ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

pc4x4n

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by pc4x4n »

Αλήθεια θα γίνει ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και ΠΟΤΕ ;
aapo

Post by aapo »

Pet4x4 wrote:
stavrosd wrote:
Pet4x4 wrote:Friar, υπάρχει περιορισμός στις 40 σελίδες max. ανα θέμα??? :lol: :lol: :lol:
Τι έγινε? Που χαθήκαν όλοι? Το λύσαμε το θέμα εεε?
:lol: :lol: :lol:
Τώρα χωρίς πλάκα Πέτρο εσυ έχει καταλάβει να έχουμε καταλήξει κάπου?
Πραγματικά έχω διαβάσει τρεις φορές τις προηγούμενες σελίδες μήπως και έχω χάσει κάτι?
Θα έχουμε κοινή ΜΩΤ ή όχι?
Θα έχουμε τα ίδια μέτρα ασφαλείας ή όχι?
Θα κάνουν όλες οι κατηγορίες την ίδια διαδρομή ή όχι?
Θα βαθμολογούνται με τον ίδιο τρόπο ή όχι?
Θα συμμετέχουν στο ίδιο έπαθλο, κύπελο, πρωτάθλημα ή όχι?

Είναι στο αέρα τουλάχιστον τρείς διαφορετικοί συνδυασμοί έχει επικρατήσει κάποιος και το έχω χάσει :oops: :?: ?
Η ερώτηση μπορεί να φαίνεται χαζή αλλά είναι ειλικρινής μιας και πολλές φορες παρανοούνται τα γραφόμενα σε τέτοιους χώρους? :?: :oops:
Και ποιός είναι σε θέση να σου (μας) δώσει σίγουρες απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα? Υπο ποία αρμοδιότητα?

Μία πολύ καλή αρχή, έγινε εδώ μέσα... τα θέματα έπεσαν στο τραπέζι και ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις απο όλους. Ακούστηκαν και απόψεις επι των απόψεων, οπώτε σχεδόν τα πάντα έχουν αναλυθεί στο έπακρο πιστεύω, αλλά δέν έχουν ληφθεί αποφάσεις!!!

Μήπως έφτασε η ώρα να γίνει μία ή και δύο συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους σε κάποιο ήσηχο χώρο, χωρίς την παρουσία περριτών ατόμων για να ξανασυζητηθούν κάποια θέματα και να ληφθούν αποφάσεις (- προτάσεις προς ΕΘΕΑ) για το 2010? Είναι απαραίτητο να ληφθούν αποφάσεις σύντομα!

Θα αρχίσω ανάποδα {{{Θα συμμετέχουν στο ίδιο έπαθλο, κύπελο, πρωτάθλημα ή όχι?}}}

Ζητήσαμε για το 2009 αναβάθμιση του θεσμού και τον πετύχαμε.
Εφ΄οσον λοιπόν συμμετέχουν όλοι στην διεκδίκηση του ενός και μοναδικού νικητή ( πρωταθλητή) δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική ΜΩΤ ή διαφορετική διαδρομή . Τώρα οι δύο κατηγορίες εχουν σήμερα διαφορετικους κανονισμους τουλάχιστον το 2009. Ασχέτως λοιπόν διαφορών στα ENDURO ολα είναι κοινά. Και το σύστημα δουλεύει. Δεν μπορουμε να πούμε σήμερα ακόμα τι θα ισχύσει το 2010 . Οι συζητήσεις και προσπάθειά μας είναι για την δική σας ασφάλεια.
Bouts

Post by Bouts »

Κύριοι χαίρετε.
Λέγομαι Γιώργος και είμαι κάτοχος jimny.
Φέτος, έλαβα μέρος σε 3 trailride στην κατηγορία normal με συνοδηγό τη σύζυγο. Ξεκίνησε σαν βόλτα και ''να δούμε πως είναι'' και τελικά ψηθήκαμε.
Αυτό που παρατήρησα εξ΄ιδίων είναι το λάθος στήσιμο του αυτοκινήτου σε συνδιασμό με λάθος επιλογές του πληρώματος.
Και εξηγώ: Σαν νέοι είχαμε περισσότερα χασίματα, περισσότερο άγχος αλλά και εσφαλμένη διαχείριση της αδρεναλίνης μας προσπαθώντας να μείνουμε εντός παιχνιδιού.
Έβαλα bucket fia (με σιδηρόδρομο όμως μια και το αυτοκίνητο δουλεύει και σαν ι.χ.) και ζώνες 4 σημείων (όχι fia). Θα βάλω και cage. Ξέρω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε κατηγορία και να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό της open, όμως αν αναγκαστούμε λόγω μέτρων ασφαλείας, ας είναι κι έτσι. Τουλάχιστον θα είμαστε ασφαλείς.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote:Και το σύστημα δουλεύει. Δεν μπορουμε να πούμε σήμερα ακόμα τι θα ισχύσει το 2010
Καλημέρα
οκ οι αγώνες γίνονται, το σύστημα δουλεύει αλλά δε νομίζω οτι δουλεύει σωστά και όπως θα θέλαμε!

