ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

κυριακος αθανασιου

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by κυριακος αθανασιου »

γεια σου ρε στεφανε!!!! :D :D :D
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
xomateros

Post by xomateros »

Αν καποιος καθησει και διαβασει προσεχτικα όλα οσα εχουν γραφει πιστευω πως ολοι τελικα πανω κατω τα ιδια θελουμε αλλα τα διατυπώνουμε ισως με διαφορετικο τροπο....γιαυτο καλο θα ηταν να κανουμε ένα νέο ξεκίνημα αρχιζοντας τις επαφες μεταξυ μας εννοω οι λεσχες μαζι με τους αθλητες τις να φτιαξουμε ένα πλανο και να το παραδωσουμε στην αρμοδια αρχη μηπως και καταφέρουμε καποια στιγμη να κανουμε πραγματικοτητα ολο αυτό που εχουμε στο μυαλο μας !!!!!

ΑΓΩΝΕΣ -ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ- ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ -ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ !!!!!!

Ετσι τοσο απλα.... και όλα γινονται φτανει να μην κοιταμε μονο την παρτυ μας....
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Μεγάλες επιτυχίες!!

Η ομοσπονδία έστειλε την επιτροπή σπίτι της.
Και θυμήθηκαν 1η Απρίλη να μας πουν επισήμως πως μέχρι να βγουν οι νέοι κανονισμοί, ισχύουν οι παλιοί.

Βέβαια, ακόμα δεν τους έχουν αναρτήσει στην σελίδα της ΟΜΑΕ, ούτε γενικούς, ούτε τεχνικούς, ενώ για τα trial έχουν ακόμα το πόνημα των αποχωρούντων.

Αν θεωρήσουμε πως ισχύουν οι νέοι κανονισμοί σε trial, τότε εξακολουθεί και υφίσταται το θέμα με το που θα δεθεί ο κλωβός.

Εξέθεσαν και το Μελέτη στους ξένους αγωνιζόμενους με αυτοκίνητα αφού ένα μήνα πριν τον αγώνα δεν του αφήνουν και πολλές επιλογές.
(Οι Έλληνες αγωνιζόμενοι λίγο πολύ ξέρουν τί παίζει)

Και τελικά, ναι μεν η επιτροπή πήγε σπίτι της, αλλά ακόμα δεν πήγαν σπίτι τους αυτοί που την διόρισαν.
Προσωπικά, δεν μασάω το ξεροκόμματο που μας πετάνε.
Εκτός από αυτή την αποτυχία τους, έχουμε και άλλα θέματα λιγότερο ηθικού και περισσότερο νομικού περιεχομένου.

Προσωπικά, ετοιμάζω email προς την FIA.
Και έχω και δικούς μου ανθρώπους να το προωθήσουν κατάλληλα.
Κάποιοι άλλοι, το χειρίζονται αλλιώς.

Σίγουρα πάντως, δεν τελειώσαμε ακόμα.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Διαβαζω στην ανακοίνωση :

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4Χ4
Με απόφαση της ΕΠ.Α. ζητήθηκε η παραίτηση των μελών της Επιτροπής 4Χ4 (ήδη εστάλησαν οι παραιτήσεις). Προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος των προτάσεων της Επιτροπής για τους Κανονισμούς Wild Terrain και Trophy που έχει συντάξει η Επιτροπή, αλλά και η ανάρτηση του προγράμματος των αγώνων 4Χ4 για το 2015, η ΕΠ.Α. αποφάσισε προσωρινά την ένταξη δύο εκπροσώπων από το χώρο του 4Χ4, σαν υποεπιτροπή στην Επιτροπή Ράλλυ/Ράλλυ Σπριντ, μέχρις ότου αποφασιστεί η σύνθεση της νέας Επιτροπής 4Χ4.
Μέχρι την ανακοίνωση νέου Κανονισμού Αντοχής 2015, θα ισχύει ο Κανονισμός του 2013, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον έλεγχο και την έγκριση των αντίστοιχων Συμπληρωματικών Κανονισμών, θα ανακοινωθούν με σχετική Εγκύκλιο.

Και μεταφράζω αυτό που διαβάζω όπως εγω το εκλαμβάνω .

