Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Re: Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Ετσι ειναι αν ετσι θες να καταλαβεις...
Την καλημερα μου
Την καλημερα μου
Απο πού έχεις αλήθεια τις πληροφορίες για τη διάθεση της ΕΘΕΑ; Να αρχίζουμε να ανησυχούμε ότι οι φίλοι σου έβαλαν πάλι το χεράκι τους; Το γνωρίζει άραγε η ΕΘΕΑ ότι κάποιοι "γνωρίζουν" τις προσθέσεις της; Μήπως το γνωρίζουν πάει μαζί με το "προσπαθούν να αλλάξουν";GENERAL LEE wrote:Ως αφορα τον 24ωρο η γνωμη μου είναι ότι θα πρεπει , για να πραγματοποιηθει ο αγωνας , να είναι νομιμος και να προσμετρα στο πρωταθλημα να ριξει νερο στο κρασι του και ο Γιαννης και η ΕΘΕΑ , απ ότι ξερω η ΕΘΕΑ είναι διαθετημενη να το κανει , ο Γιαννης ???
Το ενστικτο μου λεει ότι τελικα ο Γιαννης θα τα καταφερει και ολοι θα μεινουν ικανοποιημενοι !
Για γίνε πιο συγκεκριμένος... Μη μάθουμε και πάλι δύο μέρες πριν κάτι που ξέρεις, ξέρετε, ήδη μερικούς μήνες... Μην κρατάτε τα μυστικά για την κλίκα και μόνο. Να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι, αυτοί που θα έκαναν έναν αγώνα ακόμη και αν είχε 10 συμμετοχές...
Δεν τσιμπάω
Ξανασκέψου κάνε την αυτοκριτική σου και μην κυνηγάς φαντάσματα
Αυτά τα ολίγα .

Ξανασκέψου κάνε την αυτοκριτική σου και μην κυνηγάς φαντάσματα

Αυτά τα ολίγα .
Άρη
δε κυνηγάω φαντάσματα, ιδίως αγώνων που δεν έγιναν για "οικονομικούς λόγους" και οργανωτών που το έχουν επαναλάβει επανειλημμένως.
Αυτά με κυνηγούν, θέτοντας αστεία προβλήματα και θέματα για τον 24ωρο.
Όπως το ότι έχω «δανειστεί» τον κωδικό του Φωκίωνα για να κάνω κακό στους άλλους αγώνες! Ποιους; Αυτούς που δε θα γίνουν;
Αυτοκριτική; ΟΚ, είμαι ηλίθιος, κακός, δύστροπος, ψυχασθενής, σχιζοφρενής, αγενής, βίαιος, άσχημος και ομοφυλόφιλος. Δε σας ζητάω όμως να με παντρευτείτε, ούτε να μου κάνετε συνοικέσιο! Εκδίδω ένα περιοδικό και κάνω έναν αγώνα και περιμένω να αξιολογηθώ με βάση τη δουλειά μου και όχι από το αν σας κάνω τα χατίρια.
δε κυνηγάω φαντάσματα, ιδίως αγώνων που δεν έγιναν για "οικονομικούς λόγους" και οργανωτών που το έχουν επαναλάβει επανειλημμένως.
Αυτά με κυνηγούν, θέτοντας αστεία προβλήματα και θέματα για τον 24ωρο.
Όπως το ότι έχω «δανειστεί» τον κωδικό του Φωκίωνα για να κάνω κακό στους άλλους αγώνες! Ποιους; Αυτούς που δε θα γίνουν;
Αυτοκριτική; ΟΚ, είμαι ηλίθιος, κακός, δύστροπος, ψυχασθενής, σχιζοφρενής, αγενής, βίαιος, άσχημος και ομοφυλόφιλος. Δε σας ζητάω όμως να με παντρευτείτε, ούτε να μου κάνετε συνοικέσιο! Εκδίδω ένα περιοδικό και κάνω έναν αγώνα και περιμένω να αξιολογηθώ με βάση τη δουλειά μου και όχι από το αν σας κάνω τα χατίρια.
Γιάννη... βάλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε !
Κανείς δεν θέλει να μην γίνει ο αγώνας σου

