Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Nicolas
Site Admin

Re: Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Post by Nicolas »

meletis wrote:Οσο εμείς συζητάμε ............ κάποιος ετοιμάζει τον αγώνα του.
Να τον σεβαστούμε προτείνω και να ασχοληθούμε με τα του αγώνα που μέσα σε διάφορα ακατάληπτα μισόλογα χάνεται όπως άλλωστε έγινε και στην Θεσσαλονίκη.
Μόνο που στο Ναύπλιο δεν θα έρθουν οι Βούλγαροι να τρέξουν.

Συγνώμη έχεις δίκιο.
Για μένα το θέμα λήγει εδώ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν διαφωνώ και έχω εμπεριστατωμένη άποψη, ας κάνω το δικό μου αγώνα ως πρέπει και ας καταφέρω να γίνω καλύτερος. Αυτό είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Τα υπόλοιπα είναι ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ.
Εδώ θα διαφωνήσω!
Αν όντως θέλω το καλό του χώρου τότε θα προσπαθήσω να διορθώσω τα κακός κείμενα γενικά.
Πχ αν βλέπω οτι ένας οργανωτής δεν έχει σωστή οργάνωση πχ στην ασφάλεια, τότε για να μην εκτεθούμε όλοι, θα πρέπει να προσπαθήσω θεσμικά να προστατέψω το χώρο.

Όσο αφορά τον αγώνα του Ναυπλίου Μελέτη να με συγχωράς αλλά θεωρώ οτι δεν έχει σχέση.
Τον κόπο τους θα τον ανταμείψουμε με τις συμμετοχές μας και όχι μή συζητώντας το πλαίσιο ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Μελέτη

δε σταματάει να γυρνάει ο κόσμος όταν διοργανώνουμε έναν αγώνα! Και πρέπει να το έχουμε υπ΄όψη όταν ξεκινάμε.

Και το θέμα των λίγω συμμετοχών πρέπει να το αντιμετωπίσει και ο διοργανωτής, δηλαδή η ΕΘΕΑ. Αλλά στις ημέρες που πέρασαν τα θέματά της ήταν άλλα: πώς θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις κάποιων, για τους δικούς τους λόγους που - stavrosd - δεν έχω κανένα λόγο να διερευνήσω.
stavrosd wrote:και ας δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος!!
Ακριβώς... Μήπως λάθος μου ήταν και το γεγονός ότι απο το να ξημεροβραδιάζομαι στην ΕΛΠΑ, έτρεχα να κάνω καλύτερο τον αγώνα μου;

Ρουφανιές είναι όσα γίνονται κάτω απο το τραπέζι! Όλες αυτές οι διεργασίες που έγιναν απο τον Οκτώβρη και μετά.

Πιστεύεις δηλαδή, με τη λογική που ξέρω ότι σε διακατέχει, ότι οι αντιρρήσεις έχουν να κάνουν με την ασφάλεια; Την ασφάλεια ενός αγώνα που έχει αποδείξει ότι είναι παρασάγγες μπροστά στον τομέα εδώ και χρόνια;
Ποιός ανακοίνωσε πρώτος αλήθεια την παρουσία συστημάτων on-line παρακολούθησης στον αγώνα του;
Γιατί ένας εκ των οποίων έβαλαν τα προβλήματα, έκανε μέχρι πρόσφατα 24ωρους αγώνες;
Γιατί για 7 συναπτά έτη δεν είχαν αναφερθεί τα όποια προβλήματα;
Ποιός, μεταξύ αυτών που έβαλαν τα προβλήματα, είχε διάθεση "να δικαιολογήσει 3-4 απώλειες ανθρώπων" προς χάρη των αγώνων του;

