3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).
Re: 3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).
[/quote]
telika se paradexomai file ari......
tetoia minarisa mono esi mporeis na tin kaneis
xaxaxaxaxaxaxaaxxaxax
min masas ase tous alous na lene etsi kai ailws an den toumpareis pws tha matheis ...
telika se paradexomai file ari......
tetoia minarisa mono esi mporeis na tin kaneis
xaxaxaxaxaxaxaaxxaxax
min masas ase tous alous na lene etsi kai ailws an den toumpareis pws tha matheis ...
VALAWRAS
Ασε βρε γατακι που έμαθες και να κρίνεις ! Χαχαχαχα
Το αριστερό ποδαρακι είναι ο συμπλεκτης , το δεξί γκάζι και φρένο ( το μεσαίο ειναι το φρένο προσοχή !!! )
Τώρα για να μάθεις να παίζεις φρένα με το αριστερό θες πολλά καρβελια ακόμη οπότε ξέχασε το για την επόμενη τετραετία ...
Ps
Αυτό που μυρίζει άσχημα στις πλαγιές κλίσεις ειναι ο καταλύτης σου η η βρώμα έρχεται μέσα από το αυτοκίνητο ?
Γατακι !!!!!χαχαχαχχαχααα
Το αριστερό ποδαρακι είναι ο συμπλεκτης , το δεξί γκάζι και φρένο ( το μεσαίο ειναι το φρένο προσοχή !!! )
Τώρα για να μάθεις να παίζεις φρένα με το αριστερό θες πολλά καρβελια ακόμη οπότε ξέχασε το για την επόμενη τετραετία ...
Ps
Αυτό που μυρίζει άσχημα στις πλαγιές κλίσεις ειναι ο καταλύτης σου η η βρώμα έρχεται μέσα από το αυτοκίνητο ?

Γατακι !!!!!χαχαχαχχαχααα
Εσυ λεβεντάκο ετοίμασε τις πλερέζες απο τώρα .... γιατι οτι ειναι να γελασεις θα γελασεις μεχρι τις 8 του μηνα ! μετα μονο κλαμα εχει το μενου !!!INDIANOS wrote: Δωστου το Μ3 να το κανει σωστά και με ασφάλεια......![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαια το κακο ειναι οτι την τσοντα θα την βλεπεις απο το καθισμα του συνοδηγου αλλα δεν πειραζει ! για ολα υπαρχει μια αρχη !!! Πρωτα θα μαθεις να φτιαχνεις λασπη και μετα θα πιασεις μυστρι στα χερια σου !

10 του μηνα θα σου πω που θα βρεις καροτσα σε καλη τιμη !!!

Αγγελια ....
Ψαχνω την τυροπιτα που μου εφυγε απο το παραθυρο κατα την διαρκεια της πιρουετας ! ο ευρων παιρνει την μιση !!!!

Ψαχνω την τυροπιτα που μου εφυγε απο το παραθυρο κατα την διαρκεια της πιρουετας ! ο ευρων παιρνει την μιση !!!!

μην εξαπτεστε αγορια μου μην εξαπτεστε!!!
ασ κανουμε την πλακιτσα μας αλλα μην τσακωνεστε....ετσι και αλλιως στον ανογιανο που λεει και ο κοκκινης θα χασουμε πολλες τιροπιτες
ασ κανουμε την πλακιτσα μας αλλα μην τσακωνεστε....ετσι και αλλιως στον ανογιανο που λεει και ο κοκκινης θα χασουμε πολλες τιροπιτες
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
GENERAL LEE wrote:Εσυ λεβεντάκο ετοίμασε τις πλερέζες απο τώρα .... γιατι οτι ειναι να γελασεις θα γελασεις μεχρι τις 8 του μηνα ! μετα μονο κλαμα εχει το μενου !!!INDIANOS wrote: Δωστου το Μ3 να το κανει σωστά και με ασφάλεια......![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαια το κακο ειναι οτι την τσοντα θα την βλεπεις απο το καθισμα του συνοδηγου αλλα δεν πειραζει ! για ολα υπαρχει μια αρχη !!! Πρωτα θα μαθεις να φτιαχνεις λασπη και μετα θα πιασεις μυστρι στα χερια σου !![]()
10 του μηνα θα σου πω που θα βρεις καροτσα σε καλη τιμη !!!![]()
![]()
Αρη Αρη.......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΧΧΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-
INDIANOS wrote:για οσους δεν γνωριζετε ο αρης στα νειατα του πηγενε μπαλετοsamisnow wrote:DPDC Off Road Videos wrote:Γιατί πήγε στο γιατρό ο General; Γρίππη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τρελαμενε βρωμοgeneral κανονισε με κατι τετοια να μας την κανεις παλι....ολο προπονισεις εισαι...τουμπες κολοτουμπες τσιου και πουλακι!!
καλα το λεει ο κοκκινης...θα σε δουμε σε κανα κλαδι να μας το παιζεις ιστορια!
γι αυτο μην του κολατε δεν εχεται δη τιποτα ακομα και πιρουετες
θα κανει και σπαγγατο και σουζες
ο ανωγιανος περιμενη
αρη ειρθε η μεγαλη στιγμη το νου σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δωστου το Μ3 να το κανει σωστά και με ασφάλεια......![]()
![]()
![]()
![]()
μπαλετο?μπαλετοοο? δεν μ ας τα λεγες αυτα Αρουκο.....αλου μπαλετο....kwstas1234 wrote:INDIANOS wrote:για οσους δεν γνωριζετε ο αρης στα νειατα του πηγενε μπαλετοsamisnow wrote:DPDC Off Road Videos wrote:Γιατί πήγε στο γιατρό ο General; Γρίππη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τρελαμενε βρωμοgeneral κανονισε με κατι τετοια να μας την κανεις παλι....ολο προπονισεις εισαι...τουμπες κολοτουμπες τσιου και πουλακι!!
καλα το λεει ο κοκκινης...θα σε δουμε σε κανα κλαδι να μας το παιζεις ιστορια!
γι αυτο μην του κολατε δεν εχεται δη τιποτα ακομα και πιρουετες
θα κανει και σπαγγατο και σουζες
ο ανωγιανος περιμενη
αρη ειρθε η μεγαλη στιγμη το νου σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δωστου το Μ3 να το κανει σωστά και με ασφάλεια......![]()
![]()
![]()
![]()
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Παίδες καλή η πλάκα ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΑΡΗ ΜΟΥ ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ Με τα ΟΧΤΑΡΙΑ θα πέρασης τον φίλο σου ρέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΑΡΗ ΜΟΥ ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ Με τα ΟΧΤΑΡΙΑ θα πέρασης τον φίλο σου ρέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- κυριακος αθανασιου
για το καραβι.....
1]ΜΑΚΡΙΝΟΣ...............................................
2]ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..............................................3 ατομα_________1 αμαξι________καταστρωμα
3]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.........
4]ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ........
5]
6]
7]
1]ΜΑΚΡΙΝΟΣ...............................................
2]ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..............................................3 ατομα_________1 αμαξι________καταστρωμα
3]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.........
4]ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ........
5]
6]
7]
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)