ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Γεια σου ρε Μάριε ! 

pc4x4n wrote:Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος αρμόδιος να μου απαντήσει … :
Αυτό το forum είναι Ελληνικό …..?
Αν είναι όντως γιατί υπάρχουν μόνο Βουλγάρικες εκδηλώσεις – αγώνες που είναι οι Ελληνικές ….?
Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί – παίχτες πήραν τα κουβαδακια τους και πήγαν να παίξουν σε άλλη παραλία …. ?
Γιατί οι λίγοι εναπομείναντες αγωνιζόμενοι είναι προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι με την όλη κατάσταση…..?
Γιατί οι διοργανωτές – Σωματεία μέλη της ομοσπονδίας να δείξουν άλλη ανοχή με όλα αυτά …… ?
………………………..
Στην μέχρι τώρα εμπλοκή με το 4Χ4 και τους αγώνες γνώρισα πολλούς τύπους καλούς ,κακούς , ωραίους , άσχημους , ευχάριστους ,δυσάρεστους , συμφεροντολόγους , εκδικητικούς , κλπ ….
Κάποιοι είναι σίγουρα υπεύθυνοι για την όλη κατάσταση . Ας ζητήσουν συγγνώμη και ας απομακρυνθούν για το καλό του χώρου ……
Ευθύνες λίγο πολύ έχουμε αρκετά άτομα ,ο κάθε ένας με διαφορετικό τρόπο για αυτό καταντήσαμε έτσι . Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τις ανοχές που έδειξα σε πολλά στραβά δρώμενα. Είμαι πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος , αν αξίζει να παλέψουμε δυναμικότερα η να συνταξιοδοτηθούμε και να απομακρυνθούμε από το χώρο ?
Για ποιους Ελληνικούς αγωνες μιλάς Χριστόδουλε ;
Για το περσινό δικό σας wt με τις 7 συμμετοχές
Για τις Πάτρας με τις 8-9
Για της Κρήτης με τις 7
Για το τελευταίο trophy της Εύβοιας με αντίστοιχο αριθμό ;
Έτσι θέλετε να συνεχίσουμε ; τέτοιους αγωνες θέλετε ;
Εάν ειναι έτσι ας κάνουμε αγωνοβολτες ! 7-8 αμάξια θα ήμαστε , συνεννοούμαστε μεταξύ μας και ολα καλα !
Ο Έβρος σταμάτησε τον αγώνα του το 2011 και δήλωσε οτι αν δεν έχει τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα αγώνα δεν κάνει .... Ένας αγώνας με λιγότερα αυτοκίνητα ειναι δυσφήμηση για την οργάνωση .Σιγα σιγά ακολούθησαν και άλλοι και θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι .
Το μέλλον στους αγωνες ειναι τα φυτώρια , αν δεν βαφτίσεις καινούργιους αγωνιζόμενους πως ατενίζεις το μέλλον ;
Βλέπω καινούργιες κατηγορίες στα Wt , αυτές πρέπει να στηρίξουμε !το ίδιο και στα trail που ειναι πασιφανές οτι θέλουν νεο αίμα βάση των αλλαγών !
Καλα κάνουν οι Βούλγαροι και ανεβάζουν τους αγωνες τους , καλα κάνουμε κι εμείς που παμε στους αγωνες αυτούς .
Μας βλέπουν , γνωρίζουν τα αυτοκίνητα μας και τους οδηγούς μας ,μαθαίνουν και μαθαίνουμε απο αυτούς ! Μεθαύριο αν ξεκινήσουμε να κάνουμε πάλι αγωνες , μπορεί και κάποιοι να κατηφορίσουν προς τα εδώ . Που ειναι το κακό ;
Η ερώτηση μου ειναι αν βλέπεις η όχι οτι γίνετε μια φιλότιμη προσπάθεια να μπει νέο αίμα στους αγωνες ; Γιατι εγω αυτό καταλαβαίνω ...
Αρη, σε ενα σημειο εχεις δικιο, αυτο το πραγμα με το κλουβι στην σκαλα στα wt, trophy οπως φαινεται υπηρχε και στον παλιο κανονισμο.
Στον κανονισμο Αντοχης δεν υπαρχει, ουτε στο αντιστοιχο j υπαρχει.
