δεν πινω εγω τετοια ποτα ....εχει ο fok ομωςsuperspy wrote:Άρη, έσω πολλά αμύγδαλα, (αγόραζα ένα φακελάκι για κάθε παραίτηση) μου τελείωσε όμως το τσίπουρο έχεις;
Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4
Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4
πρεπει να ειναι οντος φανταστικο αυτο που παρηγγειλεςsirros wrote:
filaraki molis parigeila kati fantastiko(pou den kserw ti einai, se ena indiano apo tin india).

- superspiounos
Καλά να βρεθούμε τότε όλοι μαζί να φέρουμε ρεφενε τα ξύδια και τα ξηροκάρπια να γράφουμε σε ένα pc εναλάξ;
Υ.Γ. Ωωπππ τέρμα το διάλειμα
Υ.Γ. Ωωπππ τέρμα το διάλειμα

Αργά και βασανιστικά ξεδιαλύνεται το κουβάρι και μπαίνουμε κι εμείς στο νόημα Δημήτρη. Πιστεύω ότι όλοι μας σιγά σιγά το εντοπίζουμε... Τι αντιβίωση χρειάζεται δεν ξέρω...Dista wrote:Φαντάζομαι Γιώργο τώρα να καταλαβαίνεις γιατί έχουν φτάσει οι κανονισμοί να είναι ένας τόμος. Πρέπει να αναλύουν ακόμα και τα αυτονόητα.shaka wrote:Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια αν και παλιός στο κουρμπέτι, αν και διάβασα τους γενικούς και τεχνικούς κανονισμούς όλων των μορφών αγώνων/παιδιων 4χ4 (τόμος βγαίνει αν τα τυπώσετε!!!!!) και παράλληλα παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα fora, έχασα τον μπούσουλα. Έχασα την μπάλλα και να πω την αλήθεια άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα.
Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, μας έχει τρελλάνει. Ισχύει αυτό ή όχι, ήταν όπως πέρσι ή πρόπερσι? Τρέχω τώρα με τον παλιό κανονισμό και σε 2 μήνες με τον καινούργιο? Να ρωτήσω Τεχνικό έφορο, ή οργανωτή ?
Τι στο διάλο να κάνω/ουμε? ΕΛΕΟΣ συγχωριανοί![]()
![]()
Δημητρη αυτονοητα ειναι σιγουρα γι αυτον που τα γραφει... Γι αυτον που τα διαβαζει ειναι????Dista wrote:τα αυτονόητα.
και στο κατω κατω ειναι τοσο φοβερο αν ενα θεμα δεχεται 2 ερμηνιες καλως ή κακως, εστω κι αν η μια ειναι "αυτονοητη" για καποιους, να βγει μια εγγυκλιος που να το αποσαφηνιζει???
και σοβαροτητα θα εδειχνε και δεν θα εδινε και δικαιωματα...
φιλικά παντα μια που εισαι ανθρωπος που "το εχεις παρει πανω σου" και σε αντιθεση με τα συνηθη μιλάς ανοιχτα την αποψη σου οποια κι αν ειναι αυτη και επεισεις συζητας, παλι σε αντιθεση με τα συνηθη...
- superspiounos
Αστά ψόφια... ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ξέρεις! Κάτσε και σε λίγο θα φταίς εσύshaka wrote:....
Αργά και βασανιστικά ξεδιαλύνεται το κουβάρι και μπαίνουμε κι εμείς στο νόημα Δημήτρη. Πιστεύω ότι όλοι μας σιγά σιγά το εντοπίζουμε... Τι αντιβίωση χρειάζεται δεν ξέρω...

ειπα εγω καποτε κερναω καφε... αλλά.....GENERAL LEE wrote:δεν πινω εγω τετοια ποτα ....εχει ο fok ομωςsuperspy wrote:Άρη, έσω πολλά αμύγδαλα, (αγόραζα ένα φακελάκι για κάθε παραίτηση) μου τελείωσε όμως το τσίπουρο έχεις;
( επιστρεφω στο κλουβι μου ταχιστα.........)
οπ !!!!! αντιβίωση ποτέ μαζι με το ουισκιshaka wrote:Dista wrote: Τι αντιβίωση χρειάζεται δεν ξέρω...

Αυτό είναι! Η λογική των Αμερικάνων: ("το πλυντήριο που αγοράσατε δεν είναι κατάλληλο για να πλένετε τα παιδιά σας, ούτε και τα κατοικίδά σας" ) 15 χρόνια, πως παίζαμε ρε Φωκίωνα? Αναλύοτας ακόμα και το κόμμα (,) στους κανονισμούς? Απο τότε που ξεκίνησε η λογική της αποσαφήνισης άρχισαν τα προβλήματα. Και εγώ μιλάω "εκ των έσω".Φωκίων wrote:Δημητρη αυτονοητα ειναι σιγουρα γι αυτον που τα γραφει... Γι αυτον που τα διαβαζει ειναι????Dista wrote:τα αυτονόητα.
και στο κατω κατω ειναι τοσο φοβερο αν ενα θεμα δεχεται 2 ερμηνιες καλως ή κακως, εστω κι αν η μια ειναι "αυτονοητη" για καποιους, να βγει μια εγγυκλιος που να το αποσαφηνιζει???
και σοβαροτητα θα εδειχνε και δεν θα εδινε και δικαιωματα...
φιλικά παντα μια που εισαι ανθρωπος που "το εχεις παρει πανω σου" και σε αντιθεση με τα συνηθη μιλάς ανοιχτα την αποψη σου οποια κι αν ειναι αυτη και επεισεις συζητας, παλι σε αντιθεση με τα συνηθη...
Τυρνάβου είναι το τσίπουρο?

- superspiounos
Κοίτα... πλέον φτάσαμε στο σημείο που μερικοί αμφισβητούν το 1+1 κάνουν 2....shaka wrote:....15 χρόνια, πως παίζαμε ρε Φωκίωνα? Αναλύοτας ακόμα και το κόμμα (,) στους κανονισμούς? Απο τότε που ξεκίνησε η λογική της αποσαφήνισης άρχισαν τα προβλήματα. Και εγώ μιλάω "εκ των έσω".
Τυρνάβου είναι το τσίπουρο?
Για να καταλάβεις, κάπου πήρε το αυτί μου ότι κάποιος ισχυριζόταν ότι όταν ο κανονισμός λεει "σύμφωνα με τον κατασκευαστή" εννοούσε τον οποιοδήποτε κατασκευαστή: Το σιδερά, τον υδραυλικό κλπ και φυσικά όχι τον κατασκευαστή του οχήματος. Οπότε ένα αυτοκίνητο πχ Κ2 θα μπορούσε να τρέξει στην Κ1 γιατί κάποιος "κατασκευαστής" το έφτιαξε έτσι

Ε ρε φίλε εδώ είναι που επεμβαίνει ο Τ.Ε. και ξεδιαλύνει την κατάσταση, αλλά όπως είδες κάποιοι ακόμα και υποτίθεται "γνώστες" το αμφισβητούν και τρέχουν να φωνάξουν "ευρηκα - ευρηκα".
Last edited by superspiounos on Thu Mar 25, 2010 23:54, edited 1 time in total.