Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

superspiounos

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by superspiounos »

GENERAL LEE wrote:Κυριε Κατζιμαλη ,
Εχω ένα 1017 στη δουλεια με ανατροπη και θελω να το τρεξω , χρειαζεται ΔΤΤ ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τιμημένε Στρατηγέ των νοτίων, αγαπητέ Γκασμά

Image

Τόσο για τη δική σας ασφάλεια όσο και για των υπολοίπων ναι. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε επίσης αν στην ανατροπή θα έχετε λάσπη για να ρίξετε στους συναθλητές σας (sic), ασβέστη για να ασπρίσετε ή πίσσα και πούπουλα κατά τη συνήθη παράδοση των νοτίων.

Υ.Γ. Κατα τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου θα ελεγθούν και τα αεροφυλάκια τα οποία πρέπει σύμφωνα με τον κατασκευαστή (mercedes) να διαθέτουν επαρκή πίεση, με τιμές από 7.5 - 9 bar.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

superspy wrote:
Nicolas wrote:....
Επίσης θέλω να σχολιάσεις με ποια λογική πήρες τηλέφωνο τον Μαραντζίδη να παραπονεθείς για παρατυπία στο αυτοκίνητο του
Μπάσδελη που έτρεξε στο Ναύπλιο.
Κάτσε γιατί εκτός ότι απέχεις γενικά, μάλλον έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με εκτός πραγματικότητας άτομα.... Ποιος είπε ότι πήρα τηλέφωνο το Μαραντζίδη για το Ναύπλιο; Θα μας τρελάνεις; :lol: :lol: :lol:
Πολύ ράδιο αρβύλα πέφτει... :lol: :lol: :lol:
Είναι αλήθεια οτι το οτι πήρες τηλέφωνο είναι υπόθεση δική μου. Τί να κάνω? Εσύ έχεις την κουκούλα, εσένα σκέφθηκα.

superspy wrote: Επίσης ποιος σου είπε ότι ένα μέσο είναι υποχρεωμένο να καλύπτει με το έτσι θέλω αγώνες. Όπως και στον έντυπο τύπο αν θέλει κάποιος καλύπτει ή όχι κάτι. Επιλογή του είναι και αποδέχεται ότι μπορεί να "κερδίσει" ή να "χάσει" αναγνώστες. Απο εκεί και πέρα αν κάποιος σε βρίσει προφανώς δεν θα του στρώσεις και το χαλάκι. Τουλάχιστον όχι αν σέβεται τον εαυτό του. Μην κοιτάς που εσείς το κάνετε αυτό.
Αυτό λέγεται δημοσιογραφία. Αλλά σε τελική δεν έχεις και άδικο.
Αν σε βρίζουν γιατί να στρώσεις το χαλάκι? Για μερικά ευρώ όμως θα το έστηνες...
Πως όμως όλα αυτά συνάδουν με την έκκλησή σου για συνεργασία δεν καταλαβαίνω.

