Η γραμματεια του αγωνα θα ανοιξει για τα διαδικαστικα την Παρασκευη στις 7 το βραδυ μεχρι τις 9 για οσους ερθουνε κ θα λειτουργησει κ το Σαββατο το πρωι απο τις 8 μεχρι τις 10.
Παρακληση οσοι ερθετε απο Παρασκευη να περασετε απο την γραμματεια για τα απαραιτητα οσο το δυνατον νωριτερα. Η γραμματεια θα ειναι στο ισογειο του Δημαρχειου στα Ψαχνα.
Οδικως ερχεστε ως εξης:
Aπο την Γεφυρα της Χαλκιδας, στο πρωτο φαναρι ακολουθειτε κατευθυνση για Βορεια Ευβοια. Σε περιπου 4χλμ ο κεντρικος δρομος περναει απο την Νεα Αρτακη, (λιγο πριν επι του δρομου αυτου βρισκεται το ξενοδοχειο Αngela) στο Φαναρι της Καστελλας στην διχαλα παιρνετε τον δεξιο δρομο κ βγαινετε πανω στο Δημαρχειο του αγωνα.
Ειδικα για τα αυτοκινητα που θα ερθουνε απο Κω, γνωριζοντας το θεμα με την ωρα αφιξης του πλοιου, θα εχουμε δικο μας αμαξι να σας περιμενει στην γεφυρα να σας φερει στον αγωνα, προκειμενου να εξυπηρετηθειτε καλυτερα.
Για το ξενοδοχειο:
Το κοντινότερο διαθεσιμο Ξενοδοχείο ειναι το Hotel Angela , στη Ν. Αρτακη , 22210 42771 και 42330
δικλινο € 40,00 με πρωϊνό
τρίκλινο € 50,00 με πρωϊνό
To ξενοδοχειο εχει παρκιγκ.
Παρακληση να κλεισετε τα δωματια απο νωρις.
Οι αγωνιζομενοι να το αναφερετε κατα την κρατηση!
Επισης, μεσα στα Ψαχνα, υπαρχει συνεργειο χορηγου της οργανωσης (αφοι Ματρακα) το οποιο θα ειναι στην διαθεση καθε αγωνιζομενου για ολη την διαρκεια του αγωνα.
Ολες τις λεπτομεριες τοποθεσιες κ σημεια ενδιαφεροντος-αγωνα, θα τα παραλαβετε απο την Γραμματεια στα διαδικαστικα.
Τελος για τους θεατες, θα υπαρχει σημανση της διαδρομης απο τον Κεντρικο Ψαχνων - Μαντουδιου ξεκιναει δεξια απο την Ταβερνα Πανοραμα κ σας οδηγει στις ειδικες του αγωνα στο βουνο. Σχετικες λεπτομεριες θα ειναι αναρτημενες κ στο Δημαρχειο.
...........Δηλαδη......μ"αυτο που βλεπω, τι πρεπει να κανω??????? Να πω στον Τσουκα να βαλει τον...........ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ?????? .....Και κατι....ψοφιμια (βλεπε....general) τι θα κανουν?????
[quote="GENERAL LEE"]Τον GENERAL μην τον φοβασε κολογερα ...κοιτα μην αρχισουνε να σου φταινε παλι τα λαστιχα ,τα σασμαν και τα βηματα :lol ........ .........Δεν σου"χω πει ρε........ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ στρατηγε, να μη βγαζεις τα.......απλυτα μας, στον αερα?????? ....Και που"σε??? ...Νομιζεις οτι με το.....κολογερα θα μου.....@αμισεις τη.....ψυχολογια?????? ΟΚ!!!!!!! Τερμα το.....ομαδιλικι!!!!!! ..Το σαββατοκυριακο θα γελασει και το παρδαλο.....κατσικι!!!!! (Λυπαμαι τον..Διαμαντη!!!!! θα του βγαλεις τη......ΓΛΩΣΣΑ παλι!!!!!!) ..Αντε μην ανοιξω το...στομα μου!!!!!!!
Κι εγω λυπάμε το Ξανθό αγορι ! χαχαχαχχααααα
Κολογερα δεν εχει σημασία η θεση στο εχω ξαναπεί , ο σκοπός μου ειναι να σε νταβανιάσω κι ας ειμαι και πρωτελευταιος , αρκει να είσαι εσυ τελευταιος