24 Ώρες 4Χ4 2010

Pet4x4

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by Pet4x4 »

Έτσι είναι Γιάννη! +1 ;)
friar

Post by friar »

Κε Τζιώτη,
Είχα την ατυχία να επωμισθώ το καθήκον του Τεχνικού Ελέγχου της συμμετοχής σας στον Περσινό αγώνα και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τις ύβρεις που μου σύρατε εις επήκοων όσων παρόντων όταν σας υπέδειξα τα σημεία που οφείλατε να τακτοποιήσετε.
Τέτοια επίθεση δεν έχω ξαναδεχθεί και επικύρωσα την συμμετοχή σας παρά την έλλειψη έστω και μίας στοιχειώδους συγνώμης δια την απρεπή σας συμπεριφορά και σας ανέχθηκα παρότι είχα την ευχέρεια νε επικαλεσθώ το 141 του ΕΑΚ, που είμαι βέβαιος ότι αγνοείτε.
Και τώρα πάμε στα της δημοσίευσης σας.Αν εσείς βλέπετε "μπαρμπούτσαλα" ποιός είμαι εγώ να κάτσω να σας εξηγήσω;
Να με αρχίσετε πάλι στα μπινελίκια; Το κάνατε μία φορά, τίποτα δεν σας σταματάει να το ξανακάνετε, και καμμία όρεξη δεν έχω για τέτοιες καταστάσεις.
Το ότι δεν μας ξέρατε σαν forum και μας μάθατε μέσω του αγώνα δεν μου λέει τίποτε, ήδη σας απάντησαν άλλοι επ΄αυτού.
Τώρα για συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις ακόμα περιμένω ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ αλλά από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λάβω τίποτε άλλο παρά απειλές μηνύσεων.
Και να επαναλάβω μία ερώτηση μπας και πάρω καμιά απάντηση
Το Παράβολο που πληρώσαν οι αγωνιζόμενοι του αγώνα 2009 πληρώθηκε στην ΕΘΕΑ και πότε????
σαν απάντηση δέχομαι μόνον ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ και μιά ημερομηνία, τίποτε άλλο.

Σχετικά με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, που επικαλείσθε σας αφιερώνω "ε gamiwwqqeee re m@l@k@"
Εχω "διώξει" ΄μέχρι στιγμής δύο μόνον μέλη και αυτά για ασέβεια στο πρόσωπο μου όσο και αν εσείς δεν το θεωρείται αρκετό.
μου γράψατε πάρα πολλά και δεν πιστεύω να σας ικανοποίησε η απάντηση μου, όσο και αν προσπάθησα.
Σας έυχομαι κάθε προσωπική ευτυχία, επιτυχία στις επιδιώξεις και καλή διασκέδαση σε όσους αγώνες λάβετε μέρος
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

friar wrote:Κε Τζιώτη,
Είχα την ατυχία να επωμισθώ το καθήκον του Τεχνικού Ελέγχου της συμμετοχής σας στον Περσινό αγώνα και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τις ύβρεις που μου σύρατε εις επήκοων όσων παρόντων όταν σας υπέδειξα τα σημεία που οφείλατε να τακτοποιήσετε.
Τέτοια επίθεση δεν έχω ξαναδεχθεί και επικύρωσα την συμμετοχή σας παρά την έλλειψη έστω και μίας στοιχειώδους συγνώμης δια την απρεπή σας συμπεριφορά και σας ανέχθηκα παρότι είχα την ευχέρεια νε επικαλεσθώ το 141 του ΕΑΚ, που είμαι βέβαιος ότι αγνοείτε.
Και τώρα πάμε στα της δημοσίευσης σας.Αν εσείς βλέπετε "μπαρμπούτσαλα" ποιός είμαι εγώ να κάτσω να σας εξηγήσω;
Να με αρχίσετε πάλι στα μπινελίκια; Το κάνατε μία φορά, τίποτα δεν σας σταματάει να το ξανακάνετε, και καμμία όρεξη δεν έχω για τέτοιες καταστάσεις.
Το ότι δεν μας ξέρατε σαν forum και μας μάθατε μέσω του αγώνα δεν μου λέει τίποτε, ήδη σας απάντησαν άλλοι επ΄αυτού.
Τώρα για συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις ακόμα περιμένω ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ αλλά από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λάβω τίποτε άλλο παρά απειλές μηνύσεων.
Σχετικά με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, που επικαλείσθε σας αφιερώνω "ε gamiwwqqeee re m@l@k@"
Εχω "διώξει" ΄μέχρι στιγμής δύο μόνον μέλη και αυτά για ασέβεια στο πρόσωπο μου όσο και αν εσείς δεν το θεωρείται αρκετό.
μου γράψατε πάρα πολλά και δεν πιστεύω να σας ικανοποίησε η απάντηση μου, όσο και αν προσπάθησα.
Σας έυχομαι κάθε προσωπική ευτυχία, επιτυχία στις επιδιώξεις και καλή διασκέδαση σε όσους αγώνες λάβετε μέρος
Καλησπέρα κ. Μανιάτη.
Αν και το θέμα μας δεν είναι η διαφωνία που είχα μαζί σας στον Τεχνικό Έλεγχο, παρ΄όλα αυτά
επειδή ΔΕΝ θα ήθελα να νομίζει ο υπόλοιπος κόσμος ότι για την περσινή διαφωνία μας, παίρνω
θέση και τώρα, επιτρέψτε μου να αναφέρω τα εξής:

1) Είναι σωστό να πούμε ότι ΠΡΙΝ τον 24ωρο του 2009 ούτε με γνωρίζατε, αλλά ούτε και σας γνώριζα.
Το αναφέρω αυτό για να μην μπαίνουν ιδέες σε κάποιους ότι είχαμε κάτι να χωρίσουμε από πριν.

2) Επίσης να αναφέρουμε ότι μετά τον τεχνικό έλεγχο και μετά τον 24ωρο.... ΟΥΤΕ σας ξανά ενόχλησα,
ΟΥΤΕ με ξανά ενοχλήσατε. Το αναφέρω και αυτό για να μην μπαίνουν ΠΑΛΙ ιδέες σε κάποιους ότι
είμαι σε συνεχή κόντρα μαζί σας.

3) Ναι... είχαμε αυτή την λεκτική διαμάχη στον τεχνικό έλεγχο και ναι με βγάλατε έξω από τα ρούχα μου
με αποτέλεσμα το ύφος της φωνής μου να είναι έντονο από την στιγμή που έβλεπα άλλα αυτοκίνητα
(συγχωρέστε με ΔΕΝ κρατάω αρχείο με τους ποιους περνάτε) να περνάνε με εξίσου όμοια προβλήματα
όπως είχε το δικό μου αυτοκίνητο. Και ποιό συγκεκριμένα... η διαφωνία μας ήτανε ότι είχα τo Bull-Bar.
ΟΡΘΩΣ κάνατε και δεν με αφήσατε να περάσω Τ.Ε.

4) Είπατε: «Τέτοια επίθεση δεν έχω ξαναδεχθεί», «και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τις ύβρεις που μου σύρατε».
Ψεύδεστε κ. Μανιάτη στο ότι σας έβρισα. Ναι ψεύδεστε. Σας μίλησα έντονα? ΝΑΙ! Σας μίλησα με ύφος?
ΝΑΙ! Φώναζα? ΝΑΙ! Όμως.... σε καμία περίπτωση σεν σας έβρισα!!!

5) Το Σάββατο πρωί και πριν την έναρξη του αγώνα ξαναέγινε Τεχνικός Έλεγχος σε όσα αυτοκίνητα
δεν είχα περάσει από τον προηγούμενο και σε όσα ερχόντουσαν από επαρχεία.
Το Σάββατο λοιπόν το πρωί... ΠΡΙΝ ξεκινήσετε τον έλεγχο στο αυτοκίνητό μου.... ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
για την συμπεριφορά μου απέναντί σας που είχα στον προηγούμενο Τεχνικό Έλεγχο.
Κατόπιν χωρίς να αναφέρεται ΤΙΠΟΤΑ για την συγνώμη που σας ζήτησα, κάνατε τον απαιτούμενο Τ.Ε.
και μου δώσατε το ελεύθερο για τον αγώνα.
Σήμερα μου λέτε: «παρά την έλλειψη έστω και μίας στοιχειώδους συγνώμης»....
Θα ήθελα να πιστεύω ότι ΔΕΝ το κάνετε εσκεμμένα να μην θυμάστε ότι σας ζήτησα συγνώμη.