Παίζουμε με τις λέξεις ή θέλουμε να κάνουμε τους αγώνες καλύτερους;
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Πιστεύεις δηλαδή, με τη λογική που ξέρω ότι σε διακατέχει, ότι οι αντιρρήσεις έχουν να κάνουν με την ασφάλεια; Την ασφάλεια ενός αγώνα που έχει αποδείξει ότι είναι παρασάγγες μπροστά στον τομέα εδώ και χρόνια;
Ποιός ανακοίνωσε πρώτος αλήθεια την παρουσία συστημάτων on-line παρακολούθησης στον αγώνα του;
Γιατί ένας εκ των οποίων έβαλαν τα προβλήματα, έκανε μέχρι πρόσφατα 24ωρους αγώνες;
Γιατί για 7 συναπτά έτη δεν είχαν αναφερθεί τα όποια προβλήματα;
Ποιός, μεταξύ αυτών που έβαλαν τα προβλήματα, είχε διάθεση "να δικαιολογήσει 3-4 απώλειες ανθρώπων" προς χάρη των αγώνων του;

Παίζουμε με τις λέξεις ή θέλουμε να κάνουμε τους αγώνες καλύτερους;
Βρε Γιάννη παράδειγμα ήταν η ασφάλεια!

Στα παραπάνω έχεις απαντήσεις? ή απλά αναρωτιέσαι? :?:

Σου ξαναλέω βέβαια οτι η δουλεία τους έιναι να είναι Προ Χριστού προφήτες και όχι μετά.
ΠΧ!!
Αν το 24ωρο σερί κάποιοι το θεωρούν επικίνδυνο και μπορούν να το στοιχειωθετήσουν, το οτι στον αγώνα σου δεν έχουν συμβεί ατυχήματα μέχρι τώρα είναι δευτερεύον (όχι ασήμαντο βέβαια).
Αν απο την άλλη σχεδιασμός αγώνα έχει προκαλέσει 3 τούμπες, ε δε λες οτι ήταν σχεδιασμένος με ασφάλεια!

Τέλος πάντων εκτός αν θεωρούμε τους ανθρώπους της ΕΘΕΑ άβουλους τότε όλα γίνονται με τα σωστά επιχειρήματα!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Λες να μην έχω απαντήσεις;

Να βάλουμε θέματα ασφάλεια; Αν ο 24ωρος είναι επικίνδυνος με μωτ 35, γιατί δεν είναι επικίνδυνοι αγώνες με μωτ 50; Δε θα είναι οι αγώνες που ζητούν κάποιοι χωρίς όρια ταχύτητας; Δεν είναι οι αγώνες με ξενιτιές;

Αν πάμε σε αυτό το επίπεδο, άσε καλύτερα. Έχουμε όλοι επιχειρήματα να κάνουμε κακό στους αγώνες των άλλων. Το θέμα είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.

Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό των αγώνων, ειλικρινά πάω πάσο. Αν πιστεύεις ότι ο 24ωρος δεν πρέπει να γίνεται, ΟΚ. Μάλλον έκανα λάθος εκτίμηση. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
meletis

Post by meletis »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Δεν είναι οι αγώνες με ξενιτιές;

???
Γιάννης Αθανασίου

Αυτοκινητιστικός όρος για τους γκρεμούς....

Αμέσως να προβληματιστείς εσύ!!! ;)
meletis

Post by meletis »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Αυτοκινητιστικός όρος για τους γκρεμούς....

Αμέσως να προβληματιστείς εσύ!!! ;)
Δεν προβληματίστηκα, όντως δεν κατάλαβα τι είναι
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Λες να μην έχω απαντήσεις;

Να βάλουμε θέματα ασφάλεια; Αν ο 24ωρος είναι επικίνδυνος με μωτ 35, γιατί δεν είναι επικίνδυνοι αγώνες με μωτ 50; Δε θα είναι οι αγώνες που ζητούν κάποιοι χωρίς όρια ταχύτητας; Δεν είναι οι αγώνες με ξενιτιές;

Αν πάμε σε αυτό το επίπεδο, άσε καλύτερα. Έχουμε όλοι επιχειρήματα να κάνουμε κακό στους αγώνες των άλλων. Το θέμα είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ.

Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό των αγώνων, ειλικρινά πάω πάσο. Αν πιστεύεις ότι ο 24ωρος δεν πρέπει να γίνεται, ΟΚ. Μάλλον έκανα λάθος εκτίμηση. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
Γιάννη το πρόβλημα του χώρου δεν είναι ο αγώνας σου!
Δεν πιστεύω οτι το πρωτάθλημα όλο κρέμεται απο μία κλωστή εξαιτίας του αγώνας σου!
Δεν γίνονται όλα γύρω απο το θέμα αυτό.

