Evros Adventure Trophy 2011

ALEXELIS

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by ALEXELIS »

Λοιπών η εμπειρία μου μηδαμινή απο τέτοιου είδους αγώνες για το λογο αυτο ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα , παντός εκτός από της εκπληκτικές διαδρομές άλλα μου έλεγαν και άλλα βρήκα
sapountzis

Post by sapountzis »

δεν ειμαι ανθρωπος που γκινιαζω ουτε μ αρεσει να γραφω κακιες αλλα πρεποι να λεμε την αληθεια γιατι ειμαστε αρσενικοι , τα παιδια της οργανοσεις βρεθικαν σε δυσκολη θεση επρεπε να δρασουν αμεσα αλλα απο οτι φανικε τα εχασαν και δεν ηξεραν τι να κανουν,εχασαν την μπαλα και την επομενη μερα μετα το v και την πολυωρη αναμονη εχασα και το γηπεδο, γινετε σε αγονα trofy να δηνεις 3 go :o :o :o :o :o το πρωι της 3 μερας δεν το εχω ξανα δει , γινετε να εχεις μποστα απο εσενα μια ομαδα που εχει ενα σπασμενο αυτοκινιτο και προσπαθουν να περασουν με νυχια και με δοντια απο ενα δυσκολο σημειο και εσυ να περνας ανετα και να εχεις 45 δευτερολεπτα διαφορα , γινετε η οργανωτες να τρωνε και να πεινουν ενω αγωνιζωμενοι ειναι εγκλωβισμενοι με σπασμενα αυτοκινητα μεσα σε δυσκολα σημεια και πολα πολα αλλα οσο τα σκευτομαι τοσο περισοτερο :cry: :cry: :cry: :cry: ΛΥΠΑΜΑΙ :cry: :cry: :cry:
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

Ότι και να πείτε έχετε δίκιο ... Η βροχή στην Ορεστιάδα δεν σταμάτησε το πρωί της Παρασκευής μα συνεχίζει να ρίχνει νερό στα κεφάλια μας ακόμη και τώρα .

Τελικά αυτό αξίζουμε μετά από 8 χρόνια ?

Εξ αρχής ονειρευτήκαμε έναν μοναδικό αγώνα που θα έμενε στην καρδιά σας και στην δική μας για πολύ καιρό , πραγματικά παλέψαμε και κουραστήκαμε γι αυτό αλλά δεν το καταφέραμε . Βλέπεις οι καπεταναίοι σε τούτο το καράβι πρέπει να κάνουν και τον ναύτη και τον καμαρότο και τον μούτσο και τον μηχανικό ...

Πείτε τα δεν σας κατηγορούμε ούτε θα δικαιολογηθούμε , το μυαλό μας είναι στο πως θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το καλό μας όνομα και θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό ...
JOSE

Post by JOSE »

