ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

pienaf

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by pienaf »

Nicolas wrote:να κάνεις τον κοκονιόκο,
Τι θα πει αυτό;
Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργιες λέξεις...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Αν ειναι μαγκιά να μου απαντάς με αυτόν τον τροπο και σε γεμίζει συνέχισε το , μονο πρόσεξε γιατι εχω οπλίσει τον κόκορα !!!
Αν πάλι το forum σου δεν ειναι δημοκρατικό ενημέρωσε τον κόσμο να το ξέρει .
Κι αν εχω παραβεί κάπου τους κανόνες χρήσης forum υποδείξε το μου .
Ευχαριστω για τον χρόνο σου .
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Δεν θεωρώ μαγκιά να απαντώ σε μαλακίες και άκυρες κατηγορίες.
Το να μου λες πως όλο και κάτι έχω αρπάξει, και μάλιστα όταν αυτό δεν κάνει καμία απολύτως διαφορά στην κουβέντα που γίνεται εδώ, εμένα μου κάνει για προσωπική επίθεση και trolling,
και επειδή αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά μπορώ να έχω ιδία άποψη και για το μέγεθος της μαλακίας που πέταξες.

Το ότι την πέταξες εσύ προσωπικά αυτή την μαλακία, που έχουμε πει και δυό κουβέντες και υποτίθεται ξέρεις,
με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο από το ύφος σου.

Όπλισε και τον κόκκορα, όπλισε και την κότα κάνε ότι καταλαβαίνεις καλύτερα
και δέξου τις συνέπειες των πράξεων και των λόγων σου.
Εδώ είμαστε, το τηλέφωνό μου το έχεις την διεύθυνσή μου την ξέρεις.
Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις.

Και όχι δεν είμαστε δημοκρατικό forum. Υπάρχουν κανόνες και αυτός που τους εφαρμόζει είμαι εγώ!
Το δέχτηκες όταν έγινες μέλος στο forum, ξαναδιάβασέ το.
Οι κανόνες που παραβίασες είναι προσωπική επίθεση -η τελευταία προς εμένα-, αστήρικτες κατηγορίες, λασπολογία και ανελέητο trolling.
Από την διαχείριση λοιπόν αυτού του forum που δεν είναι δημοκρατική, μόνο δυο-τρεις έχουν παράπονα.
Όχι ολόκληρο το zookaction.

Αν μπορείς να στηρίξεις το ότι "όλο και κάτι έχω τσιμπήσει", ο λόγος δικός σου, δημόσια. Κάνε με ρεζίλι!!!!.
Αν δεν μπορείς να το στηρίξεις και δεν ζητήσεις συγγνώμη επίσης δημόσια, δέχεσαι τις συνέπειες των λόγων σου.
Δημοκρατικά και με το νόμο.

Offtopic OFF
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Και για να καταλάβεις πόσο πολύ μου την έσπασες βραδυάτικα και πόσο μου ανέβασες την πίεση, αν καταφέρεις να αποδείξεις πως όλα αυτά τα χρόνια έχω καταλήξει έστω με ένα ευρώ κέρδος από τους αγώνες, ιδίως ως "τεχνικός", σου παραδίδω τα κλειδιά του forum.
Αλλιώς διαγράφεσαι.

Τί λες?
Πάει?
Τόσο μου την έσπασες.
ΠΑΕΙ?
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Nicolas wrote: Σιγά μην κάνουμε και τεμενάδες για να μας κάνουν την τιμή να μας επιτρέψουν να τους στελεχώσουμε με τα τετρακίνητά μας και να παίρνουμε 20 λεπτά το χιλιόμετρο
όταν χρεώνουν κάτι χιλιάρικα την ομοσπονδία για προσωπικά τους καύσιμα και ξελασπώνουν πρώην τοκογλύφους για να εξαγοράσουν το pouvoir sportif από την ΕΛΠΑ
την οποία οι ίδιοι δικοικούσαν τόσα χρόνια και κράτησε και όλο τον εξοπλισμό για δικό της λες και τα χρήματα να τον αγοράσει τα έβγαλαν με την δουλειά τους..
Όταν προσλαμβάνουν γιούς και θυγατέρες, με βιογραφικό 2 σελίδες με joomla στο ιντερνετ ως επαγγελματίες ΙΤ και τους κόβουν και ανάλογο μερίδιο,
γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, η ελπα και μετά η ομοσπονδία είναι πολύ μηχανογραφημένες.
Ξαναδιαβασε καλα τι εχεις γραψει εδω και μετα εξηγησε μου τι ενοοεις ...
Δειξτο και πουθενα αλλου να παρεις μια δευτερη γνωμη πριν μου απαντησεις ...

