Νικόλα, όλα αυτά που λες θα είχαν βάση αν έβγαινε ένας οργανωτής ή ένας άσχετος τρίτος και έλεγε, ναι είχαμε άδεια και ήμασταν νόμιμοι. Τότε θα έπρεπε να μας το αποδείξει. Εδώ, βγαίνω εγώ, επώνυμα, από την Επιτροπή και σας ενημερώνω υπεύθυνα ότι εγκρίναμε το αίτημα, φτιάχτηκε Ειδικός Κανονισμός, βάλαμε προδιαγραφές, ελέγξαμε τον αγώνα κλπ. Και μου ζητάς ένα χαρτί που θα αποδείξει τι? Ότι σας λέω την αλήθεια?Nicolas wrote:Δημήτρη σου ζητάω να μου πεις αν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τις αλλαγές στο 4.3.1 και δεν απαντάς.
Επίσης ζητάω έγγραφο που να αναφέρει τα ονόματα των αρχόντων του αγώνα και επίσης δεν απαντάς.
Άκου λοιπόν ένα φανταστικό σενάριο.
Η λέσχη ήθελε να κάνει αγώνα και η ΕΘΕΑ ήθελε να την πάρει με το μέρος της και να βγάλει και κανένα φραγκάκι γιατί οι ασφάλειες και οι οδικές βοήθειες δεν πάνε καλά και έχουν αφήσει τρελά χρέη. Άσε που πλέον πνέει τα λοίσθια και αυτός είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της. Τα περίσσοτερα στελέχη την έκαναν για το νέο μαγαζί και όσοι έμειναν πίσω προσπαθούν να φάνε ότι προλάβουν. Η απειρία της λέσχης βόλεψε και έτσι την εκμεταλεύτηκαν.
Επειδή όμως έτσι όπως τα έχετε κάνει, όλοι όμως, θα είχατε λιγότερες από 10 συμμετοχές, είπατε να κάνετε αγώνα "φιλικό" δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνω μόνος μου στο βουνό τσάμπα, αλλά παράλληλα βάλατε και τα δικά σας παιδιά να ελέγχουν μην χάσετε τον πελάτη-λέσχη και τον τσιμπήσει κανένας άλλος δελφίνος από τους πολλούς που θα υπάρξουν σε λίγο καιρό.
Όσο για την πρόταση του οργανωτή, δεν ήταν πρόταση του οργανωτή που την συζητήσατε, αλλά δική σας για να έχετε περισσότερα πελατάκια.
Αλλιώς η γραμματέας κάτω θα το είχε πρωτοκολλήσει και θα είχατε τουλάχιστον έναν αριθμό πρωτοκόλλου να μας αναφέρετε.
Τελικά, κάνατε έναν αγώνα που εγκρίθηκε ποιός ξέρει από ποιόν, με κανονισμούς που του ενέκρινε η ΕΘΕΑ (αλήθεια ποιά είναι η κυρία και πως μπορώ να την ρωτήσω αν λέτε αλήθεια?) αλλά μόνο προφορικά έτσι ώστε να βγάλει την ευθύνη από πάνω της, ενώ παράλληλα με μεγάλη τέχνη αποφύγατε να αναφέρετε σε επίσημο έγγραφο τους άρχοντες του αγώνα έτσι ώστε αν φέρει κανένας καμία τούμπα και σπάσει το κεφάλι του, να την βγάλετε καθαρή και να μην χρειαστεί να τρέχετε όπως έκανε ο Χαλλιβελάκης στο autofestival.
Άκουσα δε πως ο Ν.Παπακώστας όταν είδε τις φωτογραφίες του αγώνα, γελούσε.
Τελικά ο αγώνας μάλλον ουδέποτε έγινε αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον αναγνωρίζει ως εγγεκριμένο ενώ είμαι σίγουρος πως ούτε τις αποδείξεις των αποζημιώσεων δεν μπορείτε να μας παραθέσετε.
Εγώ να στο βάλω το χαρτί αλλά δεν το θεωρώ ηθικό για μένα να χρειάζεται ένα χαρτί για να καλύψω απλά τα λεγόμενά μου.
Αν η επιτροπή ήθελε να κάνει μαϊμουδιές και σενάρια που λες, πιο το πρόβλημα να έφτιαχνε και χαρτιά και κανονισμούς και ταυτότητες και ότι θες.
Νομίζω ότι μας έχει παρασύρει όλους η πολιτική σκηνή της χώρας και βλέπουμε παντού φαντάσματα και συνομωσίες.
Μπείτε στην ουσία του θέματος που είναι αν θέλετε να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, αγώνες, επιδείξεις κλπ. Φυσικά με κανονισμούς, προδιαγραφές και ασφάλεια.
Σου είπε κάποιος από τα στελέχη του αγώνα ή από την οργάνωση ότι δεν είχαν επίσημα έγγραφα ? Μπορείς να τους αναφέρεις να μου το πουν και εμένα?
Εξαρτάται τι ρώτησες τον Παπακώστα. Αν τον ρώτησες αν μπορεί να τρέξει αυτό το αυτοκίνητο ραλλυ, φυσικά και θα γέλασε. Μόνο που εδώ δεν υπήρχαν τέτοια υποχρεωτικά μέτρα ασφαλείας για τα αυτοκίνητα. Όλα είναι θέμα του τι θέλεις να κάνεις με το αυτοκίνητο.
Τέλος για τα υπόλοιπα του σεναρίου σου, δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχολιασμό. Πελάτες μάλλον κάποιοι άλλοι ψάχνουν εναγωνίως για να τους βγουν τα «κουκιά».
Αυτό λέω και εγώ. Να τις τελειώνουμε.Nicolas wrote: Εϊμαι παράλογος? Είμαι συνομοσιολόγος?
Μπορεί κάποιος να μου αποδείξει το αντίθετο να τελειώνουμε με τις μαλακίες
μπας και κάνουμε κανέναν αγώνα της προκοπής?