Επεράσαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα.......
Διαδρομές φανταστικές και φιλοξενοι άνθρωποι. Αυτά και μόνο με κάνουν να δηλώσω από τώρα τη συμμετοχή μου στη hobby, του χρόνου.
Πιστεύω ότι τα όποια λάθη έγιναν θα διορθωθούν του χρόνου γιατί οι άνθρωποι του Εβρου έχουν τις δυνατότητες να τα διορθώσουν.
Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να διοργανώσουν έναν αγώνα βάζοντας τον πύχη τόσο ψηλά....
Υ.Γ. Μπράβο στα παιδιά απ' τη Θεσσαλονίκη Χάρυ και Κώστα για την επιτυχία τους. Ελπίζω να συναντηθούμε και του χρόνου.
Το Evros Adventure Trophy 2011 αποτελεί πλέον παρελθόν . O καιρός δεν είχε τα ίδια πλάνα με εμάς ,διαμορφώνοντας το τερέν από δύσκολο σε πραγματικά απέραστο και έτσι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει , παρ όλα αυτά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε και πήραμε αποφάσεις για την διεξαγωγή του αγώνα που δεν βρήκαν σύμφωνους όλους τους αγωνιζόμενους .
Σίγουρα όλοι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένοι μα είμαστε εδώ και σας ακούμε.
Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας , τους χορηγούς , τους θεατές και όλους τους αγωνιζόμενους.
Ευχαριστούμε το κύριο Τσέτσο και τον κύριο Αποστολίδη για την πολύτιμη βοήθεια τους .
Θα επανέλθουμε με ένα λίγο ποιο αναλυτικό κείμενο …
Δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος για να κρινω ενα trophy μιας και ηταν η πρωτη μας συμμετοχη.
Καταλαβαινω ομως οτι οι διοργανωτες προσπαθωντας να κανουν τον απολυτο αγωνα ακομα πιο extreme,
καπου δεν τους βγηκε λογω χρονου και ορισμενοι αγωνιζομενοι δικαιολογημενα δυσαρεστηθηκαν.
Προσωπικα ενθουσιαστηκα, καταννοω και κραταω σαν αναμνηση ολα αυτα τα τοσο ωραια ευρηματικα περασματα,που αντιλαμβανομαι ποσο περπατημα και οχι μονο χρειαστηκε για να γινουν rοαd book.
Η παρεα εδεσε και η συνεργασια με το αλλο ζευγαρι, το Φανη το Μαριο και το συνοδηγο μου,αυτα τα σκυλια του πολεμου, ηταν αψογη.
Ευχαριστω ιδιαιτερα τον dista που δεν σταματα να μας μεταδιδει τις γνωσεις του και μας εφταξε τον εργατη λιγα λεπτα πριν την εκκινηση της δευτερης μερας και τον Ηλια που μου εφερε τα εργαλεια που ξεχασα στο βουνο.
Υ.Γ Οταν πεθανω θαφτε με σε μια γωνια μοναχο, και διπλα το land rover μου παρηγορια μου να χω...
ενα μεγαλο μπραβο απο μενα σε οσα παιδια αγωνιστηκανε και τερματισανε σε αυτον τον δυσκολο αγωνα!!
συγχαριτηρια στον θεολογη και στον χαρη για την πρωτια!!