Κανένα μας δε περιμένει οτι μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε τελικούς κανονισμούς, πρόγραμμα και όλα τα απαραίτητα για τη προκύρηξη του 2010, ειναι ουτοπικό.
Αλλά περιμένουμε να ξεκινήσουν διεργασίες, βήματα ώστε τον Σεπτέμβριο άντε Οκτώβριο να μαζευτούν όλα αυτά, ωστε και οι αγωνιζόμενοι να αρχίσουν τις προετοιμασίες αλλα (θέλω να πιστεύω) και οι οργανωτές να ξέρουνε τα τί και τα πώς ωστε να κάνουν τα κουμάντα τους
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Bouts wrote:Κύριοι χαίρετε.
Λέγομαι Γιώργος και είμαι κάτοχος jimny.
... Θα βάλω και cage. Ξέρω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε κατηγορία και να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό της open, όμως αν αναγκαστούμε λόγω μέτρων ασφαλείας, ας είναι κι έτσι. Τουλάχιστον θα είμαστε ασφαλείς.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Καλώς ήρθες Γιώργο στη παρέα μας!
Πιθανόν απο το 2010 τα μέτρα ασφαλείας δε θα υποδεικνύουν τη κατηγορία που θα ενταχθείς, αλλά η κατηγορία θα απαιτεί ελάχιστα μέτρα!
Οπότε μην ανησυχείς!
Ασε δε που δεν έχει τόση διαφορά, αν δέσει η χημεία με τη συνοδηγό σου και μπείτε στο πνεύμα των αγώνων θα δεις οτι η Open δεν είναι τόσο διαφορετικού επιπέδου όσο σου φαίνεται ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Bouts

Post by Bouts »

Σταύρο καλημέρα.
Θεωρώ πως η ''απόλυτη'' παθητική ασφάλεια πρέπει να υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες.
Αναφορικά με τη συνοδηγό, της ξεκαθάρισα πως αν ξαναχαθούμε, θα τη χωρίσω :D
gvp

Post by gvp »

Αχχχ να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει.....και συνονοματος!!! ;)
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high..." Ayrton Senna
JOHNVOR

Post by JOHNVOR »

Bouts wrote:
Αφου δεν σας βάλανε στο δεξι κάθισμα και να πάρουν το τιμόνι αυτές,μιλάτε κιόλας!!! :D
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:
Κανένα μας δε περιμένει οτι μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε τελικούς κανονισμούς, πρόγραμμα και όλα τα απαραίτητα για τη προκύρηξη του 2010, ειναι ουτοπικό.
Αλλά περιμένουμε να ξεκινήσουν διεργασίες, βήματα ώστε τον Σεπτέμβριο άντε Οκτώβριο να μαζευτούν όλα αυτά, ωστε και οι αγωνιζόμενοι να αρχίσουν τις προετοιμασίες αλλα (θέλω να πιστεύω) και οι οργανωτές να ξέρουνε τα τί και τα πώς ωστε να κάνουν τα κουμάντα τους

Aκριβός όπως τα λέει ο Σταύρος! Άλλωστε δέν έχουμε και πολύ χρόνο... Αν δέν κάνω λάθος Αλέκο, μέχρι τον Νοέμβριο πρέπει να έχουν τελειώσει οι διαβουλεύσεις με την ΕΛΠΑ, έτσι δέν είναι? Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε μέχρι τότε, αγώνες, ημερομηνίες, κανονισμούς, Πρωτάθληματα κτλ. Βγάλε τις διακοπές, βγάλε τους αγώνες που έρχονται μετά τον Σεπτέμβριο αλλά και τον χρόνο για την προετοιμασία τους, έφτασε ο Νοεμβριος!
toro

Post by toro »

Oneira glyka kirioi !!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”