Ρε παληκάρια ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΣΟΣ και ΜΗΤΣΟΣ Ε.Π.Ε. επειδη τυχαίνει να εκτιμούμε αφάνταστα την προσπάθεια που καταβάλετε κάθε χρόνο για να διοργανώσετε εναν απ τους ποιο δύσκολους και όμορφους αγώνες στον χώρο αυτής της ρημαδοτετρακίνησης και με αφορμή το φετινό BAHALATION (η γαλλική μεταφραση του μπαχαλου!)που συνεβη στο τελευταίο ΕΑΤ θα θελαμε να σας μεταφέρουμε καποιες ταπεινές σκέψεις μας :1ον καταργήστε το συστημα με τα τρισάθλια δαχτυλίδια και ψάξτε για κάποιο τρόπο μετρήσεως της πορείας κάθε οχήματος μεσω GPS 2oν προσλάβετε ΜΟΥΤΣΟΥΣ ΛΟΣΤΡΟΜΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ δεν βγαίνει αγωνας τέτοιου επιπέδου με τοσα οχηματα απο 2 ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ μονο!3ον προβλέψτε λιγο νωρίτερα εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση που λογω καιρικών συνθηκών όπως φέτος καλή ωρα γίνει ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ και χωρις θεαμα ενα τοσο δυσκολο 1ο εμπόδιο(συνεχές τραβηγμα με εργάτη για 400 μετρα)4ον προβλέψτε εξόδους διαφυγής και τρόπο ανάκτησης των τραυματισμένων οχημάτων απ τα δύσκολα σημεία για να μην"κολαει"ο αγωνας ατελείωτες ωρες 5ον τοποθετήστε σε ειδικά προσυμφωνημενα σημεία μες το δασος τσουβαλάκια με ξηρά τροφή ουτωσωστε ΑΝ και ΟΤΑΝ καποιοι χαθούν κι εσείς νομιζέτε οτι επιστρέψαν ναχουν να τσιμπήσουν τιποτις οι ανθρώποι 2 η ώρα τα μεσάνυχτα(φημες οτι ο οδηγόςΔ. Παπαδοπουλος(γνωστος και ως ΤΑΛΑΙΠΩΡΑΣ) δαγκωσε δυο φορες τον συνοδηγό του κι οτι μασούλησε τον αντίχειρα του Γ.Καλαιτζη και το αριστερό πτερύγιο του αυτιου του Α.Καλαιτζη γιατι δεν ειχε ουτε ενα πατατακι να ροκανίσει μες τα ρουμάνια που τον χασατε την 2η μερα ξημερωμα προς 3η θα εξεταστουν απο αρμόδια ιατροδικαστική αρχή)6ον και σημαντικοτερον καντε ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στον ΚΑΝΙΜΠΟΥΡΓΚ γιατι με εξαναγκασε με απειλή σωματικής βίας να βγω μια ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ φωτογραφία κατα την διάρκεια της σουπερειδικης και ενω ολοι οι αγωνιζομενοι ηταν αφοσιωμενοι στον αγώνα!Τι θα λεω τώρα εγω στα παιδια και στα εγγόνια μου οτι απεμπόλησα τα ιερά και τα όσια της φυλης και συμμάχησα με τον ΣΒΑΣΤΙΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ εεε; Ασε που υπαρχουν σοβαροτατες υπονοιες οτι επειδη περασα εγω το 'V"του θανατου και αυτος δεν μπορεσε ηρθε το βραδυ κρυφα ο παλιο σαμποτερισκος και αντικατεστησε τον ατσολοαδαμαντινο σουπερντούπερ κεντρικουλη μου με μια ΚΑΡΑΜΕΛΑ!
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Post by ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ »

CONTINIUE:
Παρασκευη πρωι ωρα 7.00 εχουμε go το πηραν ζεστα το θεμα σκεφτομαι, 7.17 (πρωτη φορα μου συμβαινει να ξεκιναω με μονο αριθμο στην ωρα το ιδιο και ο ΚΑΝΙΜΑΣ αφου τα λεγαμε στα βρυσικα απορουσαμε ολοι μας και ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ μαζι).
Περιμενουμε το go σαν ετοιμογενη στην αιθουσα τοκετου.ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ Ο ΡΑΧΜΑΝΙΔΗΣ λεει θα παω να δω τι γινεται κατω στην διαδρομη, οταν ανεβηκε μας ειπε οτι ο αγωνας υπο αυτες τις συνθηκες δεν προκειται να βγει, το ιδιο μας λεει και ο DISTA η λασπη ειναι υπερβολικη και το ανηφορικο το V απροσπελαστο χωρις εργατη ειπαν και στην οργανωση οτι δεν θα σας βγει ετσι οπως παμε "αυτοι" ανενδοτοι.
Οι ωρες περνουν τα αυτοκινητα ξεζανταρουν και σπανε το ενα μετα το αλλο ειναι περασμενες 12.00 και τα νευρα μας τσαταλια.
14.39 περνουμε go καλα το βλεπετε 14.39 και σκεφτομαι ειμαστε το 9ο ζευγαρι το 20ο τι ωρα θα παρει go;(αρε ΡΑΧΜΑΝΙΔΗ-DISTA)
Μπαινουμε στον βουρκο τον περναμε και εκει πανω σε μια στροφη βλεπω το μανεκεν(ΚΑΝΙΜΑ) κοντρα που πας ρε λεβεντη του λεμε? μου ειπαν να γυρισω πισω γιατι ειναι σπασμενοι ο ΒΑΣΤΕΑΣ και ο ΒΡΑΧΝΙΔΗΣ μεσα στο V.
Μεταβολη ο ΚΩΣΤΑΣ και να'μαστε στο V ολοι μαζι, χαλαει και ο ΚΩΣΤΑΣ πρωτα ξεζανταρει και μενει και απο εργατη μεσα στο V γαμ...α εχει δεσει το σιροπι.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΥΣΑ εχει παει περιπου 18.00 και εχουμε τρελαθει λεμε να βγαλουμε τον ΚΩΣΤΑ για πισω και μας λει ο κριτης (ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ) οτι αν θα το επιχειρησουμε θα ξεκινησει να μετραει ο χρονος για εμας και οπως ηταν φυσικο τα ΑΓΙΑ ΘΕΙΑ εκαναν την παρουσια τους αισθητη, ο ΚΩΣΤΑΣ εξαλος γιατι δεν υπαρχει αμαξι επανω στο V για βοηθεια μετα απο τοσες ζημιες?
Η αποφαση παιρνετε στις 19,00 με συνοπτικες διαδικασιες αφου δεν μπορει να βγει ο ΚΩΣΤΑΣ τον βγαζουμε για πισω και να παν να γ.......ν
Φτανουμε στον τερματισμο της ειδικης απο την ασφαλτο και το θεαμα κατσε καλα :roll: το τραπεζι στρωμενο και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ να τρωει φευγουμε, φτανοντας στο ΔΕΡΕΙΟ στην ταβερνα αλλος της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ να πινει ρετσινουλα!!!!!!!!! πατε καλα ρεεεε?????
Το ρεζουμε της ημερας :lol: :lol: 21 ωρες ποινης γιατι ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΒΕΕ CONTINIUE
JOSE

