GENERAL LEE wrote:Και ο Κώστας (mbg) είναι σύμφωνος με την συνάντηση και το κλίμα της οπότε πάμε παρακάτω …
Ελάτε με προτάσεις, μιλήστε με συναθλητές που δεν θα μπορέσουν να έρθουν για να έχουμε και τις δικές τους απόψεις, οι οργανωτές μιλήστε μεταξύ σας και προετοιμαστείτε. Άντε μπας και βγάλουμε και κάτι καλό από όλη αυτή τη φασαρία που γίνετε εδώ μέσα
( Για την ερμηνευτικη εγγυκλιο αναφερωμαι καθοτι επεσε αλλο ποστ εντομεταξυ )
Μπά; Και αφού δεν ήξερες Φωκίων γιατί δεν ρώταγες; Μήπως δεν ξέρεις τα τηλ. της Τ.Ε.;
Σταματήστε να μπλέκετε τον κόσμο. Η δουλειά σας είναι να ενημερωνόσαστε πρώτα και μετά να μιλάτε. Όχι να αρχίζετε τις υποθέσεις.
Dista wrote:Επειδή λοιπόν είναι θέμα ερμηνείας θα βγάλουμε διευκρινιστική να το ξεκαθαρίσουμε. Το σταματάμε τώρα να μη μπερδεύουμε άλλο τους αγωνιζόμενους?
OXI...OXI...OXI... Όχι τώρα Δημήτρη, που βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε!
Αν τα ξεδιαλύνετε τώρα τα πράγματα τι θα έχουμε να κάνουμε τα βράδυα?
General Lee η ιδέα του ουίσκυ ήταν πολύ καλή! Είχα και μύγδαλα...!
Dista wrote:Επειδή λοιπόν είναι θέμα ερμηνείας θα βγάλουμε διευκρινιστική να το ξεκαθαρίσουμε. Το σταματάμε τώρα να μη μπερδεύουμε άλλο τους αγωνιζόμενους?
χαχαχαχαα Μόνο καλές ιδεες κατεβάζει εμένα η κούτρα μου
Άσε βρε Γιώργο γιατι θα μας τρελάνουν μερικοί.
Ο κανονισμός της Open είναι ο ίδιος όπως και πέρσι.
Μέσα έχει ένα παράδειγμα (που τελειώνει με κ.α.) και μετά στην επόμενη πρόταση λέει ότι επιτρέπονται τα πάντα, αλλά πρέπει να τηρούνται τα άρθρα 3 και 4 του κανονισμού (γενικά και ασφάλεια).
Τώρα ώς συνήθως κάποιοι θέλουν να δημιουργούν πρόβλημα για να γίνεται βαβούρα. Είπαμε έπρεπε να δοθεί αφορμή για να γίνει κάτι καινούργιο
αφού κατατέθηκε, γιατί δεν ψηφίστηκε; Κατατέθηκε για τα μάτια του κόσμου; Μετατέθηκε η συζήτηση για κάποια άλλη φορά;
Καταψηφίστηκε; Εξήγησέ μας!
Ψηφίστηκε και μάλιστα ομόφωνα! Και για να σου θυμίσω την περίπτωση, ο Παυλόπουλος είπε ότι Ζ1 και Ζ0 (πρωτελατών και SUV στον κανονισμό) πρέπει να συγχωνευθούν για να μην υπάρχουν πολλά έπαθλα και να κρίνει ο οργανωτής αν θα δίνει κύπελλο SUV ή όχι στον αγώνα του. Και μάλιστα η πρόταση να ονομαστεί η Ζ1 πρωτελατών ήταν και πάλι του Παυλόπουλου, που θυμήθηκε τα παλιά.
Αν τώρα μετέπειτα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ πως δε συμφέρει κάποιους ο κανονισμός και ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Απο εκείνα που θέλουμε να τελειώσουν...
ΥΓ. Διεκρινιστική σημαίνει ότι ο κανονισμός στο συγκεκριμένο σημείο είναι λάθος και θέλει αλλαγή! Πεστε το έτσι να μην παιδεύουμε τον κόσμο. Και αν δε φώναζε ο Αθανασίου και μερικοί άλλοι, αν δεν έβγαινε η ομοσπονδία, γαργάρα θα το κάναμε. Ή θα το κάνουμε, γιατί ακόμη διευκρινιστική δεν έχει βγει!
ΥΓ2. Δημήτρη, γιατί η επιτροπή και η ΕΘΕΑ δεν έχει απαντήσει στις 3 αιτήσεις του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου από τον κανονισμό περί νύχτας. 3 αιτήσεις από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα. Εδώ αλλάξατε τόσα πράγματα, μία απάντηση, έστω και αρνητική, θα σας έβλαπτε;
Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια αν και παλιός στο κουρμπέτι, αν και διάβασα τους γενικούς και τεχνικούς κανονισμούς όλων των μορφών αγώνων/παιδιων 4χ4 (τόμος βγαίνει αν τα τυπώσετε!!!!!) και παράλληλα παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα fora, έχασα τον μπούσουλα. Έχασα την μπάλλα και να πω την αλήθεια άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα.
Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, μας έχει τρελλάνει. Ισχύει αυτό ή όχι, ήταν όπως πέρσι ή πρόπερσι? Τρέχω τώρα με τον παλιό κανονισμό και σε 2 μήνες με τον καινούργιο? Να ρωτήσω Τεχνικό έφορο, ή οργανωτή ?
shaka wrote:Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια αν και παλιός στο κουρμπέτι, αν και διάβασα τους γενικούς και τεχνικούς κανονισμούς όλων των μορφών αγώνων/παιδιων 4χ4 (τόμος βγαίνει αν τα τυπώσετε!!!!!) και παράλληλα παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα fora, έχασα τον μπούσουλα. Έχασα την μπάλλα και να πω την αλήθεια άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα.
Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, μας έχει τρελλάνει. Ισχύει αυτό ή όχι, ήταν όπως πέρσι ή πρόπερσι? Τρέχω τώρα με τον παλιό κανονισμό και σε 2 μήνες με τον καινούργιο? Να ρωτήσω Τεχνικό έφορο, ή οργανωτή ?
Τι στο διάλο να κάνω/ουμε? ΕΛΕΟΣ συγχωριανοί
Πρώτα - πρώτα αφού πλέον υπάρχουν κανονισμοί, διαβάζεις τους κανονισμούς. Μετά Γιώργο είναι απλά τα πράγματα: Για το γενικό τον αλυτάρχη, για τα τεχνικά τον Τ.Ε.
(Μην το παίζεις και εσύ τώρα κουκου, μας φτάνει το μπέρδεμα από το Γιάννη)
shaka wrote:Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια αν και παλιός στο κουρμπέτι, αν και διάβασα τους γενικούς και τεχνικούς κανονισμούς όλων των μορφών αγώνων/παιδιων 4χ4 (τόμος βγαίνει αν τα τυπώσετε!!!!!) και παράλληλα παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα fora, έχασα τον μπούσουλα. Έχασα την μπάλλα και να πω την αλήθεια άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα.
Τι στο διάλο να κάνω/ουμε? ΕΛΕΟΣ συγχωριανοί
Και με το δικιο σου …
Στην συνάντηση για τα trophy θα καλυφθουν ολες οι αποριες που εχουν δημιουργηθεί από τον εκπρωσοπο μας στην ΕΘΕΑ (dista ).