team xtrackmbarlos wrote:xaxaxxaxaxaxaxxxxxxxxaxxaxaxax
mou aresei re pano pou tous to les xalara tous pas me to malako ...
den tous les sta isia oti magkes tin gamisate t8a faei miga sidero kai to kounoupi atsali ...
tis poutanas t8a ginei egw na xereis parakalw na brexei eki ta ta ginei megali maxi ayto t8a einai trofy me ta ola tou meta
Το πιασες το θεμα ακριβως Αντρεα!
Ο αγωνας ειναι ηδη δυσκολος,αλλα ειστε ολοι τοσο καλοι και τ αμαξια εχουν εξελιχθει τοσο που μερικες μερες βροχη πριν θα ηταν οτι επρεπε για να γινει ακομα πιο ενδιαφερων.
Προβληματιστηκαμε πολυ για το τι επρεπε να βαλουμε στη διαδρομη με το Ζαουρη ,τον Αγγελου και τον Τσουπεη,εναν φιλο εντουρα που μου εδειξε 2 καλα περασματα στο καντηλι.
Καταληξαμε ομοφωνα οτι το τροφυ ειναι ενας αντρικος αγωνας για πολεμιστες .(Βαλτο μεσα ρε τροφυ ειναι...μου ελεγαν τα παιδια)
Αν μετα απο καιρο δεν θυμαστε μερικα ομορφα, τεχνικα, δυσκολα,αλλα οχι απροσπελαστα κομματια τοτε αυτο που καναμε δεν θα εχει κανενα νοημα.
Οι δυο ημερες ειναι κλιμακουμενης δυσκολιας.
Την Παρασκευη ας πουμε προπονηστε για το Σαββατο που ειναι πιο απαιτητικο.
Απ ολα τα <<δυσκολα>> εχω περασει με το αμαξι .Δεν υπαρχει κομματι που θα φατε το Χριστο σας οι πρωτοι ,επειδη μας αρεσε θεωρητικα, αλλα ισως δεν βγαινει και το πειραμα θα το κανουν τα πληρωματα.
Επιπλεον ο Αποστολιδης ,αλυταρχης του αγωνα ειχε την υπομονη να τρεξει το τελευταιο μετρο απο τα 65 χιλιομετρα για να τσεκαρει το road book ,το αν ειναι ασφαλης η διαδρομη και τελος να εχει γνωση του χωρου για να οργανωσει οτι πιθανον δεν εχουμε προβλεψει.
Δινουμε αγωνα για να σας δουμε ευχαριστημενους την Κυριακη το μεσημερι.
Ετοιμαστειτε!!!
Οι μερες πλησιαζουν...