Τι θα πει αυτό;Nicolas wrote:να κάνεις τον κοκονιόκο,
Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργιες λέξεις...
Τι θα πει αυτό;Nicolas wrote:να κάνεις τον κοκονιόκο,
Ξαναδιαβασε καλα τι εχεις γραψει εδω και μετα εξηγησε μου τι ενοοεις ...Nicolas wrote: Σιγά μην κάνουμε και τεμενάδες για να μας κάνουν την τιμή να μας επιτρέψουν να τους στελεχώσουμε με τα τετρακίνητά μας και να παίρνουμε 20 λεπτά το χιλιόμετρο
όταν χρεώνουν κάτι χιλιάρικα την ομοσπονδία για προσωπικά τους καύσιμα και ξελασπώνουν πρώην τοκογλύφους για να εξαγοράσουν το pouvoir sportif από την ΕΛΠΑ
την οποία οι ίδιοι δικοικούσαν τόσα χρόνια και κράτησε και όλο τον εξοπλισμό για δικό της λες και τα χρήματα να τον αγοράσει τα έβγαλαν με την δουλειά τους..
Όταν προσλαμβάνουν γιούς και θυγατέρες, με βιογραφικό 2 σελίδες με joomla στο ιντερνετ ως επαγγελματίες ΙΤ και τους κόβουν και ανάλογο μερίδιο,
γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, η ελπα και μετά η ομοσπονδία είναι πολύ μηχανογραφημένες.
και τοΕγω νικολα μου , εκτος του οτι πληρωσα ενα αγωνιστικο , ετρεξα ακομη και με το landcruiser μου για να γινει το τελευταιο τραιλ της εκαλης ...
Λεφτακια δεν εβαλα ποτε στην τσεπη μου νομιζω , αντιθετα εσυ με την ιδιοτητα σου ως τεχνικος ολο και κατι εχεις τσιμπησει αυτα τα χρονια ... θα σε παρακαλουσα λοιπον να σεβαστεις τουλαχιστον το μερακι μου και τιποτα αλλο !
είναι προσωπική επίθεση, άκρως απαξιωτικά, προσβλητικά και παραπλανητικά.Υγ
Εγω για να τρεξω το lr μου εκει που το ετρεξα τοτε πληρωσα κιολας Νικολα ! και πληρωσα κι ενα γκρουπ και ενα δεξι σκαλοπατι την επομενη ημερα ... δεν μου δωσαν 5 λαστιχα !
Αδερφέ ...
Μαλλον με κοροϊδεύεις ...
Μεσα απο το γραπτό που σου παραθέσα καταλαβαίνω οτι για να κανεις μια δουλειά ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ πληρώνεσαι , αποζημιωνεσαι όπως γράφεις .Τι με νοιάζει εμενα αν σου δώσανε 1 ενώ εσυ ζητάς 5 ; Σε πληρώσανε ;;;;
Μου ζήτησες να σου αποδείξω οτι έχει βάλει στην τσέπη < έστω και ενα ευρώ > ; Σου απάντησα με τα δικά σου γραπτά ; Τωρα θα πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη ;
Εχεις μετρήσει πόσες προσβλητικές προς την μεριά μου κουβέντες εχεις ξεστομίσει σ αυτά τα τελευταία γραπτά σου ; Εχεις αναλογιστεί τον λόγο ; Με ξέρεις τόσο καλα ώστε να εχεις το θάρρος να μου γράφεις έτσι ;
Εχεις αναλογιστεί τον λόγο που δεν σε εχω ακόμη απογειώσει ; Ο λόγος δεν ειναι οι απειλή της διαγραφής ! Στα παπάκια μου και το ξέρεις ! Ο λόγος ειναι οτι σε εκτιμούσα ως άτομο κάθε οτι όπως μαρτυρας έχουμε πει και δυο κουβέντες , έχουμε κάτσει και σ ενα τραπέζι να συζητήσουμε για την τρέλα μας .Ο δεύτερος και σπουδαιότερος λόγος ειναι οτι σέβομαι αφάνταστα τον Στάθη και δεν θελω να τον στεναχωρήσω .
Μου εχεις χαλάσει την εικόνα σου φίλε Νικόλα ...
Θα ζητούσα συγγνώμη μονο αν δεν με ήξερες .
Λυπάμαι ειλικρινά ...