ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....
Το μέχρι 35ιντσες ακυρώνει ολα τα αγωνιστικά που τρέχουν , προσέξτε ! Που τρέχουν λεω ! Όχι που ΘΑ τρέξουν !!! Απο Χαλκίδα και κάτω !
Μακρινος , εγω , και οι Κοκκινιδες φοράμε 37αρια , ο Γιασιμακος 40αρια , ο Ψιστακης 40φευγα ο μόνος που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό με 35αρι ειναι ο Νταης !
Το 35 και κάτω παίζει στην βόρεια Ελλάδα περισσότερο .
Το μέχρι 35 μαλλον έχει άλλη λογική την οποία θα ήθελα να την ακούσω απο την επιτροπή , μέχρι να διαβάσω τι τελικα θα ισχύσει δεν θελω να εκφέρω γνώμη .
Μακρινος , εγω , και οι Κοκκινιδες φοράμε 37αρια , ο Γιασιμακος 40αρια , ο Ψιστακης 40φευγα ο μόνος που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό με 35αρι ειναι ο Νταης !
Το 35 και κάτω παίζει στην βόρεια Ελλάδα περισσότερο .
Το μέχρι 35 μαλλον έχει άλλη λογική την οποία θα ήθελα να την ακούσω απο την επιτροπή , μέχρι να διαβάσω τι τελικα θα ισχύσει δεν θελω να εκφέρω γνώμη .
Αλητη Ψιστακη μας κατεστρεψες τα βουνα με τα κωλολαστιχα σου...

Παναγιώτη εγώ λέω ότι πρέπει να ξανανέβω Βόρεια...PANXENITO wrote:Εγώ λέω πάλι ..

Μανώλη, μόλις διάβασα το παραπάνω μου ήρθαν 2 εικόνες στο μυαλό....τον σύσκηνό μου Φ. Κουτσαβίτη στο wild terain της Πάτρας να έχει χαλάσει τα γραδόμετρα ύστερα από επίσκεψη στο συνοδηγό σου....και εσένα 2 το πρωί να κουνάς το Βανάκι του Αλ-λη και να του ξεφουσκώνεις το λάστιχο.......περασαμε ομορφα ολοι μαζι σαν παρεα ειχαμε τα τραβαλα μας αλλα ειχαμε και πολυ πιο ωραιες στιγμες...

Δυστυχώς το 80% της Ελληνικής κοινωνίας είναι έτσι σε όλους τους τομείςΑντί να ακυρωθούν αυτοκίνητα .....εγω λεω να ακυρωθούν κατι κακοπουστες που υπάρχουν στο χώρο του 4χ4,και μου το παίζουν και ιστορία!!!!

Πέρα από τα παραπάνω αποφάσισα να γράψω στο εδώ νήμα γιατί παρόλο που σε τρόφυ και σε wild terain αγώνες δεν έχω συμμετάσχει, εδώ και 3 χρόνια προσπαθώ να μη χάσω αγώνα για αγώνα-όσο αυτό είναι εφικτό-για να μάθω, να δω από κοντά στην πράξη, να βρεθώ με φίλους από μακριά, με σκοπό κάποια στιγμή να αρχίσω να συμμετέχω.
Το νήμα αυτό-πέρα από τους αγωνιζόμενους-το διαβάζουν πάρα πολλοί, οι οποίοι σαν και εμένα θέλουν κάποια στιγμή να "μπουν" στους αγώνες.Με όλα αυτά που γράφονται, ακούγονται, συμβαίνουν (συν το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο οικονομικό θέμα) προσωπικά αποθαρρύνομαι να μπω στην διαδικασία για την απόκτηση αγωνιστικού.

Δηλαδή είναι στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος...
Γνώμη μου ούτε το μικρό λάστιχο ούτε το μεγάλο χαλάει το βουνό..

Όλη η κοινωνία μας σύσσωμη το χαλάει!!
Κάποια στιγμή θα βγει κανάς φωστήρας και θα μπαίνουμε στο χωματόδρομο του βουνού μόνο με τα πόδια...

