ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Και αυτό που τραμπουκαλεύεις όλο τον κόσμο και μόλις αρχίσουν οι μάπες να κλαψουρίζεις περί συμπεριφοράς και χαρακτηρισμών...
Αξία ανεκτίμητη...
Είχα ένα πεκινουά που έκανε έτσι.
Καλό σκυλάκι, πολύ γέλιο ρίχναμε.
Αξία ανεκτίμητη...
Είχα ένα πεκινουά που έκανε έτσι.
Καλό σκυλάκι, πολύ γέλιο ρίχναμε.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Ρε σεις υπαρχή περίπτωση να βγάλουμε έτσι άκρη. Μην τραβάτε ο ένας τον άλων αγώνες δεν γίνονται γιατί το μετρητό δεν φτάνει ντρέπεστε να το πείτε, ποίους κανονισμούς και μαλακίες Επίσης κούπες δεν μπορούμε να περνούμε όλοι. Στο Λασίθι ο Τσουλακιδης τα έβαλε με τα θηρία και Τσουρλακης επίσης και ο Απουρ που χει τρέξει δυο αγώνες τη μαλακίες λέτε λοιπόν!!!!!
Και βρε Αρη κόψε λίγο του καθενός η γνώμη η όπως θες το λες είναι σεβαστεί ηρεμήστε. Το Λασίθι πάντως θα κάμει αγώνα Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟς

Και βρε Αρη κόψε λίγο του καθενός η γνώμη η όπως θες το λες είναι σεβαστεί ηρεμήστε. Το Λασίθι πάντως θα κάμει αγώνα Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟς

- κυριακος αθανασιου
θα κανω μια ερωτηση αλλα μην πεσετε να με φατε...
γιατι η πατρα,η ευβοια,η κρητη,η σαλονικα,ο εβρος κτλ δεν κανει τον αγωνα του κανονικα...
να μην πω να γραψει στα τετοια του την καθε ''επισημη'' οργανωση και να κανουμε ενα φιλικο πρωταθλημα?
με οτι προβλεπετε απο τις τωρα αρχες αλλα χωρις αυτες

γιατι η πατρα,η ευβοια,η κρητη,η σαλονικα,ο εβρος κτλ δεν κανει τον αγωνα του κανονικα...
να μην πω να γραψει στα τετοια του την καθε ''επισημη'' οργανωση και να κανουμε ενα φιλικο πρωταθλημα?
με οτι προβλεπετε απο τις τωρα αρχες αλλα χωρις αυτες

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Φιλε Κυριακο εμεις στην Πατρα θα κανουμε τον αγωνα μας ...Ετσι τουλάχιστον συμφωνήσαμε και βλέπουμε....κυριακος αθανασιου wrote:θα κανω μια ερωτηση αλλα μην πεσετε να με φατε...![]()
![]()
![]()
![]()
με οτι προβλεπετε απο τις τωρα αρχες αλλα χωρις αυτες![]()
![]()
![]()
- κυριακος αθανασιου
και καλα θα κανετε...
και εγω αν και ανεργος και πολυ ζορισμενος θα ειμαι εκει να στηριξω την προσπαθεια σας κ να περασουμε ολοι καλα!!!
και εγω αν και ανεργος και πολυ ζορισμενος θα ειμαι εκει να στηριξω την προσπαθεια σας κ να περασουμε ολοι καλα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
Αν υπαρχει καπιος χαζος που να ασχοληται με το 4χ4,που διαβαζει και γραφει σε αυτο το side και δεν εχει καταλαβει οτι εμεις οι βορειοι τρεχουμε στη Βουλγαρια επειδη οι αγωνες εκει ειναι φθηνοτεροι,ασφαλεστεροι,τιμιοτεροι,και καλυτερα οργανωμενοι απο οτι στην Ελλαδα ας με παρει τηλ στο 6977203004 να του το εξηγεισω με περισσοτερα λογια.35 λεπτα εκανα για να γραψω τα παραπανω.Αυτο το ψ το ω και το θ μια ωρα τα ψαχνω.Καλυτερα στο τηλεφωνο. ΓΙΜΟΥΣΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΨΑΡΑΣ
ενα πραγμα που απ οτι βλεπω ολοι εχουμε ξεχασει λογο πολλων "διακρησεων" βλεπε κυπελα προταθληματα κλπ
ειναι οτι σε καθε αγωνα που γινεται στην ελλαδα τα τελευταια χρονια τα ονοματα ειναι στανταρ.....
οσοι τρεχουμε τοσα χρονια ειμαστε ιδιοι και οι ιδιοι....χρειαζεται λοιπον νεο αιμα στους αγωνες....και αυτοι δεν θα ερθει με τα WT oyte ta trophy...
εκεινα τα ξεχασμενα τραιαλακια αν δεν παρουν μπρως...που απο κει δειλα δειλα ξεκινησαμε οι περισσοτεροι νεο αιμα δεν θα μπει...
εκτος και αν ολοι πια εχετε παρει την πανω βολτα...
χρειαζονται απλα πραγματα για να μπορεσει καποιος να μπει στο παιχνιδι..και τοτε οι διαχωρισμοι οι κατηγοριες και ολα τα σχετικα θα ειναι μια χαρα....
με 5-7 αγωνιζομενα αυτοκινητα καθε φορα..δεν γινεται δουλεια...οπως επεισης οσες κατηγοριες και να υπαρξουν κανενας νεος...δεν προκειται να μπει σε μεγαλους αγωνες πολυ απλα γιατι θα του φανει το βουνο βουνο....
καλος η κακος τα πραγματα βελτιωνονται και ειναι για το καλο μας αν και θενε ακομα συζητηση και βελτιωση....
και καποτε πρεπει να ξεκολισετε με το βοριοι και νοτιοι.....αν δεν τα βρειτε με καποιον τροπο και να τα λυσετε δουλεια δεν κανουμε....
εμεις στην κρητη διλαδη που εχουμε παει σε ολους τους αγωνες σ καθε γωνια της ελλαδας τι πρεπει να λεμε?ολοι εχουμε εξδα ειτε παμε εδω η εκει.....
καλη μεγαλοβδομαδα

