Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Pet4x4

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by Pet4x4 »

ΈΛΕΟΣ και εσείς ρε παιδιά........
Dista

Post by Dista »

Κώστα και Άρη ηρεμήστε ρε και οι δύο.
Με κάνετε και νοιώθω άσχημα να τσακώνεστε για μένα.
Με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα φίλοι και γνωστοί. Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δουλέψω. Έχω παρατήσει το μηχάνημα που δουλεύω, τα αυτοκίνητα περιμένουν ουρά και γω μπήκα να σας ηρεμήσω. Ηρεμήστε λοιπόν, δεν είναι λύση ο τσακωμός.
Πάω να τελειώσω τη δουλειά. Θα τα πούμε το βράδυ.
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

Δεν νομίζετε ότι έχουμε ξεφύγει . . . ? αρκετά .
Ο καθένας βρήκε ευκαιρία και χωρίς να δίνει προσοχή σε αυτά που γράφονται , καταλαβαίνει ότι θέλει ,ανάλογα με την πλευρά που συμπαθεί, απαντά σε δικαίους και αδίκους χρησιμοποιώντας γεγονότα και ερμηνεύοντας καταστάσεις όπως τον βολεύει και το χειρότερο αρχίσαμε και τις προσωπικές επιθέσεις .
Και βέβαια με τον πολύ παλικαρίσιο τρόπο της ανωνυμίας !!! Αλήθεια υπάρχει κάποιος από όλους που φοβάται τον Α ή τον Β σε λίγο θα αρχίσουμε να τις μετράμε . . . κιόλας ! :D (Άλλωστε είναι και της μόδας) :mrgreen:
. Αν μπορούμε να συζητήσουμε τον κοινό υποτίθεται προβληματισμό για το μέλλον των αγώνων , καλώς ,αλλιώς μπορούμε να γράφουμε μερόνυχτα για διάφορα σημαντικά . . . :shock:
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

mbg wrote:Οπα ρε μεγαλε. Σιγα θα το πατησεις. Δειξτο ρε συ στην Μερκελ μηπως σκιαχτει και μας δωσει κανα ευρω. Οσον αφορα τους τροπους Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ τους χρησιμοποιει σε αυτους που το αξιζουν. Οταν το ξεκινουσες δεν σκεφτηκες τους καλους τροπους και την ευγενεια ΑΝΤΡΑΚΛΑ? Να σε ξαναρωτησω λοιπον μεγαλε εραστη. Τι ειναι αυτο που σου εκανα και με ειρωνευτηκες? Εχουμε τιποτα προηγουμενα οι δυο μας και δεν το ξερω? Σου μιλησα ποτε ασχημα και δεν το θυμαμαι?
Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι σας , άλλοστε δεν έχει ενδιαφέρων αφού το επιπεδο έπεσε ! μα δεν κανω λαθος εσεις με απειλήσατε και όχι εγω ! Απλά εκφράζω την γνώμη μου σας αρέσει δεν σας αρεσει ,εκτός πάλι αν έχεται τοοοοοοοοσο άμεση σχέση με το μέλος keravnos και απαντάτε αντ αυτού !!!! :idea:

Για τα υπόλοιπα αποστέλω ένα π.μ. με τον αριθμό του τηλεφώνου μου και περιμένω μια καλή δικαιλογία για τον τρόπο σας …
stavrosd

Post by stavrosd »

Για να επανέλθουμε και λίγο στη ουσία..
Ερώτησης:
Οκ θα υπάρξει μια ελαστικότητα στο θέμα ζωνών, καθισμάτων κτλ και θα ελέγχονται στα βασικά σημεία που έχουν ουσία.
Αν (μακριά απο εμάς) γίνει στραβή παίζει η ασφαλιστική να βγάλει παράνομη τη συμμετοχή και να μην αποζημιώσει με πρόφαση οτι δεν ήταν σύννομο το όχημα? Και δε μιλάω για περίπτωση τραυματισμού του πληρώματος αλλά και για απλό ατύχημα με τρίτο!

