Καλα τα ειπαμε.... θα ΚΑΝΟΥΜΕ κατι???

stavrosd

Re: Καλα τα ειπαμε.... θα ΚΑΝΟΥΜΕ κατι???

Post by stavrosd »

Για μένα προσωπικά αν το ήξερα ένα μήνα πρίν θα άλλαζε η διάθεση!
Δε θα ένιωθα οτι πάω να συμμετάσχω σε ένα event που σχεδιάστηκε διεκπερωτικά και χωρίς όρεξη (δε λέω οτι ισχύει αλλά τι βγάζει προς τα έξω).
Το οτι ασχολούμαστε με το χώρο δεν έχει να κάνει μόνο με το πεντάωρο του αγώνα αλλά και με το πρίν και μετά.
Οι άλλοι διοργανωτές που τα επικοινωνούν νωρίτερα και κάνουν χαβαλέ για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον νέων συμμετοχών ή να "φτιάξουν" του σίγουρους είναι βλάκες?

Και αν το θέλεις και σε άλλο επίπεδο θα έβλεπα μία σοβαρότητα που θα με έκανε να σκεφτώ "Αντε σοβαρεύονται ίσως τους προτείνω του χρόνου να επικοινωνούν τους αγώνες απο τα μαγαζιά μου και το site για να βοηθήσω".Αλλά αν δεν θέλετε... δε θα πάρετε!

Και το
stavrosd wrote:"Καμία επιπλέον πληροφορία ?... ή να περιμένουμε κατά τις 20 του μήνα για αυτές?"
ήταν μία σαφής αναφορά στο τρόπο και χρόνο που ανακοινώθηκε και επικοινωνήθηκε το προηγούμενο ENDURO και η ερώτηση ξύπνημα-καμπανάκι να μήν επαναληφθεί!
Οπότε νομίζω οτι ειρωνεία δεν ήταν!

Το χιούμορ είναι για να γελάσουμε ακόμα και με προσβολή πολλές φορές (πάντα εμπεριέχει γέλιο).
Το να απαξιώνεις τα αιτήματα, ανάγκες, επιθυμίες του άλλου με πλάγιο τρόπο (χωρίς να παράγεις και γέλιο)είναι για μένα καθαρή ειρωνία!
Και επειδή σε εκτιμώ με τσάτισε η απάντησή σου! ;)
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Αφήστε αυτά τώρα,
καλό αγώνα
και στον επόμενο καλύτερα

P.S. Σταύρος :o χρόνια σου πολλά και καλά :D
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
stavrosd

Post by stavrosd »

Να είσαι καλά :D
Και νομίζω οτι έχετε όλοι καταλάβει οτι δεν έχω σκοπό να βάλω εναντίον κανενός προσωπικά, έτσι?
Και αν καμιά φορά υπερβάλω είναι γιατί ενώ αναγνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απο κάποιους, στεναχωριέμαι που σε λεπτομέρειες χαλάν οι εντυπώσεις και το κλίμα!
Δημητριάδης Σταύρος
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Σταύρο χρόνια πολλά και υγεία …έστω και με καθυστέρηση…
Σου ευχόμαστε οι ανησυχίες και οι προσπάθειες σου να βρουν στόχο την βελτίωση γενικά του χώρου και των αγώνων , ….

Χ.Π. Ναύπλιο.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

stavrosd wrote:Για μένα προσωπικά αν το ήξερα ένα μήνα πρίν θα άλλαζε η διάθεση!
Μούτρα θάχες, γιατί θα σε είχε ξεπαραδιάσει ο Λάμπης.
Δε θα ένιωθα οτι πάω να συμμετάσχω σε ένα event που σχεδιάστηκε διεκπερωτικά και χωρίς όρεξη (δε λέω οτι ισχύει αλλά τι βγάζει προς τα έξω).
Το οτι ασχολούμαστε με το χώρο δεν έχει να κάνει μόνο με το πεντάωρο του αγώνα αλλά και με το πρίν και μετά.
Οι άλλοι διοργανωτές που τα επικοινωνούν νωρίτερα και κάνουν χαβαλέ για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον νέων συμμετοχών ή να "φτιάξουν" του σίγουρους είναι βλάκες?