Για λυσε μου λοιπον δυο αποριες
-Τα αμαξια που ειναι φτιαγμενα σιδερωμενα κ τρεχουνε εχουνε το κλουβι στην σκαλα;;;;;; Μερικα εχουνε κ ΔΤΤ να μην ξεχνιωμαστε.......
-Εμεις που τα ειχαμε φτιαξει για τα αντοχης (κ εχουμε ΔΤΤ) τι ακριβως προτεινεις να κανουμε;;;;
Πριν αρχισεις να το επεξεργαζεσαι σε διαφορετικη βαση, να σου πω οτι ξερουμε καλα οτι το κλουβι κατασκευαζεται με γνωμονα να προστατευσει το πληρωμα ειτε αυτοτρεξει trial trophy η αντοχης.......
Επισης να σου πω οτι θεωρω ανηθικο οπου μας βολευει να λεμε J κι οπου οχι να λεμε οτι δεχομαστε τα συμπληρωματικα σχεδιακια λυομενου αυθαιρετου που καμια σχεση δεν εχουνε με J.
Παμε στην..... καλη προθεση για νεο αιμα.....!!!!!!!!!
Γνωριζεις αρκετα βολτισια αυτοκινητα που εχουνε το μοτερ της αδειας κατω απο το καπω, κτεο εν ισχυ αλλα γυρνανε κ 36'+ ελαστικα, τοσα μαλιστα που να συμπληρωνουνε κ κατηγορια;;;;;;;
Επισης γνωριζεις πολλα βολτισια που θα εβαζαν rollbar J ποσο μαλλον κ κλουβι;;;;;;
Κι αν το εκαναν αυτο, πως διαολο θα περναγαν ΚΤΕΟ;;;;;; ΟΕΟ;;;;;
Υ. Γ. Στην ερωτηση σου λοιπον, οχι δεν βλεπω καλη προθεση η προσπαθεια για νεο αιμα. Η σε βολεμα προσανατολιζεται ο συγγραφεας του εργου η σε αγνοια....
-Τα αμαξια που ειναι φτιαγμενα σιδερωμενα κ τρεχουνε εχουνε το κλουβι στην σκαλα;;;;;; Μερικα εχουνε κ ΔΤΤ να μην ξεχνιωμαστε.......
-Εμεις που τα ειχαμε φτιαξει για τα αντοχης (κ εχουμε ΔΤΤ) τι ακριβως προτεινεις να κανουμε;;;;
Πριν αρχισεις να το επεξεργαζεσαι σε διαφορετικη βαση, να σου πω οτι ξερουμε καλα οτι το κλουβι κατασκευαζεται με γνωμονα να προστατευσει το πληρωμα ειτε αυτοτρεξει trial trophy η αντοχης.......
Επισης να σου πω οτι θεωρω ανηθικο οπου μας βολευει να λεμε J κι οπου οχι να λεμε οτι δεχομαστε τα συμπληρωματικα σχεδιακια λυομενου αυθαιρετου που καμια σχεση δεν εχουνε με J.
Γνωριζεις αρκετα βολτισια αυτοκινητα που εχουνε το μοτερ της αδειας κατω απο το καπω, κτεο εν ισχυ αλλα γυρνανε κ 36'+ ελαστικα, τοσα μαλιστα που να συμπληρωνουνε κ κατηγορια;;;;;;;
Επισης γνωριζεις πολλα βολτισια που θα εβαζαν rollbar J ποσο μαλλον κ κλουβι;;;;;;
Υ. Γ. Στην ερωτηση σου λοιπον, οχι δεν βλεπω καλη προθεση η προσπαθεια για νεο αιμα. Η σε βολεμα προσανατολιζεται ο συγγραφεας του εργου η σε αγνοια....
Δήμητρα
δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθήσω ούτε να λύσω απορίες ως αφορά τα αντοχής και τους κανονισμούς γιατι απλά δεν ειναι ο αγωνας μου ... Δεν εχω ασχοληθεί ρε παιδί μου ...
Περίμενε να βγει ο κανονισμός αντοχής του 2015 και θα δούμε ...
Μαλλον τα αντοχής εχουν θέμα , εξού και η προηγούμενη επιτροπή δεν παρουσίασε κάποιος πρόταση .