και ένα θεματάκι που θεωρώ οτι δεν είναι θεματάκι αλλά θεματάρα:
Η προβολή των αγώνων δεν θα πρέπει να γίνετε εντατικά και με συνέπεια τουλάχιστον στα μέσα που ελέγχουν οι διοργανωτές?
Όχι μόνο του δικού τους αλλά και των υπολοίπων του θεσμού που συμμετέχουν!
Με στεναχωρεί που στο Off-road δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τον αγώνα του Ναυπλίου, αλλά ακόμα και στο offroadteam παρόλο την παρουσία του Μελέτη και του Φυτά στον αγώνα, η αναφορά ήταν στα ψηλά γράμματα και ήθελε ψάξιμο να τη βρείς.
Πώς μπορεί να καθοριστεί και διασφαλιστεί αυτό?
Αν δεν βοηθάνε οι οργανωτές μεταξύ τους τον εκάστοτε θεσμό να στεριώσει ποιός θα το κάνει?

Και τέλος αυτή η επιτροπή προβολής αγώνων της ΈΛΠΑ τί ακριβώς κάνει? Τί οφέλη μπορεί να έχει ο χώρος μας? Έχει νόημα ή απλά είναι θέμα απλά για να γκρινιάζουμε?
(Μπορεί τα μέσα που χρησιμοποιεί να μην έχουν νόημα για εμάς? Ειλικρινά δε γνωρίζω!)
Δημητριάδης Σταύρος
YJmud

Post by YJmud »

...
Last edited by YJmud on Thu Jul 29, 2010 23:10, edited 1 time in total.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Pet4x4 wrote:
Nicolas wrote:Το θέμα της ανωνυμίας το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν το θεωρώ μεμπτό.
Η σωστή άποψη δεν πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή κανενός.
Η ορθότητά της δεν έχει καμία σχέση με το ποιόν του συγγραφέα.
Εκτός αν ψάχνουμε πάλι να αρχίσουμε τα γκομενιλίκια και να αμφισβητούμε μία κατά τα άλλα
ορθά διατυπωμένη άποψη με ιστορίες από τον πόλεμο.

Nicola εδώ διαφωνώ και εγώ μαζί σου! Καταλαβαίνω απόλυτος τι λές και εν'μέροι ίσως να έχεις δίκιο... όλοι θυμούνται, κανείς δέν ξεχνάει, αλλά αυτό είναι το τίμημα της βλακείας, της πονηριάς και της τάσης για διαπλοκή που μπορεί να έχουν μερικά άτομα! (δέν αναφέρομαι στον keravnos, με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα αλλά μιλάω γενικά). Αυτό φυσικά δέν συμαίνει πως αυτά τα άτομα δέν μπορούν να εκφράσουν σωστές απόψεις(εδώ συμφωνούμε!) Μπορούν, αλλά πάντα επώνυμα, τώρα άν θα την πάρει κανείς στα σοβαρά είναι άλλο θέμα για το οποίο ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι!
Φιλε μου Πέτρο θα είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σου. Έτσι και αλλιώς όπως έχω ξαναπει δεν έχω να χάσω και τίποτα.
Σκοπός όλων μας είναι το καλό του χώρου. Κάποιοι έχουν και άλλους σκοπούς αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό.
Έστω λοιπόν οτι ερχόταν ένας χρήστης με το όνομα superspy και έλεγε την γνώμη του.
Προσωπικά θα έβραζα και μόνο που το είδα. Αν όμως τελικά αυτός ο άνθρωπος είχε δίκιο, πως θα το έβρισκε απέναντί μου?
Και εγώ θέλω να κάνω καλό και αυτός. Απλά, για τον α ή β λόγο είμαστε στα μαχαίρια.
Φεύγοντας από το πολύ συγκεκριμένο και ίσως ατυχές παράδειγμα, γενικότερα μιλόντας θα προτιμούσα να ακούσω την άποψή του
χωρίς να είμαι θετικά ή αρνητικά φορτισμένος απέναντί του έτσι ώστε να την αξιολογήσω σωστά.

