Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Φωτης ranger

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by Φωτης ranger »

samisnow wrote:
panos110 wrote:Απο βδομαδα αν αλλαξει ο καιρος οπως προβλεπουν οι μετεωρολογοι θα δυσκολεψει και ομορφυνει και θ αποκτησει πολυ ενδιαφερον ο αγωνας.
ΕΣΥ ν αφησεις τις μαλακιες γιατι θα σε βαλω να χορεύεις το χορό του ηλιου!!! εγω θελω να ερθω με το κουστουμακι μου στον αγωνα... :roll: :roll:
μανωλη παρε και ενα ναιλο κοντα σου να σκεπαστεις :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μακαρι να βρεξει παναγιτσα μου 3 μερες συνεχομενα :!: :!: :!:
(να κατσει η σκονη)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΕΞΕ ΘΕΕ ΜΟΥ :!: :!: :!: :!:

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

καλη επιτυχια σε ολους τους αγωνιζομενους και φυσικα στην καλη διεξαγωγη του αγωνα :!: :!:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
panos110

Post by panos110 »

team xtrackmbarlos wrote:xaxaxxaxaxaxaxxxxxxxxaxxaxaxax
mou aresei re pano pou tous to les xalara tous pas me to malako ...
den tous les sta isia oti magkes tin gamisate t8a faei miga sidero kai to kounoupi atsali ...
tis poutanas t8a ginei egw na xereis parakalw na brexei eki ta ta ginei megali maxi ayto t8a einai trofy me ta ola tou meta
Το πιασες το θεμα ακριβως Αντρεα!
Ο αγωνας ειναι ηδη δυσκολος,αλλα ειστε ολοι τοσο καλοι και τ αμαξια εχουν εξελιχθει τοσο που μερικες μερες βροχη πριν θα ηταν οτι επρεπε για να γινει ακομα πιο ενδιαφερων.
Προβληματιστηκαμε πολυ για το τι επρεπε να βαλουμε στη διαδρομη με το Ζαουρη ,τον Αγγελου και τον Τσουπεη,εναν φιλο εντουρα που μου εδειξε 2 καλα περασματα στο καντηλι.
Καταληξαμε ομοφωνα οτι το τροφυ ειναι ενας αντρικος αγωνας για πολεμιστες .(Βαλτο μεσα ρε τροφυ ειναι...μου ελεγαν τα παιδια)
Αν μετα απο καιρο δεν θυμαστε μερικα ομορφα, τεχνικα, δυσκολα,αλλα οχι απροσπελαστα κομματια τοτε αυτο που καναμε δεν θα εχει κανενα νοημα.
Οι δυο ημερες ειναι κλιμακουμενης δυσκολιας.
Την Παρασκευη ας πουμε προπονηστε για το Σαββατο που ειναι πιο απαιτητικο.
Απ ολα τα <<δυσκολα>> εχω περασει με το αμαξι .Δεν υπαρχει κομματι που θα φατε το Χριστο σας οι πρωτοι ,επειδη μας αρεσε θεωρητικα, αλλα ισως δεν βγαινει και το πειραμα θα το κανουν τα πληρωματα.
Επιπλεον ο Αποστολιδης ,αλυταρχης του αγωνα ειχε την υπομονη να τρεξει το τελευταιο μετρο απο τα 65 χιλιομετρα για να τσεκαρει το road book ,το αν ειναι ασφαλης η διαδρομη και τελος να εχει γνωση του χωρου για να οργανωσει οτι πιθανον δεν εχουμε προβλεψει.
Δινουμε αγωνα για να σας δουμε ευχαριστημενους την Κυριακη το μεσημερι.
Ετοιμαστειτε!!!
Οι μερες πλησιαζουν...
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

τι πλησιαζουν....εδω εφτασαν... :D
αν και η πικρα ειναι μεγαλη που δεν θα παρω μερος τελικα....μετραω τις ωρες για να ειμαι εκει να θαυμασω ολα τα παιδια με τα θηρια τους..
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
samisnow

