Αυριο θα ξερω εαν θα φερω τον Γαιδαρο εκει βολτα

Φωτογραφιες απο τα εμποδια ποτε θα βαλετε??

KON.GV wrote:Γιώργο καλή επιτυχία να έχετε!!!!!Επίσης συχαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα σαν Πρόεδρος τις AOE!!!!!
"Πιστός και φιλότιμος στρατιώτης" θα είμαι από Παρασκευή πρωί στον Πυξάρια απάνω όπου και θα κατασκηνώσω 3 μέρες never-the-less.![]()
![]()
![]()
Καλή επιτυχία και στα πληρώματα που σε τόσο δύσκολους καιρούς ΔΕΝ το βάζουν κάτω!!!!!!!!
Επίσης οποιος θέλει να κατασκηνώσει και δεν ξέρει που η δεν έχει παρέα ευπρόσδεκτος στα Κονάκια !!!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ????ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??katsulas wrote: 18. Ψιστάκης Μ -Διαμαντής Γ..........................................King RC..........................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
και νομιζουν οτι εΧουν αμαξι.....georgexj wrote:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ????ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??katsulas wrote: 18. Ψιστάκης Μ -Διαμαντής Γ..........................................King RC..........................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ???ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ????ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??katsulas wrote: 18. Ψιστάκης Μ -Διαμαντής Γ..........................................King RC..........................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ???ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα υπολοιπα στην ευβοια........samisnow wrote:georgexj wrote:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ????ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??katsulas wrote: 18. Ψιστάκης Μ -Διαμαντής Γ..........................................King RC..........................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EEEEEEEEE ΣΥΓΝΩΜΗ.... που κανουμε παρουσιαση σε τουτο δω το φορουμ? να δωσουμε μερικα στοιχια για πια καυλακια εχουμε πατησει εν καιρο απο αργολιδα..!!!!