2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

xomateros

Re: 2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

Post by xomateros »

georgexj wrote:καλη επιτυχια σας ευχομαι στις προετοιμασιες!!!αν κ ειμαι σιγουρος οτι θα κανετε το καλητερο!!!! ;) ;) ;) κ φιλικα παντα κ το εννοω το φιλικα θα ηθελα να προσεξετε τα γυρισματα με κλιση.δεν υπαρχει λογος να φερνει ενα αυτοκινητο απο ενα μικρο λαθος(γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι αγωνας κ δεν ειναι εκδρομη κ τα χρονομετρα καμια φορα σε οδηγουν σε λαθος κινησης στο μυαλο) ενα σωρο τουμπες κ να καταστρεφετε αν κ αυτο ειναι το λιγοτερο απο ενα ατυχημα!!!κ ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησουν ολοι αγωνιζομενοι σε αυτο το θεμα!!! ;) ;) ;) κ παντα φιλικα!!!

Υ.Γ. μια συμμετοχη κ απο εμενα!! :D :D :D
Καλημέρα Γιωργο ελπιζω πως φετος θα ειμαστε ακομα πιο εμπειροι σε ότι εχει να κανει με τις ειδικες του αγωνα και όχι μονο... θα φροντισουμε ώστε να εχουμε το καλυτερο αποτέλεσμα μεσα από αυτές και κυριως με οσο το δυνατον περισσοτερη ασφαλεια γινεται για αγωνιζομενους και θεατες

σε περιμενουμε φιλε με χαρα εσενα και ολη την ομαδα σου !!!!!
Mike Miskis

Post by Mike Miskis »

georgexj wrote:καλη επιτυχια σας ευχομαι στις προετοιμασιες!!!αν κ ειμαι σιγουρος οτι θα κανετε το καλητερο!!!! ;) ;) ;) κ φιλικα παντα κ το εννοω το φιλικα θα ηθελα να προσεξετε τα γυρισματα με κλιση.δεν υπαρχει λογος να φερνει ενα αυτοκινητο απο ενα μικρο λαθος(γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι αγωνας κ δεν ειναι εκδρομη κ τα χρονομετρα καμια φορα σε οδηγουν σε λαθος κινησης στο μυαλο) ενα σωρο τουμπες κ να καταστρεφετε αν κ αυτο ειναι το λιγοτερο απο ενα ατυχημα!!!κ ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησουν ολοι αγωνιζομενοι σε αυτο το θεμα!!! ;) ;) ;) κ παντα φιλικα!!!

Γιώργο καλημέρα και χρόνια σου πολλά! Κανείς δεν θέλει τα ατυχήματα, προς Θεού. Από την άλλη όμως, τα γυρίσματα με πλάγιες κλίσεις και γενικά όλα τα τεχνικά περάσματα, λοξές κατηφόρες κλπ είναι τα σημεία που φαίνεται η ικανότητα του πληρώματος περισσότερο, παρά του αυτοκινήτου. Και η τακτική του πληρώματος, αν θα δέσει, αν θα βάλει πλαϊνό εργάτη κλπ. Υπό την πίεση του χρονομέτρου, όπως σωστά γράφεις.

Αυτά είναι που διαχωρίζουν τους αγώνες του "Επάθλου Περιπέτειας" από τα Trial. Kαι είναι πράγματι πιο επικύνδυνα π.χ. απ΄έναν βραχόκηπο ή μια καρφωτή ανηφόρα. Αλλά είναι μέσα στη φύση αυτών των αγώνων. Γι' αυτό οι αγώνες αυτοί θεωρούνται τόσο δύσκολοι και αρέσουν τόσο πολύ. Τα παιδιά (Ραφτό κ λοιποί) έχουν τεράστια εμπειρία από trophy και νομίζω θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή στη δυσκολία του αγώνα.

'Αντε, καλή προετοιμασία :D
samisnow

Post by samisnow »

Mike Miskis wrote:

Γιώργο καλημέρα και χρόνια σου πολλά! Κανείς δεν θέλει τα ατυχήματα, προς Θεού. Από την άλλη όμως, τα γυρίσματα με πλάγιες κλίσεις και γενικά όλα τα τεχνικά περάσματα, λοξές κατηφόρες κλπ είναι τα σημεία που φαίνεται η ικανότητα του πληρώματος περισσότερο, παρά του αυτοκινήτου. Και η τακτική του πληρώματος, αν θα δέσει, αν θα βάλει πλαϊνό εργάτη κλπ. Υπό την πίεση του χρονομέτρου, όπως σωστά γράφεις.

