ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Elias Nicolaou

Re: ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Post by Elias Nicolaou »

...καποιος - ας τον ονομασουμε «Αδιορθωτο Ρομαντικο» - αποφασιζει να οργανωσει αγωνα 4Χ4 και να χρησιμοποιησει τα καλα των Αθανασιου-Αποστολιδη-Δουκερη-Κατσιμαλη-Off-Road Team-κλπ.... (...ρε σεις ας τον σκεπασει καποιος, δεν βλεπετε οτι εχει ξεσκεπαστει; θα κρυωσει...)
Ηλιας Νικολαου
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Φωκίων wrote:του Προεδρου Σταυρου ...
Να διευκρινησω εδω καλου κακου οτι το ανωτερω περι της ιδιοτητας του Προεδρου ηταν χιουμορ, η ουσια παραμενει..
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ας κάνουμε και λίγο ακόμα χαβαλέ...

Σχετικά με το A-Adventure Marathon.
Δεν βλέπω, ούτε στην σελίδα του Αλέκου ούτε πουθενά, μία αναφορά στο
γα@#%νο το http://www.to4x4.gr. Παρόλες τις σχεδόν 2500 αναγνώσεις...
(1600 αναγνώσεις στο οφφ-ροαδ και ουδεμία αναφορά στο 4x4x4)
Και καλά να postάρει ο friar προς ενημέρωση αλλά να κάνουν τόσο στοχευμένη χρήση
οι ενδιαφερόμενοι... Τσάμπα διαφήμηση...

Αλλά ούτε στην σελίδα Ψάξαμε και βρήκαμε για σας...

Δεν έχω και κανένα σοβαρό θέμα με το γεγονός, το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση,
αλλά να... δεν μπορώ παρά να θυμηθώ εκείνο το τραγούδι του Μηλιώκα... :mrgreen:
Πως πήγαινε ρε γαμώτο...

"Όξω, αλλού τρώς. Όξω, αλλού πίνεις. Όξω, αλλού τρώς αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις"

Αισθάνομαι "χρησιμοποιημένος" :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαν την άλλη φορά που είχε βάλει όλες τις σελίδες με link εκτός από το http://www.trailride.gr και τον έκραξε ο doc.

Είμαι σίγουρος οτι όλα τα παραπάνω είναι απλές παραλείψεις και λαθάκια ενώ η αλήθεια είναι οτι
προκειμένου να γίνει γνωστό ένα αγωνιστικό γεγονός, ποστάρονται ενημερωτικά σημειώματα
σε όλα τα fora αλλά ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου, τα λάθη να φαίνονται τόσο στοχευμένα...

Ποιός έλεγε για συνεργασίες?
Ο friar, κάνει την προσπάθειά του...
Βλέπεις φίλε μου Φωκίωνα γιατί δεν γίνεται?

Όπως και να έχει, εμείς εδώ είμαστε.
Και τονίζω, χαβαλέ κάνουμε ε... ;)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Κι ομως γινεται... Νικολα..

Καλή διαθεση να υπαρχει.... οπως του Σταθη παραδειγμα, οπου παρα τα οσα αναφερεις και αλλα που εχουν γινει κατα καιρους "ειναι εκει" ασχετως...
και το αστειο ειναι οτι ειναι απο αυτους που επαγγελματικά δεν εχει καμια σχεση και το κανει για την κ....α του..
και καλα κανει βεβαια

Δε μπορω επεισεις να πιστεψω, οτι και οι οργανωτες δεν βλεπουν τις συνεπειες των πραξεων τους.
και δεν νομιζω οτι κατα βαθος και με ψυχρη λογικη καποιος θελει να παει στραβα ο αγωνας του αλλου καθοτι αυτο εχει γενικη επιπτωση

ασε δε που επεισεις πιστευω, οτι πανω απο τα επαγγελματικα, το αγαπανε το "πραγμα" και γι αυτο αν θες το εκαναν κι επαγγελμα
κακα τα ψεματα κατι που δε το γουσταρεις....

Απλά εχω αρχισει να πιστευω και μεχρι αποδειξεως του ενατιον οτι με τους συγκεκριμενους υπαρχει προβλημα να "συν-λειτουργησουν".
πιστευω οτι χρειαζεται μια "ομπρελα" κατω απο την οποια θελοντας και μη!!! ( κατι σαν " με το στανιο" θα "συν-λειτουργουσαν" "αναγκαστικά" ολοι μαζι ( δωστε βαση στα εισαγωγικά) καθοτι απο μονοι τους δεν....