Pet4x4 wrote: Σου άρεσε δηλαδί αυτό που έγινε εδώ: http://www.to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=409 (όσο δίκιο και άν είχε το κορωνοπήνιο και το λουρί της μάνας! :D ) αλλά και στο θέμα του τελευταίου 24ώρου? Ειληκρινά απάντησε μου...
Όχι δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά δες το και αλλιώς. Αν δεν ήξερα οτι είσαι ο Πέτρος, δεν θα μου έλεγε τίποτα το Pet4x4. Ακόμα και αν έγραφες ολόκληρο το όνομά σου
πάλι δεν θα μου έλεγε τίποτα αν δεν ήξερα ποιός είναι ο Σιούτης. Αν τώρα δεν επικεντρωνόμουν στο να βρω ποιός είσαι ίσως και να κάναμε μία πραγματικά επικοδομητική κουβέντα.
Pet4x4 wrote: Παλιότερα, στο παλιό forum αυτή η συμπεριφορά δέν ήταν αποδεκτή απο τον friar και αυτό νομίζω πως είναι και το σωστό. Απο την στιγμή που κάποιος στα "χώνει" πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις με ποιόν μιλάς! Αυτός μπορεί να έχει δόλο και να το κάνει αυτό, μπορεί να υπάρχει εμπάθεια (βλ. οργανωτές)! Πρέπει εμείς να επιτρέπουμε δηλαδί στον κάθε εμπαθή να βγαίνει και να ρίχνει λάσπη σε όποιον δέν γουστάρει και την επόμενη μέρα να του το παίζει και φίλος?
Βέβαια εσύ είσαι ο admin και κάνεις ότι γουστάρεις, δικό σου είναι το μαγαζί :D , απλά σαν παλαιό μέλος αυτού του forum είπα να εκφέρω την αποψή μου, άν θέλετε την ακούτε, αν όχι.... πάμε παρακάτω!
Η άποψή σου είναι σεβαστή και το ξέρεις.
Το αφεντικό είναι ο Στάθης και όχι εγώ. Τα κλειδιά τα έχω εγώ και πολλές φορές μόνο εγώ αλλά αυτό καθαρά για πρακτικούς λόγους.
Ωστόσο το παρόν forum είναι παιδί του και ο Στάθης θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.
Σε διαβεβαιώ πως η απόφαση να δεχτούμε την ανωνυμία είναι κοινή και συζητήθηκε πολύ.
Σαφώς αυτό δεν υποννοεί πως μπορεί ο καθένας να "τα χώνει" σε κάποιον ανώνυμα.
Αλλά όσο ο ανώνυμος είναι κόσμιος και παραθέτει την άποψή του συγκροτημένα, δεν έχουμε πρόβλημα. Το αντίθετο όπως εξήγησα.
Από την παράθεση διαφορετικής άποψης μέχρι το χώσιμο είναι αρκετός δρόμος. Όταν φτάσουμε στο χώσιμο
σε διαβεβαιώ πως θα ζητήσουμε και μεις τα στοιχεία του (ή θα τα βρούμε μόνοι μας 8-) ).

Είναι πολύ σωστό αυτό που λες οτι έτσι επιτρέπουμε στον κάθε εμπαθή να λέει το μακρύ του και το κοντό του και την άλλη μέρα να στο παίζει φίλος...
Όμως, προτιμώ να με κοροϊδεύουν παρά να συμπεριφερθώ ως το τελευταίο φασιστοειδές και να ζητάω ταυτότητες από τους συνομιλητές μου
ή ακόμα χειρότερα να επεμβαίνω στην δημόσια κουβέντα ως διαχειριστής και να απειλώ-διορθώνω-διαγράφω-αποκλείω.
Εξάλλου όπως έχουμε ξαναπεί η τήρηση της τάξης είναι υποχρέωση κάθε μέλους. Δεν είμαστε ούτε δικαστές ούτε και μπάτσοι.
Μην νομίζεις οτι είναι εύκολο να διατηρούμε την τάξη σε ένα forum που μας αρέσει να λέμε οτι είναι απολύτως ανοιχτό σε όλους
και οτι δεν σβύνουμε δημοσιεύσεις - δεν διαγράφουμε χρήστες.