ειναι οτι σε καθε αγωνα που γινεται στην ελλαδα τα τελευταια χρονια τα ονοματα ειναι στανταρ.....

οσοι τρεχουμε τοσα χρονια ειμαστε ιδιοι και οι ιδιοι....χρειαζεται λοιπον νεο αιμα στους αγωνες....και αυτοι δεν θα ερθει με τα WT oyte ta trophy...
εκεινα τα ξεχασμενα τραιαλακια αν δεν παρουν μπρως...που απο κει δειλα δειλα ξεκινησαμε οι περισσοτεροι νεο αιμα δεν θα μπει...
εκτος και αν ολοι πια εχετε παρει την πανω βολτα...

χρειαζονται απλα πραγματα για να μπορεσει καποιος να μπει στο παιχνιδι..και τοτε οι διαχωρισμοι οι κατηγοριες και ολα τα σχετικα θα ειναι μια χαρα....
με 5-7 αγωνιζομενα αυτοκινητα καθε φορα..δεν γινεται δουλεια...οπως επεισης οσες κατηγοριες και να υπαρξουν κανενας νεος...δεν προκειται να μπει σε μεγαλους αγωνες πολυ απλα γιατι θα του φανει το βουνο βουνο....
καλος η κακος τα πραγματα βελτιωνονται και ειναι για το καλο μας αν και θενε ακομα συζητηση και βελτιωση....
και καποτε πρεπει να ξεκολισετε με το βοριοι και νοτιοι.....αν δεν τα βρειτε με καποιον τροπο και να τα λυσετε δουλεια δεν κανουμε....
εμεις στην κρητη διλαδη που εχουμε παει σε ολους τους αγωνες σ καθε γωνια της ελλαδας τι πρεπει να λεμε?ολοι εχουμε εξδα ειτε παμε εδω η εκει.....
καλη μεγαλοβδομαδα
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Μανώλη μου,
αν θες να φτιάξεις μικρή κατηγορία δεν βάζεις διαχωρισμό κλάσεων στα 36''
Γιατί έτσι θα λένε πως θες να φτιάξεις πρωταθληματάκι μόνο για τα αυτοκίνητα που φτιάχνει ο κολλητάκος σου, δηλαδή κολωνακιώτικα wrangler, ιδιώς όταν τα πελατάκια έχουν βαρεθεί τις εκδρομούλες στα ίδια και τα ίδια μέρη.
Όταν τώρα το χτεσινό το κολαούζο επιμένει να μας εξηγήσει τα των κανονισμών και να βγει και από πάνω πως πληρώνει,
που όταν εμείς κάναμε τελικούς τεχνικούς ελέγχους στο acropolis, αυτός διάλεγε χρώμα, αυτοκόλλητα και σεμεδάκια για τον κουβά,
αντιλαμβάνεσαι πόσο βαθύς είναι ο βόθρος.
Και έχει και το θράσος να λέει πως θέλει νέο αίμα μη χέσω.
Έχω γίνει τούρκος ρε!
Και ακόμα δεν είδες τίποτα!
Γιατί έτσι θα λένε πως θες να φτιάξεις πρωταθληματάκι μόνο για τα αυτοκίνητα που φτιάχνει ο κολλητάκος σου, δηλαδή κολωνακιώτικα wrangler, ιδιώς όταν τα πελατάκια έχουν βαρεθεί τις εκδρομούλες στα ίδια και τα ίδια μέρη.
Όταν τώρα το χτεσινό το κολαούζο επιμένει να μας εξηγήσει τα των κανονισμών και να βγει και από πάνω πως πληρώνει,
που όταν εμείς κάναμε τελικούς τεχνικούς ελέγχους στο acropolis, αυτός διάλεγε χρώμα, αυτοκόλλητα και σεμεδάκια για τον κουβά,
