.... προβλεπεται καπου;GENERAL LEE wrote: Γιατι τα εμπόδια θα ειναι entry !!!
ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Προσπαθω να βρω που διαβασες οτι θελει Poll cage η entry ...
Ως αφορα εμενα πρωσοπικα , δεν με πεταξε κανενας εξω ! θα τρεχω εκει που ετρεχα με τους υπολοιπους 7 και θα περιμενω το φυτοριο να ανεβασει αυτοκινητα στην κατηγορια μου !
Δεν μπορω να καταλαβω αν σε εχω καλυψει ...
Ως αφορα εμενα πρωσοπικα , δεν με πεταξε κανενας εξω ! θα τρεχω εκει που ετρεχα με τους υπολοιπους 7 και θα περιμενω το φυτοριο να ανεβασει αυτοκινητα στην κατηγορια μου !
Δεν ειμαι οργανωτης αλλα θεωρω οτι οι οργανωτες εχουν ενημερωθει επι αυτου . Διαφορετικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτης της κατηγοριας ...mitsos wrote:.... προβλεπεται καπου;GENERAL LEE wrote: Γιατι τα εμπόδια θα ειναι entry !!!
Για τα 36αρια που ρωτας θα σου πω οτι ολα τα κολονακιωτικα ρανγκλερ φορανε 37αρια ....και κτεο περνανε απο το παραθυρο ...
αλλα παλι ερχεσε σε αυτο που ελεγα πριν ...βαζουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας ...
δεν σου μιλησα ρε αρη για ημιαξονια σταυρους κτλ κτλ κτλ αυτο το ανεφερα και ειπα οτι αυτο μπορεις να το παθεις και σε μια βολτα....προχτες ειχα παει βολτα και εσπασα κεντρικο εεεε και??τι εγινε αυτο μπορεις να το παθεις οπουδηποτε....εγω μιλαω για αλλες ζημιες που μπορεις να τις αποφυγεις.....το οτι ειναι ακριβο το σπορ το ξερουμε ολοι αλλα τι να κανεις ειναι μικροβιο μεγαλοοοοοοοGENERAL LEE wrote:Γιώργο
Τα μεταξωτά βρακιά ειναι για επιδέξιους κολους .
Οταν στείλεις αγωνιστικό και χώνεις 40-50 100 χιλιάρικα , τοτε δεν σε πονάει το ημιαξόνιο και ο σταυρος ... Αγωνιστικό είπαμε ε , όχι βολταδικο ! Αγωνιστικό και κρίση μαζι δεν συνάγουν . Το σπορ ειναι ακριβό κακά τα ψέματα .
αγωνας και βόλτα η συγκέντρωση όπως το λες ειναι δυο διαφορετικά πράγματα . Κανένας δεν σε υποχρεώνει σε μια βόλτα να ρισκάρεις ! Στον αγώνα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα .
Και πρόσεξε , κανένας ποτε δεν είπε οτι ήταν ένας εύκολος αγωνας και τον ευχαριστήθηκα ! Το αντίθετο θα ακούσεις !!!

εδω συμφωνουμε Γιωργοgeorgexj wrote:δεν σου μιλησα ρε αρη για ημιαξονια σταυρους κτλ κτλ κτλ αυτο το ανεφερα και ειπα οτι αυτο μπορεις να το παθεις και σε μια βολτα....προχτες ειχα παει βολτα και εσπασα κεντρικο εεεε και??τι εγινε αυτο μπορεις να το παθεις οπουδηποτε....εγω μιλαω για αλλες ζημιες που μπορεις να τις αποφυγεις.....το οτι ειναι ακριβο το σπορ το ξερουμε ολοι αλλα τι να κανεις ειναι μικροβιο μεγαλοοοοοοοGENERAL LEE wrote:Γιώργο
Οταν στείλεις αγωνιστικό και χώνεις 40-50 100 χιλιάρικα , τοτε δεν σε πονάει το ημιαξόνιο και ο σταυρος ... Αγωνιστικό είπαμε ε , όχι βολταδικο ! Αγωνιστικό και κρίση μαζι δεν συνάγουν . Το σπορ ειναι ακριβό κακά τα ψέματα .
αγωνας και βόλτα η συγκέντρωση όπως το λες ειναι δυο διαφορετικά πράγματα . Κανένας δεν σε υποχρεώνει σε μια βόλτα να ρισκάρεις ! Στον αγώνα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα .
Και πρόσεξε , κανένας ποτε δεν είπε οτι ήταν ένας εύκολος αγωνας και τον ευχαριστήθηκα ! Το αντίθετο θα ακούσεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σου μιλαω για σενα για μενα για κτλ κτλ ειναι ομως παραααα πολυ που κοιτανε τις ζημιες!!!!αυτο ηθελα να πω με τα γραφωμενα μου!!!αφου ακους απο πολλους και λενε σιγα μην παω...γιατι???για να το κανω πουτανα????θα μου πεις μετα εσυ....ας μην ερθουν σε αγωνα αλλα ελα μου ομως που αυτοι που δεν θα ερθουν ειναι οοοοολοιιιιιιι αυτοι που σου λειπουν απο καθε αγωνα για να εχει συμμετοχες????αυτο ηθελα να πω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και μην ξεχνας οτι πιο παλια τους ποναγε που το κοπαναγανε το αυτοκινητο αλλα υπηρχαν τα λαλακια και το φτιαχνανε....τωρα ομως τα λαλακια λιγοστεψανε
![]()
![]()
![]()