Post by JOSE »

Θα ηταν μεγαλη παραλειψη μας πιστευω να μην εκφρασουμε τον θαυμασμο μας στην ομαδα απ το ΣΟΥΦΛΙ που για αλλον ενα αγωνα παρατησαν και ειδικες και χρονους και αγωνες για να βοηθησουν αντιπαλη ομαδα να απεγκλωβιστει απο σημειο πολυ δυσκολο που ειχε ακινητοποιηθει!Σημειωτεον οτι ειναι η δευτερη φορα που το κανουν αυτο μετα το τροφυ της Κομοτηνης οταν στην καταβόθρα των 300 μετρων που καταπιε τον Αγγελακο με το PAJERO ηταν οι πρωτοι που παρατησαν των αγωνα με ΕΝΕΡΓΟ ΧΡΟΝΟ να μετραει γι αυτους!!! και τσακιστηκαν να βοηθησουν το αυτοκινητο που κουτρουβαλουσε στον γκρεμο παρατωντας τον αγωνα οταν ολοι οι υπολοιποι συνεχισαν κανονικα!Αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα οτι οι ανθρωπινες αξιες ειναι πανω και απο χρονομετρα και απο κυπελλα και απο βαθρα νικητων!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΗΘΟΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!
snake

Post by snake »

Διαβάζω και λείπαμε
Αλλά όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.
Δημήτρηδες ..
Κάνατε τα εύκολα δύσκολα.. Μας βάλατε στο V ενώ δεν ξέρατε τι πρόβλημα θα βγει.. διότι εάν υποθέσουμε πως γνωρίζατε το μέγεθος τις δυσκολίας τότε τα 8χρόνια που έχεις στην πλάτη σου , είναι αν όχι άχρηστα αναξιοποίητη στην καλύτερη των περιπτώσεων .
Τον αγώνα των έχασες την Πέμπτη , που δεν προέβλεψες πως κάποια ώρα ο ήλιος θα πάει για ύπνο! Τελικά δεν είναι θεατής του evrosadventuretrophy πράγμα που στο απέδειξε και την Παρασκευή με αυτοκίνητα μέσα στο ρέμα!

Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πω πολλά!
Έχω όμως κάποια ερωτήματα . !
Είναι δυνατόν σε νεκρό χρόνο ο dista να αλλάζει λάστιχο μέσα στο V και ο τσέτσος να απολαμβάνει τον καθαρό αέρα και τον λαμπερό ήλιο …ενώ όλοι διαμαρτυρόντανε για την αλλαγή του ελαστικού?
Είναι δυνατόν να μας φωνάζει ο Τσέτσος και σαν μια καλή παρέα που βγήκαμε βόλτα στο βουνό να μας ρωτάει τι θέλουμε να κάνουμε??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ????? ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ…ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ???
Είναι δυνατόν το 50% τουλάχιστον τον αγωνιζομένων να είναι εγκλωβισμένοι και χαμένοι στο βουνό! Μαζί και Τούρκοι που δεν ξέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οι βοηθοί σου να πίνουν και να τρώει στην είσοδο του kamp??
Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά … συγνώμη δεν γνώριζα πως αυτά είναι μέρος ενός adventure trophy .
Για τα παραπάνω δεν φτάνουν συγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα …!
Τι να μας πείτε κύριοι evrosadventuretrophy…. Συγνώμη κάναμε λάθος!

