Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

pc4x4n

Re: Στον άερα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

Post by pc4x4n »

Επειδή κυκλοφορούν διάφορες φήμες γενικά ως προς την τέλεση η όχι των υπόλοιπων αγώνων ( όλων των ειδών 4χ4 ) του 2010 , θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιοι και πότε να διοργανώσουν …..???
Μετά και από τα προηγούμενα ερωτήματα ελπίζω κάποιοι , να μας δώσουν υπεύθυνα απάντηση …… αλλιώς τον διαλύσαμε τον χώρο .
Εγώ προσωπικά , όσον αφορά την διοργάνωση αγώνων θα κάτσω σπίτι μου .
Παιχνίδια – εκδρομές και καλή παρέα ….. τι τα θέλουμε τα υπόλοιπα …….
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες να γίνει ο αγώνας του Πύργου και να βρεθεί φόρμουλα να μετρήσει ο 24ωρος στο πρωτάθλημα. Έτσι θα συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αγώνων.

Για ημερομηνίες μπορώ να σας πω μόνο ότι ο 24ωρος θα γίνει 27-28 Νοέμβρη. Για τον Πύργο δεν ξέρω.

Με τους ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ απο όλες τις πλευρές θα καταφέρουμε να το σώσουμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Γιάννη
Με ευχαριστεί ιδιαίτερα πέρα από την άμεση απάντηση σου και το ύφος σου .
Ξέρεις ότι έχεις ικανότητες και αυτές χρειάζεται ο χώρος ….
Σε μερικές μέρες λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήματος προς την Ο.Μ.Α.Ε. για διοργάνωση αγώνων , υπάρχει στην ομάδα και πολύ περισσότερο από εμένα μεγάλος προβληματισμός μετά από όλα τα φετινά γεγονότα .
friar

Post by friar »

Peace for our time...

Image
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Άλλο ΕΙΡΗΝΗ, που απαιτεί ισότητα και αμοιβαίες υποχωρήσεις και άλλο ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που σημαίνει ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!

Έτσι για να ξέρουμε τί και πώς. Και εδώ μιλάμε για ειρήνη, άντε για κατάπαυση πυρός!
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

It sounds Greek to me! :D Δεν κατάλαβα λέξη... Ειρήνη, Σημαία, Παράδωση... Τί λέτε ρε παιδιά εσείς οι δύο?
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

offonroad

Post by offonroad »

Pet4x4 wrote::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

It sounds Greek to me! :D Δεν κατάλαβα λέξη... Ειρήνη, Σημαία, Παράδωση... Τί λέτε ρε παιδιά εσείς οι δύο?

λεει οτι για να κανει τον αγωνα πρεπει να γραφτει η λεσχη του στην ομοσπονδια της ελπα -εκει να δεις γελιο- πρεπει να δωσει πλανο ασφαλειας θελει καταστατικο και ΔΣ.
Φωκίων

Re: Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

Post by Φωκίων »

οταν μιλανε οι πραξεις κι οχι το... youtube...

doc έγραψε:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010

6ος Αγώνας Αττική 24 Οκτωβρίου

Επιστροφή στην «πέτρινη» πραγματικότητα

Καθώς ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, θα υπάρχει ξεχωριστή αθλοθέτηση για τις κατηγορίες του, Open και Normal.

Για το Off-Road Team
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
Fax: 2105127532 Tel: 6984643643
Email: trail@trailride.gr
Web: http://www.offroadteam.gr
GENERAL LEE

Re: Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

Post by GENERAL LEE »

Μαιστα …
Φωκιονα δεν μας λες κι εμας εδώ να ξερουμε , ποια η επαφη σου με τους αγωνες 4Χ4 ??? Τεχνικος εφορος θα μας πεις και μαλιστα Δοκιμος ! εστω ….Για πες μας και σε ποιους αγωνες εχεις κανει εργο ? Στον 24ωρο ???Αλλου ??? Εχεις τρεξει ποτε ???
Κι επειδη εμενα μου αρεσει να λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη , αναγκη από αρχηγοπατερες δεν εχουμε , ολοι μας ξερουμε τι εχει γινει και τι θα γινει ! Αν περιμενεις εσυ τωρα να βγει ο Κατσιμαλης και ο Αποστολιδης και να πουν ότι δεν θα κανουν τον αγωνα τους μαλλον θα περιμενεις για πολύ !!!
Από την άλλη πλευρα όμως για πες μου ότι εστω θα γινουν οι αγωνες , συμμετοχες θα εχουν ? Γιατι κανενας οργανωτης δεν φτιαχνει αγωνα για 10 αυτοκινητα !!!!!Ας εγγηθουν οι αγωνιζομενοι ότι θα στηριξουν τους αγωνες και τοτε να εισαι σιγουρος ότι θα γινουν .
Δεν ξερω τελικα αν καταλαβες ότι με το να βγαινει και να παπαρολογει ενας <<μαιντανος >> που η επαφη του με τους αγωνες είναι καθαρα Πλατωνικη μαλλον δεν θα βοηθησει . Μηπως βρηκες , εκει στα site που ψαχνεις , ποσο θα μου στοιχισει να τρεξω στην Θεσσαλονικη ? Μαλλον αυτό δεν είναι της εμβελειας σου ε ???
Ως αφορα τον 24ωρο η γνωμη μου είναι ότι θα πρεπει , για να πραγματοποιηθει ο αγωνας , να είναι νομιμος και να προσμετρα στο πρωταθλημα να ριξει νερο στο κρασι του και ο Γιαννης και η ΕΘΕΑ , απ ότι ξερω η ΕΘΕΑ είναι διαθετημενη να το κανει , ο Γιαννης ???
Το ενστικτο μου λεει ότι τελικα ο Γιαννης θα τα καταφερει και ολοι θα μεινουν ικανοποιημενοι !
Με αγαπη στοργη και προδερμ !!!
Κι εμεις εδώ ειμαστε να βοηθησουμε όχι μονο τον Γιαννη αλλα και οποινδηποτε αγαπα το σπορ και θελει να φτιαχει ωραιους αγωνες !

Αυτά φιλε Φωκιονα τα γραφει ενας αγωνιζομενος που εχει και καποια λιγα χιλιομετρα στο ενεργητικο του και μεταφερει εν ολιγης και τον παλμο των υπολοιπων. Αυτά θα πρεπει να τα λαμβανεις παντα υπ οψιν σου για να γινεις τελικα ενας σοφος <<μαιντανος >>!!!

Αντε με τις υγειες σου !!!

Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”