Έχω γίνει τούρκος ρε!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Επειδή αδελφε προφανως εγω είμαι ενας από τους χαζους που παλευουμε να γινονται αγωνες στην Ελλαδα θα σου πω λοιπον πως μπορω να δεχτω ότι στην Βουλγαρια μπορει να είναι πιο φτηνα... αλλα το ότι εδώ δεν είναι οργανωμένοι ασφαλεις και έντιμοι και ειδικα το τελευταιο περι ισης μεταχειρησης δεν το δεχομαι ασε δε που δεν νομιζω ότι μπορει να συγκριθεί το επιπεδο των αγωνιζομενων και των οχημάτων με τους γειτονες μας ειτε θελεις να το δεχτεις ειτε όχι ετσι είναι....psaras4x4 wrote:Αν υπαρχει καπιος χαζος που να ασχοληται με το 4χ4,που διαβαζει και γραφει σε αυτο το side και δεν εχει καταλαβει οτι εμεις οι βορειοι τρεχουμε στη Βουλγαρια επειδη οι αγωνες εκει ειναι φθηνοτεροι,ασφαλεστεροι,τιμιοτεροι,και καλυτερα οργανωμενοι απο οτι στην Ελλαδα ας με παρει τηλ στο 6977203004 να του το εξηγεισω με περισσοτερα λογια.35 λεπτα εκανα για να γραψω τα παραπανω.Αυτο το ψ το ω και το θ μια ωρα τα ψαχνω.Καλυτερα στο τηλεφωνο. ΓΙΜΟΥΣΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΨΑΡΑΣ
Τωρα αν εσυ εχεις κακη εμπειρια από καποιους αγωνες στην Ελλαδα αυτό δεν σημαινει ότι είναι όλα ιδια....
Μανωλη εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι ...και εγω στην ΟΜΑΕ αυτό ειπα όταν ζητησαν την γνωμη μας να ξεκινησουν τα τραιαλ γιατι μονο τέτοιοι αγωνες θα φερουν νεους αγωνιζομενους χωρις να χρειαζεται καποιος να δινει πολλα λεφτα και ετσι να ψηθει ώστε να μπει στην διαδικασια περαιτέρω αναβαθμησης του οχήματος του !!!
για μενα δεν εχουν νοημα οι τσακωμοι...νταξει ο καθε ενας εχει τις αποψεις του απο και και περα θεωρω οτι πρεπει να χαλαρωνουμε τα πραματα μωρε....Nicolas wrote:Μανώλη μου,
Έχω γίνει τούρκος ρε!
οσον αφορα τον διαχωρισμο ειναι καλος σε ολους τους τομεις......
αλλα για μενα επρεπε να υπαρχει...entry μεχρι 33" και απο 33" και πανω...οπως και στα υπολοιπα παλι μεχρι 33" και OPEN..
ετσι ουτος ωστε αν θελεις να εξεληξεις τ αμαξι σου το κανεις με οποιο τροπο θες...η μενεις χαμιλα και παιζεις η πας στα πιο μεγαλα και παιζεις....
πριν την Πατρα το 2014 γκρινιαζαν ολοι..και που παμε εμεις...και τι να κανουμε εμεις με τα τερατα....και ειμαστε προδομενοι κλπ....
και γυρναει στην πατρα και καναν κλασεις τα παιδια....και αν δειτε ολοι χρονους που εκαναν τα μικρα λαστιχα σε σχεση με τα μεγαλα θα δειτε πως το λαστιχο δεν εκανε την διαφορα....οπως επησης εκεινος ο ελαιοχρωματιστης φιλος μου Αλεξελης ηταν παντα κοντα η καλυτερα απο μας παντου δεν ηταν τυχαια η 2η θεση του στην γενικη....δεν φταινε τα λαστιχα του...χερια εχει το παιδι....
τελος παντων..ας κανουν οτι θενε...εγω και αλλο αμαξι να εκανα κατω απο 44αρια δεν βαζω

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis