Καλησπερα και απο μενα ....
θα ηθελα να κανω μια διευκρινηση πανω στο κειμενο που εγραψα το πρωϊ !!
Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να θιξω στο παραμικρο τον ΚΥΡΙΟ(με κεφαλαια ....το εχει αποδειξει αμετρητες φορες !!) Αθανασιου !!!
Απλα μια εικονα του αγωνα μεσα απο τα ματια ενος αγωνιζομενου ηθελα να γραψω !!!
Και αγαπητε μου ΚΥΡΙΕ (και εσεις με κεφαλαια !!) friar ......εισαστε ο μονος που καταλαβε την αντιθεση των λογων μου ......
Το γεγονος οτι ξεκιναω τα αρνητικα στοιχεια με την ιδια φραση που ξεκιναω και τα θετικα, δειχνει καθαρα ,οτι για το ιδιο πραγμα,μπορουν να υπαρξουν διαφορετικες οπτικες γωνιες !!!
Εγω να βλεπω θετικα ενα πραγμα και εσεις απο την μερια σας να το βλεπετε αρνητικα .....
Παντως , τωρα που εχει κατακατσει η σκονη πανω μας......και τα βλεπουμε ολα πιο λογικα .....αλλα και διαβαζοντας και το κειμενο του Takip για τα περι οργανωσης (και κρινοντας και τον εαυτο μου ,που ως οργανωτης εκδρομων για τους fun εχω συναντησει τα "προβληματα" που συναντα καποιος που θελει να συντονισει τοσο διαφορετικο, απο πολλες αποψεις, κοσμο !!) ,θα ηθελα πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην οργανωση του αγωνα και ιδιαιτερα σε ενα ατομο που εκτιμω βαθυτατα (και μαλιστα με βοηθησε ΑΜΕΣΩΣ σε μια κληση μου, που ζητουσα μια διευκρινηση, μεσα απο τον αγωνα !!!)
και που ειναι και ο αφανης ηρωας μας .....την ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (με συγχωρεις Κωσταντινα ....αλλα ξεχναω το πατρικο σου..

)...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!!