24 Ώρες 4Χ4 2009

souki

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by souki »

Μωρα και κασιδα...αμα ερθω εκει καιμενε.... :twisted:

Πλακα μου κανεις :lol:
Τι ειναι αυτες :?:
Τις ειδαμε...αυτο ειναι το δειγμα :shock:
Μονο αυτες εχεις???????????????Καλα σε λεω αλητη :lol: :lol: :lol:
Δωσε τωρα και τις αλλες...αυτες ξερεις εσυ :mrgreen:
almak

Post by almak »

ageorgakis wrote:
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!
Φίλε μου όταν ήμουν ακριβώς στην θέση σου , έπιασα και διάβασα όλο τον κανονισμό http://www.tetrakinisimag.gr/kanonismos ... x42009.doc
Αφού τον διαβάσεις θα σου διμηουργηθούν 7000+1 απορίες :mrgreen: ............. θα έχεις όμως μπει πλέον στο νόημα και θα μασάς την τροφή μόνο σου . Άσε πλέον που θα ξέρεις πού να βρεις "τροφή" ;) .
Μια απλή αναζήτηση στον γούγλη έκανα με τις εξής λέξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ 4Χ4 !!!!!
Image
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Μόνο!!!
almak

Post by almak »

Ιχνηλάτης wrote:Μόνο!!!
κοίτα μπορούσα να κάνω και αναζήτηση στην βιβλιοθήκη μου όπου τον έχω και τυπωμένο από το 2005 , αλλά είπα να μην καλέσω τον άνθρωπο σπίτι μου :)
Image
ageorgakis

Post by ageorgakis »

almak wrote:
ageorgakis wrote:
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!
Φίλε μου όταν ήμουν ακριβώς στην θέση σου , έπιασα και διάβασα όλο τον κανονισμό http://www.tetrakinisimag.gr/kanonismos ... x42009.doc
Αφού τον διαβάσεις θα σου διμηουργηθούν 7000+1 απορίες :mrgreen: ............. θα έχεις όμως μπει πλέον στο νόημα και θα μασάς την τροφή μόνο σου . Άσε πλέον που θα ξέρεις πού να βρεις "τροφή" ;) .
Μια απλή αναζήτηση στον γούγλη έκανα με τις εξής λέξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ 4Χ4 !!!!!
Τον κανονισμό τον διάβασα... 3-4 φορές μη σου πω... αλλά δεν είναι μόνο ο κανονισμός το θέμα. Τέσπα, τα βασικά τα μάθαμε πια. Του χρόνου θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι. :twisted:
almak

Post by almak »

ageorgakis wrote:
almak wrote:
ageorgakis wrote: ............. Του χρόνου θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι. :twisted:
Έτσι έτσι ............. θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Image
vrd

Post by vrd »

Μάλλον ο Borris χάθηκε, γιατί δεν πέρασε από τις 1.30 και μετά, που ήμασταν εκεί, παρά μόνο πολύ αργά το βράδυ και μάλιστα αντίθετα προς τη φορά του αγώνα, με κατεύθυνση προς τη Χαλκίδα.Του κάναμε νόημα να σταματήσει, του φωνάξαμε, ξεκινήσαμε με το αυτοκίνητο για να του μιλήσουμε, αλλά εκείνος έφυγε.
Παραπονέθηκε κάποιος άλλος από τους ξένους αγωνιζόμενους;

Κωνσταντίνος Βερικάκης
mitsos

Post by mitsos »

Δεν θα σταθω στα υπολοιπα, θα κανω μια αθωα ερωτηση γιατι πραγματικα δεν γνωριζω την απαντηση:
Ιχνηλάτης wrote: 2. Είσασταν εκτός διαδρομής και ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ. Δεν είχατε περάσει από το ΣΕΧ στο Πύλι, 3-4 ώρες πριν. Και αυτό το ξέρατε καλά αφού στο καρνέ σας το Πύλι ήταν πριν την εκκίνηση της συγκεκριμένης ειδικής στην οποία κολήσατε. Παρόλα αυτά συνεχίσατε τον αγώνα, φέρνοντας την οργάνωση σε πολύ δύσκολη θέση. Να θυμίσουμε ότι για οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει εγκαταλείψει δεν ισχύει ούτε η άδεια του αγώνα, ούτε η ασφάλισή του. Οπότε είσασταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και μάλιστα εν γνώση σας.
Οτι δεν ειχαμε περασει απο το ΣΕΧ στο Πηλι, ναι το γνωριζαμε.
Θεωρησαμε λογικοτερο αφου δεν μπορεσαμε να το βρουμε να συνεχισουμε την διαδρομη του αγωνα οπως αυτη αναγραφοταν στο RB.
Οτι αυτο θα ειχε καποιες ποινες, ναι κι αυτο το γνωριζαμε. Πιστευαμε οτι θα μπορουσε να μας ακυρωσει ολο το σκελος, αλλα ΟΧΙ οτι ημασταν εκτος αγωνα.