Υγ
Εγω για να τρεξω το lr μου εκει που το ετρεξα τοτε πληρωσα κιολας Νικολα ! και πληρωσα κι ενα γκρουπ και ενα δεξι σκαλοπατι την επομενη ημερα ... δεν μου δωσαν 5 λαστιχα !
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Το να συγκρίνεις τα χρήματα που πετάς στο αμάξι σου για την καύλα σου με την νόμιμη αποζημίωσή μου η οποία δεν καλύπτει ούτε τα τσιγάρα μου είναι ηλίθιο και ανήθικο.
Πού να μην σου έλεγα πως έβαλα εγώ τις βενζίνες.
Το ίδιο είναι ένα υποτίθεται trial και 30.000 χιλιόμετρα support?

Θες να σου πω για στραβωμένο σασσί για να ξεκολλήσω ένα bowler?
Θες να σου πω για κατεστραμένο κινητήρα?
Σοβαρά ακόμα μιλάς?

Και άσε τις μαλακίες, τις κωλοτούμπες και τις υπεκφυγές.
Διάλεξε το δρόμο σου.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Προς το παρόν μιλά μου ποιο όμορφα , η μαλλον γράφε μου ποιο όμορφα σε παρακαλώ !
Δεν ειναι ωραία συζήτηση αυτή που γίνετε ...
Τη Δευτέρα πίνουμε καφέ και τα λέμε απο κοντά αν θες .
Και ηρέμησε σε παρακαλώ ! Εγω δεν εχω τίποτα μαζι σου ... Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της επίθεσης σου .
Αν θέλεις να σταματήσω να γράφω εδώ δεν εχεις παρά να μου το ζητήσεις , αλλα ευγενικά όμως !
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αν έχω να παινευτώ για κάτι και εγώ και ο Στάθης τόσα χρόνια στις λάσπες και τα βουνά, είναι το ότι ποτέ δεν είδαμε πίτα να μοιράσουμε, να αρπάξουμε κανένα κομματάκι.
Δεν μου έθιξες τις οδηγικές μου ικανότητες, αλλά όλη μου την αξιοπιστία.
Τί εννοείς να ηρεμήσω?
Τί εννοείς ποιό όμορφα δηλαδή?
Θες και χάδια?

Δεν θέλω να σταματήσεις να γράφεις πουθενά.
Θέλω να σταματήσεις να είσαι επιθετικός και να γράφεις μαλακίες που δεν μπορείς να στηρίξεις.

Αυτό
Εγω νικολα μου , εκτος του οτι πληρωσα ενα αγωνιστικο , ετρεξα ακομη και με το landcruiser μου για να γινει το τελευταιο τραιλ της εκαλης ...
Λεφτακια δεν εβαλα ποτε στην τσεπη μου νομιζω , αντιθετα εσυ με την ιδιοτητα σου ως τεχνικος ολο και κατι εχεις τσιμπησει αυτα τα χρονια ... θα σε παρακαλουσα λοιπον να σεβαστεις τουλαχιστον το μερακι μου και τιποτα αλλο !
και το
Υγ
Εγω για να τρεξω το lr μου εκει που το ετρεξα τοτε πληρωσα κιολας Νικολα ! και πληρωσα κι ενα γκρουπ και ενα δεξι σκαλοπατι την επομενη ημερα ... δεν μου δωσαν 5 λαστιχα !
είναι προσωπική επίθεση, άκρως απαξιωτικά, προσβλητικά και παραπλανητικά.
Εγώ δεν τρέχω στους αγώνες, τρέχω για τους αγώνες.
Όλους τους αγώνες, όχι μόνο όπου κάθεται το αμάξι μου.
Ένα χρόνο μετά το ατύχημα έβγαζα μηχανές από το γκρεμό και δύο χρόνια μετά ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω καλά.
Και παρόλα αυτά δεν φωνάζω τα κοστολόγιά μου και τα "παράσημά" μου για να αγοράσω άποψη.
Μην μου λες λοιπόν δεν έχεις τίποτα μαζί μου, όταν με κατηγορείς πως "έβαλα λεφτάκια στην τσέπη" ενώ εσύ "νομίζεις" όχι.
Και πραγματικά θα ήθελα να μάθω τί ζόρι τραβάς.