Επειδή "αλλού βαράν τα όργανα αλλού γίνεται ο γάμος" πιθανώς τα λόγια μου να μην πιάσουν τόπο.Απλά ήθελα να εκφράσω την άποψή μου.
...a hundred clocks are ticking
the line becomes a circle
spin the wheel of fortune
or learn to navigate ...
or learn to navigate ...
Και προς θεού κάτι που δεν ανέφερα στα wild terain εννοείται πως υποστηρίζω να γίνουν κατηγορίες γιατί ειναι όντως αδικία να παλεύει το 33 το 35 η και το 37 με ένα 44.
Μιχάλη, μιλάς για να γίνουν 20+ σε Wild Terrain ή Trophy? Εδώ λυσάξαμε και με παρακαλετά βγάλαμε 15 συμμετοχές στο περσυνό trophy της Εύβοιας και αυτό με παρακάλια.
Τώρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λόγια σου πως δε παίζει ρόλο το λάστιχο. Είδαμε τόσα χρόνια αυτοκίνητα που πήραν πρωτιές σε αγώνες και να περνάνε μπροστά από αυτοκίνητα με πολύ μεγαλύτερα λάστικα.
Τώρα αν το βουνό περίμενε ένα αγώνα να καταστραφεί τότε ας γινότουσταν αγώνες. Ρε σεις δουλευόμαστε? Πάμε να ανακαλύψουμε το "φώς".
Δηλαδή όταν κάθε Κυριακή βγαίνουμε στο βουνό και κάποιοι πάνε και πατάνε δέντρα δε καταστρέφεται?
Ας βρούνε τουλάχιστον μια σοβαρή δικαιολογία οι της ομοσπονδίας. Γελάνε και τα τσιμέντα με τις μαλακισμένες δικαιολογίες!
Η Πάτρα ετοιμάζει αγώνα. Θα γίνει? Η Κω φέτος δεν έκανε τίποτα (και τα παιδιά το ζήταγαν πως και πως). Που είναι αυτά? Για Εύβοια που το θέλουμε όλοι πουυυυυυυ????
Τώρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λόγια σου πως δε παίζει ρόλο το λάστιχο. Είδαμε τόσα χρόνια αυτοκίνητα που πήραν πρωτιές σε αγώνες και να περνάνε μπροστά από αυτοκίνητα με πολύ μεγαλύτερα λάστικα.
Τώρα αν το βουνό περίμενε ένα αγώνα να καταστραφεί τότε ας γινότουσταν αγώνες. Ρε σεις δουλευόμαστε? Πάμε να ανακαλύψουμε το "φώς".
Δηλαδή όταν κάθε Κυριακή βγαίνουμε στο βουνό και κάποιοι πάνε και πατάνε δέντρα δε καταστρέφεται?
Ας βρούνε τουλάχιστον μια σοβαρή δικαιολογία οι της ομοσπονδίας. Γελάνε και τα τσιμέντα με τις μαλακισμένες δικαιολογίες!
Η Πάτρα ετοιμάζει αγώνα. Θα γίνει? Η Κω φέτος δεν έκανε τίποτα (και τα παιδιά το ζήταγαν πως και πως). Που είναι αυτά? Για Εύβοια που το θέλουμε όλοι πουυυυυυυ????
Κούλη αν μη τι άλλο έχεις δίκιο. Ξέρεις το μεγάλο μου καημό να τρέξω σε αγώνα φέτος. Μπορεί αγώνας να μην υπάρχουν στο προσεχές μέλλον αλλά τουλάχιστον μας έκανε καιρό και γουστάρουμε τουλάχιστον να βγάζουμε κανά καινούριο κομμάτιKON.GV wrote:Επειδή "αλλού βαράν τα όργανα αλλού γίνεται ο γάμος" πιθανώς τα λόγια μου να μην πιάσουν τόπο.Απλά ήθελα να εκφράσω την άποψή μου.PANXENITO wrote:Εγώ λέω πάλι ..
Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα αμάξια με 44 έχουν τρέξει σε trophy ??!!! νομίζω 1.. Μάλλον αυτό χάλασε τα βουνά από στερεά Ελλάδα και πάνω … όχι τα 50 αμάξια και βαλε με 31 -33-35-37-40….αλλα από την άλλη ρε Μανώλη βαλε 40αρια τι αγχώνεσθε απλά δεν θα ξανασπασεις ΠΟΤΕ…
Ξαναπροσπαθώ πόσα οχήματα με 44 έχουν πάρει πρώτη θέση σε trophy???!!! πάλι 1!!!!
ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…
Άρη γιατί τόσο μεγάλο ζόρι για 36” σα όριο δεν σας απέκλεισε κανείς απλά θα τρέχετε σε μια κατηγορία από 36 έως 40 που το πρόβλημα !!!??? Από την ενημέρωση - συζήτηση που ως τέρμα νότια της χώρας είχαμε τελευταίοι από την ΟΜΑΕ, κάπως έτσι θα είναι ..
Από τη πλευρά του οργανωτή αυτό που συμπέρανα από όλη την συζήτηση είναι η επιθυμία της ομοσπονδίας για νέους αγωνιζόμενους , οι κινήσεις και οι αλλαγές είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Καλό μου ακούγετε . Γιατί κανένας δεν γράφει καμιά καλή κουβέντα τα έχετε μάθει πριν από εμάς ?????!!!! Δεν θέλετε νέους αγωνιζόμενους ! πολλές συμμετοχές ! τι δε θέλετε???
Στη βόρειο Ελλάδα από ότι παρακολουθώ έχει πολλά οχήματα με ελαστικό έως 36”γιατι να μην ανταγωνίζονται σε μια κατηγορία , που θα είναι υποτίθεται και πιο δίκαιο!!???
Και ακόμα στα θέματα ασφάλειας αν και εγώ σα μα…κας τα τελευταία χρόνια όλο και κάτι ομολογκε αγόραζα ένα σκασμό λεφτά ,λυξανε και οι ζώνες πέρυσι και πήρα άλλες !!!
Τώρα χαλαρώνουν οι κανονισμοί !! Καλό όμως είναι αυτό ,αν είναι να βλέπουμε αγώνες σε όλη την Ελλάδα με νέους αγωνιζόμενους σε “μικρότερες” κατηγορίες …
Αυτά.
Χωρίς καμία όρεξη να έρθω με κανέναν σε αντιπαράθεση..και με καλή διάθεση.
Κοκολακης Άγγελος.
Ιδιοκατασκευη με 44αρια και ψήνω το Ψιστακη να μου πουλήσει τα 49”… θα τρέχω μόνος μου.....
Ξαναπροσπαθώ πόσα οχήματα με 44 έχουν πάρει πρώτη θέση σε trophy???!!! πάλι 1!!!!
ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…
Άρη γιατί τόσο μεγάλο ζόρι για 36” σα όριο δεν σας απέκλεισε κανείς απλά θα τρέχετε σε μια κατηγορία από 36 έως 40 που το πρόβλημα !!!??? Από την ενημέρωση - συζήτηση που ως τέρμα νότια της χώρας είχαμε τελευταίοι από την ΟΜΑΕ, κάπως έτσι θα είναι ..
Από τη πλευρά του οργανωτή αυτό που συμπέρανα από όλη την συζήτηση είναι η επιθυμία της ομοσπονδίας για νέους αγωνιζόμενους , οι κινήσεις και οι αλλαγές είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Καλό μου ακούγετε . Γιατί κανένας δεν γράφει καμιά καλή κουβέντα τα έχετε μάθει πριν από εμάς ?????!!!! Δεν θέλετε νέους αγωνιζόμενους ! πολλές συμμετοχές ! τι δε θέλετε???
Στη βόρειο Ελλάδα από ότι παρακολουθώ έχει πολλά οχήματα με ελαστικό έως 36”γιατι να μην ανταγωνίζονται σε μια κατηγορία , που θα είναι υποτίθεται και πιο δίκαιο!!???
Και ακόμα στα θέματα ασφάλειας αν και εγώ σα μα…κας τα τελευταία χρόνια όλο και κάτι ομολογκε αγόραζα ένα σκασμό λεφτά ,λυξανε και οι ζώνες πέρυσι και πήρα άλλες !!!