Κ ρωτω λοιπον, οπως λετε κι εσεις, αφου ειμαστε παρανομοι και ανασφαλιστοι συνεχιζοντας την διαδρομη αφου ειχαμε βγει εκτος αγωνα, επι 4-5 ωρες, ειναι παραλογο που θα περιμεναμε να εχουμε ενημερωθει απο την οργανωση γι αυτο????

Αφου λοιπον οπως προσπαθειτε να το παρουσιαζετε, ειμασταν εκτος δικαιοδοσιας σας, γιατι δεν ενημερωθηκαμε γι αυτο απο την στιγμη του συμβαντως, ωστε να λαβουμε τα μετρα μας μονοι μας??

Εμεις εκεινη την χρονικη στιγμη δεν γνωριζαμε οτι ειμασταν εκτος διαδρομης (εστω για 50-100 μετρα, τυπικα ναι αφου το θελετε ημασταν εκτος διαδρομης) κ φυσικα δεν γνωριζαμε οτι ειχαμε εγκαταλειψει τον αγωνα, ουτε οτι μας.... ειχατε εγκαταλειψει απο τον αγωνα!!!
Οταν ενα αμαξι εγκαταλειπει εν γνωση του, λογικο ειναι οτι θα επικοινωνησει με την οργανωση.
Αν ενα αμαξι "εγκαταλειψει" (??) εν αγνοια του, δεν θα πρεπει η οργανωση να ερθει σε επαφη με αυτο αφου εκεινο δεν επικοινωνει με αυτην???

Απλες αποριες ειναι.....
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

StruppiTeam wrote:
Pet4x4 wrote:
mythos wrote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
...............................................
........................................
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙΕΚΕΙ.

++++10000000!!!

Δάκη συγχαρυτήρια για την νίκη στην Νormal!

Petran mou kalispera... :-)
Na ipotheso oti exei pesi kapia sponta edo? ;-) :-D

Telospanton... tha ithela na euxaristiso kai episima mesa apo auto to site kai foroum esena kai tin KRD omada sas,
pou mas dextikate me toso filoksenia sta "pit" sas kai mas dosate tin timi na niosoume esto kai gia liges ores meli
tis KRD omada sas.
Perito na anafero oti isastan to PIO organomeno "pit" sto Olympus.... makran!!!

EYXARISTOUMAI kai pali therma gia tin filoksenia.

Me ektimisi gia tin Struppi Team (Defender 110 - No422),
Yannis Tziotis - Giorgos Zafeiropoulos
Γιάννη μου μάλον μπερδεύτικες! :lol: Στον Δάκη και την Μαρία είπα συγχαρητήρια όχι σε εσάς! :lol: Εσείς είπαμε.... Εκτοι! Σωστά Ζαφειρόπουλε? :lol: :lol: :lol: :lol:

Τιμή μας που είσασταν στην ομάδα μας, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και του χρόνου θα υπάρχει πάλι μια τέντα για εσάς! ;) Τα λέμε στην λέσχη...
stakyr

Post by stakyr »

vrd wrote:Μάλλον ο Borris χάθηκε, γιατί δεν πέρασε από τις 1.30 και μετά, που ήμασταν εκεί, παρά μόνο πολύ αργά το βράδυ και μάλιστα αντίθετα προς τη φορά του αγώνα, με κατεύθυνση προς τη Χαλκίδα.Του κάναμε νόημα να σταματήσει, του φωνάξαμε, ξεκινήσαμε με το αυτοκίνητο για να του μιλήσουμε, αλλά εκείνος έφυγε.
Αυτο ......πραγματικα θα αξιζε καποιος να το δει !!!!!!!!
:o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”