kalimeres polesss kai apo thn ko!!!!!!!!!!
file pano an exeis vgalei thn sira ekinisis,,,
anevase thn na thn doume!!!!!!
stamoglou.g-karidis.m
2nd Evia trophy AOE4x4 2014
Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014
καλημερα καλημερα...το ξερω εγω οτι εχεις βαλθει να χαραξεις αντηπυρικες ζωνες αλλα δεν τηα σου στρωσει ρε.....σαν την γατουλα θα πηγαινει το αυτοκινητακι μου...ουτε ξυλαρακι δεν θα κανει κρακ.....panos110 wrote:Ψιστακη εκ μερους της ομαδας σ ευχαριστω που ξεκινάς πρωτος και μας γλιτωσες από πολύ κοπο...και πολύ βενζινολαδο 2Τ.
Αντε οι μερες εφτασαν και ανυπομονούμε να σας απολαυσουμε ολους στις ειδικες που σχεδιασαμε
επιστρατεύοντας ολη τη φαντασια μας.
Αλλαζω θεμα.
Όταν ο Ιερεμιαδης θελει να τρεξει με το Ναξιαδη ,αλλα δεν εχει ετοιμο το αγωνιστικο,
αναλαμβανει ο Ναξιαδης οδηγος με το αυτοκινητο του, μπαινει ο Στελιος συνοδηγος και βλεπουν τον αγωνα μεσα
από το παρμπρίζ και όχι από τα βιντεακια.
Τελικα ολα είναι θεμα θέλησης.
Καλημέρα σε ολους σας!!!

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Καλημέρα στην Κω!!!STAMO wrote:kalimeres polesss kai apo thn ko!!!!!!!!!!
stamoglou.g-karidis.m
Δεν κρατιεσαι εεεεεεεεεεε??????????????
Χαλαρωσε σε 6 μερες ξεκινάς παιδι μου!!!

Δεν εχουμε τη σειρα εκκινησης ακομα,αλλα οσοι εχετε βαθμολογια από τον αγωνα της Κω
ξεκινατε μπροστα.
Μολις ξεκινησε να βρεχει κι απ ότι φαινεται ο καιρος παει να μας κανει το χατιρι που δεν μας εκανε το 2012.
Στο βουνο η ατμοσφαιρα ειναι ....ΠΟΛΕΜΙΚΗ !!!!!!!!!!!panos110 wrote:Καλημέρα στην Κω!!!STAMO wrote:kalimeres polesss kai apo thn ko!!!!!!!!!!
stamoglou.g-karidis.m
Δεν κρατιεσαι εεεεεεεεεεε??????????????
Χαλαρωσε σε 6 μερες ξεκινάς παιδι μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχουμε τη σειρα εκκινησης ακομα,αλλα οσοι εχετε βαθμολογια από τον αγωνα της Κω
ξεκινατε μπροστα.
Μολις ξεκινησε να βρεχει κι απ ότι φαινεται ο καιρος παει να μας κανει το χατιρι που δεν μας εκανε το 2012.
V12-6,0L portal axles Transversal .
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
Hydraulic suspension
hydraulic winch front-real
Πρέπει μέχρι Τρίτη να έχουμε ονόματα οδηγών και συνοδηγών ώστε να τα δώσουμε στην ομαε
Επειδή δεν έχουμε χρόνο όσοι δεν έχουν δηλώσει συνοδηγό παρακαλούμε να το κάνουν...

