2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014
Re: 2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014
Ετοιμες και οι τιμες των ξενοδοχείων στην περιοχη του αγωνα
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ
Ξενοδοχείο
Ανω Βλασία 25013 Καλάβρυτα
τιμη δικλινου 35 ευρω χωρις πρωινο
τιμη δικλινου 40 ευρω με πρωινο
τιμη τρικλινου 40 ευρω χωρις πρωινο
τιμη τρικλινου 45 ευρω με πρωινο
Κυριος Ζαχαράκης Τηλ. επικοινωνιας 6974458984
επομενο Ξενοδοχειο ( Μικρη Αρχοντισσα )
Ξενοδοχειο ανω βλασια
τιμη για ΔΥΟ διανυκτερεύσεις το δικλινο 78 ευρω με πρωινο
τιμη για ΔΥΟ διανυκετρευσεις το τρικλινο 105 ευρω με πρωινο
ΤΗλ.επικοινωνιας 2692041003 Ελενα κορδωση κινητο ..6937027879
και το τελευταιο
Ξενοδοχειο Μαργαλιας
τιμη δικλινο 25 ευρω
τιμη τρικλινο 30
ΤΗΛ 2692041325 Μαργαλιας
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ
Ξενοδοχείο
Ανω Βλασία 25013 Καλάβρυτα
τιμη δικλινου 35 ευρω χωρις πρωινο
τιμη δικλινου 40 ευρω με πρωινο
τιμη τρικλινου 40 ευρω χωρις πρωινο
τιμη τρικλινου 45 ευρω με πρωινο
Κυριος Ζαχαράκης Τηλ. επικοινωνιας 6974458984
επομενο Ξενοδοχειο ( Μικρη Αρχοντισσα )
Ξενοδοχειο ανω βλασια
τιμη για ΔΥΟ διανυκτερεύσεις το δικλινο 78 ευρω με πρωινο
τιμη για ΔΥΟ διανυκετρευσεις το τρικλινο 105 ευρω με πρωινο
ΤΗλ.επικοινωνιας 2692041003 Ελενα κορδωση κινητο ..6937027879
και το τελευταιο
Ξενοδοχειο Μαργαλιας
τιμη δικλινο 25 ευρω
τιμη τρικλινο 30
ΤΗΛ 2692041325 Μαργαλιας
Παγωσε λιγο το θεμα εδώ...βεβαια υπηρξαν καποια προβλήματα σχετικα με την διεξαγωγή του αγωνα και γιαυτο δεν δωσαμε σημεια ζωης αλλα τελικα νομιζω πως όλα είναι οκ πλεον και ετσι μπορούμε να συνεχισουμε την προσπαθεια να είναι όλα ετοιμα για το τριημερο του αγωνα
παμε δυνατα !!!!!!!!!

παμε δυνατα !!!!!!!!!
- κυριακος αθανασιου
οποτε ειστε ετοιμοι δωστε περισσοτερες πληροφοριες στο θεμα της βαθμολογιας του πρωταθληματος...
τους βαθμους θα τους παρουν ολοι και απο τις 2 κατηγοριες η' ο καλυτερος ολων μονο?
γιατι ετσι πραγματικα δεν θα ειχε νοημα ο διαχωρισμος
τους βαθμους θα τους παρουν ολοι και απο τις 2 κατηγοριες η' ο καλυτερος ολων μονο?

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Οι βαθμοι πρωταθλήματος δεν αλλαζουν , και δεν γινεται να αλλαξει εν μεσω πρωταθλήματος αλλωστε όπως γραψαμε η ιδεα μας αυτή εχει πιλοτικη μορφη ώστε αν δουμε και δειτε ότι αξιζει και υπαρχουν συμμετοχες από του χρονου να βγαινουν 2 πρωταθλητεςκυριακος αθανασιου wrote:οποτε ειστε ετοιμοι δωστε περισσοτερες πληροφοριες στο θεμα της βαθμολογιας του πρωταθληματος...

Αλλωστε φιλε Κυριακο σε πολλους αγωνες σε αλλα μηχανοκίνητα ισχυει κατι τετοιο και ειναι πιστευω μια καλη ευκαιρια να μπει και νέο αιμα στους αγωνες αυτους !!!!!!
- κυριακος αθανασιου
και εγω μαζι σας ειμαι....απλα καποιος που θελει να ανεβει στο βαθρο και εχει πχ 30 βαθμους και τρεξει στην μικρη κατηγορια και βγει εκει πρωτος...θα παρει τους 15 βαθμους?αν οχι τοτε δεν εχει νοημα για φετος να γινει κατι τετοιο...
(δεν εχω καταλαβει και την εννοια πιλοτικο,σορρυ αν εχει σχεση με αυτα που ρωταω)
(δεν εχω καταλαβει και την εννοια πιλοτικο,σορρυ αν εχει σχεση με αυτα που ρωταω)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
καλα κανεις και ρωτας και πολύ σωστες οι αποριες σου φιλε Κυριακο απλα λεω ότι βαθμούς θα παρουν οι πρωτοι γενικης κατάταξης και αυτό γιατι δεν γινεται ενώ εχει ξεκινησει το πρωταθλημα να αλλαξει τωρα κατικυριακος αθανασιου wrote:και εγω μαζι σας ειμαι....απλα καποιος που θελει να ανεβει στο βαθρο και εχει πχ 30 βαθμους και τρεξει στην μικρη κατηγορια και βγει εκει πρωτος...θα παρει τους 15 βαθμους?αν οχι τοτε δεν εχει νοημα για φετος να γινει κατι τετοιο...
απλα οι τρεις πρωτοι της μικρης κατηγοριας θα παρουν και αυτοι ένα κυπελλο όπως σου εξηγησα ότι γινεται και σε αλλους μηχανοκινητους αγωνες , τωρα βεβαια δεν αποκλειεται και ενας με μικρα ελαστικα να ειναι και πρωτος γενικης και αυτό σημαινει ότι θα παρει 2 κουπες μια στην κατηγορια του και μια γενικης και τους αναλογους βαθμούς
ο ορος πιλοτικο φιλε Κυριακο σημαινει ότι κανεις κατι δοκιμαστικα για να δεις αν ειναι εφικτο να γινει και το εφαρμοζεις μελλοντικα
- κυριακος αθανασιου
ευχαριστω για τις πληροφοριες...
ειμαι σιγουρος οτι θα κανετε ενα φανταστικα θεαματικο αγωνα!!!
καλη συνεχεια
ειμαι σιγουρος οτι θα κανετε ενα φανταστικα θεαματικο αγωνα!!!
καλη συνεχεια

Καλησπέρα σε ολους τους αγωνιζομενους και φιλους θα θελαμε να ξερετε ότι καναμε μεγαλη προσπαθεια για να αποφυγουμε καποια εξτρα εξοδα για τους αγωνιζομενους αλλα οι προσπάθειες μας δεν απεδωσαν ...
ισως πλεον από εδώ και περα το game αλλαζει κατευθηνση οσο αφορα τα μετρα ασφαλειας και την νομιμοτητα των αγωνιστικων
Οι τεχνικες απαιτησεις του αγωνα εχουν ως εξης :
1) όλα τα αγωνιστικα που θα μετεχουν στον αγωνα θα πρεπει να είναι εφοδιασμένα με δελτιο ταυτοτητος αγωνιστικου αυτοκινητου και οσα δεν εχουν θα εχουν την δυνατοτητα να ταυτοποιηθουν με κοστος 40 ευρω στον τεχνικο ελεγχο της παρασκευης 30/5 αυστηρα από τις 15.00
η ωρα εως 19.30 στον μωλο της αγιου νικολαου στην πατρα
2) Ολοι οι οδηγοι των αγωνιστικων θα πρεπει να εχουν φροντισει για την εκδοση αγωνιστικων πινακιδων πριν ελθουν στον αγωνα ( το κοστος το οποιο ανερχετε στην τιμη των 100 ευρω ) μεσω τηλεφωνικης επαφης με τον Κυριο Θωμα Γκουρτσουλη στο ΤΗΛ.2106068888 (ΕΘΕΑ)
δεν υποχρεούνται να εκδωσουν αγωνιστικες πινακίδες αυτοκίνητα που δεν εχουν αλλαξει στοιχεια του κινητηρα από την αδεια του υπουργείου
3) τα αυτοκίνητα που εχουν χωροδικτυωμα αφου δεν διαθετουν πορτα είναι υποχρωμενα να εξασφαλισουν την συγκεκριμενη περιοχη με διχτυ προστασιας
τα αυτοκίνητα που εχουν πορτα δεν εχουν τετοια υποχρεωση για τον συγκεκριμενο αγωνα
4) όλα τα πληρωματα θα πρεπει να διαθετουν δελτια αθλητων που θα προσκομισουν στον διοικητικο ελεγχο του αγωνα