superspy wrote: Από εκεί και πέρα είμαι Αλυτάρχης, αγωνοδίκης και Τ. Ε.. Δηλαδή επειδή είμαι αλυτάρχης δεν μπορώ να είμαι Τ.Ε. ή το αντίθετο; Και ποιος είσαι εσύ που θα σου δώσω λογαριασμό; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι σε μένα. Στην τεχνική επιτροπή πες τα αυτά η οποία αναρωτήθηκε συγκεκριμένα τί δουλειά είχε ο Μελέτης στο σεμινάριο τεχνικών εφόρων εφόσον ήταν και οργανωτής.
Αλήθεια εσύ που ήσουν? Γιατί δεν έχεις χάση ακόμα την ιδιότητα?
superspy wrote: Κάνετε σα μωρά παιδιά, ενώ γνωρίζετε ότι οι τεχνικοί κανονισμοί πέρσι ελέγχθηκαν από το Μαραντζίδη. Ναι βασίστηκαν σε αυτους που επέβαλε η ΕΘΕΑ το 2006 με στόχο να υπάρχουν ενιαίοι κανονισμοί. Τότε συντάχθηκαν από τον Παπακώστα και εμένα. Και ναι μπορώ να φτιάξω Τεχ. κανονισμούς και όχι δεν μπορώ να γράψω ότι θέλω. Πάντα υπάρχουν "άνωθεν" εντολές και ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν. Η διαφορά είναι ότι μπορώ να "καταπιώ" τις αντιρρήσεις μου σε διάφορα θέματα και να ακολουθήσω οδηγίες για να πάμε μπροστά.
Σίγουρα υπάρχουν άνωθεν εντολές και όχι δεν μπορείς να γράψεις ότι θες. Το γιατί ήσουν εκεί εξαρχής δεν κατάλαβα και με ποιά δικαιοδοσία.
superspy wrote: Από εκεί και πέρα μια και προφανώς δεν το γνωρίζεις - αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να το γνωρίζεις - οι κανονισμοί ΠΑΝΤΑ ακολουθούν οδηγίες της ΕΘΕΑ η οποία έχει και τον τελικό λόγο. Κανείς δεν φτιάχνει πράγματα από το μυαλό του. Αν θες λεπτομέρειες πάρε τον Παυλόπουλο και μην ξύνεσαι με στόχο να κερδίσεις μια – δυο επισκέψεις παραπάνω. Εσπρέσσο... :roll:
Κακομοίρη, αν κάνω τις 2200 αναγνώσεις 2300, δεν έγινε και τίποτα. Οι λίγες δεκάδες θα με προβλημάτιζαν περισσότερο.
Και σε τελική εγώ δεν πουλάω διαφημήσεις με την αναγνωσιμότητα.

superspy wrote: Η αλήθεια είναι ότι με περίσσια ευκολία κάνετε παιχνίδι με γελοίους στόχους.
Έχετε μπερδέψει και τρομοκρατήσει τους πάντες. «Δε μπορείς να αλλάξεις κινητήρα», ο ένας, «θέλει ομολογκέ cage» ο άλλος, «πώς θα μετρήσεις» ο τρίτος, «συμπεράσματα» - αυθαίρετα ο τέταρτος.
Και σήμερα σκαει μύτη η «νέα» ομοσπονδία που έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ.
Φαντάζομαι πως κάποια σχέση θα έχουμε "εμείς" (αλήθεια ποιοί απαρτίζουν το "εμείς"?) και με την ομοσπονδία.
Εσύ δεν ήσουν που έλεγες να έρθω να μάθω πως βγάζουν τα ΔΤΤ και δεν είναι τόσο δύσκολο και πως πριν τον πρώτο αγώνα
θα έχεις βγάλει ΔΤΤ σε όλα τα αυτοκίνητα? Μήπως έβγαλες έστω και ένα? Πόσο έχει ο μήνας?
superspy wrote: Εν πάση περιπτώσει γιατί πολύ το τραβήξατε και φταιμε όλοι εμείς που δίνουμε τόπο στην οργή με τα καμώματα σας, αν κάποιος αγωνιζόμενος θέλει να ενημερωθεί περί ερμηνείας κανονισμών και «τι εννοεί» ο ποιητής, καλό είναι να επικοινωνήσει με την ΕΘΕΑ, 210 6068888 να τον παραπέμψουν ανάλογα και να μην τρομάζει από τις ασυναρτησίες.

Αυτά και καλά ξεμπερδέματα....
Οι ασυναρτησίες γιαβρίμ προέρχονται από ανθρώπους υποτίθεται πιστοποιημένους από την ΕΘΕΑ να εξηγούν και να εφαρμόζουν τον τεχνικό κανονισμό.
Είμαστε τεχνικοί έφοροι. Μάλλον όμως δεν το γνωρίζεις - "αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να το γνωρίζεις" -
καθώς δεν σε έχουμε δει ούτε μία φορά σε σεμινάριο.