Εγώ θα σου πω για τους άλλους οργανωτές; Ο καθένας όπως μπορεί και όπως νομίζει. Έχουμε δει σπουδαία πράγματα αλλά έχουμε δει και γελοιότητες. Γενικώς αν περιμένεις να ακούσεις από εμένα σχόλια του στύλ "σας ζηλεύω που δεν μπορώ να τρέξω" ή "σας ζηλεύω που θα τρέξετε στον φοβερό αυτό αγώνα" ή "γίναμε παγκόσμιοι" ή "ελάτε με το σλιπάκι και όποιος χτυπήσει εγώ πληρώνω", θα περιμένεις πολύ.

Και αν το θέλεις και σε άλλο επίπεδο θα έβλεπα μία σοβαρότητα που θα με έκανε να σκεφτώ "Αντε σοβαρεύονται ίσως τους προτείνω του χρόνου να επικοινωνούν τους αγώνες απο τα μαγαζιά μου και το site για να βοηθήσω".Αλλά αν δεν θέλετε... δε θα πάρετε!

Και το
stavrosd wrote:"Καμία επιπλέον πληροφορία ?... ή να περιμένουμε κατά τις 20 του μήνα για αυτές?"
ήταν μία σαφής αναφορά στο τρόπο και χρόνο που ανακοινώθηκε και επικοινωνήθηκε το προηγούμενο ENDURO και η ερώτηση ξύπνημα-καμπανάκι να μήν επαναληφθεί!
Οπότε νομίζω οτι ειρωνεία δεν ήταν!

Το χιούμορ είναι για να γελάσουμε ακόμα και με προσβολή πολλές φορές (πάντα εμπεριέχει γέλιο).
Το να απαξιώνεις τα αιτήματα, ανάγκες, επιθυμίες του άλλου με πλάγιο τρόπο (χωρίς να παράγεις και γέλιο)είναι για μένα καθαρή ειρωνία!
Και επειδή σε εκτιμώ με τσάτισε η απάντησή σου!

Επειδή και εγώ σε εκτιμώ θα σου φέρω στο παραλληλοδρόμιο ένα μπουκάλι ξύδι.

Το σταματώ εδώ γιατί όπως μου θύμισε και ένας φίλος μας, με εσένα πρέπει να προσέχω.
.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Α... και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έστω και αργά πάλι.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Φωκίων wrote:οκ ευχαριστω αντεληφθην

Καληνυχτα σας...
Φωκίων άσε τις θεωρίες και έλα την Κυριακή να βάλεις κανα χεράκι. Σοβαρολογώ τώρα.
friar

Post by friar »

S.Doukeris wrote:
Φωκίων wrote:οκ ευχαριστω αντεληφθην

Καληνυχτα σας...
Φωκίων άσε τις θεωρίες και έλα την Κυριακή να βάλεις κανα χεράκι. Σοβαρολογώ τώρα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 (17:00 – 19:00) στα γραφεία της λέσχης 4x4 Εκάλη (Λ. Μαραθώνος 19, Άνοιξη).

Φωκίωνα να είσαι εκεί
------------
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009 (17:00 – 19:00) στην πίστα «Παραλληλοδρόμιο» στο Σπαθοβούνι.

και εκεί
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Κυριε Δουκερη η προσκληση σας ειναι τιμη μου και το λεω με απολυτη σοβαροτητα.

Αν τελικα δεν...... τρεξω στον εν λογω αγωνα ( ως συνοδηγός ), ευχαριστως.
friar wrote:ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 (17:00 – 19:00) στα γραφεία της λέσχης 4x4 Εκάλη (Λ. Μαραθώνος 19, Άνοιξη).

Φωκίωνα να είσαι εκεί
------------
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009 (17:00 – 19:00) στην πίστα «Παραλληλοδρόμιο» στο Σπαθοβούνι.

και εκεί
εξ αλλου..... "Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω" :D :D
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

S.Doukeris wrote:
Το σταματώ εδώ γιατί όπως μου θύμισε και ένας φίλος μας, με εσένα πρέπει να προσέχω.
Άμα γουστάρεις μην το σταματάς ...
Ο αγωνιζόμενος που έχει για χορηγό <<γκαζάκια>> έχει πάντα δίκιο !!! :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”