Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

stavrosd

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by stavrosd »

Γιάννη μείνε στη επιχειρηματολογία για τον αγώνα σου και τα θέματα ασφαλείας!
Υπάρχουν πολλοί που θα σε υποστηρίξουν και άκρη μπορεί να βρεθεί!
Αν μπεις στο κυνήγι μαγισσών και απειλές, φοβάμαι οτι θα μείνεις μόνος σου και θα το χασεις/ χάσουμε το παιχνίδι.

Καληνύχτα
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

O Δημήτρης (Dista) ξέρει για όλα αυτά εδώ και αρκετές μέρες, αν και θα έπρεπε να το ξέρει εξ΄αρχής. Παρόλα αυτά δε μου έχει απαντήσει τίποτε.

Γιατί άραγε ο Dista δεν ήξερε κάτι για τις αιτήσεις μας προς την ΕΘΕΑ που είχαν αποδέκτη και την Επιτροπή 4Χ4; Μήπως απλά δικαιολογήθηκε απέναντί μου με το ότι δεν ήξερε; Αν πράγματι δεν ήξερε, ποιός το απέκρυψε από την Επιτροπή 4Χ4; Τί παιχνίδια παίζονται; Και αν παίζονται για τον μεγαλύτερο αγώνα 4Χ4 τί γίνεται για τους υπόλοιπους;

Ρωτάω και απαντήσεις δεν παίρνω.

Σταύρο, αυτό κάνω, αλλά απαντήσεις δεν παίρνω. Και πρέπει να προχωρήσω παρακάτω. Να δω χορηγούς, να δω μορφή, να δω διαδρομή, να κλείσω συμφωνίες για χρονομετρήσεις, i-track και όλα αυτά, να μιλήσω με εξωτερικό, να ψάξω συμμετοχές που θα ανεβάσουν το κύρος, να φροντίσω για ασφαλιστική αν δεν παίξει η ΕΘΕΑ, να δω για τηλεοπτική κάλυψη, να μιλήσω με Δήμους για να φιλοξενήσουν τον αγώνα και να κάνω όλα αυτά που ήδη θα έπρεπε να έχω ξεκινήσει.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Το ξαναλεω , κανε μια συζητηση εκ νεου , χωρις να λαβεις τιποτα απ οσα εχουν γινει υπ οψιν . Ο Δημητρης να εισαι σιγουρος ότι θα σου βρει τις εναλακτικες γιατι θελει να γινει ο 24ωρος . Δηλαδη ας πουμε προπερσι που ειχατε σταση 6 ωρων χαλαστηκε κανεις αγωνιζομενος ?

Μην αρχισεις παλι την επιχειρηματολογια και κανε επιτελους μια συζητηση χωρις φωνες και εντασεις ! (με τον Δημήτρη )
Γιάννης Αθανασίου

Έχω ακολουθήσει όσα θα έπρεπε να κάνω.
Έχω μιλήσει και με τον Δημήτρη.
Έχω στείλει επιστολές.
Έχω κοινοποιήσει το πρόβλημα.
Πρέπει να κατεβάσω και τα... για να γίνει κάτι; Ε, όχι. Μέχρι εδώ!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Αυριο ξημερωνει καινουργια μερα ,και θα είναι από τις καλυτερες !

Stay cool !!!
Γιάννης Αθανασίου

Αύριο ξημερώνει μία δύσκολη μέρα, γιατί έχουμε περίπτερο στη DIANA και θα φτάσουμε πάλι στις 9 το βράδυ! Αντε καλό ύπνο!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Καλη δουλεια Γιαννη ...και πουσε βαλε και την Κωσταντινα καμια φορα να συζητησει για τον αγωνα σου , που ξερεις μπορει να τα καταφερει καλυτερα ;)
sirros

Post by sirros »

kai erxomai ego,o dikigoros tou diavolou k lew

ti mas endiaferei ti kanei enas organotis kai ti provlimata exei kai mas ta kanei dika mas provlimata

ama i epitropi apofasise oti einai auto to pragma epikindino,o organotis na valei ena dikigoro ,na katathesei tis protaseis tou stin elpa kai na perimenei apantisi(esto me ena exodiko) h na paei dikastikos
emeis agones theloume kai oxi paranomes kontres.

emeis ti douleia exoume na asxoloumaste an tha ginei enas agonas h den tha ginei???mas thelete koino na lete oti exete upostiriktes?vlepete oti kanenas den sas kanei ti xari?
koitakste na vreite tin akri me ti sosti odo giati to forum den einai laiko dikastirio k oute i apantiseis mesa apo edo einai kapoiou forea
kai meta tha lete ma mou eipe o tade k tou eipa... ktl

kai kakos zitate apantiseis apo edo kai polu malista pou sas apantane.

oso gia to poios kovei timologio k poios den kovei, auto einai alounou papa evagelio kai den tha eprepe kan na grafontai dimosia auta k pali den mas endiaferoun, einai forologiki paravasei kai endiaferei to proin sdoe.

kai epidei ksero kai gia ta programata vatmologiseis-pinogogiseis alla kai gia tis xronometriseis,na to anoiksoume alli fora kai san agonizomenoi mono
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Γιάννης Αθανασίου

Εσείς, κύριε ΘΕΑΤΑ, δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τέτοια.

Οι υπόλοιποι, που οργανώνουν, συμμετέχουν, αγαπούν και τρέχουν για τους αγώνες, κάτι τους νοιάζει...

Άρη, δυστυχώς είμαστε πολύ φαλοκράτες, όλοι μας, για να δεχτούμε να μιλήσουμε για θέματα όπως ένας αγώνας με μία γυναίκα!
sirros

Post by sirros »

agapo tous agwnes san agonizomenos kai san theatis kai trexo opote mporo
alla...
ta provlimata pou exete eseis oi organotes den xreiazete na mas ta lete
ego sas eipa pote ti provlimata exo sti douleia mou,opos kai olos o kosmos edo
sas eipame poso mas exei epireasei i krisi???
sas eipame ti provlimata antimetopizoume me tous pelates mas kai me tous promitheutes mas?
OXI,min to kanete k eseis loion giati den mas endiaferei

otan exoume ena provlima sti douleia mas vriskoume ton tropo na to kseperasoume ,na miliso k ligo epagelmatika mias kai exo peo oti sta forum tha mpaino gia na enimeronomai kai na pernaw kala kai na ksefeugo ligo apo ta alla provlimata
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”