Αυτά οσον αφορα τα τεχνικα .... να σας πουμε και δυο λογια για το πρόγραμμα διαμονης και φιλοξενειας :
Την παρασκευη 30/5/2014 μετα τον τεχνικο και διοικητικο ελεγχο και περιπου στις 20.30 θα γινει πανηγυρικη εκκίνηση από τον μωλο της αγιου νικολαου στην πατρα και θα ακολουθησει κομβοι περιπου 30 χιλομετρων μεχρι την κατω βλασια ( κατασκηνωση ροδεα ) οπου θα υπαρχει βραδινο φαγητο και διαμονη για οσους επιθυμουν να μεινουν στην κατασκηνωση και θα πρεπει να μας ενημερώσετε συντομα !!
Το σαββατο 31/5/2014 θα εχουμε 4 ειδικες συνολικα οι οποιες θα είναι παραλληλες και θα αντιστραφουν μετα το περας της πρωτης μερας θα υπαρχει γλεντι μετα φαγητού στην ταβερνα κουκουναρας στην κατω βλασια οπου θα στησουμε τραπεζι για τα πληρωματα τους κριτες και τους αρχοντες του αγωνα με εξοδα της λέσχης , επισης θα υπαρχει και λαχειοφόρος με δυο εξαιρετικα δωρα . ελπιζουμε λοιπον στην στηριξη της λαχειοφορου από ολους !!!!
κατοπιν αυτης της βραδυας ο υπνος θα ισχυσει για οπου εχει αποφασισει ο καθενας .Βεβαια εμεις θα προτιμούσαμε να κοιμηθούμε ολοι μαζι στην κατασκηνωση για να εχει συνεχεια το γλεντι και εκει
Την κυριακη 1/6/2014 ο αγωνας θα τελειωσει με μια σουπερ ειδικη και θα ακολουθησει απονομή στην ταβερνα (κουκουναρας ) στην κατω βλασια
Σας παραθέτουμε παρακατω και τον συμπληρωματικο κανονισμο του 2ο wild terrain της λέσχης 4χ4 πατρας skartaekato.gr με τον επιτιμο συνδιοργανωτη συλλογο κατω βλασιας
ισως πλεον από εδώ και περα το game αλλαζει κατευθηνση οσο αφορα τα μετρα ασφαλειας και την νομιμοτητα των αγωνιστικων
Οι τεχνικες απαιτησεις του αγωνα εχουν ως εξης :
1) όλα τα αγωνιστικα που θα μετεχουν στον αγωνα θα πρεπει να είναι εφοδιασμένα με δελτιο ταυτοτητος αγωνιστικου αυτοκινητου και οσα δεν εχουν θα εχουν την δυνατοτητα να ταυτοποιηθουν με κοστος 40 ευρω στον τεχνικο ελεγχο της παρασκευης 30/5 αυστηρα από τις 15.00
η ωρα εως 19.30 στον μωλο της αγιου νικολαου στην πατρα
2) Ολοι οι οδηγοι των αγωνιστικων θα πρεπει να εχουν φροντισει για την εκδοση αγωνιστικων πινακιδων πριν ελθουν στον αγωνα ( το κοστος το οποιο ανερχετε στην τιμη των 100 ευρω ) μεσω τηλεφωνικης επαφης με τον Κυριο Θωμα Γκουρτσουλη στο ΤΗΛ.2106068888 (ΕΘΕΑ)
δεν υποχρεούνται να εκδωσουν αγωνιστικες πινακίδες αυτοκίνητα που δεν εχουν αλλαξει στοιχεια του κινητηρα από την αδεια του υπουργείου
3) τα αυτοκίνητα που εχουν χωροδικτυωμα αφου δεν διαθετουν πορτα είναι υποχρωμενα να εξασφαλισουν την συγκεκριμενη περιοχη με διχτυ προστασιας
τα αυτοκίνητα που εχουν πορτα δεν εχουν τετοια υποχρεωση για τον συγκεκριμενο αγωνα
4) όλα τα πληρωματα θα πρεπει να διαθετουν δελτια αθλητων που θα προσκομισουν στον διοικητικο ελεγχο του αγωνα
Αυτά οσον αφορα τα τεχνικα .... να σας πουμε και δυο λογια για το πρόγραμμα διαμονης και φιλοξενειας :
Την παρασκευη 30/5/2014 μετα τον τεχνικο και διοικητικο ελεγχο και περιπου στις 20.30 θα γινει πανηγυρικη εκκίνηση από τον μωλο της αγιου νικολαου στην πατρα και θα ακολουθησει κομβοι περιπου 30 χιλομετρων μεχρι την κατω βλασια ( κατασκηνωση ροδεα ) οπου θα υπαρχει βραδινο φαγητο και διαμονη για οσους επιθυμουν να μεινουν στην κατασκηνωση και θα πρεπει να μας ενημερώσετε συντομα !!
