Είστε τρελοί όλοι. Το μόνο που σας ψιλοσωζει είναι ότι το τέρας μου είναι στο νοσοκομείο για μια ακόμα φορα. Όμως εγω δεν θα λειπω οπότε τρεμετε Κουνελακια.
Άρη μην φοβάσαι τίποτα. Και μόνο που θα μαι μέσα τ αμάξι θα χει περισσότερες δυνατότητες. Πέρασε μια απ το Μαγαζι να βάλουμε και τα 49 Αρια. Όχι πως χρειάζονται αλλα για να κουραστουν περισσότερο οι συνοδιγοι στα υπόλοιπα πληροματα λόγο του χρόνου που θα χουμε κάνει.
2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).
Re: 2ο Wild Terrain Λασιθίου (9-10-11/12/2011).
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Ρε άσε εσύ τα νοσοκομεία...Εμένα είναι στο χειρουργείο (χτες το σφάξαμε ) και έτσι δεν κάνωωωωωsamisnow wrote:Είστε τρελοί όλοι. Το μόνο που σας ψιλοσωζει είναι ότι το τέρας μου είναι στο νοσοκομείο για μια ακόμα φορα. Όμως εγω δεν θα λειπω οπότε τρεμετε Κουνελακια.
Άρη μην φοβάσαι τίποτα. Και μόνο που θα μαι μέσα τ αμάξι θα χει περισσότερες δυνατότητες. Πέρασε μια απ το Μαγαζι να βάλουμε και τα 49 Αρια. Όχι πως χρειάζονται αλλα για να κουραστουν περισσότερο οι συνοδιγοι στα υπόλοιπα πληροματα λόγο του χρόνου που θα χουμε κάνει.

χααχ
Ελα να ετοιμαζόμαστε....
@Μανόλη, ότι έχεις για φτιάξιμο ετοίμασε το μου... (you know)
@team xtrackmbarlos :Ρέστα η μαντινάδα Junior
! ! !
Κρίμα σε αυτούς που δεν θα έρθουν, ΜΑΝΩΛΗ μην σου πάρουν τον αέρα θα χαρούμε που θα είσαι κοντά μας
μπράβο φίλε μου η μαντινάδα όλα τα λεφτά,
να σαι σίγουρος ότι πάνω από όλα θα περάσουμε καλά 
μπράβο φίλε μου η μαντινάδα όλα τα λεφτά,

Oι μερες εφτασαν! Το ποσο καλα θα το καταλαβεις συντομα!katsulas wrote:Αυτό έχει σημασία, να περάσουμε καλα όλοι...

Η Κρητη ειναι ενας πολυ ιδιαιτερος τοπος με πολυ ιδιαιτερους ανθρωπους και φαντασου οτι οι φιλοι μας εκει ειναι οι πιο ιδιαιτεροι Κρητικοι!

Τι αλλο να σου πω! Υπομονη μερικες μερες!!!
γεια σου πάνο με το παράθυρο με το διατηρητέο
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΚΟΛΗΤΑ ΒΡΕ!!!!!

εφραιμ!!
gia sas k apo'mena.xthes vradi eixa ena agnosto tilefonima opou me proidopiousan,an den kratame ksilosompa k fetos na min patisoyme ta podia mas sto katharo.etsi k ego mazevw ta mpoyria.