Όσο για τους (νικητές) καλύτερα να τους αποκαλούσατε ……Οι τρεις ποιο τυχεροί είναι οι εξής …..
(θεολόγη δεν έχω κάτι εναντίον σου ούτε με τους υπολοίπους αλλά αυτό δεν ήταν αγώνας και δεν έπρεπε να υπάρχουν νικητές)

Sssssss….
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Post by ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ »

[quote="JOSE"]Θα ηταν μεγαλη παραλειψη μας πιστευω να μην εκφρασουμε τον θαυμασμο μας στην ομαδα απ το ΣΟΥΦΛΙ που για αλλον ενα αγωνα παρατησαν και ειδικες και χρονους και αγωνες για να βοηθησουν αντιπαλη ομαδα να απεγκλωβιστει απο σημειο πολυ δυσκολο που ειχε ακινητοποιηθει!Σημειωτεον οτι ειναι η δευτερη φορα που το κανουν αυτο μετα το τροφυ της Κομοτηνης οταν στην καταβόθρα των 300 μετρων που καταπιε τον Αγγελακο με το PAJERO ηταν οι πρωτοι που παρατησαν των αγωνα με ΕΝΕΡΓΟ ΧΡΟΝΟ να μετραει γι αυτους!!! και τσακιστηκαν να βοηθησουν το αυτοκινητο που κουτρουβαλουσε στον γκρεμο παρατωντας τον αγωνα οταν ολοι οι υπολοιποι συνεχισαν κανονικα!Αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα οτι οι ανθρωπινες αξιες ειναι πανω και απο χρονομετρα και απο κυπελλα και απο βαθρα νικητων!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΗΘΟΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ![/
quote]
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια φιλε ΙΩΣΗΦ :!: :!: :!:
Το θεμα ειναι οτι οποιοσδηποτε και να ηταν στην θεση μας το ιδιο θα εκανε πιστευω δεν μπορουσε διαφορετικα.
Τι να καναμε να περιμεναμε και εμεις να βγει ο ΚΩΣΤΑΣ ποτε? τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ?
Αφου η οργανωση το ειχε ρηξει στο φαγοποτι μια ηταν η λυση να τον βγαλουμε εμεις εξω.
Το να ξαναμπουμε ουτε σηζητηση, ωρα 19.00 δεν ξεκινας παλι απο την αρχη
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

snake wrote:
Όσο για τους (νικητές) καλύτερα να τους αποκαλούσατε ……Οι τρεις ποιο τυχεροί είναι οι εξής …..
(θεολόγη δεν έχω κάτι εναντίον σου ούτε με τους υπολοίπους αλλά αυτό δεν ήταν αγώνας και δεν έπρεπε να υπάρχουν νικητές)

Sssssss….
Φιλε snake το ονομα μου είναι Αρης Κοσμας και μαζι με τους Νταη-Ξανθο-Διαμαντη κατακτησαμε την τριτη θεση στο ΕΑΤ 2011.Στον δρομο της επιστροφης παξαμε ένα ΚΙΝΟ και κερδισαμε 35.000 $ , βγαινοντας από το προπατζιδικο βρηκαμε ένα πορτοφολι γεματο μαρουλι και στον γυρισμο ανεβηκαμε μια βολτα στην Παρνηθα και παιξαμε όλα μας τα λεφτα στο 3 ! Φυσικα σηκωσαμε την μπανκα στον αερα και του χρονου θα τρεξουμε στο ΕΑΤ με το Cayene και το Landcruiser …… :lol: :lol: :lol:

Θεωρω ότι οι πρωτοι τεσσερις καναμε τα ιδια χιλιομετρα , δεν ειχαμε ζημιες και παλεψαμε στα ισια , ισως η σειρα εκκινησης να επιρεασε την στρατηγικη των Φυτα-Παραγιου και να τους βλεπαμε ποιο μπροστα στην καταταξη αλλα αναμφισβιτητα αξιζουν πολλα συγχαρητιρια και οντας τοσο κοντα στους χρονους της τριαδας είναι νικητες …
Θεωρω ότι το σκαλι παραπανω στην δυσκολια των εμποδιων χαλασε την <μαγια> γιατι ευνοουσε τα ποιο προετημασμενα αυτοκινητα και τα μεγαλυτερα λαστιχα .

Τελος φιλε snake κρατα την ανονημια σου γιατι σε σωζει από καμια καροτσα κλοτσες που σου χρωσταω … ;)
mbg

Post by mbg »

Ξεχασες να αναφερεις οτι στην επιστροφη εφαγες και μπουγατσα Κομοτηνης απο αυτην που τρωω κι εγω και εχω φτιαξει κορμι ΑΓΑΛΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”