Θέλω λοιπόν να μου ζητήσεις συγγνώμη δημόσια εκτός αν προτιμάς να αποδείξεις πως τα παίρνω και να πάρεις και το forum μπαχτσίσι.
Επίσης για να μην έχουμε ανοιχτά θέματα, μίας και το όλο θέμα έγινε με την αφορμή της ερμηνείας μου επί του κανονισμού δηλαδή, πως αφού όλο και κάτι έχω τσιμπήσει καλά θα κάνω να σέβομαι εσένα που έσπασες ένα διαφορικό και ένα σκαλοπάτι,
θέλω να μου πεις τί σχέση έχει το αν πήρα εγώ οποιαδήποτε αποζημίωση για στελέχωση αγώνα, με την άποψή μου επί του κανονισμού?
Δηλαδή αν το κλουβί δεν είναι στο σασσί, εγώ θα πλουτίσω?

Και σοβαρά, πετάς ένα "κάτι έχεις τσιμπήσει, άρα πρέπει να σέβεσαι" και αναρωτιέσαι γιατί ανεβάζω πίεση?
Σοβαρά αναρωτιέσαι?
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Αδερφέ ...
Μαλλον με κοροϊδεύεις ...
Μεσα απο το γραπτό που σου παραθέσα καταλαβαίνω οτι για να κανεις μια δουλειά ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ πληρώνεσαι , αποζημιωνεσαι όπως γράφεις .Τι με νοιάζει εμενα αν σου δώσανε 1 ενώ εσυ ζητάς 5 ; Σε πληρώσανε ;;;;
Μου ζήτησες να σου αποδείξω οτι έχει βάλει στην τσέπη < έστω και ενα ευρώ > ; Σου απάντησα με τα δικά σου γραπτά ; Τωρα θα πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη ;
Εχεις μετρήσει πόσες προσβλητικές προς την μεριά μου κουβέντες εχεις ξεστομίσει σ αυτά τα τελευταία γραπτά σου ; Εχεις αναλογιστεί τον λόγο ; Με ξέρεις τόσο καλα ώστε να εχεις το θάρρος να μου γράφεις έτσι ;
Εχεις αναλογιστεί τον λόγο που δεν σε εχω ακόμη απογειώσει ; Ο λόγος δεν ειναι οι απειλή της διαγραφής ! Στα παπάκια μου και το ξέρεις ! Ο λόγος ειναι οτι σε εκτιμούσα ως άτομο κάθε οτι όπως μαρτυρας έχουμε πει και δυο κουβέντες , έχουμε κάτσει και σ ενα τραπέζι να συζητήσουμε για την τρέλα μας .Ο δεύτερος και σπουδαιότερος λόγος ειναι οτι σέβομαι αφάνταστα τον Στάθη και δεν θελω να τον στεναχωρήσω .
Μου εχεις χαλάσει την εικόνα σου φίλε Νικόλα ...
Θα ζητούσα συγγνώμη μονο αν δεν με ήξερες .
Λυπάμαι ειλικρινά ...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αδερφέ ...
Μαλλον με κοροϊδεύεις ...
Μεσα απο το γραπτό που σου παραθέσα καταλαβαίνω οτι για να κανεις μια δουλειά ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ πληρώνεσαι , αποζημιωνεσαι όπως γράφεις .Τι με νοιάζει εμενα αν σου δώσανε 1 ενώ εσυ ζητάς 5 ; Σε πληρώσανε ;;;;
Μου ζήτησες να σου αποδείξω οτι έχει βάλει στην τσέπη < έστω και ενα ευρώ > ; Σου απάντησα με τα δικά σου γραπτά ; Τωρα θα πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη ;
Εχεις μετρήσει πόσες προσβλητικές προς την μεριά μου κουβέντες εχεις ξεστομίσει σ αυτά τα τελευταία γραπτά σου ; Εχεις αναλογιστεί τον λόγο ; Με ξέρεις τόσο καλα ώστε να εχεις το θάρρος να μου γράφεις έτσι ;
Εχεις αναλογιστεί τον λόγο που δεν σε εχω ακόμη απογειώσει ; Ο λόγος δεν ειναι οι απειλή της διαγραφής ! Στα παπάκια μου και το ξέρεις ! Ο λόγος ειναι οτι σε εκτιμούσα ως άτομο κάθε οτι όπως μαρτυρας έχουμε πει και δυο κουβέντες , έχουμε κάτσει και σ ενα τραπέζι να συζητήσουμε για την τρέλα μας .Ο δεύτερος και σπουδαιότερος λόγος ειναι οτι σέβομαι αφάνταστα τον Στάθη και δεν θελω να τον στεναχωρήσω .
Μου εχεις χαλάσει την εικόνα σου φίλε Νικόλα ...
Θα ζητούσα συγγνώμη μονο αν δεν με ήξερες .
Λυπάμαι ειλικρινά ...

