Οδηγάμε και ο συνοδηγός μας λέει: «Για κοίτα εδώ, εδώ λέει... μπλα, μπλα, μπλα», εμείς θα απαντήσουμε: «Το βλέπω ρε μαλακα δεν το βλέπω; Στραβός είμαι;». Αν όμως π.χ. προσπεράσουμε το σημείο στο οποίο έπρεπε να είχαμε στρίψει, αρχίζουμε τα μπινελίκια στο συνοδηγό, αυτός θα δικαιολογηθεί κα θα πει: «Το είδα στην πινακίδα ρε παπαρα, αλλά υπέθεσα πως το είδες και συ», εμείς τίγκα στα νεύρα θα απαντήσουμε: «Καλά ρε μιναρα και τι ήθελες; Να κοιτάω πινακίδες; Εγώ οδηγώ. Όλα εγώ θα τα κάνω,ρε τρομπα »
χαχαχχαχχααχαχαχα κατι τετοιο σιμβενει με τον αλεξ μεσα στο αμαξι πολλι μπινελικι μιλαμε
Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
επ μικρε Μη μου το παίζεις ιστορία, γιατί θα σ'το παίξω γεωγραφία και θα με ψάχνεις...GENERAL LEE wrote:τι respect και αρχοντα παλι βρε γατακι ? σε επιασε παλι ο τρεμουστος και γραφεις greeklish ? χαχαχαχααteam xtrackmbarlos wrote:
....respect ....arxonta se perimenoume
Τι φοβασε ? αυτος το πρωι κουμπωνει μια σακουλα χαπια για να σηκωθει απ το κρεβατι ! Φαντασου να χει να οδησει κιολας![]()
![]()
VALAWRAS
:[/quote]
επ μικρε Μη μου το παίζεις ιστορία, γιατί θα σ'το παίξω γεωγραφία και θα με ψάχνεις...[/quote]
Γεια σου ρε Δελλη με τις ατακες σου!!!
Διαβαστε παλι προσεκτικα τις συμμετοχες μια προς μια και θα καταλαβετε τι μαχη θα γινει.
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα,προσπαθωντας να σκεφτω τον ιδανικο χρονο που θα ορισουμε.
Υπολογιζα οδηγωντας με το μυαλο μου τουλιπα τουλιπα,ξανα και ξανα,αλλα μ εσας που συμμετεχετε δεν βγαζω ακρη.
Η εννοια χρονος ειναι σχετικη με τετοια πληρωματα.
Με τοσο τρελους οδηγους και συνοδηγους που εκτος απο τον αγωνα,εχουν και την προσωπικη τους κοντρα στα φορουμ που κραταει μηνες.
Παμε βουνο για τις τελευταιες λεπτομερειες.
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!
επ μικρε Μη μου το παίζεις ιστορία, γιατί θα σ'το παίξω γεωγραφία και θα με ψάχνεις...[/quote]
Γεια σου ρε Δελλη με τις ατακες σου!!!

Καλα αν κατεβει και η ομαδα του Θεολογη......JEEP wrote:Φημες Φημες![]()
ΓΑΤΑΚΙ
![]()
Αλλα ποτε δεν ξερεις τρεμε!!!!!!!!! τρεμε !!!!!!!!!!!!!!
Διαβαστε παλι προσεκτικα τις συμμετοχες μια προς μια και θα καταλαβετε τι μαχη θα γινει.
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα,προσπαθωντας να σκεφτω τον ιδανικο χρονο που θα ορισουμε.
Υπολογιζα οδηγωντας με το μυαλο μου τουλιπα τουλιπα,ξανα και ξανα,αλλα μ εσας που συμμετεχετε δεν βγαζω ακρη.
Η εννοια χρονος ειναι σχετικη με τετοια πληρωματα.
Με τοσο τρελους οδηγους και συνοδηγους που εκτος απο τον αγωνα,εχουν και την προσωπικη τους κοντρα στα φορουμ που κραταει μηνες.
Παμε βουνο για τις τελευταιες λεπτομερειες.
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!
Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ?
Καλημέρα σας !!!!

Καλημέρα σας !!!!

Εχω υπερενταση απο το Μαιο μεχρι την επομενη εβδομαδα.GENERAL LEE wrote:Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ?![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σας !!!!
Μετα θα ηρεμησω.

αντε λοιπον να τελιονει ο αγονας μπας και ηρεμισουμε ..πανο βαλε ιδανικο χρονο 2 ωρες να παει η ποινι στεφανι .....panos110 wrote:Εχω υπερενταση απο το Μαιο μεχρι την επομενη εβδομαδα.GENERAL LEE wrote:Τι διαολο ...αυπνος εμεινες ολη νυχτα ρε pousti ...η εβλεπες εφιαλτες ?![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σας !!!!
Μετα θα ηρεμησω.![]()
![]()
πλακα κανω φιλε εσι χερεις καλιτερα
αυτι η κουφαλα ο ζαουρις γιατι δεν γραφει ακομα δεν εχω καταλαβει
τον εχεις ακομα πανο στο βουνο ξεχασμενο
VALAWRAS
Εγω δεν εχω κοντρα με κανενα, αλωστε ιδου η ροδος και το πειδιμα.νομηζω, οτι πρωτα τρεχεις με το μιαλο και μετα με τα υπολειπα.τωρα κοντος ψαλμος αλοιλουοια τα υπολοιπα ας λοιπου νε γιατι στο τελος κατα ντα ει μαλακεια και γελειο ελα κοντα μου (01)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ. ΓΙΑΣΟΥ ΔΕΛΙ ΤΟ ΝΟΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΚΑΛΟΣΑΒΡΑ ΠΡΑΠΡΑΑΠΑ

Ένα είναι σίγουρο. 3 μέρες δεν θα κοιμιθεί κανένας.
Την Καλησπέρα μου σε Κρήτη, Αθήνα, Πάτρα και βέβαια σε όσους μας έρθουν από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα
Την Καλησπέρα μου σε Κρήτη, Αθήνα, Πάτρα και βέβαια σε όσους μας έρθουν από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα
-
Ήθελα να ξερα ποια κουφάλα μου πέρνει τη δουλειά...
Κανόνισε ρε θέλω τον χορό της αρκούδας σε πρώτο πλάνο χαχαχαχα!