Pet4x4 wrote: Υ.Γ. Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και δημοψήφισμα για το θέμα αυτό και το αποτέλεμα ήταν να μήν επιτρέπουμε την ανονημία! Γιατί δέν το ξανακάνουμε? (Πρόταση)
[/quote]

Να σου πω κάτι... Με το να μην δεχτώ την ανωνυμία, πιστεύω πως αποκλείω ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν αλλά για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να το κάνουν επώνυμα.
Αν τώρα μαζί με αυτούς, επιτρέπεται και σε διάφορους κακοήθεις να κάνουν χρήση της ανωνυμίας τους για κακό σκοπό, ας γίνει έτσι.
Θεώρησε την ανωνυμία εργαλείο και δες το έτσι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θες.
Όπως και κάθε τί άλλωστε.

PS.
Φίλε Κανιμά, τον απείλησες και σου απάντησε κατάλληλα.
Δέξου το, άσε τις ειρωνίες και πάμε παρακάτω.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Kritikos

Post by Kritikos »

Λίγο αργά δεν το σκεφτικές Γιάννη? για να σταματήσουν να βγαίνουν τα μαχαίρια όλοι σας λοιπόν ηρεμήστε γιατί άμα όλοι συνεχίσουμε έτσι,. στο τέλος θα κυνηγάμε όλοι μύγες. σοβαρευτείτε λοιπόν για το κάλο του χώρου
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Dista wrote: Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δουλέψω. Έχω παρατήσει το μηχάνημα που δουλεύω, τα αυτοκίνητα περιμένουν ουρά και γω μπήκα να σας ηρεμήσω.
Ποιά δουλειά, ποιό μηχάνημα, ποιά αυτοκίνητα?
Δεν δουλεύεις για την ΕΘΕΑ?

Χιούμορ συνάδελφοι... χιούμορ :roll:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

stavrosd wrote:Για να επανέλθουμε και λίγο στη ουσία..
Ερώτησης:
Οκ θα υπάρξει μια ελαστικότητα στο θέμα ζωνών, καθισμάτων κτλ και θα ελέγχονται στα βασικά σημεία που έχουν ουσία.
Αν (μακριά απο εμάς) γίνει στραβή παίζει η ασφαλιστική να βγάλει παράνομη τη συμμετοχή και να μην αποζημιώσει με πρόφαση οτι δεν ήταν σύννομο το όχημα? Και δε μιλάω για περίπτωση τραυματισμού του πληρώματος αλλά και για απλό ατύχημα με τρίτο!

και ένα θεματάκι που θεωρώ οτι δεν είναι θεματάκι αλλά θεματάρα:
Η προβολή των αγώνων δεν θα πρέπει να γίνετε εντατικά και με συνέπεια τουλάχιστον στα μέσα που ελέγχουν οι διοργανωτές?
Όχι μόνο του δικού τους αλλά και των υπολοίπων του θεσμού που συμμετέχουν!
Με στεναχωρεί που στο Off-road δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τον αγώνα του Ναυπλίου, αλλά ακόμα και στο offroadteam παρόλο την παρουσία του Μελέτη και του Φυτά στον αγώνα, η αναφορά ήταν στα ψηλά γράμματα και ήθελε ψάξιμο να τη βρείς.
Πώς μπορεί να καθοριστεί και διασφαλιστεί αυτό?
Αν δεν βοηθάνε οι οργανωτές μεταξύ τους τον εκάστοτε θεσμό να στεριώσει ποιός θα το κάνει?

Και τέλος αυτή η επιτροπή προβολής αγώνων της ΈΛΠΑ τί ακριβώς κάνει? Τί οφέλη μπορεί να έχει ο χώρος μας? Έχει νόημα ή απλά είναι θέμα απλά για να γκρινιάζουμε?
(Μπορεί τα μέσα που χρησιμοποιεί να μην έχουν νόημα για εμάς? Ειλικρινά δε γνωρίζω!)
Έλπίζω να μην ενοχλώ :mrgreen:
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”