Evros Adventure Trophy 2011

GENERAL LEE

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by GENERAL LEE »

Πέρα από τα προβλήματα που ξεκίνησαν από την λάθος απόφαση να μπουν όλοι στην ραβενα της συμφοράς , θα πρεπει να παραδεχτούμε ότι το φετινο ΕΑΤ ειχε άλλο άρωμα !Καινούργιο χωρο για το camp αρκετες συμμετοχές από το εξωτερικό ,μεγαλη προβολή στα media , δικο του site ,φωτογραφική παρουσίαση των αγωνιζόμενων , πρωτοφανή προσέλευση θεατών , πρωτοκλασάτους χορηγούς και μια τελετή απονομής που σίγουρα ολοι θα θυμούνται .
Οι άνθρωποι της οργάνωσης ηθελαν μα δεν μπόρεσαν ! Αν προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο πρόβλημα θα καταλάβετε ότι όλα ξεκινουν από την υποστήριξη .Τι θα έπρεπε να κανει η οργάνωση για να μην γινει αυτό το κομφούζιο ? αφου ειδε ότι ο καιρός πήγε στραβά και αφου ήξερε πως η ραβενα είναι δυσκολη επρεπε να στείλει πρωί πρωί το αγωνιστικό της οργάνωσης να ξεκινήσει την διαδρομή και ανάλογα να αποφασίσει από πού θα ξεκινήσει ο αγώνας . Χα ! ποιο αγωνιστικο ?και ποιος θα κανει την δουλειά ?Οι Δημητρηδες εχουν τοσα πολλά να κάνουν που δεν φτανει το 24ωρο να τα προλάβουν .Προσωπικά ξερω ότι και οι δυο δεν κοιμήθηκαν το τετραήμερο πανω από 6 ωρες ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!!!

Τα περι νεκρών χρόνων , διάστασης ελαστικών και τα λοιπα μονο πισω θα μας πανε .Το να έχουμε καταγραφή Gps είναι απλούστατο και δεν καταλαβαίνω τον λογο που δεν εχει ακομη εφαρμοστεί .Απλά το κάθε αγωνιστικό θα πρέπει να εχει μαζι του εκτος από terratrip και gps το οποίο θα κανει καταγραφή της διαδρομής !Νομίζω πως κάποιος φιλος από την hobby ηδη εχει ανεβάσει το Track του στο forum !!! ;)
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

trelost wrote:Οι διαδρομές τις Hobby:

κίτρινη γραμμή : Σύνορα
μαύρη γραμμή : 1η μέρα
μοβ γραμμή : 2η μέρα
πράσινη γραμμή : 3η μέρα

κόκκινη γραμμή : βλέπε Νατάσα Θεοδωρίδου..

Image
By trelost at 2011-05-11

Το track με όλη την διαδρομή που διένυσε το αγωνιστικό ;)
Τα δαχτυλίδια μπορούν να παραμείνουν και όπου έχει αμφιβολία ή υπάρχει υποψία <<ζαβολιάς > μπορεί εύκολα να τσεκαριστεί !

Τέλος θεωρώ πολύ σημαντική την ύπαρξη γραφείου γραμματείας στο camp , την ύπαρξη υπεύθυνου camp , την ύπαρξη μεταφραστών , και την δημιουργία τμήματος ενημέρωσης θεατών .
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

teo4wd

Post by teo4wd »

Σαφώς δεν ξεχνάμε τα 3 τελευταία EVROS TROPHY :!: :!:

Επαναλαμβάνω ίσως για να το ξανασκεφτούμε
Προσωπικά μου άρεσαν και δεν είχα κανένα παράπονο ούτε από τα εμπόδια ούτε από την οργάνωση, ούτε φυσικά από την εξέλιξη του αγώνα
Υπήρχαν νεκροί χρόνοι εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε (τότε υπήρχαν μούτσοι και τώρα όχι?)
Οι διαδρομές και τα εμπόδια φανταστικά, για μικρά λάστιχα και για μεγάλα (σε κάποια υπερτερούν τα μικρά και σε αλλά τα μεγάλα αρκεί να το προβλέψεις και λίγο)
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάλω ένα εμπόδιο που θα σπάσουν τα μισά αυτοκίνητα σήμερα και μερικά την άλλη μέρα και αυτός που είναι κωλόφαρδος και η ζημιά του φτιάχνετε τερματίζει και παίρνει και κούπα
Το TROPHY είναι στρατηγική, είναι τύχη, είναι καλά οργανωμένα και προετοιμασμένα αυτοκίνητα, είναι καλή ομάδα, όλα παίζουν ρόλο
Δεν θυμάμαι τη χρονιά ακριβώς αλλά υπήρχαν 14 σεχ & σεδ σε μια μέρα (φέτος μόνο 4) ακόμη και οι ειδικές τις χρονομετρούσαν με μπιμπίκια (φέτος δεν έφτασαν τα μισθα για περισσότερα???) αν είναι καλύτερα τα gps η όχι αυτό δεν το ξέρω (λογικά πρέπει να είναι καλύτερα αλλά θέλει και περισσότερα ευροπουλα φαντάζομαι????)
Τέλος πάντων να μη σας κουράζω.
Εγώ θα ήθελα ένα TROPHY να τρέχω όλη μέρα με δρομοβιβλιο σε δύσκολα και μη κομμάτια, να μπαίνω σε ειδικές (βολεύουν την οργάνωση να ανοίγει τον αγώνα χρονικά) και γενικά να γεμίσω όλες τις μέρες μου για αυτό που πήγα να κάνω.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ :D :D :D
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Παιδια δεν ξέρω πόσες ώρες κοιμήθηκε ο καθένας μας εκεί επάνω, ποσό αδικήθηκε, ποσό μουσκεύτηκε,η και ποσό κρύωσε τη νύκτα στη σκηνή του εγω θα σας πω οτι εκει επάνω γνώρισα θρύλους και μη του αθλήματος αυτού [JOSE το αυτογραφο του γιου μου ρε συ δεν μου εδωσες :D ]που μας ενωνη όλους πιστεύω , είδα της οδηγηκές ικανότητες του αυτοκίνητου μου και ε μου του ιδίου και των περισσότερον από εσάς , διαπίστωσα ότι κανένας απο όσα άτομα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους δεν είχε τη μύτη του ψιλά αλλά το αντίθετο όλοι σας με το χιούμορ ,και τελικά ένα ειναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει αυτές της ήμερες διαβάζοντας σας ,παρ όλες της φωνές και της γκρίνιες σας [ και καλά κάνετε] όλοι θα ιστέ και πάλι εκεί και το σίγουρο είναι οτι και εγώ θα κάνω το σκτατω μου παξιμάδι να ξαναερθω ;)
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

Highlights

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
h[img]ttp://img571.imageshack.us/img571/5160/img1314h.jpg[/img]
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
quinda

Post by quinda »

https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Διαμαντή ....τώρα κατάλαβα γιατί βάλαμε νερά στις κατατακτήριες ..... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”