Τώρα από πού και ως πού θα πρέπει να σου ("σας" ίσως, ποιοί είστε όμως εσείς?) ζητήσω άδεια για να πω το δικούλι μου, δεν το έπιασα.
Τί θα γίνει δηλαδή αν δεν δώσεις τόπο στην οργή?

Μπρρρρρρρ... Ανατσουτσούλιασα :mrgreen:

Δεν σχολίασες όμως το γεγονός οτι έχεις κλειδώσει τον Μελέτη και τον Αθανασίου από το forum σου
και πως αυτό ταιριάζει στην γλυκανάλατη ειρωνία σου... ;)

Φιλάκια :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
friar

Post by friar »

superspy wrote:
Nicolas wrote:....
Επίσης θέλω να σχολιάσεις με ποια λογική πήρες τηλέφωνο τον Μαραντζίδη να παραπονεθείς για παρατυπία στο αυτοκίνητο του
Μπάσδελη που έτρεξε στο Ναύπλιο.
Κάτσε γιατί εκτός ότι απέχεις γενικά, μάλλον έχεις αρχίσει να κάνεις πολύ παρέα με εκτός πραγματικότητας άτομα.... Ποιος είπε ότι πήρα τηλέφωνο το Μαραντζίδη για το Ναύπλιο; Θα μας τρελάνεις; :lol: :lol: :lol:
Πολύ ράδιο αρβύλα πέφτει... :lol: :lol: :lol:

Επίσης ποιος σου είπε ότι ένα μέσο είναι υποχρεωμένο να καλύπτει με το έτσι θέλω αγώνες. Όπως και στον έντυπο τύπο αν θέλει κάποιος καλύπτει ή όχι κάτι. Επιλογή του είναι και αποδέχεται ότι μπορεί να "κερδίσει" ή να "χάσει" αναγνώστες. Απο εκεί και πέρα αν κάποιος σε βρίσει προφανώς δεν θα του στρώσεις και το χαλάκι. Τουλάχιστον όχι αν σέβεται τον εαυτό του. Μην κοιτάς που εσείς το κάνετε αυτό.

Από εκεί και πέρα είμαι Αλυτάρχης, αγωνοδίκης και Τ. Ε.. Δηλαδή επειδή είμαι αλυτάρχης δεν μπορώ να είμαι Τ.Ε. ή το αντίθετο; Και ποιος είσαι εσύ που θα σου δώσω λογαριασμό; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάνετε σα μωρά παιδιά, ενώ γνωρίζετε ότι οι τεχνικοί κανονισμοί πέρσι ελέγχθηκαν από το Μαραντζίδη. Ναι βασίστηκαν σε αυτους που επέβαλε η ΕΘΕΑ το 2006 με στόχο να υπάρχουν ενιαίοι κανονισμοί. Τότε συντάχθηκαν από τον Παπακώστα και εμένα. Και ναι μπορώ να φτιάξω Τεχ. κανονισμούς και όχι δεν μπορώ να γράψω ότι θέλω. Πάντα υπάρχουν "άνωθεν" εντολές και ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν. Η διαφορά είναι ότι μπορώ να "καταπιώ" τις αντιρρήσεις μου σε διάφορα θέματα και να ακολουθήσω οδηγίες για να πάμε μπροστά.

Από εκεί και πέρα μια και προφανώς δεν το γνωρίζεις - αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να το γνωρίζεις - οι κανονισμοί ΠΑΝΤΑ ακολουθούν οδηγίες της ΕΘΕΑ η οποία έχει και τον τελικό λόγο. Κανείς δεν φτιάχνει πράγματα από το μυαλό του. Αν θες λεπτομέρειες πάρε τον Παυλόπουλο και μην ξύνεσαι με στόχο να κερδίσεις μια – δυο επισκέψεις παραπάνω. Εσπρέσσο... :roll:

Η αλήθεια είναι ότι με περίσσια ευκολία κάνετε παιχνίδι με γελοίους στόχους.
Έχετε μπερδέψει και τρομοκρατήσει τους πάντες. «Δε μπορείς να αλλάξεις κινητήρα», ο ένας, «θέλει ομολογκέ cage» ο άλλος, «πώς θα μετρήσεις» ο τρίτος, «συμπεράσματα» - αυθαίρετα ο τέταρτος.
Και σήμερα σκαει μύτη η «νέα» ομοσπονδία που έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ.