Επειδή δεν έχουμε χρόνο όσοι δεν έχουν δηλώσει συνοδηγό παρακαλούμε να το κάνουν...
- κυριακος αθανασιου
1.Νταης ...........................................................Αθηνα
2.Σαραντοπουλος ανδρεας-γυφτονικολος γιωργος......................................Αθηνα
3.Κουζουκας......................................................Κως
4.Σταμογλου......................................................Κως
5.Ταραμιγκος μακης-.....................................................Ευβοια
6.γεωργιου αγγελος-κολυβας παυλος.........................................................αθηνα
7.μπουτσικας γιαννης-σουρας γιαννης........................................................ευβοια
8.Αθανασιου κυριακος-σιακουλης λουκας....................................................Ευβοια
9.Αντωνιου Νασος...............................................Αθηνα
10.Στεργιου γιωργος -Πριονας αρης...........................................................Αγρινιο
11.Κοκκινης γιωργος-Σταθακος δημητρης....................................................Κρητη
12.Γιασημακος χρηστος-???? ??????............................................................Αθηνα
13.ΑΛΕΞΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ...............................................ΙΩΑΝΝΙΝΑ
14.ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ..................................................ΚΟΝΙΤΣΑ
15.ΤΖΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΩΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ......................................ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
16.ψιστακης μανωλης-διαμαντης γιωργος......................................................κρητη
17..
18.
19.
20.
21.
22.
2.Σαραντοπουλος ανδρεας-γυφτονικολος γιωργος......................................Αθηνα
6.γεωργιου αγγελος-κολυβας παυλος.........................................................αθηνα
7.μπουτσικας γιαννης-σουρας γιαννης........................................................ευβοια
8.Αθανασιου κυριακος-σιακουλης λουκας....................................................Ευβοια
9.Αντωνιου Νασος...............................................Αθηνα
10.Στεργιου γιωργος -Πριονας αρης...........................................................Αγρινιο
11.Κοκκινης γιωργος-Σταθακος δημητρης....................................................Κρητη
12.Γιασημακος χρηστος-???? ??????............................................................Αθηνα
13.ΑΛΕΞΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ...............................................ΙΩΑΝΝΙΝΑ
14.ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ..................................................ΚΟΝΙΤΣΑ
15.ΤΖΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΩΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ......................................ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
16.ψιστακης μανωλης-διαμαντης γιωργος......................................................κρητη
17..
18.
19.
20.
21.
22.
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
...........ΟΙ....ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ, δεν......ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!!!!!!! Διπλα στο....Νταης, βαλτε....ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ!!!!!!eangelou wrote:Πρέπει μέχρι Τρίτη να έχουμε ονόματα οδηγών και συνοδηγών ώστε να τα δώσουμε στην ομαε![]()

φιλαράκια σας περιμένουμε,
μπορεί από τη μια να λυπάμαι που δε προλαβα να τελειώσω (παρόλο το τρέξιμα) το αυτοκίνητο μου για να τρέξω αλλά ειλικρινά χαίρομαι που θα βρεθούμε ξανά παρέα με τη γνωστή άγνωστη παρέα της Ελληνικής Τετρακίνησης!!!
Αϊντε τσολιάδες μου, ελπίζουμε όλο το τρέξιμο που έχουμε ρίξει (ο καθένας από μέρους του) σαν ΑΟΕ4Χ4 να σας ευχαριστήσει.
πολλές οι εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε !!!!!!
Σας περιμένουμε!!!!
μπορεί από τη μια να λυπάμαι που δε προλαβα να τελειώσω (παρόλο το τρέξιμα) το αυτοκίνητο μου για να τρέξω αλλά ειλικρινά χαίρομαι που θα βρεθούμε ξανά παρέα με τη γνωστή άγνωστη παρέα της Ελληνικής Τετρακίνησης!!!
Αϊντε τσολιάδες μου, ελπίζουμε όλο το τρέξιμο που έχουμε ρίξει (ο καθένας από μέρους του) σαν ΑΟΕ4Χ4 να σας ευχαριστήσει.
πολλές οι εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε !!!!!!
Σας περιμένουμε!!!!
3 μερες μεινανε. Στη φυλακη πιο ευκολα περναν οι μερες. Καναμε τα αδυνατα δυνατα και τελικα θα αγωνιστουμε με ενα αξιομαχο Sami. Ειμαστε σιγουροι οτι θα απολαυσουμε εναν υπεροχο αγωνα αφου ο Πανος και η ομαδα του ειναι εγγυηση. Κερασακι στην τουρτα η Super Special Stage στην οποια ο Ζαφειρης ευγενικα μου παραχωρησε το τιμονι. Μεινετε συντονισμενοι και παμε για πολυ θεαμα!!

1.Νταης ...........................................................Αθηνα
9.Αντωνιου Νασος-Σαμψωνογλου Μπαμπης.................................................Αθηνα
17..
18.
19.
20.
21.
22.
9.Αντωνιου Νασος-Σαμψωνογλου Μπαμπης.................................................Αθηνα
17..
18.
19.
20.
21.
22.