Στο τοιαύτα τώρα..... αντί να κατηγορείτε και εμένα που στο κάτω κάτω της γραφείς όπως προανέφερα
ΔΕΝ σας έχω ενοχλήσει και ούτε με έχετε ενοχλήσει απλούστατα γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος....
δεν θα ήτανε προτιμότερο να δώσετε κάποιες στοιχειώδεις απαντήσεις προς όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ?
Δεν θα ήτανε προτιμότερο να ΜΗΝ τρώγεστε με τον Γ. Αθανασίου και να πάψετε όλοι εσείς
(και δεν εννοώ απόλυτα εσάς κ. Μανιάτη) να «ζηλεύετε» την επιτυχία ενός σωστού αγώνα και αντί αυτού
να κάνετε κάτι ισάξιό του και ακόμα καλύτερο? Λέω.... μήπως θα ήτανε προτιμότερο?

Γιάννης Τζιώτης

.
.
friar

Post by friar »

Από άλλον μπορεί να ζητήσατε συγνώμη για την συμπεριφορά σας, ίσως και τηλεφωνικά, από μένα όχι.
Δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς το σταμάτησα το άθλημα, βαρέθηκα να γίνομαι ο κακός.
Κουράστηκα να τσακώνομαι μαζί σας για θέματα που γνωρίζετε μα προτιμάτε να αγνοείτε
Επιπλέον ψέματα δεν συνηθίζω να λέω, όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει όποιος με έχει συναντήσει έστω και μιά φορά.
Εάν εσείς επιμένετε να με αποκαλείτε ψεύτη, κανένα πρόβλημα, κακίες δεν κρατάω.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

friar wrote:Από άλλον μπορεί να ζητήσατε συγνώμη για την συμπεριφορά σας, ίσως και τηλεφωνικά, από μένα όχι.
Δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς το σταμάτησα το άθλημα, βαρέθηκα να γίνομαι ο κακός.
Κουράστηκα να τσακώνομαι μαζί σας για θέματα που γνωρίζετε μα προτιμάτε να αγνοείτε
Επιπλέον ψέματα δεν συνηθίζω να λέω, όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει όποιος με έχει συναντήσει έστω και μιά φορά.
Εάν εσείς επιμένετε να με αποκαλείτε ψεύτη, κανένα πρόβλημα, κακίες δεν κρατάω.

Από εσάς κ. Μανιάτη ζήτησα συγνώμη και όπως βλέπουνε και τα υπόλοιπα μέλη ΜΑΛΛΟΝ σας αρέσει
να σας ζητάνε συγνώμη επανειλημμένα, οπότε να μην σας χαλάσω χατίρι.... ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ!!! :-)
Άμα θέλετε να σας το ξαναπώ «ΣΥΓΝΩΜΗ», ζητήστε το ελεύθερα. Ούτως η άλλως όταν έχω λάθος οι γονείς μου
με έχουν μάθει να ζητάω συγνώμη αντιθέτως με άλλους που όχι μόνο δεν ξέρουν τι πάει να πει αυτή η λέξη, αλλά
ούτε που υπάρχει στο λεξικό τους.

Παρ’ όλα αυτά δεν επιμένω να σας λέω ψεύτη... απλώς ξεχασιάρη... χαριτολογώντας :-)
Απλούστατα γιατί μαζί με εμένα ζήτησε και ο συνοδηγός μου συγνώμη παρόλο που δεν είχε
εμπλακεί.

Τώρα για να καταλάβω κάτι... το θέμα μας είναι: εάν εγώ σας ζήτησα συγνώμη ή δεν σας ζήτησα....???
Πιστεύεται εσείς ότι αυτό είναι το θέμα προς συζήτηση σήμερα?
:-)

Πάρτε «ΟΛΟΙ» εσείς οι «γραμματικοί» θέση επιτέλους σε όλα αυτά τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θέματα που θέτουν
αγωνιζόμενοι και μέλη... και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να πετάτε το μπαλάκι σε άλλους προσπαθώντας ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ
να αποφεύγεται να απαντάτε σε θέματα τα οποία σας αφορούν άμεσα.

ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή.... ούτε 5 χρονών παιδάκια να ήμασταν.