Post by samisnow »

panos110 wrote:
team xtrackmbarlos wrote:xaxaxxaxaxaxaxxxxxxxxaxxaxaxax
mou aresei re pano pou tous to les xalara tous pas me to malako ...
den tous les sta isia oti magkes tin gamisate t8a faei miga sidero kai to kounoupi atsali ...
tis poutanas t8a ginei egw na xereis parakalw na brexei eki ta ta ginei megali maxi ayto t8a einai trofy me ta ola tou meta
Το πιασες το θεμα ακριβως Αντρεα!
Ο αγωνας ειναι ηδη δυσκολος,αλλα ειστε ολοι τοσο καλοι και τ αμαξια εχουν εξελιχθει τοσο που μερικες μερες βροχη πριν θα ηταν οτι επρεπε για να γινει ακομα πιο ενδιαφερων.
Προβληματιστηκαμε πολυ για το τι επρεπε να βαλουμε στη διαδρομη με το Ζαουρη ,τον Αγγελου και τον Τσουπεη,εναν φιλο εντουρα που μου εδειξε 2 καλα περασματα στο καντηλι.
Καταληξαμε ομοφωνα οτι το τροφυ ειναι ενας αντρικος αγωνας για πολεμιστες .(Βαλτο μεσα ρε τροφυ ειναι...μου ελεγαν τα παιδια)
Αν μετα απο καιρο δεν θυμαστε μερικα ομορφα, τεχνικα, δυσκολα,αλλα οχι απροσπελαστα κομματια τοτε αυτο που καναμε δεν θα εχει κανενα νοημα.
Οι δυο ημερες ειναι κλιμακουμενης δυσκολιας.
Την Παρασκευη ας πουμε προπονηστε για το Σαββατο που ειναι πιο απαιτητικο.
Απ ολα τα <<δυσκολα>> εχω περασει με το αμαξι .Δεν υπαρχει κομματι που θα φατε το Χριστο σας οι πρωτοι ,επειδη μας αρεσε θεωρητικα, αλλα ισως δεν βγαινει και το πειραμα θα το κανουν τα πληρωματα.
Επιπλεον ο Αποστολιδης ,αλυταρχης του αγωνα ειχε την υπομονη να τρεξει το τελευταιο μετρο απο τα 65 χιλιομετρα για να τσεκαρει το road book ,το αν ειναι ασφαλης η διαδρομη και τελος να εχει γνωση του χωρου για να οργανωσει οτι πιθανον δεν εχουμε προβλεψει.
Δινουμε αγωνα για να σας δουμε ευχαριστημενους την Κυριακη το μεσημερι.
Ετοιμαστειτε!!!
Οι μερες πλησιαζουν...
μ αρεσει που ξεκινας με τοσο γλυκα λογια...και τελικα μετα μας τα πετας στα μουτρα!!!χαχαχα αλλα δεν μασανε οι υπολοιποι οδηγοι οποτε δωσε πονο πανουλη δωσς πονο!!!!!!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
lr90

Post by lr90 »

Κουμπάρε το προγραμμα της πεμπτης πιο είναι?
panos110

Post by panos110 »

lr90 wrote:Κουμπάρε το προγραμμα της πεμπτης πιο είναι?
Αν εννοεις οτι θα σε παω για προπονηση επειδη σου βαφτισα το παιδι ξεχασε το... :lol: :lol: :lol:
lr90

Post by lr90 »

Όχι το άλλο το καλό
eangelou

Post by eangelou »

Βαγγελη τα αλλα τα καλα αστα απο κοντα γιατι εμαθα οτι μας βλεπουν και κουμπαρες
Kritikos

Post by Kritikos »

Με αλλα λογια να αγαπιομαστε Πανο αυτος ο απολογισμος σου δεν μου αρεσει και η καρφωτη στο τελος μου μιριζη μπαρουτι αλλα δεν πειραζει.Το νουσου γιατι εχεις ενα χωρο να χωρεψης προτου τελειωση ηχρονια 8-) 8-) Αρη βλεπω οτι εισε πεπισμενος το τη θα παθεις και μαζεβεις υλικο, φιλε μου,!!!!!!!!!!!!!!! ελα κοντα μου. αυριο ειναι η κρισημη μερα αν πετυχει η μεταγραφη θα ξερουμε το βραδυ και μετα ερε πιως μας πιανη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μανωλη θα φαει μιγα συδερο και η εβια ατσαλη :roll: :roll: :roll: :roll:
delis

Post by delis »

meiname ligoi alla maximoi oloi mas krima pou merikoi den mpouroun na ert8oun kai t8a xasoun ayton ton fobero agona
xerw oti eprepe na eimaste toulaxiston aloi tosoi alla ayti gamimeni krisi telika epexe to rolo tis kai pali krima
gia ola ta pliromata akoma sas lew oti den exete parei xampari ti diadromes exei bgalei ayto to trelo paidi pou legete panos makrinos
sas lew loipon oti ama brexei ston agona yparxei periptosi na termatizoume kai bradi
giauto etimasteite kai min to parete katolou sto kalamouri eipame einai antrikos agonas kai opws leei kai enas filos opoios fobate pefti kai koimate
poli kalisperas kirioi kai kiries mou
VALAWRAS
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”