Άκου τώρα να δεις πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα.

Μου επιτέθηκες χωρίς κανένα λόγο, αναφέροντας πως εγώ όλο και κάτι έχω τσιμπίσει. Το έκανες κακόβουλα για να απαξιώσεις την γνώμη μου,
ως απάντηση στο ότι διαφώνισα μαζί σου στο θέμα ερμηνείας των κανονισμών για να μου πεις να σε σέβομαι και πως κακώς μιλάω για κανονισμούς.
Εγώ να σέβομαι εσένα επειδή έτρεξες ένα trial και πέταξες τα χρήματά σου στα συνεργεία και έκλεισες το zookaction επειδή δεν σου άρεσαν τα μέλη σου και μου ζητάς εσύ εμένα πιστοποιητικά δημοκρατίας?
Δεν σέβεσαι τίποτα και μιλάς και από πάνω.
Σχετικά με το αν παίρνω και από πού, τίποτα δεν απάντησες, πίπες είπες.

Το ότι κάποιες φορές πήρα την νόμιμη αποζημίωση σημαίνει πως έβγαλα λιγότερα από την τσέπη μου, όχι πως έβαλα λεφτάκια μέσα, κατάλαβες?
Και δεν έχει καμία σχέση με την γνώμη μου επί των κανονισμών, αυτό το κατάλαβες?

Όπως σου είπα, με τα χρήματα που πέταξες, μπορεί αλλού να αγοράζεις την γνώμη σου, εδώ όχι.
Εδώ κρίνεσαι από αυτό που λες
και εσύ λες πίπες. Και μάλιστα με κακόβουλο σκοπό.

Το θάρρος να σου μιλάω έτσι το παίρνω από το γεγονός πως ήρθες μέσα στο σπίτι μου να με προσβάλλεις και συνεχίζεις να ζητάς και τα ρέστα.
Δεν ξέρω γιατί δεν με "απογειώνεις" αλλά επειδή το είπες κανά δυό φορές, να σε ενημερώσω πως θα μου κλάσεις τα αρχίδια.
Μάλλον σου πέφτω λίγο βαρύς να με απογειώσεις. Άιντε που θα με απειλήσεις κιόλας.
Το σεβασμό στο Στάθη και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια να τα θυμάσαι πριν πετάξεις τη παπαριά σου. Όχι όταν αρχίζουν τα όργανα.
Γι αυτό σου είπα να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι.
Ούτε το θάρρος της γνώμης σου έχεις, ούτε καν την κριτική ικανότητα να πεις "συγγνώμη ρε μαλάκες παρασύρθηκα και έλεγα πίπες".
Ή τουλάχιστον να την στηρίξεις και να μην αρχίσεις τις κωλοτούμπες.

Επιπλέον, ξέρεις που τη γράφω και την εικόνα μου και την γνώμη σου.

Και επειδή έτσι είπα και έτσι θα γίνει, μου το παίζεις εμένα τζόβενο, μάγκας και δεν ζητάς συγγνώμη για τις παπαριές που είπες?
Διαγράφεσαι.
Και αφού είναι και στα παπάκια σου, το λήγουμε εδώ και προχωράμε.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”