3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).

delis

Re: 3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).

Post by delis »

MPOYRTAS wrote::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :ugeek:

Καλα ρε τρελος ειναι αυτος ?μοτερ αλλο βαζει ?εξατμισεις 2 ?βαζει v8 ?πρεπει πωςι θα μας τρελανει ο general.... τι σε πιασε ρε τρελαμενε???????!!!!!!01!!!!!!!
bravo file poli orrees portes kainourgies re alani..
xaxxaxxaxxaxxx
VALAWRAS
geo

Post by geo »

λοιπον, επειδη ειναι και οι δυο φιλοι μου,και κατοπιν ωρημης σκεψης, ψηφιζω κατουριμα,,, γιατι δυο πορτες εχει και η ζωη :lol: :lol: :twisted:
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

γιωργη....με ποιο καραβι ταξιδευουμε ξερεις???
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Kritikos

Post by Kritikos »

Κυριάκο ΑΝΕΚ
Τώρα το πρόβλημα Αντρέα είναι αν θα τρέξει ο Μπουρτας?κοιτά μην σου κατουρήσει ο άλλος το καπό και θα βρωμάει και ψαρίλα, και άσε τον Μπουρτα.Να κοιμάστε καλά αυτές της μέρες γιατί όταν θα έρθεις στον άγιο με αυτά που θα δεις θα χάσεις τον ύπνο σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άλλα να σας πω και κάτι ακόμα ρε σεις έχουμε άλλες 12 συμμέτοχες αυτούς δε τους υπολογίζετε για πέταμα τους έχετε, συγκεντρώθηκε γιατί οποίος γελά καλύτερα οίνε ο τελευταίος νομίζω ???? :twisted: :twisted:
ΑΡΗ πρώτα επρα παριζες τώρα θα κακαρίζεις δεν του βάζεις και καμιά μπούμα καλύτερα θα οίνε, να σπάσεις και καμιά πέτρα γιατί μόνο έτσι θα ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ειδικά εμπόδια για τα παλικαράκια :o :o ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

Kritikos wrote:Κυριάκο ΑΝΕΚ
Τώρα το πρόβλημα Αντρέα είναι αν θα τρέξει ο Μπουρτας?κοιτά μην σου κατουρήσει ο άλλος το καπό και θα βρωμάει και ψαρίλα, και άσε τον Μπουρτα.Να κοιμάστε καλά αυτές της μέρες γιατί όταν θα έρθεις στον άγιο με αυτά που θα δεις θα χάσεις τον ύπνο σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άλλα να σας πω και κάτι ακόμα ρε σεις έχουμε άλλες 12 συμμέτοχες αυτούς δε τους υπολογίζετε για πέταμα τους έχετε, συγκεντρώθηκε γιατί οποίος γελά καλύτερα οίνε ο τελευταίος νομίζω ???? :twisted: :twisted:
ΑΡΗ πρώτα επρα παριζες τώρα θα κακαρίζεις δεν του βάζεις και καμιά μπούμα καλύτερα θα οίνε, να σπάσεις και καμιά πέτρα γιατί μόνο έτσι θα ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ειδικά εμπόδια για τα παλικαράκια :o :o ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΙΟΣ
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

οσοι εχουν πληρωσει για το καραβι να συμπληρωνουν την λιστα:

κυριακος αθανασιου 3 ατομα 1 4κλινη καμπινα 1 αμαξι ΥΖΙ-2201
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
georgexj

Post by georgexj »

οσοι εχουν πληρωσει για το καραβι να συμπληρωνουν την λιστα:

κυριακος αθανασιου 3 ατομα 1 4κλινη καμπινα 1 αμαξι ΥΖΙ-2201
μιχαλοπουλος γιωργος 1 ατομο πληρωμενο!!
Kritikos

Post by Kritikos »

ΟΛΑ μπήκαν στη τελική ευθεία όποτε σας περιμένουμε μόνο εσει ΤΣΙΟΥ μένεις ακόμα παντα τελευταίος ρε πρα πρα μήπως το σκέπτεσαι :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: έλα κοντά μου δεν θα πονέσεις πόλοι :roll: :roll:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Δεν προλαβα ρε συ Γιωργη ...οπου παω με πιανει κατουρημα .... ξεκινησα απο το μαγαζι να παω στο ΝΙΝΟ και κατουρησα στου Γιασημακου μετα στου Χαλιδια και οταν εφτασα στον Πετρο κατουρηθηκα πανω μου ....
Δεν προλαβα ....

Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”