Εν πάση περιπτώσει γιατί πολύ το τραβήξατε και φταιμε όλοι εμείς που δίνουμε τόπο στην οργή με τα καμώματα σας, αν κάποιος αγωνιζόμενος θέλει να ενημερωθεί περί ερμηνείας κανονισμών και «τι εννοεί» ο ποιητής, καλό είναι να επικοινωνήσει με την ΕΘΕΑ, 210 6068888 να τον παραπέμψουν ανάλογα και να μην τρομάζει από τις ασυναρτησίες.

Αυτά και καλά ξεμπερδέματα....

TTOC
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

superspy wrote:

Image

Τόσο για τη δική σας ασφάλεια όσο και για των υπολοίπων ναι. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε επίσης αν στην ανατροπή θα έχετε λάσπη για να ρίξετε στους συναθλητές σας (sic), ασβέστη για να ασπρίσετε ή πίσσα και πούπουλα κατά τη συνήθη παράδοση των νοτίων.

Υ.Γ. Κατα τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου θα ελεγθούν και τα αεροφυλάκια τα οποία πρέπει σύμφωνα με τον κατασκευαστή (mercedes) να διαθέτουν επαρκή πίεση, με τιμές από 7.5 - 9 bar.

Θα το εχω γεματο αμμοχαλικο και αν κοπω στον ΤΕ θα αδειασω και θα φυγω προς ενδειξη διαμαρτηριας .
Και το αμμοχαλικο δεν θα παει χαμενο !!!
Μπορειτε να δημιουργησεται τεχνικα εμποδια και να γουσταρει ο λαος !!!
Δηλαδη με κοβετε και σας προσφερω δωρεαν υλικο για τεχνη και φαντασια

ΥΓ
Τα 7,5 με 9 bar εχουν αποδειχθεί λιγα χρειαζομαι τουλαχιστον 30 !!!
superspiounos

Post by superspiounos »

GENERAL LEE wrote:
superspy wrote:

Image

Θα το εχω γεματο αμμοχαλικο και αν κοπω στον ΤΕ θα αδειασω και θα φυγω προς ενδειξη διαμαρτηριας .
Και το αμμοχαλικο δεν θα παει χαμενο !!!
Μπορειτε να δημιουργησεται τεχνικα εμποδια και να γουσταρει ο λαος !!!
Δηλαδη με κοβετε και σας προσφερω δωρεαν υλικο για τεχνη και φαντασια

ΥΓ
Τα 7,5 με 9 bar εχουν αποδειχθεί λιγα χρειαζομαι τουλαχιστον 30 !!!

Ωραία αν γίνετε χορηγός και στην υδροφόρα κάτι μπορεί να γίνει ....
lker

Post by lker »

kostas654 wrote:Ξερω εγω ρε Λευτερη εδω μεσα γινεται χαμος,το λεω γιατι ποσταρα και πριν καποιες σελιδες την γνωμη μου σε κατι και περασε στο ντουκου...για να μην γραφω τσαμπα.
...
...
...
Αδερφέ μου κάγκουρα ... στα τρυφερά σου! Εκτός απ τον κάθε λογής ... σε διαβάζουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις απόψεις των αγωνιζομένων ... μην δίνεις τη χαρά σε κανέναν στο να μην ακουστεί και μια αγνή άποψη ενός ανθρώπου που κάνει το χαβαλέ του και θέλει να περνάει καλά! Στο είπα και πρίν ... και το έχω ξαναγράψει κιόλας σε άλλο θέμα - ξεφτύλισμα - ξεκατίνιασμα της τετρακίνησης ... αν δεν ήσασταν εσείς και η κάβλα σας δεν θα υπήρχε τίποτα!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJmud

Post by YJmud »