..
pienaf

Post by pienaf »

StruppiTeam wrote:
Παρ’ όλα αυτά δεν επιμένω να σας λέω ψεύτη... απλώς ξεχασιάρη... χαριτολογώντας :-)
[/color]
Ωχ Στάθη, άρχισαν τα υπονοούμενα για την ηλικία σου!
stakyr

Post by stakyr »

Ειρηνη στον κοσμο κυριοι ............ :) :)
Γιατι , καθε φορα που εχουμε εναν αγωνα μπροστα μας , να γινεται ο κακος χαμος ......... :o :o :o :o
Αφηστε τον κ.Αθανασιου να κανει την δουλεια του , οπως αυτος ξερει και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ , ας κρινουμε ΟΛΟΙ εκ του αποτελεσματος !!! :roll: :roll: :roll:
Ο ανθρωπος (και ξερει καλυτερα οποιος , εστω και για μια φορα , εχει διοργανωσει αγωνες, εκδρομες κ.τ.λ) , φτιαχνει τον πιο "δυσκολο" αγωνα στην Ελλαδα !! Και απ΄οτι ξερω μονος του ,σχεδον .........
Λαθη θα κανει ......ποιος ειναι αλαθητος εξαλλου ??? (αν τα παραδεχεται???? ......αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο !! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: )
Ατασθαλιες θα κανει ..........ποιος ο αναμαρτητος εξαλλου ???
Αδυναμιες θα δειξει .......ποιος ο "δυνατος" εξαλλου ???
ΑΛΛΑ....... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ" ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!
Μας βγαζει ολους απο την "μιζερια" μας και μας διωχνει , εστω και για λιγο , τις καθημερινες σκοτουρες απο το μυαλο !!!
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥ !!!! :D :D :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
kankou

Post by kankou »

Άντε επιτέλους να επικεντρωθούμε όλοι στον αγώνα και όχι σε μπαρμπούτσαλα. Συμφωνώ απόλυτα ότι το 4χ4.gr και εγώ μέσα από τους 24ωρους το έμαθα, αλλά βλέποντας τι γράφουν κάποιοι που δεν κλείνουν το στόμα τους όταν πρέπει και τουμπεκί θα τους πω και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί και ας με διαγράψουν, διότι μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη του καθενός. Αρκετά με αυτές τις συμπεριφορές.
Εγώ θέλω να κάνω τον χαβαλέ μου χωρίς επικύνδυνους χλευαστές, γιαυτό παρακαλώ όλους ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για αυτό το 30 ωρο που πρέπει να είμαστε ενεργοί ώστε να αντέξουμε τουλάχιστον τον τερματισμό σε όποια θέση και εάν είναι.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ας μιλάμε γιαυτό και όχι για άλλα πράγματα.
Για εμάς θα πρέπει να αφιερώσουμε πολλά περισσότερα σε αυτόν που έφυγε, (παρότι δεν τον ήξερα προσωπικά) γιατί αύριο μεθαύριο δεν ξέρουμε ποιός άλλος θα κοιτά από ψηλά.

Επειδή δεν ξέρεις ποιοί είμαστε όπως λες
Κώστας Νικολακόπουλος
friar

Post by friar »

Μάϊστα
Θα κάνουμε τουμπεκί
μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη μας
αφού το λες εσύ, έτσι θ' ναι, κάτι ξερς παρπάνω
friar

Post by friar »

Και επειδή γενικώς τα έχω πάρει
5) Το Σάββατο πρωί και πριν την έναρξη του αγώνα ξαναέγινε Τεχνικός Έλεγχος σε όσα αυτοκίνητα
δεν είχα περάσει από τον προηγούμενο και σε όσα ερχόντουσαν από επαρχεία.
Το Σάββατο λοιπόν το πρωί... ΠΡΙΝ ξεκινήσετε τον έλεγχο στο αυτοκίνητό μου.... ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
για την συμπεριφορά μου απέναντί σας που είχα στον προηγούμενο Τεχνικό Έλεγχο.
Κατόπιν χωρίς να αναφέρεται ΤΙΠΟΤΑ για την συγνώμη που σας ζήτησα, κάνατε τον απαιτούμενο Τ.Ε.
και μου δώσατε το ελεύθερο για τον αγώνα.
Σήμερα μου λέτε: «παρά την έλλειψη έστω και μίας στοιχειώδους συγνώμης»....
Θα ήθελα να πιστεύω ότι ΔΕΝ το κάνετε εσκεμμένα να μην θυμάστε ότι σας ζήτησα συγνώμη.
και επειδή θυμάμαι, ναι θυμάμαι ο πούστης, σου απάντησα τότε,
"Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία γιά πρώτη εντύπωση"
που επειδή δεν σου άρεσε, το ξέχασες

και πες με πάλι ψεύτη, το ΄κανες μιά φορά, θα το κάνεις συνέχεια.

Καλή νύχτα σας
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”