Σελιδα 5 του τεχνικου, πανω πανω εντος πλαισιου.GENERAL LEE wrote:Προσπαθω να βρω που διαβασες οτι θελει Poll cage η entry ...
Υποχρεωτικο roll bar συνισταται το cage.
Ποιο ακριβως ειναι το κινητρο για να ανεβει κατηγορια ειπαμε;;;;;;;;
Οι οργανωτες εχουνε μαυρα μεσανυχτα.GENERAL LEE wrote: Δεν ειμαι οργανωτης αλλα θεωρω οτι οι οργανωτες εχουν ενημερωθει επι αυτου . Διαφορετικα ποιος ο λογος υπαρξης αυτης της κατηγοριας ...
Για τα 36αρια που ρωτας θα σου πω οτι ολα τα κολονακιωτικα ρανγκλερ φορανε 37αρια ....και κτεο περνανε απο το παραθυρο ...
αλλα παλι ερχεσε σε αυτο που ελεγα πριν ...βαζουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας ...
Αρα ο σκοπος ειναι να κατηγοριοποιησουμε τα wrangler του Κολωνακιου κ να κρατησουμε ομερτα στο οτι κτεο δεν περνανε ουτε απο διπλα, σετ με το rollbar........
E πες το ντε!
Τωρα με καλυψες.
Νομιζα οτι παμε στραβα.
Εκανα λαθος.
Για γκρεμο παμε.........
Τωρα με καλυψες.
Χαιρετισμους.......
αυτο ελεγα απο την αρχη αλλα μαλλον δεν το εγραψα καλα......GENERAL LEE wrote:εδω συμφωνουμε Γιωργοgeorgexj wrote:δεν σου μιλησα ρε αρη για ημιαξονια σταυρους κτλ κτλ κτλ αυτο το ανεφερα και ειπα οτι αυτο μπορεις να το παθεις και σε μια βολτα....προχτες ειχα παει βολτα και εσπασα κεντρικο εεεε και??τι εγινε αυτο μπορεις να το παθεις οπουδηποτε....εγω μιλαω για αλλες ζημιες που μπορεις να τις αποφυγεις.....το οτι ειναι ακριβο το σπορ το ξερουμε ολοι αλλα τι να κανεις ειναι μικροβιο μεγαλοοοοοοοGENERAL LEE wrote:Γιώργο
Και πρόσεξε , κανένας ποτε δεν είπε οτι ήταν ένας εύκολος αγωνας και τον ευχαριστήθηκα ! Το αντίθετο θα ακούσεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σου μιλαω για σενα για μενα για κτλ κτλ ειναι ομως παραααα πολυ που κοιτανε τις ζημιες!!!!αυτο ηθελα να πω με τα γραφωμενα μου!!!αφου ακους απο πολλους και λενε σιγα μην παω...γιατι???για να το κανω πουτανα????θα μου πεις μετα εσυ....ας μην ερθουν σε αγωνα αλλα ελα μου ομως που αυτοι που δεν θα ερθουν ειναι οοοοολοιιιιιιι αυτοι που σου λειπουν απο καθε αγωνα για να εχει συμμετοχες????αυτο ηθελα να πω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
και μην ξεχνας οτι πιο παλια τους ποναγε που το κοπαναγανε το αυτοκινητο αλλα υπηρχαν τα λαλακια και το φτιαχνανε....τωρα ομως τα λαλακια λιγοστεψανε
![]()
![]()
![]()

[
Εγω παντως επειδή κουραστηκα με όλα αυτά θα συνεχισω το ποδηλατο ΜΤΒ προς το παρον
Το πιασες το θεμα φιλεναδα!mitsos wrote:
Μαλλον τελικα θελουμε να κανουμε αγωνα τσαμπα, χωρις ζημιες κ με τοσες κατηγοριες που να ανεβουνε ολοι στο βαθρο......
Εγω παντως επειδή κουραστηκα με όλα αυτά θα συνεχισω το ποδηλατο ΜΤΒ προς το παρον

αυτο το εγραψα και το ξανα ανελυσα γιατι καθε φορα που παρακολουθουσα αγωνα ακουγα αυτο το πραγμα και ο μονος λογος που το ανεφερα ειναι για να το δει η καθε λεσχη να το εχει στην ακρη του μυαλο της οτι του αλλουνου η τσεπη δεν σηκωνει περιττες ζημιες!!!!θα μου πεις μην ερχεσαι και σου λεω και εσενα οτι ειναι οι συμμετοχες που σου λειπουν.........mitsos wrote:GENERAL LEE wrote:
Γιατι τα εμπόδια θα ειναι entry !!! Μπιλιοφορο σπάσε , μην με γρατζουνίσεις όμως !
Ο Γιωργος παραπανω λεει οτι το προβλημα ειναι το κοστος των ζημιων σε ενα αγωνα.
.

αυτα απο εμενα....και παντα φιλικα και παντα για το κολο των αγωνων

Υ.Γ. Και δεν μιλαω για εμενα το βασικοτερο......

και πολυ καλα θα κανεις πανουλη και εγω στο ποδηλατο το εχω ριξει!!!!panos110 wrote:[Το πιασες το θεμα φιλεναδα!mitsos wrote:
Μαλλον τελικα θελουμε να κανουμε αγωνα τσαμπα, χωρις ζημιες κ με τοσες κατηγοριες που να ανεβουνε ολοι στο βαθρο......