Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
REEEEEEE KANENASSS MONOSSSS??????????????????????????????
G-SAMI
Ελα ψαχνει για ζευγαρι ο φιλος μου καντε κατι!!!STAMO wrote:REEEEEEE KANENASSS MONOSSSS??????????????????????????????
Εχει καλα χερια ,μαλλια και μυαλα ιδια με τα δικα μου

Παω βουνο.
Ελπιζω μεχρι να κατεβω να εχει λυθει το θεμα.
Τα λεμε το βραδυ.
Εσύ χρωστάς να είναι καλα ο Νικολής. Ρακί θα φέρεις??????????Kritikos wrote:Ρε σεις η μουσονες ποτε ξεκινανε,και μετα τα λεμε,για ευκολα αυτο το χωμα ειναι να φτιαχνης γιαουρτη. Αρη δεν σε βλεπω με ορεξη φοβασαι τον Ψιστσακη μια ειδεα ειναι ολα εξαλου αλλος θα ανοιγη δρομο τη σκας.geo wrote:μπραβο φιλε ωραιες διαδρομες, αλλα δεν βλεπω και καμια δυσκολια... για να περναει το ριμαδι σου απο κει,το δικο μου θα κανει περιπατο???![]()
![]()
![]()
![]()
Αλεκο τα ματια σου ανοιχτα περιμενο το φαξ ,εχω καλο πραμα να σε φιλεψω
![]()
![]()
![]()
![]()
Re paidia emeis apo ti Rodo exoume xronia na asxolithoume me agones kai exoume meinei pisw...na erthoume h tha ponesei???
- κυριακος αθανασιου
να ερθετε φυσικα...να πονεσουμε ολοι μαζι

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Εσεις στη Ροδο οι βολτες που κανετε ειναι το ιδιο με τους αγωνες,αλλα χωρις χρονομετρο !Tseos wrote:Re paidia emeis apo ti Rodo exoume xronia na asxolithoume me agones kai exoume meinei pisw...na erthoume h tha ponesei???
Ειχα δει τα βιντεακια σας πριν σας γνωρισω και τρομαξα!
Δεν ξεχναμε βεβαια οτι ειχατε κανει κι ενα τροφυ τοσο δυσκολο που τερματισε ενας μονο ,ο Μιχαλης Αγγελου με land rover 90 χωρις το ζευγαρι του!!!
Αυτο πρεπει να γραφτει στο Γκινες!!!!!!!

Aντε φτιαχτε μια ομαδα μαχιμη κι ελατε!
πουθενα δεν ειμαι ασφαλης,και στο kite και στο laptop cage εχωpanos110 wrote:Γιωργακη αυτα να μου τα λες οταν ειμαστε και οι δυο πισω απο τη γραμμη εκκινησης,οχι τωρα που εισαι ασφαλης πισω απο το laptop...geo wrote:μπραβο φιλε ωραιες διαδρομες, αλλα δεν βλεπω και καμια δυσκολια... για να περναει το ριμαδι σου απο κει,το δικο μου θα κανει περιπατο???![]()
![]()

-
οπως διαβασα στον γενικο κανονισμο το τερι μου
ο κοκολακης θα ειναι τεχνικος εφορος
οποτε θα τα πουμε σαν θεατες
καλη δυναμη σε ολους και καλο αγωνα να εχουμε
γαμω την ανεργια μου
ο κοκολακης θα ειναι τεχνικος εφορος
οποτε θα τα πουμε σαν θεατες
καλη δυναμη σε ολους και καλο αγωνα να εχουμε
γαμω την ανεργια μου
Κριμα που το χανετε,αλλα και σαν θεατες σιγουρα καλα θα περασετε!!!
Καλημερα σε ολους!!!
Καλημερα σε ολους!!!