Πλακα μου κανεις

Τι ειναι αυτες

Τις ειδαμε...αυτο ειναι το δειγμα

Μονο αυτες εχεις???????????????Καλα σε λεω αλητη

Δωσε τωρα και τις αλλες...αυτες ξερεις εσυ

Φίλε μου όταν ήμουν ακριβώς στην θέση σου , έπιασα και διάβασα όλο τον κανονισμό http://www.tetrakinisimag.gr/kanonismos ... x42009.docageorgakis wrote:
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!
κοίτα μπορούσα να κάνω και αναζήτηση στην βιβλιοθήκη μου όπου τον έχω και τυπωμένο από το 2005 , αλλά είπα να μην καλέσω τον άνθρωπο σπίτι μουΙχνηλάτης wrote:Μόνο!!!
Τον κανονισμό τον διάβασα... 3-4 φορές μη σου πω... αλλά δεν είναι μόνο ο κανονισμός το θέμα. Τέσπα, τα βασικά τα μάθαμε πια. Του χρόνου θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι.almak wrote:Φίλε μου όταν ήμουν ακριβώς στην θέση σου , έπιασα και διάβασα όλο τον κανονισμό http://www.tetrakinisimag.gr/kanonismos ... x42009.docageorgakis wrote:
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!
Αφού τον διαβάσεις θα σου διμηουργηθούν 7000+1 απορίες............. θα έχεις όμως μπει πλέον στο νόημα και θα μασάς την τροφή μόνο σου . Άσε πλέον που θα ξέρεις πού να βρεις "τροφή"
.
Μια απλή αναζήτηση στον γούγλη έκανα με τις εξής λέξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ 4Χ4 !!!!!
Έτσι έτσι ............. θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλιageorgakis wrote:almak wrote:ageorgakis wrote: ............. Του χρόνου θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι.
Οτι δεν ειχαμε περασει απο το ΣΕΧ στο Πηλι, ναι το γνωριζαμε.Ιχνηλάτης wrote: 2. Είσασταν εκτός διαδρομής και ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ. Δεν είχατε περάσει από το ΣΕΧ στο Πύλι, 3-4 ώρες πριν. Και αυτό το ξέρατε καλά αφού στο καρνέ σας το Πύλι ήταν πριν την εκκίνηση της συγκεκριμένης ειδικής στην οποία κολήσατε. Παρόλα αυτά συνεχίσατε τον αγώνα, φέρνοντας την οργάνωση σε πολύ δύσκολη θέση. Να θυμίσουμε ότι για οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει εγκαταλείψει δεν ισχύει ούτε η άδεια του αγώνα, ούτε η ασφάλισή του. Οπότε είσασταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και μάλιστα εν γνώση σας.
Γιάννη μου μάλον μπερδεύτικες!StruppiTeam wrote:Pet4x4 wrote:mythos wrote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
...............................................
........................................
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙΕΚΕΙ.
++++10000000!!!
Δάκη συγχαρυτήρια για την νίκη στην Νormal!
Petran mou kalispera...![]()
Na ipotheso oti exei pesi kapia sponta edo?![]()
![]()
Telospanton... tha ithela na euxaristiso kai episima mesa apo auto to site kai foroum esena kai tin KRD omada sas,
pou mas dextikate me toso filoksenia sta "pit" sas kai mas dosate tin timi na niosoume esto kai gia liges ores meli
tis KRD omada sas.
Perito na anafero oti isastan to PIO organomeno "pit" sto Olympus.... makran!!!
EYXARISTOUMAI kai pali therma gia tin filoksenia.
Me ektimisi gia tin Struppi Team (Defender 110 - No422),
Yannis Tziotis - Giorgos Zafeiropoulos
Αυτο ......πραγματικα θα αξιζε καποιος να το δει !!!!!!!!vrd wrote:Μάλλον ο Borris χάθηκε, γιατί δεν πέρασε από τις 1.30 και μετά, που ήμασταν εκεί, παρά μόνο πολύ αργά το βράδυ και μάλιστα αντίθετα προς τη φορά του αγώνα, με κατεύθυνση προς τη Χαλκίδα.Του κάναμε νόημα να σταματήσει, του φωνάξαμε, ξεκινήσαμε με το αυτοκίνητο για να του μιλήσουμε, αλλά εκείνος έφυγε.