τωρα αυτη η ομπρελα θα ειναι ατομο θα ειναι η Επιτροπη 4χ4 δεν ξερω... ισως ισως η δημιουργεια μιας
"Κοινοπραξιας για την διοργανωση του Πρωταθληματος 4Χ4" με "κουμανταδορο" αυτης της κοινοπραξιας ενα ατομο κοινης αποδοχης και τους οργανωτες ως απλους μετοχους και υπευθυνους των "τομεων ευθυνης" τους..

Σκεψεις ατακτως εριμενες ειναι...
Ιδεες πεταω μπας και βγει καμια ακρη
Το θεμα ειναι ΘΕΛΗΣΗ να υπαρχει κι αυτη δεν την βλεπω απο ολους
και σε τελικη αναλυση θα μου πεις δικαιωμα του καθενως ειναι να επιλεγει τις συνεργασίες του... Σωστό....

Αλλα μετα νομιμοποιησαι να βαζεις "κατω απο το τραπεζι τρικλοποδιες"??? σε μια συνεργασια που δεν θελησες να συμετεχεις?

( ΟΧΙ δηλωνω υπευθυνα οτι τιποτα δεν υπονοει κανεναν - Οτι εγινε στο παρελθον εγινε - ας μεινει εκει ως μαθημα απλά για να ΜΗΝ επαναλληφθει..)

Θυμιζει κατι σαν την "κατσικα του γειτωνα" οχι η δικια μου να βγαλει κι αυτη πολυ γαλα αλλα να ψωφησει του γειτωνα..
Αν υπαρχουν τετοιες "προσβασεις" γιατι να μην χρησιμοποιουνται "για το καλο του χωρου" και οχι για το "κακο του Χ"???

Δεν νομιζω οτι "εχουν να αποδειξουν κατι" γνωστοι ειναι και ποιος ειναι ο καθενας και τι εχει ( ή δεν εχει ) κανει...
τα ειπαμε αλλωστε απο το πρωτο ποστ...
Το θεμα ειναι - για να επανελθω στην ουτοποια, κατα ποσον αντι για 5 καλους αγωνες μπορουμε να κανουμε ενα "γαματο" πρωταθλημα..
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Λέγε, λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά να θέλει...

δες εδώ...
Elias Nicolaou

Post by Elias Nicolaou »

Elias Nicolaou wrote:...καποιος - ας τον ονομασουμε «Αδιορθωτο Ρομαντικο» - αποφασιζει να οργανωσει αγωνα 4Χ4 και να χρησιμοποιησει τα καλα των Αθανασιου-Αποστολιδη-Δουκερη-Κατσιμαλη-Off-Road Team-κλπ....
Κατ’ αρχην ολη η παραπανω παραθεση ειναι απο λαθος εως μαλακια.

Θεωρειται και πρεπει να ειναι δεδομενο οτι ο καθε οργανωτης πρεπει να στηνει ενα αγωνα ικανοποιωντας τουλαχιστον το ελαχιστο των απαιτησεων του αγωνα, και στην καλυτερη των περιπτωσεων ικανοποιωντας τις απαιτησεις του αγωνα με τον καλυτερο τροπο την δεδομενη χρονικη στιγμη.

Συγνωμη για το ακαιρο της δημοσιευσης, αλλα δεν μου πηγαινε να αφησω τετοια μαλακια απο μερους μου να πλαναται.
Ηλιας Νικολαου
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Λέγε, λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά να θέλει...

δες εδώ...

Ευχαριστω ολους σας που βγαλατε ψευτες τις κασανδρες που ελεγαν "τι τα θες και τα σκαλιζεις τιποτα δε θα γινει αυτοι δεν προκειτε να συννενοηθουν ποτε...".
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Αγάλι, αγάλι...
admin
Site Admin

Post by admin »

Μισό λεπτό, έχουμε μιά παρανόηση
Ο Αλέκος είχε βάλει το forum μας ως χορηγό επικοινωνίας του αγώνα του μαζί με τα άλλα forum και εγώ του εζήτησα να αφαιρέσει αυτήν την αναφορά.
Ο λόγος που το ζήτησα, τον έχω εξηγήσει και παλαιότερα, είναι η πεποίθηση μου ότι ο χορηγός επικοινωνίας δεν χορηγεί μόνον μερικά pixel, αλλά κάνει πολύ περισσότερα πράμματα, με δημιουργία και διανομή έντυπου υλικού κατασκευή και δωρεάν παροχή διαφημιστικού υλικού από αναπτηράκια έως πατατούκες και γενικώς χώνει εργασία και χρήμα.
Εργασία χώνουμε αλλά χρήμα δεν έχουμε διάθέσιμο να χώσουμε και αφού χορηγία σημαίνει χρήμα δεν δηλώνουμε χορηγοί αλλά πάροχοι.