Τώρα χαλαρώνουν οι κανονισμοί !! Καλό όμως είναι αυτό ,αν είναι να βλέπουμε αγώνες σε όλη την Ελλάδα με νέους αγωνιζόμενους σε “μικρότερες” κατηγορίες …
Αυτά.
Χωρίς καμία όρεξη να έρθω με κανέναν σε αντιπαράθεση..και με καλή διάθεση.
Κοκολακης Άγγελος.
Ιδιοκατασκευη με 44αρια και ψήνω το Ψιστακη να μου πουλήσει τα 49”… θα τρέχω μόνος μου.....
Άγγελε sorry μαλλον δεν το έγραψα και έγινε παρεξήγηση ...AGGELOSK wrote:
Μιλάω για τους αγωνες trophy και μονο που αν μπει όριο το 35 ( γιατι 36 δεν υπάρχει ) τότε δεν τρέχει κανένα αμάξι απο αυτά που αναφέρω .
Anyway ...
- κυριακος αθανασιου
υπαρχει 36αρι...και το σκεφτομαι κι ολας πολυ!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
δεν ξερω να αναιβαζω φωτο ρε εδω μεσα να σου δειξω τι κανανε τα βουνα σας στα καιμενουλια μικρουλια λαστιχακια μου......panos110 wrote:Αλητη Ψιστακη μας κατεστρεψες τα βουνα με τα κωλολαστιχα σου...![]()
![]()
καπου εκει προς την βορια ευβοια ειναι 3-4 κιλα γομα μου