Το σαββατο 31/5/2014 θα εχουμε 4 ειδικες συνολικα οι οποιες θα είναι παραλληλες και θα αντιστραφουν μετα το περας της πρωτης μερας θα υπαρχει γλεντι μετα φαγητού στην ταβερνα κουκουναρας στην κατω βλασια οπου θα στησουμε τραπεζι για τα πληρωματα τους κριτες και τους αρχοντες του αγωνα με εξοδα της λέσχης , επισης θα υπαρχει και λαχειοφόρος με δυο εξαιρετικα δωρα . ελπιζουμε λοιπον στην στηριξη της λαχειοφορου από ολους !!!!
κατοπιν αυτης της βραδυας ο υπνος θα ισχυσει για οπου εχει αποφασισει ο καθενας .Βεβαια εμεις θα προτιμούσαμε να κοιμηθούμε ολοι μαζι στην κατασκηνωση για να εχει συνεχεια το γλεντι και εκει

Την κυριακη 1/6/2014 ο αγωνας θα τελειωσει με μια σουπερ ειδικη και θα ακολουθησει απονομή στην ταβερνα (κουκουναρας ) στην κατω βλασια
Σας παραθέτουμε παρακατω και τον συμπληρωματικο κανονισμο του 2ο wild terrain της λέσχης 4χ4 πατρας skartaekato.gr με τον επιτιμο συνδιοργανωτη συλλογο κατω βλασιας
Επιβεβαιωμένες συμμετοχες μεχρι τωρα είναι οι εξης :
1) Ψιστακης -διαμαντης
2) Νταγκας
3) Μιχαλοπουλος-γκιαουρης
4) Αλεξελης
5) Τσουρακης-Κουτσοδοντης
6) Κουζουκας
7) Δελης -Καμπερος
8) Μακρινος - ζαουρης
9) Κοκολακης
10) Τζιαλας
11) Τζιντουρας
12 Παππας
13)Κοκκινης.Δημ.-Ζερβαλακης
14 Μπεης ???
15 Φελωνης ???
16)Τσαλκαντης ???
Ας μας συγχωρεσουν οι συνοδηγοι που δεν τους αναγράψαμε αλλα δεν ξερουμε τα ονόματα τους ακομα
1) Ψιστακης -διαμαντης
2) Νταγκας
3) Μιχαλοπουλος-γκιαουρης
4) Αλεξελης
5) Τσουρακης-Κουτσοδοντης
6) Κουζουκας
7) Δελης -Καμπερος
8) Μακρινος - ζαουρης
9) Κοκολακης
10) Τζιαλας
11) Τζιντουρας
12 Παππας
13)Κοκκινης.Δημ.-Ζερβαλακης
14 Μπεης ???
15 Φελωνης ???
16)Τσαλκαντης ???
Ας μας συγχωρεσουν οι συνοδηγοι που δεν τους αναγράψαμε αλλα δεν ξερουμε τα ονόματα τους ακομα