geokriti wrote:Μαριε πουλαω 1 BENNELI SUPER BLACK EAGLE 3.5΄¨ καινουργια ενδιαφερεσαι? Στα γουρουνια τα πας καλα βλεπω στο Ρεθυμνο θα τον πιεις.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Με το καλο να ανταμωσουμε......και μην χαθουμε απο Σαββατο.....

geokriti wrote:Μαριε πουλαω 1 BENNELI SUPER BLACK EAGLE 3.5΄¨ καινουργια ενδιαφερεσαι? Στα γουρουνια τα πας καλα βλεπω στο Ρεθυμνο θα τον πιεις.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Ασε μας ρε Μανωλη και εσυ βαλτος εισαι πρωι πρωι ...οσο σκεφτομαι οτι τετοια ωρα θα ετοιμαζαμε βαλιτσες με πιανει κατι....αλλα με τετοιους οδηγους σιδεροφαγους που εμπλεξα καταληξαμε εδω...samisnow wrote:τελευταία μερα πριν την μεγαλη μερα της εναρξης....
καλο αγωνα να εχουμε ασφαλες και ομορφο...
ελπιζουμε να το ευχαριστηθείτε προσπαθησαμε για το καλυτερο και ειμαστε συνεχεια σε πιεση για να βγει μια γιορτη του 4χ4 για ολους μας...(με λιγη τσικουδια παραπανω θα το επιτύχουμε![]()
)
αυριο λοιπόν απο τις 4-7 θα γινει ο τεχνικος ελεγχος και μετα η εκκινηση του αγωνα στην μαρινα ρεθυμνου....
παμε δυναμικά....![]()
![]()
![]()
![]()
αφου τωρα ξεφυγες απο τα αλουμινενιαxomateros wrote:Ασε μας ρε Μανωλη και εσυ βαλτος εισαι πρωι πρωι ...οσο σκεφτομαι οτι τετοια ωρα θα ετοιμαζαμε βαλιτσες με πιανει κατι....αλλα με τετοιους οδηγους σιδεροφαγους που εμπλεξα καταληξαμε εδω...samisnow wrote:τελευταία μερα πριν την μεγαλη μερα της εναρξης....
καλο αγωνα να εχουμε ασφαλες και ομορφο...
ελπιζουμε να το ευχαριστηθείτε προσπαθησαμε για το καλυτερο και ειμαστε συνεχεια σε πιεση για να βγει μια γιορτη του 4χ4 για ολους μας...(με λιγη τσικουδια παραπανω θα το επιτύχουμε![]()
)
αυριο λοιπόν απο τις 4-7 θα γινει ο τεχνικος ελεγχος και μετα η εκκινηση του αγωνα στην μαρινα ρεθυμνου....
παμε δυναμικά....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο αγωνα να εχετε και ειμαι σιγουρος πως πανω απο ολα θα περασετε καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()