Κανείς δεν θέλει να μην γίνει ο αγώνας σου

Μπορείς να το εγγυηθείς αυτό;
Και μόνο το ότι η ΕΘΕΑ κάνει πίσω και δέχεται , υπο προιποθέσεις , την τέλεση του αγώνα νύχτα , λέει πολλά !!!
Και όπου μπορώ να φανώ χρήσιμος ... παρά τα όσα μου έχεις σούρει , θα είμαι κοντά σου .
Οχι για εσένα που ευθέως θα σου πω οτι δεν σε γουστάρω , αλλά για το καλό του αγώνα !!!
Και όπου μπορώ να φανώ χρήσιμος ... παρά τα όσα μου έχεις σούρει , θα είμαι κοντά σου .

Οχι για εσένα που ευθέως θα σου πω οτι δεν σε γουστάρω , αλλά για το καλό του αγώνα !!!
Οι προθέσεις της ΕΘΕΑ είναι άγνωστες σε όλους... ΝΟΜΙΖΩ...
Ευχαριστώ για την προσφορά σου. Απο εδώ και πέρα όμως η επιλογή των ανθρώπων που θα βοηθήσουν θα είναι πολλή προσεκτική.
ΥΓ. Και βέβαια αποφεύγεις να εγγυηθείς, ξέροντας καλά ότι υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να γίνει ο αγώνας...
Ευχαριστώ για την προσφορά σου. Απο εδώ και πέρα όμως η επιλογή των ανθρώπων που θα βοηθήσουν θα είναι πολλή προσεκτική.
ΥΓ. Και βέβαια αποφεύγεις να εγγυηθείς, ξέροντας καλά ότι υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να γίνει ο αγώνας...
Πολύ καλά τα λες. Συ είπας.Γιάννης Αθανασίου wrote: Αυτοκριτική; ΟΚ, είμαι ηλίθιος, κακός, δύστροπος, ψυχασθενής, σχιζοφρενής, αγενής, βίαιος, άσχημος και ομοφυλόφιλος. Δε σας ζητάω όμως να με παντρευτείτε, ούτε να μου κάνετε συνοικέσιο! Εκδίδω ένα περιοδικό και κάνω έναν αγώνα και περιμένω να αξιολογηθώ με βάση τη δουλειά μου και όχι από το αν σας κάνω τα χατίρια.
Όσον αφορά τον αγώνα, είμαι σίγουρος πως θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να γίνει όπως πρέπει και θα αξιολογηθείς με βάση την δουλειά σου.
Όπως σου είπα, αν δεν με ενοχλείς δεν σε ενοχλώ
και οι οχλήσεις μου ήρθαν μετά την κυκλοφορία του νέου τεύχους σου
όπου ψεύδεσαι εναντίον μας πάλι χωρίς αντίλογο παρόλο που σου επιτρέπουμε την χρήση της υποδομής μας για την προώθηση του αγώνα σου.
Κακό στον αγώνα σου θα έκανα αν σου έκοβα την πρόσβαση
και σε άφηνα να μιλάς με τους πελάτες σου μέσω τηλεφώνου,
δύο μήνες ή αλλιώς ένα τεύχος πριν την εκκίνηση.
Όσο σε ανεχόμαστε για χάρη του αγώνα σου,
κάνε μας την χάρη να δείξεις λίγη διακριτικότητα.
Για τον αγώνα σου υφίστασαι ακόμα εδώ,
όχι επειδή μας κάνεις τα χατήρια.
Για τα εκτός του αγώνα, θα τα ξαναπούμε όταν είναι η ώρα.
Τώρα έχεις δουλειά να κάνεις.
Και πρώτα απ'όλα πρέπει να βρεις εθελοντές.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Thanks Master