γαλανακη,κατσε καλα.θα τα πω ολα στον προπονητη.αλλα εδω που τα λεμε την ευθυνη των ασχημων εμφανισεων στους 2 τελευταιους αγωνες επρεπε να την ειχε παρει ο προπονητης.ετσι δεν ειναι το σωστο; αυτος τιποτα ρε φιλε.τελος παντων,αυτος ο αγωνας θα ειναι ο τελευταιος του σε περιπτωση ηττας.απο προπονητης θα γινει φροντηστης.(μασαζ,φουσκωμα ελαστικων κ.α)
Mας είχανε προειδοποιήσει εδώ και μέρες από τον Στρατό για την περίπτωση Δραστηριοτήτων στην περιοχή του αγώνα στις 15-16-17 Απριλίου.
Εμείς φροντίσαμε να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις και ζητήσαμε από την ΟΜΑΕ έγκριση και για δεύτερη ημερομηνία διεξαγωγής του Αγώνα μας.
Με την επιβεβαίωση λοιπόν των δραστηριοτήτων του Στρατού τις ημέρες του ACTION EVROS TROPHY μας ήρθε και η έγκριση από την ΟΜΑΕ για 6-7-8 ΜΑΙΟΥ 2016.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ότι το ACTION EVROS TROPHY θα διεξαχθεί στις 6-7-8 ΜΑΙΟΥ 2016 στην ίδια περιοχή του Βορείου Έβρου με έδρα την Ορεστιάδα.
Tαυτόχρονα δίνεται περισσότερος χρόνος και στους ενδιαφερόμενους , τουλάχιστον δυο πληρώματα που φτιάχνουν αυτοκίνητα για TROPHY, στο να τα τελειώσουνε ,
όπως επίσης ανοίγει και η χρονική ψαλίδα από το Φιλικό TROPHY του Κιλκίς για HOBBY αυτοκίνητα στις πέντε εβδομάδες διαφορά μεταξύ των δυο εκδηλώσεων. Πληροφοριακά
είχαμε ενδιαφέρον από εκεί συμμετέχοντες και για την συμμετοχή τους στον Αγώνα μας.
Και ικανοποιείται και η προτροπή από τα Τουρκικά πληρώματα για μετατόπιση του αγώνα μέσα στον Μάιο .Διότι πήρανε μέρος δεκατρία αυτοκίνητα αυτών στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας τώρα τον ΜΑΡΤΙΟ απο τα οποία περιμένουμε τα περισσότερα.
ACTION 4X4 CLUB wrote:
Με την επιβεβαίωση λοιπόν των δραστηριοτήτων του Στρατού τις ημέρες του ACTION EVROS TROPHY μας ήρθε και η έγκριση από την ΟΜΑΕ για 6-7-8 ΜΑΙΟΥ 2016.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ότι το ACTION EVROS TROPHY θα διεξαχθεί στις 6-7-8 ΜΑΙΟΥ 2016 στην ίδια περιοχή του Βορείου Έβρου με έδρα την Ορεστιάδα.
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)