...
Last edited by YJmud on Thu Jul 29, 2010 23:09, edited 1 time in total.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Παρακολουθώ …. Με αγανάκτηση το μπλα-πλα…και πάλι...μπλα-πλα…και την εμμονή κάποιων να τσακώνονται με τα ρούχα τους και να μηδενίζουν τους άλλους για να αναδείξουν την δική τους προσπάθεια .
Έχω δει σε πολλούς αγώνες που έχω παρακολουθήσει από κοντά παραλείψεις , τεράστια λάθη και ατυχήματα οπου έσπευσα να βοηθήσω σε τρεις περιπτώσεις .
Ποτέ όμως δεν βγήκα να σκάψω τον λάκκο κάποιου επειδή ζω και γνωρίζω πολύ καλά τι τραβάμε όσοι διοργανώνουν αγώνες…και δεν δυσφήμησα κανένα διοργανωτή γιατί πιστεύω ότι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ είναι αυτός που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ και δεν ΡΙΣΚΑΡΕΙ ……..
ΚΥΡΙΟΙ , στο Ναύπλιο αγωνιζόμενοι , διοργάνωση , άρχοντες και όσοι βοήθησαν συνεργαστηκαν άψογα και ο κάθε ένας με ωριμότητα έκανε αυτό που μπορούσε πάρα πολύ καλά .
Έδειξαν τον δρόμο …..
Αφήστε στην άκρη τις ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ….
Υπάρχουν πολλοί που είναι ικανοί και έχουν προσφέρει πολλά στον χώρο των αγώνων όμως με μεγάλη λίπη και απορία βλέπω να τσακώνονται σχεδόν με όλους και να θέλουν να πείσουν ότι αυτοί είναι μόνον οι σωστοί και οι καλύτεροι που τα ξέρουν όλα και τα κάνουν καλύτερα από κάθε άλλο .

ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ …..

Πάντα φιλικά και ας διαφωνούμε

Χριστόδουλος Πενταρας
Ναύπλιο
Last edited by pc4x4n on Wed Mar 24, 2010 23:50, edited 1 time in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

Παιδια να κάνω μερικές ερωτήσεις και εγώ?

Την Κύπρο για την χάσαμε?
Για το δημόσιο χρέος ποιός φταίει που έγινε τόσο?
Τα παιδιά του Ζεβεδέου ποιόν είχαν πατέρα?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Όσο εύκολα μπορούν να απαντηθούν αυτές ερωτήσεις με μία κοινός αποδεκτή θέση, τόσο πιθανόν να συμφωνήσετε στις διαφορές σας.

Έρμαια καταστάσεων δεν υπάρχουν!
Για ότι μας συμβαίνει φταίμε όλοι!
Ναι και ο Σπύρος και ο Γιάννης και ο Αλέκος και ο Doc και οι αγωνιζόμενοι, όλοι!!
Δε δέχομαι οτι ο Σπύρος ή ο Γιάννης έχουν την δύναμη να κάνουν μπάχαλο αυτό που αγαπάμε!
Όλοι μας το κάνουμε μπάχαλο στο βαθμό που μας αναλογεί!
Είτε αδρανώντας είτε πράττοντας με τα νεύρα και αντιδραστικά είτε κατα λάθος!

Και όπως έλεγε κάποιος αρκετά σοφότερος απο εμάς <Ο αναμάρτητος τον πρώτο λίθο βαλλέτω> (κάπως έτσι, μέρες που έρχονται)

Όλοι έχουν δίκιο και άδικο συγχρόνως, ξεκολλάτε και συζητήστε ώριμα και χωρίς ειρωνείες (το χιούμορ καλοδεχούμενο και απαραίτητο, αλλά οι ειρωνείες?) μπας και βγεί καμία άκρη και πάμε μπροστά χωρίς για κάθε βήμα να ξεσκίζουμε τις σάρκες μας.
Έλεος...
Δημητριάδης Σταύρος
sirros

Post by sirros »

thelei na trexkei kai i Tzoulia me to humer,mporei??? me xorigo tin sampania :lol: :lol: :lol:
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”