Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκιPet4x4 wrote:D.Papadimitriou wrote:Πέτρο ελπίζω του χρόνου να παίξεις και εσύ rally![]()
![]()
![]()
Το έχω λές?
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα γίνει.... βαρέθηκα να ακούω των Κώστα να μου φωνάζει κόψε!![]()
![]()

Το΄χεις΄, το'χεις

Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκιPet4x4 wrote:D.Papadimitriou wrote:Πέτρο ελπίζω του χρόνου να παίξεις και εσύ rally![]()
![]()
![]()
Το έχω λές?
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα γίνει.... βαρέθηκα να ακούω των Κώστα να μου φωνάζει κόψε!![]()
![]()
Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Μη αντικειμενικό σε είπα. Όχι πικρόχολο. Και δεν έχεις λόγο να είσαι πικρόχολος. Ούτε βέβαια μη αντικειμενικός, αλλά το κάνεις. Σίγουρα αυτά είναι άλλης συζήτησης, αλλά επέτρεψέ μου και εμένα να έχω την άποψή μου.stavrosd wrote:Αλλά αν μετά απο όλα αυτά, την προσπάθεια μου και άλλων να πουν τη γνώμη τους τη θεωρείς χολή, λυπάμαι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία επικοινωνίας.
Για να μη σου χαλάω και το θέμα αν θέλεις ο Στάθη ας μετέφερει κάπου αλλού τις παρατηρήσεις μου!
ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΛΩΣΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Ιχνηλάτης wrote:Ευχαριστούμε. Και ευχαριστούμε περισσότερο γιατί είσαι ο μόνος που θα έπρεπε να έχεις παράπονο! Το γιατί το ξέρουμε εμείς οι δύο - και η Μαρία.mythos wrote:ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2010.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΑΚΗΣ 201
Γιάννης Αθανασίου
ΥΓ. Είσαι γουρλής βρε που δήλωσες πρώτος; Ή δε θα κάνουμε ρεκόρ το 2010;![]()
![]()
Θα σταμάταγε ο αγώνας και θα σας ψάχναμε όλοι. Εχει γίνει. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.Ερωτηση 1η: Αν ειχαμε φερει τουμπες κατω απο εναν γκρεμο, τι θα μας ελεγαν?
Ειστε εκτος διαδρομης κ δεν μπορουμε να κανουμε τπτ??
Δεν ξερω σε ποιον απανταω, κατα συναιπεια δεν εχω πληρη εικονα αν γνωριζεις τι ακριβως εγινε η οχι.admin wrote:Θα σταμάταγε ο αγώνας και θα σας ψάχναμε όλοι. Εχει γίνει. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.Ερωτηση 1η: Αν ειχαμε φερει τουμπες κατω απο εναν γκρεμο, τι θα μας ελεγαν?
Ειστε εκτος διαδρομης κ δεν μπορουμε να κανουμε τπτ??
Αφού ήσασταν καλά μπορούσατε να περιμένετε. Το είπαμε τόσες φορές.
Αλλιως τα διάβασα κάτι σελίδες πίσω.Οσο για τις ιδιες δυναμεις που αναφερθηκαν..... μας εβγαλε φιλος με 4κινητο ΑΣΧΕΤΟΣ με την οργανωση κ τον αγωνα, ο οποιος βρηκε το σημειο πανευκολα, με την χρηση GPS. Κ δεν μπορουσανε τα οχηματα "υποστηριξης"..... απαραδεκτο!!!
Που αναφερθηκε κατι διαφορετικο γιατι δεν το καταλαβα??friar wrote:Αλλιως τα διάβασα κάτι σελίδες πίσω.Οσο για τις ιδιες δυναμεις που αναφερθηκαν..... μας εβγαλε φιλος με 4κινητο ΑΣΧΕΤΟΣ με την οργανωση κ τον αγωνα, ο οποιος βρηκε το σημειο πανευκολα, με την χρηση GPS. Κ δεν μπορουσανε τα οχηματα "υποστηριξης"..... απαραδεκτο!!!