Evros Adventure Trophy 2012
-
blacklimit_orest
Re: Evros Adventure Trophy 2012
εαν ειναι τοτε να σταματησω να παρω ενα στο χερι.......

M. Dimitris Action4X4club
Εγω παντως το ειπα στον Ραπτη αφου δεν θα γινει hobby θα παμε για κριτες αλλα θελω καλο ποστο......
Οσο για τον χειλα.........
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΙΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ...

Οσο για τον χειλα.........
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Δημητρη μην ανησυχεις, θα φερω μαζι το μικρο μαγκαλακι, οποτε αστους να πανε οπου θελουν,
θα στησουμε κ εμεις το δικο μας. Εχω κ καλο τσιπουρο
.
Μονο κριτες δεν θα ειμαστε ετσι οπως παει. Για πικ νικ μας βλεπω ολους.

θα στησουμε κ εμεις το δικο μας. Εχω κ καλο τσιπουρο
Μονο κριτες δεν θα ειμαστε ετσι οπως παει. Για πικ νικ μας βλεπω ολους.
Τόση προσφορά κριτών φέτος άμα κάνουμε μια λίστα θα βρούμε παραπάνω και από τις συμμετοχές
1.
2.
3.
4.
φέτος κάθε πλήρωμα θα κουβαλάει μαζί του και έναν κριτή !
1.
2.
3.
4.
K.Stylianos Action4X4club
Λιστα κριτων :
1. indianos
2. panosd
3. blacklimit
4. xeilas
5.
1. indianos
2. panosd
3. blacklimit
4. xeilas
5.
[quote="xeilas"]Τόση προσφορά κριτών φέτος άμα κάνουμε μια λίστα θα βρούμε παραπάνω και από τις συμμετοχές
1.Κανατσιοπουλος
2.Θεοδοσιαδης
3.Λασκος
4.Δελδεβερης
Ελα τώρα που γυρίζει όλοι σε ένα σημείο και μόλις περάσει ο τελευταίος ξεκινάμε .......
[/
Τελικά δεν θα φέρω το αμάξι φορτωμένο αλλα το τροχοσπιτο!!!
1.Κανατσιοπουλος
2.Θεοδοσιαδης
3.Λασκος
4.Δελδεβερης
Ελα τώρα που γυρίζει όλοι σε ένα σημείο και μόλις περάσει ο τελευταίος ξεκινάμε .......
Τελικά δεν θα φέρω το αμάξι φορτωμένο αλλα το τροχοσπιτο!!!
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-
blacklimit_orest
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!mbg wrote:
Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s
Λες πολλα και κουραζεις τον κοσμο. Στειλε μου τη διευθυνση του μαραγκου που σου εφτιαξε τη βιτρινα για τα κυπελα αν ποτε παρω καμια κουπα να εχω κι εγω βιτριναJOSE wrote:...ωχ τι συνεβη ρε παιδια η...πρωιμη ανασταση του ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΡΚΕΛΟΛΑΤΡΗ εκ κομοτηνης ;Τι επαθες βρε λελο κουκλεντέλο κι εβγαλες τοσο πύον μύξα και χολή ξαφνικά;σου είπε κανείς οτι δεν ανεβαίνουμε στον αγώνα γιατί μας λείπουν τα μπικικίνια (κοινώς τα ευρά)τι θες τώρα να ανέβω πάνω και ν αγοράσω με κανα δυό ζουμερά πενηντάευρα κι εσένα και την μπατακοεπιχείρηση σου και το κοτέτσι-σιδηρουργείο με ρόδες που ολο για μακρυματα και βελτιώσεις ακούμε και σε αγώνα ακόμα δεν το είδαμε που μόνο σε πόστερ και φωτό στο καμπινέ σου τόχεις κορνιζαρισμένο για "διευκόλυνση"διούρησης και τσίρλας προφανώς;αφού θες τόσο πολύ να μοιάσει στις διαστάσεις και στην αξιοπιστία (μια κι ολο το κόβεις και το ράβεις )σε ενα κανονικοJEEP πούλα το κι αυτό και την βίλα σου μαζι κι ισως μπορέσεις να βρεις κανένα καλό μαμα CHEROKEE απ τον γενικό τοπικό λαθρέμπορο της περιοχής σας (...αυτόν ντε που φέρνει μπουγάτσες σε κάθε αγώνα)μπας και τερματίσεις και κανενα trophy εκτος καρότσας οδικής βοήθειας!mbg wrote:
Μεχρι τωρα ησουν μονο ασχημος. Τωρα εισαι και ΦΤΩΧΟΣ. Ουτε για ΓΚΕΙ δεν κανεις. Στο χωριο μου σας λενε σκατοπουστες. Οταν αποκτησεις τα δικα μου τα πλουτη την ομορφια και πανω απ ολα πανω απ ολα ξαναλεω ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ισως ξαναασχοληθω με σενα.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vI6Am3Rb0s
Να σου πω και τα καινουργια γιατι οπως ξερεις οι φιλοι ειναι για τα δυσκολα ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος και αλλα τετοια. Προσεφυγαν στον οργανισμο ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ οι ινδιανοι της φυλης CHEROKEE στα Ελληνικα ΤΣΕΡΟΚΙ γιατι εισαι και αγραμματος διαμαρτυρομενοι ιτι ενας φτωχος ασχημος αναπηρος -χωρις χερια- Ελληνας ξεφτυλιζει το ονομα της φυλης τους.