Τώρα που θα σηκώσω και φωτογραφίαμε το λάκο με τα αγγούρια θα σας πω εγώ...

Το πιασες το θεμαsamisnow wrote:ειμαστε έτοιμοι σχεδον για αυτον τον ομορφο αγωνα που θα ακολουθησει/...
ψυχολογικα επησης ετοιμοι...
θα ηθελα να ρωτισω φιλε Πανο αν θα μπορουσα να κανω τις διαδρομες αναποδα διοτι ο Δελης και ο Κοσμας μπορει και τωρα που μιλαμε να εχουν τερματισει.....τι ειναι αυτα τα παιδια ρε παιδι μου διλαδη πριν παρουν go εχουν finish!!!
αν κανω τη διαδρομη αναποδα παιζει να τους συναντισω σε καποιο σημειο....σε παρακαλω πανουλι...μονο εμενα ασε να παω αναποδα...θα τους κανω και τους 4 bowling.......δε θα βρει ο παπας να θαψει!!!!!![]()
![]()
ναι μα το γνωριζω αυτο...κατ αρχας να ξερεις οτι ειχαν κλεισει τις θεσεις απο πριν αποφασισεις να κανεις trophy φιλε πανο....panos110 wrote:Το πιασες το θεμαsamisnow wrote:ειμαστε έτοιμοι σχεδον για αυτον τον ομορφο αγωνα που θα ακολουθησει/...
ψυχολογικα επησης ετοιμοι...
θα ηθελα να ρωτισω φιλε Πανο αν θα μπορουσα να κανω τις διαδρομες αναποδα διοτι ο Δελης και ο Κοσμας μπορει και τωρα που μιλαμε να εχουν τερματισει.....τι ειναι αυτα τα παιδια ρε παιδι μου διλαδη πριν παρουν go εχουν finish!!!
αν κανω τη διαδρομη αναποδα παιζει να τους συναντισω σε καποιο σημειο....σε παρακαλω πανουλι...μονο εμενα ασε να παω αναποδα...θα τους κανω και τους 4 bowling.......δε θα βρει ο παπας να θαψει!!!!!![]()
![]()
Η θεσεις ενα και δυο ειναι κλεισμενες κατα τα λεγομενα τους.
Το μονο που δεν ξερουμε ειναι ποιος θα ειναι νικητης.![]()
![]()
![]()
Στο λεω φιλικα για να μην παρεξηγηθουμε παιζεις απο το τρια και κατω!!!![]()
![]()