Ο ρόλος της Επιτροπής ειναι καθαρά συμβουλευτικός . Η επιτροπή προτηνει , η ΕΠΑ ελεγχει και το ΔΣ εγκρίνει . Αυτά ειναι δεδομένα .
Εφόσον , απ όσο διαβάζω η πρόταση για τα wt και trophy έχει κατατεθεί έχει τελειώσει το έργο τους . Απομένει ο έλεγχος και η έγκριση τους .
Σωστά λοιπόν η Επιτροπή παραιτήθηκε ...τελείωσε το έργο της !
Ναι αλλα τι γίνεται με τα αντοχής ; Γιατι δεν υπήρξε πρόταση απο την Επιτροπή ;
Δυο εκπρόσωποι απο το χώρο του 4Χ4 θα αναλάβουν αυτό το έργο πλέον ... Προσέξτε , όχι νέοι εκπρόσωποι !!! Δυο εκπρόσωποι ειναι πολυ γενικό ! Μπορεί να ειναι άτομα ακόμη και απο την παλαιά επιτροπή !!!
Μέχρι την ανακοίνωση των νέων κανονισμών 2015 θα ισχύουν οι παλιοί , προσέξτε νέων κανονισμών 2015 θα πει οτι το πράγμα δεν παει για του χρόνου !!!! Θα γινει φέτος !
Εκτιμώ οτι μαλλον λόγο του γραπτού του κυρίου Θεολογη στο forum αναφέρεται πλέον ξεκάθαρα , δηλαδή το κάνει νιανια οτι ισχύουν οι παλιοί κανονισμοί , για ενα μήνα , για δυο μέρες , για τρεις ώρες , αυτό ισχύει !

Επειδή λοιπών οτι λέει η επιτροπή την άλλη στιγμή κατα μαγικό τροπο το μαθαίνουμε μεσα απο το forum , οτι ράδιο αρβύλα ακούσατε για τα Wt και trophy θα τα δείτε πιθανότατα και ως αποφάσεις πολυ σύντομα .

Παμε λιγάκι στο θέμα των σωληνωτων , και οταν λεω σωληνοτο , εννοώ ενα κατασκεύασμα σαν του Ψιστακη να πούμε , με μεγάλα λάστιχα και δυνατό μοτέρ !

Μανώλη , αν υπήρχε αγώνας ο οποίος θα είχε αυτοκίνητα σαν το δικό σου , και είχε λέμε τωρα 15 συμμετοχές με σωληνωτα , θα καιγοσουν να τρέξεις trophy ?
Εγω σου λεω πως όχι ! Τα αμάξια αυτά ειναι φτιαγμένα για καταμετωπον επίθεση και για θέαμα . Για δείτε τα videaκια με τον Κάμερον , είδες κανά samurai με 33αρι cross να τρέχει εκεί ?
Εχω ακούσει κατι μισόλογα για time attact trial μονο για σωληνωτα , χωρίς συνοδηγό , με κόντρα το χρονόμετρο .Τι λες υπάρχουν 15 σωληνωτα που μπορούν να μαζευτούν και να κάνουν ενα τέτοιο αγώνα ? Η μήπως θα έχουμε πάλι θέμα γιατι απο τους 15 θα κερδίζουν μονο οι 3 ?

Anyway ...

Αν το μέχρι 35 ίντσες φέρει πίσω πάλι τα 40+ αυτοκίνητα των παλιών καλών καιρών των trophy , εγω προτιμώ να πληρώσω μικρότερα λάστιχα και να τρέξω εκεί .
Θα γινει όμως έτσι ;

Όπως και να έχει μέχρι να δω γραπτά δεν εκφέρω γνώμη . Η ανακοίνωση ειναι ενα γραπτό και σε αυτό αναφέρομαι για την ώρα .