Για να δούμε ποιοι θα ειναι οι δυο εκλεκτοί της επιτροπής αντοχής και τι θα πουν .
Για να δούμε , αυτά που θα συζητάνε θα γράφονται απ ευθείας στο forum ?
Επίσης εκρεμει ακόμη το trophy !
δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθήσω ούτε να λύσω απορίες ως αφορά τα αντοχής και τους κανονισμούς γιατι απλά δεν ειναι ο αγωνας μου ... Δεν εχω ασχοληθεί ρε παιδί μου ...
Περίμενε να βγει ο κανονισμός αντοχής του 2015 και θα δούμε ...
Μαλλον τα αντοχής εχουν θέμα , εξού και η προηγούμενη επιτροπή δεν παρουσίασε κάποιος πρόταση .
Για να δούμε ποιοι θα ειναι οι δυο εκλεκτοί της επιτροπής αντοχής και τι θα πουν .
Για να δούμε , αυτά που θα συζητάνε θα γράφονται απ ευθείας στο forum ?

Επίσης εκρεμει ακόμη το trophy !
Δήμητρα ...mitsos wrote:Αρη, σε ενα σημειο εχεις δικιο, αυτο το πραγμα με το κλουβι στην σκαλα στα wt, trophy οπως φαινεται υπηρχε και στον παλιο κανονισμο.
Καλη η συζήτηση και ο φραμπαλας ... Αλλα ενα forum διαβάζετε απ όλους ... Μην βάλουμε τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας ...

-θα συμφωνησω με εσας οτι ναι οι καινουργιοι κανονισμοι πανε να φερουν καινουργιο αιμα στους αγωνες......
-θα συμφωνησω οτι οι λεσχες θα πρεπει να ενισχυσουν τον κοπο τους για να ερθει καινουργιο αιμα στους αγωνες.....
-αναρωτηθηκατε λιγο ομως γιατι καποιοι σταματησανε να τρεχουνε????ειμαι νεος στο θεμα των αγωνων εσεις εχετε χρονια πολλα αλλα παντα παρακολουθουσα αγωνες!!!αυτοκινητα ενα σωρο και καθονται οι πανε βολτες με παρεακια.......η κριση???δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ το κακο......ειναι αλλα οχι τοσο ....γιατι στις συγκεντρωσεις μαζευονται αυτοκινητα????γυριστε τον χρονο λιγο πισω και θυμηθητε τον εαυτο σας που τρεχατε........εβλεπα εμποδια που για να το περασεις επρεπε να αφησεις το μισο αυτοκινητο στο τελος καθε αγωνα ολοι παραπονιοσασταν οτι ειχε πολλες ζημιες....μηπως οι οργανωτες οι λεσχες κτλ κτλ κτλ πρεπει να κοιταξουν και λιγο αυτο το θεμα?????εχουμε κριση αλλα το χομπυ μας εστω και δυο φορες τον χρονο τον καθενα δεν μπορει να τον περιορισει.θα τον περιορισει η ζημια....και δεν μιλαω ζημια ημιαξονια κεντρικους μπλοκε κτλ κτλ κτλ γιατι αυτα μπορεις να τα σπασεις και σε μια βολτα....μιλαω για ζημια που ο αλλος μπορει μετα να μην του περισσευουν.ενα περασμα δεν ειναι σκληρο με το να αφησεις την μια πλευρα εκει.....ενα περασμα μπορει να γινει σκληρο απο αλλους παραγοντες....ενα περασμα η ενας αγωνας δεν λεγεται καλος με το να περασεις βραχια η στενεματα σε δεντρα που θα τα αφησεις ολα εκει.........καποιοι απο εσας γουσταρετε και τρελενοσαστε να βλεπεται στραπατσαρισμενα αυτοκινητα(χωρις παρεξηγηση αυτο)καποιοι αλλοι με το που θα το χτυπησουν θα πανε να το φτιαξουν αν εχουν εαν δεν εχουν δεν ξανα ερχονται και καπως ετσι εξαφανιζονται ολοι και φτασαμε εδω που φτασαμε!!!!!
αυτα απο εμενα και καλο θα ειναι να ακουτε και τις γνωμες των νεων γιατι σας θυμουνται απο τα παλια!!!!