Αυτά είναι που διαχωρίζουν τους αγώνες του "Επάθλου Περιπέτειας" από τα Trial. Kαι είναι πράγματι πιο επικύνδυνα π.χ. απ΄έναν βραχόκηπο ή μια καρφωτή ανηφόρα. Αλλά είναι μέσα στη φύση αυτών των αγώνων. Γι' αυτό οι αγώνες αυτοί θεωρούνται τόσο δύσκολοι και αρέσουν τόσο πολύ. Τα παιδιά (Ραφτό κ λοιποί) έχουν τεράστια εμπειρία από trophy και νομίζω θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή στη δυσκολία του αγώνα.

μωρε καλα τα λεει και ο Γιωργος και ο Μισκης....ο ραφτοπουλος κ. λοιποι εχουν εμπειρια....ο Δελης ειναι αυτος που ειναι τρελοκομειο....οποτε συμφωνω με Γιωργο πιο πολυ.....σε αλλο αγωνα θα συμφωνησω με σενα Μιχαλακι... :D :D
αντε να το βγαλει και ο Δελης το αμαξακι του μπας και τον πατησω αλλη μια φορα για να κρεμασει εκτος απ τα γαντια και την φορμα του να τελειωνουμε....μας εχει τρελανει....ωωωωωω!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
georgexj

Post by georgexj »

Mike Miskis wrote:

Μαικ κ εγω μαζι σου κ στις πλαγιες κλησεις κ στις ανηφορες κ στα δυσκολα περασματα.δεν ειπα το αντίθετο. Απλα να εχουν ασφάλεια! !! Μαλλον δεν θα το εθεσα καλα κ δεν το καταλαβαινεται.....τιποτα αλλο δεν ειπα.ας πηγαινουμε με τις δυο ροδες ειτε πλαγια ειτε ορθια ειτε με τον κωλο κ γω μεσα σε αυτό. Απλα να ειναι ασφαλες!! Κ νομιζω οτι ειναι κ το πιο σωστό. Κ σαφως υπαρχει μεγαλη εμπειρια απο την λεσχη της πατρας μετα απο τα τοσα χρονια αγωνες που εχουν κανει ειδικα ο δελης κ ραφτοπουλος!!αυτα απο εμένα. ...
Mike Miskis

Post by Mike Miskis »

georgexj wrote:Μαικ κ εγω μαζι σου κ στις πλαγιες κλησεις κ στις ανηφορες κ στα δυσκολα περασματα.δεν ειπα το αντίθετο. Απλα να εχουν ασφάλεια! !! Μαλλον δεν θα το εθεσα καλα κ δεν το καταλαβαινεται.....τιποτα αλλο δεν ειπα.ας πηγαινουμε με τις δυο ροδες ειτε πλαγια ειτε ορθια ειτε με τον κωλο κ γω μεσα σε αυτό. Απλα να ειναι ασφαλες!! Κ νομιζω οτι ειναι κ το πιο σωστό. Κ σαφως υπαρχει μεγαλη εμπειρια απο την λεσχη της πατρας μετα απο τα τοσα χρονια αγωνες που εχουν κανει ειδικα ο δελης κ ραφτοπουλος!!αυτα απο εμένα. ...
Γιώργο, χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Το θέμα "ασφάλεια" είναι μεγάλο, θα τα πούμε κάποια στιγμή. Καλό Σ/Κ ! :D
delis

Post by delis »