Άποψή μου είναι οτι θα είναι ενα επιπλέον μεγάλο πλήγμα να μη γίνει ο 24ωρος αλλά δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι οι λίγες συμμετοχές που προέρχεται απο πολλούς παράγωντες.
Αλλά όχι ο αγώνας σου, ξεκόλλα

Το οτι υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες μεταξύ σας είναι κατανοητό και λογικό. Μάλιστα θα έλεγα οτι επιβάλεται να υπάρχουν ωστε πάντα τα πράγματα να τα ανθεωρούμε και να τα βελτειώνουμε.
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει το πλαίσιο, οι διαδικασίε, οι τρόποι επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων, ώστε και το "αντικειμενικό" να βγαίνει και το κλίμα να είναι το σωστό.
Και για αυτό δε φταίει καμία μονάδα αλλά όλες μαζί που είτε δεν το υοθετούν είτε δεν κάνουν αυτά που πρέπει για να το διαφυλάξουν.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Σταύρο λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια!!!

Απο το να είναι θέμα μας τα άλλα προβλήματα, είναι ο 24ωρος και το αν ο αγωνιζόμενος στα Trophy θα περάσει τις κορδέλες!!!
Δε μας φταίνε οι 10 συμμετοχές, μας φταίει η νύχτα.
Δε μας φταίνε οι απλές για πλάκα στο Ναύπλιο και την Κόρινθο, μας φταίει η 8ωρη στάση.
Δε μας φταίει που στη Θεσσαλονίκη μας έσωσαν οι Βούλγαροι, θέλουμε ετήσιες licence και εισφορά στο ΣΟΑΑ.
Δε μας φταίει που μέσα Φλεβάρη δεν έχουμε κανονισμούς, μας φταίνε τα trial και η Κ2.
Δε μας φταίει που έχουν γίνει δύο αγώνες με κανονισμούς στο... φάκελο, μας φταίει που η Επιτροπή της Λάρισας πήρε θέση.

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το... χτενίζεται..." λέμε στο χωριό μου!

Και όλα αυτά γίνονται γιατί έτσι ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Και τα συμφέροντα δεν χρειαζεται να είναι μόνο οικονομικά.

Αν εσύ θέλεις να σε διαφεντεύουν άτομα που σκέπτονται έτσι, δικαίωμά σου. Όπως δικαίωμα των υπόλοιπων είναι να ζητάμε καλύτερες συνθήκες.

Ζητάς ονόματα, ενώ τα ξέρεις καλά. Γιατί; Για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου;

H γενίκευση της υπαιτιότητας εξυπηρετεί και βολεύει μόνο αυτούς που θέλουν μέσα απο το χάος να περνάνε το δικό τους. Δεν ταιριάζει σε λογικούς ανθρώπους που ξέρουν να κρίνουν το σωστό.

Εδώ σε είδα να δίνεις απαντήσεις. "Εδώ" όχι. Σταύρο μπορείς να έχεις τις προτιμήσεις σου, όπως όλοι άλλωστε. Δε μπορείς όμως να εκτοξεύεις απαξιωτικές βολές έτσι απλά. Αν μπορείς απάντησε σε όσα σε ρωτώ και άσε το αν είμαι κολλημένος. Η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει άλλα.

Στα μέσα που ελέγχω έχουν όλοι φωνή. Σε αυτά άλλων μόνο οι συνπορευόμενοι. Ακόμη και την εποχή της μεγάλης κόντρας το 2006 είχα προσφέρει βήμα στον Αθανασουλόπουλο να πει την άποψή του σε συνέντευξη στο περιοδικό. Αυτός απλά αρνήθηκε.

Δε σου επιτρέπω λοιπόν, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ γιατί είχα άλλη καλύτερη άποψη για σένα, το συγκεκριμένο ύφος.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”