πρεπει να ειναι καπου στις 37"-38" τωρα...λεω να τα σκαψω να βγαλω καμια σεζον ακομα...χαχαχαχαχαχααχαχαχ
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Αν επιτρέπεις Μανώλη....samisnow wrote:δεν ξερω να αναιβαζω φωτο ρε εδω μεσα να σου δειξω τι κανανε τα βουνα σας στα καιμενουλια μικρουλια λαστιχακια μου......panos110 wrote:Αλητη Ψιστακη μας κατεστρεψες τα βουνα με τα κωλολαστιχα σου...![]()
![]()

Γιώργο ούτε με τον έναν τρόπο ούτε με τον άλλον το καταστρέφεις...Τώρα αν το βουνό περίμενε ένα αγώνα να καταστραφεί τότε ας γινότουσταν αγώνες. Ρε σεις δουλευόμαστε? Πάμε να ανακαλύψουμε το "φώς".

Μη μπαίνεις σε τέτοια τρυπάκια...Τόννοι χημικών, Βαρέα μεταλλα,νέες τεχνολογίες, αυθαίρετα κτίσματα εκτροπές ποταμιών δίχως σοβαρές μελέτες και άλλες επεμβάσεις άσχετες με το χώρο του 4χ4 το ξεσκίζουν το βουνό.

Παναγιώτη και όμως η Λέσχη της Πάτρας στο "wild terain" που διοργάνωσε κατάφερε με ωραίο τρόπο να σχεδιάσει διαδρομές με δυσκολίες για τα "μικρά" και τα "μεγάλα" ελαστικά.Είναι δύσκολο να έχεις την πλάστιγκα στο 50% για τα εμπόδια όσον αφορά ποια κατηγορία βολεύει περισσότερο, αλλά αν το δουλέψουν όλοι οι διοργανωτές αυτό θα το χαρούν όλοι.Και προς θεού κάτι που δεν ανέφερα στα wild terain εννοείται πως υποστηρίζω να γίνουν κατηγορίες γιατί ειναι όντως αδικία να παλεύει το 33 το 35 η και το 37 με ένα 44.
Αν όπως σωστά αναφέρει ο Mike γεμίσουν οι αγώνες συμμετοχές τότε πάλι υπο σκέψη γίνονται κατηγορίες.
...a hundred clocks are ticking
or learn to navigate ...
or learn to navigate ...