Ευχαριστω για τον χρόνο σας .
Άντε και καλα κρασα !!!
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος αρμόδιος να μου απαντήσει … :
Αυτό το forum είναι Ελληνικό …..?
Αν είναι όντως γιατί υπάρχουν μόνο Βουλγάρικες εκδηλώσεις – αγώνες που είναι οι Ελληνικές ….?
Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί – παίχτες πήραν τα κουβαδακια τους και πήγαν να παίξουν σε άλλη παραλία …. ?
Γιατί οι λίγοι εναπομείναντες αγωνιζόμενοι είναι προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι με την όλη κατάσταση…..?
Γιατί οι διοργανωτές – Σωματεία μέλη της ομοσπονδίας να δείξουν άλλη ανοχή με όλα αυτά …… ?
………………………..
Στην μέχρι τώρα εμπλοκή με το 4Χ4 και τους αγώνες γνώρισα πολλούς τύπους καλούς ,κακούς , ωραίους , άσχημους , ευχάριστους ,δυσάρεστους , συμφεροντολόγους , εκδικητικούς , κλπ ….
Κάποιοι είναι σίγουρα υπεύθυνοι για την όλη κατάσταση . Ας ζητήσουν συγγνώμη και ας απομακρυνθούν για το καλό του χώρου ……
Ευθύνες λίγο πολύ έχουμε αρκετά άτομα ,ο κάθε ένας με διαφορετικό τρόπο για αυτό καταντήσαμε έτσι . Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τις ανοχές που έδειξα σε πολλά στραβά δρώμενα. Είμαι πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος , αν αξίζει να παλέψουμε δυναμικότερα η να συνταξιοδοτηθούμε και να απομακρυνθούμε από το χώρο ?
panos110

Post by panos110 »

pc4x4n wrote:Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος αρμόδιος να μου απαντήσει … :
Αυτό το forum είναι Ελληνικό …..?
Αν είναι όντως γιατί υπάρχουν μόνο Βουλγάρικες εκδηλώσεις – αγώνες που είναι οι Ελληνικές ….?
Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί – παίχτες πήραν τα κουβαδακια τους και πήγαν να παίξουν σε άλλη παραλία …. ?
Γιατί οι λίγοι εναπομείναντες αγωνιζόμενοι είναι προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι με την όλη κατάσταση…..?
Γιατί οι διοργανωτές – Σωματεία μέλη της ομοσπονδίας να δείξουν άλλη ανοχή με όλα αυτά …… ?
………………………..
Στην μέχρι τώρα εμπλοκή με το 4Χ4 και τους αγώνες γνώρισα πολλούς τύπους καλούς ,κακούς , ωραίους , άσχημους , ευχάριστους ,δυσάρεστους , συμφεροντολόγους , εκδικητικούς , κλπ ….
Κάποιοι είναι σίγουρα υπεύθυνοι για την όλη κατάσταση . Ας ζητήσουν συγγνώμη και ας απομακρυνθούν για το καλό του χώρου ……
Ευθύνες λίγο πολύ έχουμε αρκετά άτομα ,ο κάθε ένας με διαφορετικό τρόπο για αυτό καταντήσαμε έτσι . Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τις ανοχές που έδειξα σε πολλά στραβά δρώμενα. Είμαι πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος , αν αξίζει να παλέψουμε δυναμικότερα η να συνταξιοδοτηθούμε και να απομακρυνθούμε από το χώρο ?
Σωστος!!!!!!!!!!!
friar

Post by friar »

Έλα ντε, που είναι οι Ελληνικές?????
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

pc4x4n wrote: Γιατί οι περισσότεροι οδηγοί – παίχτες πήραν τα κουβαδακια τους και πήγαν να παίξουν σε άλλη παραλία …. ?
οποιος αγαπα το χομπι του ,θα βρει το μερος για να το συνεχισει ;) ποτε και κανενας δεν προκειται να μας το στερησει ....
παντου υπαρχουν ομορφες παραλιες για να πεξει καποιος με το κουβαδακι του
INDIANOS

Post by INDIANOS »

Τωρα που ισχυει ο κανονισμος του 2013 ησυχασαν οι παντες κ τα παντα.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπηκα σημερα κ ουτε μια δημοσιευση.............ανυσηχω............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψιστακη δικαιωθηκες....περιμενω να ξανατρεξουμε μαζι.........οχι γιατι εχω ελπιδες να σε νταβανιασω αλλα επειδη γουσταρω να σε βλέπω να δινεις πονο και να κερνας κουπες!!!!!!!!!!!............................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημερα παιδια!!!!!
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
mitsos

Post by mitsos »

INDIANOS wrote:Τωρα που ισχυει ο κανονισμος του 2013 ησυχασαν οι παντες κ τα παντα.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπηκα σημερα κ ουτε μια δημοσιευση.............ανυσηχω............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημερα παιδια!!!!!
Νομιζεις οτι ισχυει!
Εχουμε κ του 2015
http://www.omae-epa.gr/index.php/regula ... kanonismoi
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”