίζουμε τα μπινελίκια στο συνοδηγό, αυτός θα δικαιολογηθεί κα θα πει: «Το είδα στην πινακίδα ρε παπαρα, αλλά υπέθεσα πως το είδες και συ», εμείς τίγκα στα νεύρα θα απαντήσουμε: «Καλά ρε μιναρα και τι ήθελες; Να κοιτάω πινακίδες; Εγώ οδηγώ. Όλα εγώ θα τα κάνω,ρε τρομπα »

χαχαχχαχχααχαχαχα κατι τετοιο σιμβενει με τον αλεξ μεσα στο αμαξι πολλι μπινελικι μιλαμε
VALAWRAS
delis

Post by delis »

GENERAL LEE wrote:
team xtrackmbarlos wrote:
....respect ....arxonta se perimenoume
τι respect και αρχοντα παλι βρε γατακι ? σε επιασε παλι ο τρεμουστος και γραφεις greeklish ? χαχαχαχαα

Τι φοβασε ? αυτος το πρωι κουμπωνει μια σακουλα χαπια για να σηκωθει απ το κρεβατι ! Φαντασου να χει να οδησει κιολας :lol: :lol: :lol:
επ μικρε Μη μου το παίζεις ιστορία, γιατί θα σ'το παίξω γεωγραφία και θα με ψάχνεις...
VALAWRAS
panos110

Post by panos110 »

:[/quote]

επ μικρε Μη μου το παίζεις ιστορία, γιατί θα σ'το παίξω γεωγραφία και θα με ψάχνεις...[/quote]

Γεια σου ρε Δελλη με τις ατακες σου!!! :lol: :lol: :lol:
JEEP wrote:Φημες Φημες :roll: :roll: ΓΑΤΑΚΙ :lol: :lol: Αλλα ποτε δεν ξερεις τρεμε!!!!!!!!! τρεμε !!!!!!!!!!!!!!
Καλα αν κατεβει και η ομαδα του Θεολογη......
Διαβαστε παλι προσεκτικα τις συμμετοχες μια προς μια και θα καταλαβετε τι μαχη θα γινει.
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα,προσπαθωντας να σκεφτω τον ιδανικο χρονο που θα ορισουμε.
Υπολογιζα οδηγωντας με το μυαλο μου τουλιπα τουλιπα,ξανα και ξανα,αλλα μ εσας που συμμετεχετε δεν βγαζω ακρη.
Η εννοια χρονος ειναι σχετικη με τετοια πληρωματα.
Με τοσο τρελους οδηγους και συνοδηγους που εκτος απο τον αγωνα,εχουν και την προσωπικη τους κοντρα στα φορουμ που κραταει μηνες.
Παμε βουνο για τις τελευταιες λεπτομερειες.
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ? :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα σας !!!! :lol:
panos110

Post by panos110 »

GENERAL LEE wrote:Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ? :lol: :lol: :lol:

Εχω υπερενταση απο το Μαιο μεχρι την επομενη εβδομαδα.
Μετα θα ηρεμησω. :lol: :lol: :lol:
delis

Post by delis »

panos110 wrote:
GENERAL LEE wrote:Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ? :lol: :lol: :lol:

Εχω υπερενταση απο το Μαιο μεχρι την επομενη εβδομαδα.
Μετα θα ηρεμησω. :lol: :lol: :lol:
αντε λοιπον να τελιονει ο αγονας μπας και ηρεμισουμε ..πανο βαλε ιδανικο χρονο 2 ωρες να παει η ποινι στεφανι .....
πλακα κανω φιλε εσι χερεις καλιτερα
αυτι η κουφαλα ο ζαουρις γιατι δεν γραφει ακομα δεν εχω καταλαβει
τον εχεις ακομα πανο στο βουνο ξεχασμενο
VALAWRAS
delis

Post by delis »

VALAWRAS
Kritikos

Post by Kritikos »

Εγω δεν εχω κοντρα με κανενα, αλωστε ιδου η ροδος και το πειδιμα.νομηζω, οτι πρωτα τρεχεις με το μιαλο και μετα με τα υπολειπα.τωρα κοντος ψαλμος αλοιλουοια τα υπολοιπα ας λοιπου νε γιατι στο τελος κατα ντα ει μαλακεια και γελειο ελα κοντα μου (01)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ. ΓΙΑΣΟΥ ΔΕΛΙ ΤΟ ΝΟΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΚΑΛΟΣΑΒΡΑ ΠΡΑΠΡΑΑΠΑ 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
katsulas

Post by katsulas »

Ένα είναι σίγουρο. 3 μέρες δεν θα κοιμιθεί κανένας.

Την Καλησπέρα μου σε Κρήτη, Αθήνα, Πάτρα και βέβαια σε όσους μας έρθουν από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα
Image
DPDC Off Road Videos

Post by DPDC Off Road Videos »

team xtrackmbarlos wrote:o re glentia

http://www.youtube.com/watch?v=OJQuCRFf2pc

Ήθελα να ξερα ποια κουφάλα μου πέρνει τη δουλειά...
Κανόνισε ρε θέλω τον χορό της αρκούδας σε πρώτο πλάνο χαχαχαχα!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”