24 Ώρες 4Χ4 2010
-
Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010
Θα παρακαλούσα τουλάχιστον ο Σταύρος Καραφωτιάς να βγει από τις συμμετοχές.
Όλα έχουν και τα όριά τους.
Τιμής ένεκεν, του αξίζει μόνιμα μια θέση στον αγώνα. Oπως και του Καλαποθάκη στα TrailRide. Καλώς έγινε, αποψή μου....S.Doukeris wrote:Θα παρακαλούσα τουλάχιστον ο Σταύρος Καραφωτιάς να βγει από τις συμμετοχές.
Γιατι αυτό να είναι πρόβλημα??
Ο Σταύρος είχε δηλώσει συμμετοχή από τις πρώτες στιγμές και δε θα τολμούσαμε να τον σβήσουμε. Έχει τρέξει σε όλα τα 24ωρα, από το πρώτο μέχρι και του 2009. Αν είχες προσέξει θα έβλεπες ότι έχει το ίδιο νούμερο με περσι. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι΄ αυτόν.S.Doukeris wrote:Θα παρακαλούσα τουλάχιστον ο Σταύρος Καραφωτιάς να βγει από τις συμμετοχές.
[Edit Admin]Διαγράφω Προσωπικό σχόλιο[/Edit]
- friar
Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν είχες προσέξει θα έβλεπες ότι έχει το ίδιο νούμερο με περσι. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι΄ αυτόν.
2009
218 Karafotias Stavros Jeep Cherokee XJ 4.0 Greece Z3 Open OK
2010
220 4 Wheel Drive Karafotias Stavros Jeep Cherokee XJ Greece Z1 Open
Πηγή:
http://www.ihnilatis4x4.gr/entries2009.htm
http://www.ihnilatis4x4.gr/entries2010.htm
Αν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτόν κάντε το τουλάχιστον σωστά
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Στη προσπάθεια να οργανώσουμε έναν αγώνα γιορτή του 4Χ4 στην Ελλάδα, κάποιοι επιμένουν να θέλουν να κάνουν ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ. Αν δε θέλετε να βοηθήσετε ΟΚ! Μπορείτε όμως από το να σχολιάζετε ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ, να προσπαθείτε να κάνετε κάτι θετικό, να οργανώσετε έναν σωστό αγώνα και να μην αφήνετε ανολοκλήρωτα έπαθλα και πρωταθλήματα ή να υποστηρίζετε όσους το κάνουν.
Το πώς θα τιμήσουμε έναν φίλο είναι δικό μας θέμα. Και το δικό μου αρχείο συμμετοχών έδειχνε 220, αντί για το σωστό 218. Ίσως γιατί η αντιστοίχηση των αριθμών έγινε ξημερώματα Πέμπτης. Καταδικάστε με λοιπόν για αυτό. Δε μπορείτε όμως να με καταδικάσετε που δε μπόρεσα να τον βγάλω από τον πίνακα συμμετοχών. Που δεν πήγαινε το χέρι μου να το κάνω.
Ισχυρίζεστε ότι το κάνουμε για τις συμμετοχές. Τί ένοια θα είχε μία ακόμη στις 80, τις 70, τις 60; Κάποιοι, Σπύρο, δε τις έχετε δει ποτέ, λόγω της συμπεριφορά σας. Κάποιοι, Στάθη, προσπαθήσατε, ανεπιτυχώς, να τις μειώσετε. Μην το συνεχίζετε. Αρκετό κακό δεν κάνατε; Φτάσαμε στην τελική ευθεία, μήπως πρέπει να σταματήσετε πλέον; Οι τρικλοποδιές που βάζετε μόνο κακό σε ότι θα πάρουν οι αγωνιζόμενοι από τον αγώνα μπορούν να κάνουν πιά.
Ναι είσαστε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ, απλά και μόνο γιατί σκέφτεστε με ΜΙΚΡΟ ΤΡΟΠΟ. Και δε με νοιάζει αν το σβήσεις Στάθη, αρκεί που θα ξέρω πως το έχεις διαβάσει. Δεν άντεξες, δεν αντέξατε, τα όσα συμβαίνουν και αρχίσατε και πάλι τις μικρότητες. ΕΥΓΕ.
Το πώς θα τιμήσουμε έναν φίλο είναι δικό μας θέμα. Και το δικό μου αρχείο συμμετοχών έδειχνε 220, αντί για το σωστό 218. Ίσως γιατί η αντιστοίχηση των αριθμών έγινε ξημερώματα Πέμπτης. Καταδικάστε με λοιπόν για αυτό. Δε μπορείτε όμως να με καταδικάσετε που δε μπόρεσα να τον βγάλω από τον πίνακα συμμετοχών. Που δεν πήγαινε το χέρι μου να το κάνω.
Ισχυρίζεστε ότι το κάνουμε για τις συμμετοχές. Τί ένοια θα είχε μία ακόμη στις 80, τις 70, τις 60; Κάποιοι, Σπύρο, δε τις έχετε δει ποτέ, λόγω της συμπεριφορά σας. Κάποιοι, Στάθη, προσπαθήσατε, ανεπιτυχώς, να τις μειώσετε. Μην το συνεχίζετε. Αρκετό κακό δεν κάνατε; Φτάσαμε στην τελική ευθεία, μήπως πρέπει να σταματήσετε πλέον; Οι τρικλοποδιές που βάζετε μόνο κακό σε ότι θα πάρουν οι αγωνιζόμενοι από τον αγώνα μπορούν να κάνουν πιά.
Ναι είσαστε ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ, απλά και μόνο γιατί σκέφτεστε με ΜΙΚΡΟ ΤΡΟΠΟ. Και δε με νοιάζει αν το σβήσεις Στάθη, αρκεί που θα ξέρω πως το έχεις διαβάσει. Δεν άντεξες, δεν αντέξατε, τα όσα συμβαίνουν και αρχίσατε και πάλι τις μικρότητες. ΕΥΓΕ.
- friar
Συγκινήθηκα...!
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Το περίεργο είναι ότι έχεις συγκινήσει άλλους που πιστεύουν, μάλλον άδικα, ότι έχεις μετανιώσει για όσα έχεις κάνει. Κρίμα, ειλικρινά κρίμα...
- friar
Βεβαίως και έχω μετανιώσει για όλα όσα έκανα για πάρτυ σου
και για την υποστήριξη που σου έδινα τόσα χρόνια
αλλά κυρίως για την ανοχή μου τους τελευταίους μήνες
Εστω και τόσο αργά επιτέλους κατάλαβα.
και για την υποστήριξη που σου έδινα τόσα χρόνια
αλλά κυρίως για την ανοχή μου τους τελευταίους μήνες
Εστω και τόσο αργά επιτέλους κατάλαβα.
Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό που γίνετε τώρα για τον αγώνα είναι απαράδεκτο. Αφήστε τον ήσυχο να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει (τον Αθανασίου εννοώ) και κράξτε τον μετά.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τουλάχιστον Σεβαστείτε όλους τους αγωνιζόμενους.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
+1kankou wrote:Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό που γίνετε τώρα για τον αγώνα είναι απαράδεκτο. Αφήστε τον ήσυχο να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει (τον Αθανασίου εννοώ) και κράξτε τον μετά.
Ευχαριστώ
All I want for Christmas is a Tomcat