-θα συμφωνησω οτι οι λεσχες θα πρεπει να ενισχυσουν τον κοπο τους για να ερθει καινουργιο αιμα στους αγωνες.....
-αναρωτηθηκατε λιγο ομως γιατι καποιοι σταματησανε να τρεχουνε????ειμαι νεος στο θεμα των αγωνων εσεις εχετε χρονια πολλα αλλα παντα παρακολουθουσα αγωνες!!!αυτοκινητα ενα σωρο και καθονται οι πανε βολτες με παρεακια.......η κριση???δεν νομιζω να ειναι τοσο πολυ το κακο......ειναι αλλα οχι τοσο ....γιατι στις συγκεντρωσεις μαζευονται αυτοκινητα????γυριστε τον χρονο λιγο πισω και θυμηθητε τον εαυτο σας που τρεχατε........εβλεπα εμποδια που για να το περασεις επρεπε να αφησεις το μισο αυτοκινητο στο τελος καθε αγωνα ολοι παραπονιοσασταν οτι ειχε πολλες ζημιες....μηπως οι οργανωτες οι λεσχες κτλ κτλ κτλ πρεπει να κοιταξουν και λιγο αυτο το θεμα?????εχουμε κριση αλλα το χομπυ μας εστω και δυο φορες τον χρονο τον καθενα δεν μπορει να τον περιορισει.θα τον περιορισει η ζημια....και δεν μιλαω ζημια ημιαξονια κεντρικους μπλοκε κτλ κτλ κτλ γιατι αυτα μπορεις να τα σπασεις και σε μια βολτα....μιλαω για ζημια που ο αλλος μπορει μετα να μην του περισσευουν.ενα περασμα δεν ειναι σκληρο με το να αφησεις την μια πλευρα εκει.....ενα περασμα μπορει να γινει σκληρο απο αλλους παραγοντες....ενα περασμα η ενας αγωνας δεν λεγεται καλος με το να περασεις βραχια η στενεματα σε δεντρα που θα τα αφησεις ολα εκει.........καποιοι απο εσας γουσταρετε και τρελενοσαστε να βλεπεται στραπατσαρισμενα αυτοκινητα(χωρις παρεξηγηση αυτο)καποιοι αλλοι με το που θα το χτυπησουν θα πανε να το φτιαξουν αν εχουν εαν δεν εχουν δεν ξανα ερχονται και καπως ετσι εξαφανιζονται ολοι και φτασαμε εδω που φτασαμε!!!!!
αυτα απο εμενα και καλο θα ειναι να ακουτε και τις γνωμες των νεων γιατι σας θυμουνται απο τα παλια!!!!

Τοσο καιρο λες να βγουνε οι κανονισμοι να τα πουμε κ τωρα που βγηκε αυτο το πραγμα, λες να μην τα λεμε γιατι ειναι φορουμ κ διαβαζουνε κι αλλοι..... Ε και;;GENERAL LEE wrote: Δήμητρα ...
Καλη η συζήτηση και ο φραμπαλας ... Αλλα ενα forum διαβάζετε απ όλους ... Μην βάλουμε τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας ...
Η μηπως πρεπει να κρατησουμε καμια ομερτα σε σχεση με τα "μαμα" που κυκλοφορουν γυρω μας;
Δεν νομιζω Τακη.....
Κι εκτος αυτων αντε πες μου κατι ποιο απλο, γιατι καποιος να παει στην κανονικη κατηγορια κ οχι στην entry;;;;
Γιώργο
Τα μεταξωτά βρακιά ειναι για επιδέξιους κολους .
Οταν στείλεις αγωνιστικό και χώνεις 40-50 100 χιλιάρικα , τοτε δεν σε πονάει το ημιαξόνιο και ο σταυρος ... Αγωνιστικό είπαμε ε , όχι βολταδικο ! Αγωνιστικό και κρίση μαζι δεν συνάγουν . Το σπορ ειναι ακριβό κακά τα ψέματα .
αγωνας και βόλτα η συγκέντρωση όπως το λες ειναι δυο διαφορετικά πράγματα . Κανένας δεν σε υποχρεώνει σε μια βόλτα να ρισκάρεις ! Στον αγώνα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα .
Και πρόσεξε , κανένας ποτε δεν είπε οτι ήταν ένας εύκολος αγωνας και τον ευχαριστήθηκα ! Το αντίθετο θα ακούσεις !!!
Τα μεταξωτά βρακιά ειναι για επιδέξιους κολους .
Οταν στείλεις αγωνιστικό και χώνεις 40-50 100 χιλιάρικα , τοτε δεν σε πονάει το ημιαξόνιο και ο σταυρος ... Αγωνιστικό είπαμε ε , όχι βολταδικο ! Αγωνιστικό και κρίση μαζι δεν συνάγουν . Το σπορ ειναι ακριβό κακά τα ψέματα .
αγωνας και βόλτα η συγκέντρωση όπως το λες ειναι δυο διαφορετικά πράγματα . Κανένας δεν σε υποχρεώνει σε μια βόλτα να ρισκάρεις ! Στον αγώνα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα .
Και πρόσεξε , κανένας ποτε δεν είπε οτι ήταν ένας εύκολος αγωνας και τον ευχαριστήθηκα ! Το αντίθετο θα ακούσεις !!!
Γιατι τα εμπόδια θα ειναι entry !!! Μπιλιοφορο σπάσε , μην με γρατζουνίσεις όμως !mitsos wrote:Τοσο καιρο λες να βγουνε οι κανονισμοι να τα πουμε κ τωρα που βγηκε αυτο το πραγμα, λες να μην τα λεμε γιατι ειναι φορουμ κ διαβαζουνε κι αλλοι..... Ε και;;GENERAL LEE wrote: Δήμητρα ...
Η μηπως πρεπει να κρατησουμε καμια ομερτα σε σχεση με τα "μαμα" που κυκλοφορουν γυρω μας;
Δεν νομιζω Τακη.....
Κι εκτος αυτων αντε πες μου κατι ποιο απλο, γιατι καποιος να παει στην κανονικη κατηγορια κ οχι στην entry;;;;

Κατ αρχην δεν θυμαμαι να μου ειπες αν υπαρχουνε αρκετα αμαξια με το μοτερ της αδειας που να γυρνανε 36'+ λαστιχα και να εχουνε ΚΤΕΟ εν ισχυ.....GENERAL LEE wrote:
Γιατι τα εμπόδια θα ειναι entry !!! Μπιλιοφορο σπάσε , μην με γρατζουνίσεις όμως !

Ας πουμε οτι υπαρχουνε, βολτισια παντα, τετοια αυτοκινητα προς χαριν παραδειγματος.
Σκεφτηκε λοιπον ο συγγραφεας του παραπανω οτι αυτα τα αμαξια θα παιξουνε σε εμποδιακια που δεν θα κινδυνευουνε να γρατζουνιστουνε αλλα για να εκκινησουνε δεν θα εχουνε προβλημα να κανουνε το πατωμα σουρωτηρι να φτιαξουνε rollbar η cage????
Και μολις βαλουνε ξαναρωταω εγω, πως θα εχουνε ΚΤΕΟ που απαιτηται.;;;;
Ο Γιωργος παραπανω λεει οτι το προβλημα ειναι το κοστος των ζημιων σε ενα αγωνα.
Καποιος αλλος ποιο πισω ειπε οτι το κοστος ειναι τα 60ευρω της ετησιας λισανς.
Μαλλον τελικα θελουμε να κανουμε αγωνα τσαμπα, χωρις ζημιες κ με τοσες κατηγοριες που να ανεβουνε ολοι στο βαθρο......
Οι δε αλλοι που γραφουνε τους κανονισμους, μαλλον θελουνε να βολεψουνε τα φιλαρακια τους κ μεσα στην αγνοια τους γραφουνε οτι να ναι.......
Οπως κ να εχει, μου κανει εντυπωση Αρη, πως ατομα σαν εσενα που εχετε εξαιρετικα αυτοκινητα πληρωμενα ενα σκασμο λεφτα κ εντελως συννομα, δεν σας χαλαει το γεγονος οτι θα απομεινετε μονοι σας 3 κι ο κουκος ενω οι αλλοι θα κανουνε ομαδικα οικονομικα κ με μαμα αυτοκινητα ΑΓΩΝΑ.
Βοηθησε με γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω......