ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 24 Ώρες 4x4. Μία φορά ΔΕΝ είναι αρκετή!!

StruppiTeam

Re: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 24 Ώρες 4x4. Μία φορά ΔΕΝ είναι αρκε

Post by StruppiTeam »

Παρεπιπτόντως.... ο φίλος μου ο "Pet4x4".... που είναι?????
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Pet4x4 και δεν μας μιλάς???? Ε??? Που???? :D :) :D :)

Πέτρο... πες μας ρε φίλε και εσύ την άποψη σου και για έναν δεύτερο 24 'Ωρες 4x4.

Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

StruppiTeam wrote:Παρεπιπτόντως.... ο φίλος μου ο "Pet4x4".... που είναι?????
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Pet4x4 και δεν μας μιλάς???? Ε??? Που???? :D :) :D :)

Πέτρο... πες μας ρε φίλε και εσύ την άποψη σου και για έναν δεύτερο 24 'Ωρες 4x4.

Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης

Εδώ είμαι Γιάννη μου, παρακολουθώ σιωπιλά, αλλά αφού θές την γνώμη μου, ας την πώ και εγώ...
Έχω δηλώσει φανατικός του 24ώρου κάτι που το γνωρίζεις, άσχετα άν δέν έτρεχα φέτος για τους δικούς μου λόγους, και ήταν η πρώτη φορά στα 7 χρόνια που έγινε αυτό. Εστιάζετε στην ποσότητα ενώ θα έπρεπε να προσέχετε την ποιότητα! Ο αγώνας αυτός είναι μοναδικός γιατί ακριβός είναι μία φορά τον χρόνο! ;) Είναι όλοι εκεί! Δέν λείπει κανείς! Ο ανταγωνισμός είναι ο μέγιστος που υπάρχει εν συγκρίση με οποιονδήποτε άλλο αγώνας 4χ4 στην Ελλάδα. Ακόμα και πρίν απο 5-6 χρόνια που οι "Αντοχής" μεσουρανούσαν και είχαμε ακόμα και Κύπελο Αντοχής, ο 24ώρος του Γιάννη ξεχώριζε άν και φιλότιμες προσπάθειες για 24ώρο είχαν γίνει και απο τον Αποστολίδη στην Πελλοπόνησο επίσης με καλά αποτελέσματα!
Αυτό που θέλω να πώ λοιπόν, είναι πως ένας δεύτερος 24ώρος θα "έκλεβε" λάμψη και συμμετοχές απο τον πρώτο. Ίσως να έκλεβε και οργανωτική ποιότητα απο τον πρώτο αφού ο Γιάννης ξεκινάει την προβολή και χαλάει αρκετή φαιά ουσία απο την επομένη κιόλας μέρα του τερματισμού. Ένας δεύτερος λοιπόν, φοβάμε πως θα είχε άμεση επίδραση στην ποιότητα του πρώτου.
Θα ήθελα πολύ να μπορούσα, τον "original" αγώνα, αυτόν που τον περιμένουμε όλοι μία φορά τον χρόνο, να τον τρέξω δύο. Αυτό όμως φοβάμε πως δέν γίνετε... και αυτό πιστεύω πως το ξέρει και ο Γιάννης!

Για τα υπόλοιπα, συμφωνό απόλυτα με τον επίσης φίλο Elias Nikolaou:
Elias Nicolaou wrote:Να θυμισω οτι καποτε γινοντουσαν και αλλοι αγωνες αντοχης και μαλιστα 24ωροι,
και αν θυμαμαι καλα ειχαν γινει και στην Πελοποννησο.

Τωρα δεν γινονται (το γιατι δεν ειναι επι του παροντος)
Αρα το να κανουν και αλλες λεσχες 24ωρους μαλλον ουτοπικο.

Το αν αντεχει ο Αθανασιου να κανει και δευτερο 24Ωρο αυτο το ξερει ο ιδιος,
αλλα δεν θα το μαθουμε απο αυτο το forum.
Αν θυμαμαι καλα ο Αθανσιου ειχε οργανωσει το 2005 και 24Ωρο στην Ευβοια
και τις Ακροπολικες Ιχνηλασιες

Y.Γ. Γίαννη το ξέρω πως δέν είναι αυτή η απάντηση που περίμενες απο μένα αλλά έχω δεί τον χώρο στα πολύ πάνω του, με πολλούς αγώνες και με πολλούς και φανατικούς αγωνιζόμενους, τότε που ο Γιάννης έκανε 3 και 4 αγώνες τον χρόνο. Μήν νομίζεις πως είναι τυχαίο που τελικά κάνει μόνο ένα και μία χρονιά μάλιστα δέν έκανε κανένα! Όπως είναι τώρα είναι μια χαρά... Ένας και καλός! Δέν είναι απλά ένας αγώνας, είναι Θεσμός!
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Πέτρο, εν μέρει συμφωνώ και μαζί σου. Όμως σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι στο
ότι ο 24 Ώρες πρέπει να γίνετε μία φορά το χρόνο για να παραμείνει επιτυχία.
Δεν συμφωνώ με αυτό. Εγώ πιστεύω ότι εαν γινότανε και δεύτερη φορά τον χρόνο....
ΠΑΛΙ επιτυχία θα ήτανε.

Ούτε πρωτάθλημα ζητάω να γίνει ο 24 Ώρες, ούτε να γίνει 15 φορές το χρόνο.
Αυτό που προσπαθώ να πω εδώ είναι πάρα πολύ απλό.
Επειδή όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άτομα, (αγωνιζόμενοι και fun) περιμένουν έναν ολόκληρο
χρόνο για να γίνει ο 24 Ώρες δεν θα ήτανε άσχημη ιδέα να γίνετε και μία δεύτερη φορά
στα μέσα του χρόνου ώστε να μοιράζονται οι μέρες.
364 μέρες... είναι πολλές.... πως να το κάνουμε?

Ο 24 'Ωρες, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας αγώνας καθιερωμένος εδώ και πολλά χρόνια
να γίνετε στο τελευταίο Σαββατο-Κύριακο του Νοεμβρίου.
Εννοήτε ότι αυτό παραμένει και ΚΑΝΕΝΑΣ ή τουλάχιστον κανένας εύκολα δεν μπορεί
να το αλάξει ως γεγονός. Είναι πλέον θεσμός όπως πολύ καλά το είπες, φίλε Πέτρο.

Κάλιστα όμως θα μπορούσε να γίνει και ένας αγώνας 24 Ώρες στο μέσω της Άνοιξης.
Είναι αλλιώς να περιμένεις 182 μέρες = 6 μήνες και αλλιώς να περιμένεις 364 μέρες = 12 μήνες.

Πολλά πληρώματα, περιμένουν πως και πως να λάβουν πάλι μέρος. Πολλά νέα άτομα
που δεν έχουν πάρει μέρος θα ήθελαν να δοκιμάσουν.
Μην ξεχνάς και το σκέλος της ατυχίας για πολλούς από εμάς.
Πόσοι από εμάς για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που
περιμέναμε ένα ολόκληρο χρόνο όπως περιμένει ένα μικρό παιδί να του δώσουν να φάει μία
σοκολάτα?
Εγώ για παράδειγμα, μαζί με τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο καταφέραμε και τερματίσαμε πέρσι
στη 5η θέση παρ'όλο που για εμάς ήτανε πρώτη συμμετοχή στον 24 Ώρες.
Ένα χρόνο ολόκληρο κάναμε σχέδια, προετοιμασία, ξοδέψαμε χρήματα, και μετρούσαμε τις
μέρες να περάσουνε ώστε να έρθει η στιγμή της εκκίνησης για τον επόμενο 24 Ώρες, όπου
και είχαμε βλέψεις για να είμασταν τουλάχιστον μέσα στην πεντάδα και πάλι.
Και όμως.... δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα είχαμε προγραμματίση. Βλέπεις κάποιες
φορές η τύχη μας κάνει παιχνίδια. Δύο μέρες πριν τον αγώνα και μαθαίνουμε ότι η μηχανή
του αυτοκινήτου μας ήτανε "χτυπημένη". Παρ'όλα αυτά είπαμε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε
και όπυ μας βγάλει. Κάναμε όλη την πρώτη ειδική μέχρι το Δίστομο με πολλές δυσκολίες γιατί
δουλεύαμε όλο στα κόκκινα και στο τέλος αποφασίσαμε ότι δεν πρόκειτε να βγάλουμε
τον υπόλοιπο αγώνα. Στο Δίστομο παραδώσαμε την "χαρτούρα μας" και φύγαμε σαν κύριοι.
Όμως... σκέψου το πως νιώθαμε.
Ένας χρόνος προετοιμασίας, ένας χρόνος αναζήτησης χορηγών (και ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δύσκολο ειδικά στις μέρες μας να βρεις),
ένας χρόνος αναμονής, ένας χρόνος με ατέλειωτες συζητήσεις, ένας χρόνος.... και το αποτέλεσμα?
Μία στραβή πριν τον αγώνα για εμάς και όλα τελειώνουν και φτου κι απ' την αρχή περιμένοντας
άλλον ένα χρόνο.
Και εντάξει εμείς.... πόσοι όμως ακόμα είναι αυτοί σαν και εμάς που μέσα στον αγώνα για μία
"ψιλομαλακία", στην κυριολεξία μία "ψιλομαλακία" και εγκατέλειψαν?
Πάρα πολλοί και δεν θέλω να γράφω αναφορικά ποιοί και πως εγκατέλειψαν.

Οι ποιό πολλοί εδώ μέσα δεν με γνωρίζουν καθόλου (για να μην πω όλοι). Και αυτοί που με γνωρίζουν
(πχ εσύ Πέτρο που ειλικρινά σε έχω βάλει μέσα στην καρδιά μου και τόσο πολύ συμπαθώ), πάλι
δεν με γνωρίζουν. Και τώρα ίσως μου δίνετε η ευκαιρία να αναφέρω και να προλάβω κάποιους που
μπορεί να σκέφτονται "τι μας λέει ο τύπος με έναν αγώνα στην πλάτη του", το εξής:
Ναι όντως στο χώρο της τετρακίνησης είμαι μόλις 2 1/2 χρόνια. Ναι όντως ο μόνος αγώνας εκτός δρόμου
που έχω πάρει μέρος είναι ο "24 Ώρες", όμως είμαι άνθρωπος της αγωνιστικής οδήγησης από το 1996 εκτός Ελλάδας.
Έχω τρέξει ημι-επαγγελματικά στο εξωτερικό για 6 συνεχόμενα έτη και δόξα το Θεό και θέσης πολλές, και καλές κατάφερα
να πάρω, και χορηγούς άξιους είχα, και την προβολή που ήθελα είχα. Έχω διανύσει μέσα σε μία σεζόν πάρα πολλές χιλιάδες
χιλίομετρα για να είμαι κάθε φορά στην εκκίνηση του επόμενου αγώνα.
Και επίσης να αναφέρω ότι και ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος (ο συνοδυγός μου), παρ'όλο που έτρεξε για πρώτη φορά στην
ζωή του μαζί μου πέρσι, είναι ένας ΓΝΩΣΤΗΣ για να μην πω παντογνώστης των αυτοκινήτων, αγώνων και οδήγησης.
Ανελοιπώς ενημερωμένος για τα πάντα περί αυτοκινήτου και αγώνων καθώς και κριτής αγώνων αυτοκινήτου.
21 χρόνια το γνωρίζω.... και λίγους έχω γνωρίσει με την τεχνογνωσία του (χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν).

Και τώρα στο ζητούμενο.... και συγνώμη για το παραλήρημα μου. :D
Και θέλω να κλείσω με μία ΣΟΦΗ πρόταση που είπε ο STAKYR (Καπασακης Γιαννης) στο θέμα "24 Ώρες 4x4 2010".
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ " ΜΑΣ !!!"

Νομίζω ότι η παραπάνω πρόταση.... τα λέει όλα.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Τζιώτης

.
subahunter

Post by subahunter »

οτι εχει πει ο Γιαννης ο Τζιωτης, το συνυπογραφω 1000%

οι 2 φορες ειναι μια χαρα, ας πουμε ο δευτερος οτι ειναι "εαρινος 24ωρος".

δεν ειναι μονο ο αγωνας παιδια.....ειναι και η προετοιμασια του......
εμεις με το συνοδηγο μου εναμισυ μηνα πριν ειμασταν πανω, μεσα, κατω, απο το αμαξι, μιας και ο Στελιος σαν μηχανολογος εκανε και ολη την προετοιμασια(χειροποιητη ποδια,φωτα, τερρατριπ,λασπωτηρες,) και ολα αυτα τα χιλια δυο ψιλολογια που περνουμε ολοι στον αγωνα......

να βρεθουν καποιοι χορηγοι, να σε στηριξουν(δοξα το Θεο βρεθηκαν αρκετοι, και τους ευχαριστω ολους).
να μπορεσεις να ταιριαξεις υποχρεωσεις επαγγελματικες-οικογενοιακες.

ολα αυτα ειναι που συνθετουν το γεγονος του 24ωρου.......
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

StruppiTeam wrote: Μην ξεχνάς και το σκέλος της ατυχίας για πολλούς από εμάς.
Πόσοι από εμάς για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα που
περιμέναμε ένα ολόκληρο χρόνο όπως περιμένει ένα μικρό παιδί να του δώσουν να φάει μία
σοκολάτα?
................................
Δύο μέρες πριν τον αγώνα και μαθαίνουμε ότι η μηχανή
του αυτοκινήτου μας ήτανε "χτυπημένη". Παρ'όλα αυτά είπαμε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε
και όπυ μας βγάλει. Κάναμε όλη την πρώτη ειδική μέχρι το Δίστομο με πολλές δυσκολίες γιατί
δουλεύαμε όλο στα κόκκινα και στο τέλος αποφασίσαμε ότι δεν πρόκειτε να βγάλουμε
τον υπόλοιπο αγώνα.
Εεεεε καλά τώρα και εσύ.... Τί περίμενες απο Εγγλέζικο? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πάρε έναν Ιάπωνα να βρείς την υγειά σου! :lol: ;)
StruppiTeam wrote:Στο Δίστομο παραδώσαμε την "χαρτούρα μας" και φύγαμε σαν κύριοι.

Ναί ρε φιλαράκι, και μάλιστα βιαστικά... Ούτε ένα κοψίδι δέν κάτσατε να σας φιλέψουμε, μία μπύρα, κάτι! Να μήν επαναληφθεί... όπου έχει φαγητό και πιοτό να κάθεσε, στο ξύλο να τρέχεις! :lol: :lol: :lol:
StruppiTeam wrote: Όμως... σκέψου το πως νιώθαμε.
Ένας χρόνος προετοιμασίας, ένας χρόνος αναζήτησης χορηγών (και ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δύσκολο ειδικά στις μέρες μας να βρεις),
ένας χρόνος αναμονής, ένας χρόνος με ατέλειωτες συζητήσεις, ένας χρόνος.... και το αποτέλεσμα?
Μία στραβή πριν τον αγώνα για εμάς και όλα τελειώνουν και φτου κι απ' την αρχή περιμένοντας
άλλον ένα χρόνο.
Και εντάξει εμείς.... πόσοι όμως ακόμα είναι αυτοί σαν και εμάς που μέσα στον αγώνα για μία
"ψιλομαλακία", στην κυριολεξία μία "ψιλομαλακία" και εγκατέλειψαν?
Πάρα πολλοί και δεν θέλω να γράφω αναφορικά ποιοί και πως εγκατέλειψαν.
Λοιπόν, σοβαρά τώρα... Δέν ήσασταν οι μόνοι που εγκατέλειψαν, αυτό είναι σίγουρο και όλοι μα όλοι μας το έχουμε πάθει. Άλλοι με ύπιο τρόπο, άλλοι "The hard way". Έχω εγκαταλήψει απο ρουλεμάν άκρου όταν ο τροχός είχε πλέον 30+ μοίρες θετικό κάμπερ, έχω εγκαταλήψει απο άσχημα χτηπημένο και στραβομένο πλέον κεντρικό άξονα όταν δέν μπόρεσα να αποφύγω στενή επαφή με βράχο που κοίτονταν καταμεσής στην έξοδο πατημένης αριστερής, έχω εγκαταλείψει μετά απο (χαζή) έξοδο λόγο σκισμένου ελαστικού, πάλι σε αριστερή, όπου πετάξαμε μερικά μέτρα αρχικά :shock: , μετρήσαμε δύο τούμπες και σταματήσαμε στο μοναδικό δέντρο που είχε η πλαγιά, καταφέρνοντας να φυτρώσω 5 άσπρες τρίχες στο κεφάλι της Κωσταντίνας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, καθώς και απο κανα-δύο ακόμα για πιό ασύμαντους λόγους.
Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγετε αγώνες. Έχουν και αυτά την ομορφιά τους, αρκεί να τα πέρνεις στον χαβαλέ γιατί έτσι τους αρμόζει. Αυτά είναι το αλατοπίπερο της ιστορίας, είναι αυτές οι έντονες στιγμές (είτε χαράς είτε απογοήτευσης) που σε κάνουν να αγαπάς τους αγώνες 4χ4. Δέν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει πως απόκτησες ακόμα μία εμπειρία και πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα έχεις να συζητάς για μέρες ακόμα... ;)
Αν δέν θέλεις να περιμένεις 360 μέρες για να το ξαναζήσεις,(γιατί δέν πιστεύω πως ο Γιάννης θα κάνει και δεύτερο 24ώρο), έλα ρε φιλαράκι να πάμε και σε κανέναν άλλο αγώνα. Το Balkan Off Road Marathon που κάνει ο meletis είναι ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Εμείς θα πάμε, θα έρθεις? Το Πευκί που κάνει ο Doc επίσης! Λίγοι και καλοί! ;)
kankou