Sorry Nicolas λογική η ένσταση σου, mea culpa δεν σε είχα ενημερώσει σχετικά
Fair winds and calm anchorages...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Καλά ρε φίλε, μη κολάς.
Γενικότερα μιλούσα και πήρε λίγο παραπάνω η μπάλα τον Αλέκο.
Σας ζητώ συγνώμη μουσιού Αλέκος. Ειλικρινά.
Και δεν ενοούσα να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας. Συμφωνώ μαζί σου.
Μόνο ένα link μας ήθελα να δω...

Και ρε συ Στάθη, δεν δίνουμε μόνο μερικά pixels...
Όπως έλεγε και ο Πανούσης, το χειροκρότημα είναι τροφή του καλλιτέχνη.
Εσύ δεν έχεις ανάγκη βέβαια, αλλά δώστε δώστε :lol:
Προσωπικά, όταν μου είχε δώσει ο Αθανασίου μία έξτρα σακουλίτσα με μπλουζίτσα 24ώρες 2008
για το "γκομενάκι" μου, κατουρήθηκα πάνω μου.
Ένα link, μια αναφορά, μια μπλουζίτσα, ένα αυτοκολλητάκι, ένα καπελάκι...
Αφού γι αυτό ζούμε ρε γαμώτο...
Συγνώμη κι όλας αλλά χρειάζομαι και εγώ την "πληρωμή" μου ;)
Πες μου έναν που να μην έχει κλέψει σαλιάρα από την ΕΛΠΑ :mrgreen:

Τέλος πάντων, ξαναζητώ συγνώμη για την ειλικρινά άθελά μου στοχευμένη αναφορά
(ήταν ο Αλέκος πρόχειρος και εγώ κουρασμένος)
αλλά το νόημα πιστεύω το πιάνουν όλοι.
Ενίοτε προβαίνουμε σε μικρότητες που στην ουσία ουδεμία σκοπιμότητα έχουν,
αφού ούτε προκαλούν κακό στον "παραλήπτη" ούτε και καλό στον "αποστολέα".
Απλά μας εκνευρίζουν όλους.

Α, και κάτι ακόμα.
Μακάρι να συνεργαστούν, όποιοι θέλουν να συνεργαστούν, αλλά όπως ξαναείπα δεν το βρίσκω σκόπιμο.
Το να συνενοηθούν σε ένα κοινό κανονισμό, ναι.
Αλλά το να συνεργαστούν...
Πρώτα απ'όλα δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός και αυτός είναι που φέρνει την εξέλιξη.
Έπειτα, ο καθένας έχει τα στραβά του αλλά όλα αυτά δίνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα στον εκάστοτε αγώνα.
Σχεδιάζει ο Αλέκος, για παράδειγμα, τις καλύτερες διαδρομές?
Μπράβο του. Ας μάθουν και οι άλλοι. Βοήθα όμως λίγο ρε Αλέκο...
Φτιάχνει ο Σπύρος τα καλύτερα roadbooks?
Μπράβο του. Ας μάθουν και οι άλλοι. Βοήθα όμως λίγο ρε Σπύρο...
Κάνει ο Γιάννης την καλύτερη προβολή?
Μπράβο του. Ας μάθουν και οι άλλοι. Βοήθα όμως λίγο ρε Γιάννη...

Περιττό να αναφέρω οτι τα παραπάνω είναι μόνο παραδείγματα ενώ υπάρχουν πολλοί ακόμα που
έχουν την διάθεση και την ικανότητα να προσφέρουν (ο Δουκέρης - που προσωπικά μου φαίνεται ο πιο προσιτός απ'όλους, ο Αθανασουλόπουλος
και πολλόι ακόμα αλλά συγνώμη που δεν τους αναφέρω όλους μιας και ούτε τους γνωρίζω ούτε και έχω τον χώρο) και μπλα μπλα μπλα μπλα...

Γιατί δηλαδή? Δεν μπορούν? Μια χαρά μπορούν. Συμφωνώ στην συνεργασία στο γενικότερο θέμα αγώνες και κυρίως
στην καλοπροαίρετη κριτική όπως επίσης και στην ελεύθερη διάθεση της πληροφορίας και "τεχνογνωσίας" μεταξύ μας/τους
αλλά όχι στην συνεργασία για την διεξαγωγή κοινού αγώνα.
Χάνουν το ύφος τους...

Γνώμη μου πάντα ε... μην βαράτε.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”