Post by kankou »

Για το Balkan έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να πάμε όσοι το αντέχουν.
Εμείς το συζητάμε διότι έχει μεγάλο κόστος αλλά το συζητάμε
243
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Μμμμμ, τώρα που το σκεύτικα, για τις Ακροπολικές Ιχνηλασίες έχεις ακούσει ποτέ τίποτα? Ήταν δυνύκτιος, Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, τρέξαμε όλες τις παλιές και νεότερες ειδηκές του Rally Acropolis εξού και το όνομα, 14 ώρες την πρώτη μέρα, μόνο 8 ώρες ανάπαυλα για Service και ύπνο στην Αγόριανη και άλλες 14 στην συνέχεια μέχρι τον τερματισμό πάλι στο Ζάπειο. Αυτός ήταν ο πιό "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" αγώνας που έχω τρέξει εγώ μέχρι στίγμης (Δεύτερος είναι ο 24ώρος της Εύβοιας με το χιόνι). Τα μάτια στάζανε αίμα απο τις πολλές ώρες οδήγηση σε συνδιαμό με την αυπνία, την υπερένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Όσοι είχαν τρέξει και διαβάζουν τώρα, ξέρουν πολύ καλά τι λέω! ;) Ήταν σαν να ετρέχες δύο 24ώρους μαζί! "ΟΟΟΟΟΟ" αγώνας λέμε. Το γεγονός όμως πως ξεκίναγε απο Παρασκευή βράδυ είχε σαν αποτέλεσμα να μήν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και τελικά εκκίνησαν 35 περίπου πληρώματα. Αριθμός που για εκείνη την εποχή ήταν μικρός.
Ίσως έναν τέτειο αγώνα θα έπρεπε να ζητάτε, όχι 24ώρο... τον 24ώρο αφήστε τον εκεί που βρήσκεται, μια χαρά είναι! :)
PANIAIN

Post by PANIAIN »

Pet4x4 wrote:Μμμμμ, τώρα που το σκεύτικα, για τις Ακροπολικές Ιχνηλασίες έχεις ακούσει ποτέ τίποτα? Ήταν δυνύκτιος, Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, τρέξαμε όλες τις παλιές και νεότερες ειδηκές του Rally Acropolis εξού και το όνομα, 14 ώρες την πρώτη μέρα, μόνο 8 ώρες ανάπαυλα για Service και ύπνο στην Αγόριανη και άλλες 14 στην συνέχεια μέχρι τον τερματισμό πάλι στο Ζάπειο. Αυτός ήταν ο πιό "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" αγώνας που έχω τρέξει εγώ μέχρι στίγμης (Δεύτερος είναι ο 24ώρος της Εύβοιας με το χιόνι). Τα μάτια στάζανε αίμα απο τις πολλές ώρες οδήγηση σε συνδιαμό με την αυπνία, την υπερένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Όσοι είχαν τρέξει και διαβάζουν τώρα, ξέρουν πολύ καλά τι λέω! ;) Ήταν σαν να ετρέχες δύο 24ώρους μαζί! "ΟΟΟΟΟΟ" αγώνας λέμε. Το γεγονός όμως πως ξεκίναγε απο Παρασκευή βράδυ είχε σαν αποτέλεσμα να μήν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και τελικά εκκίνησαν 35 περίπου πληρώματα. Αριθμός που για εκείνη την εποχή ήταν μικρός.
Ίσως έναν τέτειο αγώνα θα έπρεπε να ζητάτε, όχι 24ώρο... τον 24ώρο αφήστε τον εκεί που βρήσκεται, μια χαρά είναι! :)
Δεν είχα τρέξει τότε αλλά συμφωνώ με το σκεπτικό.....δεν είναι ανάγκη ο άλλος αγώνας να είναι 24ωρος χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα είναι το ίδιο ή και πιο απαιτητικός....μη ξεχνάμε τα χιλιόμετρα που κάνουμε στον 24ωρο τα κάνουν σε ΜΙΑ ειδική σε ΜΙΑ μέρα στο ντακάρ....άρα όλα μπορούν να γίνουν, θέληση να υπάρχει και φυσικά ρευστό.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξήγησεις δε παρομοιάζω τίποτα με το Ντακάρ ούτε με τις συνθήκες του αγώνα αυτού, απλό χιλιομετρικό παράδειγμα έδωσα...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Pet4x4 wrote: Εεεεε καλά τώρα και εσύ.... Τί περίμενες απο Εγγλέζικο? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Πάρε έναν Ιάπωνα να βρείς την υγειά σου! :lol: ;)
Αχαχαχαχαχαχα!!!! ΑΠΕΧΤΟΣ!!!! :D :D :D :D
Αλλά θα παραμείνω με το Defenderaki μου!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pet4x4 wrote:Ναί ρε φιλαράκι, και μάλιστα βιαστικά... Ούτε ένα κοψίδι δέν κάτσατε να σας φιλέψουμε, μία μπύρα, κάτι! Να μήν επαναληφθεί... όπου έχει φαγητό και πιοτό να κάθεσε, στο ξύλο να τρέχεις! :lol: :lol: :lol:
ΣΥΜΦΩΝΟ!!!! Δεν θα επαναληφθεί, έχεις τον λόγο μου! My apologies Petro. :D :D :D :D
Pet4x4 wrote:Αν δέν θέλεις να περιμένεις 360 μέρες για να το ξαναζήσεις,(γιατί δέν πιστεύω πως ο Γιάννης θα κάνει και δεύτερο 24ώρο), έλα ρε φιλαράκι να πάμε και σε κανέναν άλλο αγώνα. Το Balkan Off Road Marathon που κάνει ο meletis είναι ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Εμείς θα πάμε, θα έρθεις? Το Πευκί που κάνει ο Doc επίσης! Λίγοι και καλοί! ;)

Πλάκα μου κάνεις πάλι τώρα????? ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως θα ακολουθήσουμε!!!! Πες το και έγινε! ;) ;) ;) ;)

.
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Pet4x4 wrote:Μμμμμ, τώρα που το σκεύτικα, για τις Ακροπολικές Ιχνηλασίες έχεις ακούσει ποτέ τίποτα? Ήταν δυνύκτιος, Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ, τρέξαμε όλες τις παλιές και νεότερες ειδηκές του Rally Acropolis εξού και το όνομα, 14 ώρες την πρώτη μέρα, μόνο 8 ώρες ανάπαυλα για Service και ύπνο στην Αγόριανη και άλλες 14 στην συνέχεια μέχρι τον τερματισμό πάλι στο Ζάπειο. Αυτός ήταν ο πιό "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" αγώνας που έχω τρέξει εγώ μέχρι στίγμης (Δεύτερος είναι ο 24ώρος της Εύβοιας με το χιόνι). Τα μάτια στάζανε αίμα απο τις πολλές ώρες οδήγηση σε συνδιαμό με την αυπνία, την υπερένταση αλλά και την αδρεναλίνη. Όσοι είχαν τρέξει και διαβάζουν τώρα, ξέρουν πολύ καλά τι λέω! ;) Ήταν σαν να ετρέχες δύο 24ώρους μαζί! "ΟΟΟΟΟΟ" αγώνας λέμε. Το γεγονός όμως πως ξεκίναγε απο Παρασκευή βράδυ είχε σαν αποτέλεσμα να μήν μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και τελικά εκκίνησαν 35 περίπου πληρώματα. Αριθμός που για εκείνη την εποχή ήταν μικρός.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ με τα 10000!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω.... αλλά, ποιός θα οργανώση κάτι τέτοιο?
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τα γράφουμε σε όλα τα φόρουμς μπας και εισακουστούν οι εκκλήσεις μας?
ΑΝΤΕ.... ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ!!! :)

.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”