Mike Miskis wrote:
georgexj wrote:Μαικ κ εγω μαζι σου κ στις πλαγιες κλησεις κ στις ανηφορες κ στα δυσκολα περασματα.δεν ειπα το αντίθετο. Απλα να εχουν ασφάλεια! !! Μαλλον δεν θα το εθεσα καλα κ δεν το καταλαβαινεται.....τιποτα αλλο δεν ειπα.ας πηγαινουμε με τις δυο ροδες ειτε πλαγια ειτε ορθια ειτε με τον κωλο κ γω μεσα σε αυτό. Απλα να ειναι ασφαλες!! Κ νομιζω οτι ειναι κ το πιο σωστό. Κ σαφως υπαρχει μεγαλη εμπειρια απο την λεσχη της πατρας μετα απο τα τοσα χρονια αγωνες που εχουν κανει ειδικα ο δελης κ ραφτοπουλος!!αυτα απο εμένα. ...
Γιώργο, χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Το θέμα "ασφάλεια" είναι μεγάλο, θα τα πούμε κάποια στιγμή. Καλό Σ/Κ ! :D
Καλησπερα και απο μενα.
Γιωργο το θεμα ειναι πως αντιλαμβανεται ο καθενας το εμποδιο μπορει καποιος να ρισκαρει και να υποστει τις συνεπειες ,και καποιος να παει με ασφαλεια δενοντας τον εργατη του η τον ιμαντα..τωρα οπως λεει και ο μαικ,το θεμα ασφαλεια ειναι μεγαλο κεφαλαιο..
ομως τετοιου ειδους τεχνικα περασματα μπορουν να κρινουν πολλα σε εναν αγωνα..βλεπε general που εδωσε ρεσιταλ http://www.youtube.com/watch?v=G6XDhhTjPX0 διαβασε καλα το εμποδιο ρισκαρισε και κερδισε πολλα δευτερολεπτα.
τωρα οσον αφορα τις ειδικες,αυτη τη φορα λογω οτι θα ειμαι αγωνιζομενος ουτε καν θα ξερω που ειναι.ειμαι σιγουρος ομως οτι ο ραφτοπουλος και τα οιπολοιπα παιδια της λεσχης θα βαλουν τα δυνατα τους για το καλυτερο αποτελεσμα
ετοιμαστειτε για εναν δυνατο αγωνα με πολυ μεγαλο ανταγωνισμο και στισ δυο κατηγοριες.
VALAWRAS
delis

Post by delis »

μανωλακη φιλε μου.
αυτα που λες τωρα εσυ τα ειπε και ενας αλλος και αν δεν γαμ@@εις μικρος θα γαμ@@εις μεγαλος.
εισαι τυχερος μωρη κουφαλα που δεν ετρεξα στην ευοια και η νεροχελωνα σου πηρε την πρωτη θεση χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα τα πουμε τρελιαρη σε περιμενω στην πατρα.
VALAWRAS
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

delis wrote:μανωλακη φιλε μου.
και η νεροχελωνα σου χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η ποια :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :lol:

ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
samisnow

Post by samisnow »

delis wrote:μανωλακη φιλε μου.
αυτα που λες τωρα εσυ τα ειπε και ενας αλλος και αν δεν γαμ@@εις μικρος θα γαμ@@εις μεγαλος.
εισαι τυχερος μωρη κουφαλα που δεν ετρεξα στην ευοια και η νεροχελωνα σου πηρε την πρωτη θεση χα χα χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα τα πουμε τρελιαρη σε περιμενω στην πατρα.
ευτυχως που δεν ετρεξες φιλε...γιατι θα χαμε δραματα παλι....κλαματα και τετοια...ανταλλακτικα παντου...θυμησου το παραμυθι....η χελωνα με τον λαγο...εκανε τον λαγο και χορευε στα μαγαζια με τις σωληνες.ξερεις εκεινα με τον ορθιο σωληνα που συνηθως ειναι ανοξιδωτος....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
θα ειμαι πατρα φιλαρακι :D :D :D
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
DIAMANTIS RETHYMNO

Post by DIAMANTIS RETHYMNO »

georgexj εγραψε:

Μαικ κ εγω μαζι σου κ στις πλαγιες κλησεις κ στις ανηφορες κ στα δυσκολα περασματα.δεν ειπα το αντίθετο. Απλα να εχουν ασφάλεια! !! Μαλλον δεν θα το εθεσα καλα κ δεν το καταλαβαινεται.....τιποτα αλλο δεν ειπα.ας πηγαινουμε με τις δυο ροδες ειτε πλαγια ειτε ορθια ειτε με τον κωλο κ γω μεσα σε αυτό. Απλα να ειναι ασφαλες!! Κ νομιζω οτι ειναι κ το πιο σωστό. Κ σαφως υπαρχει μεγαλη εμπειρια απο την λεσχη της πατρας μετα απο τα τοσα χρονια αγωνες που εχουν κανει ειδικα ο δελης κ ραφτοπουλος!!αυτα απο εμένα. ...

Αδερφι οτι λεει ο Mike Miskis και ο samisnow ειναι σωστα και πιο απλα ακομα για να τα καταλαβουνε καποιοι ακομα καλυτερα ειναι αυτο που περναει καθε αυτοκινητο στον τεχνικο ελεγχο: ζωνες, καθυσματα και εκεινα τα γ@μιμεν@ τα καγκελα(και οχι μονο) που αμα τα εχεις κανει οπως πρεπει αυτη ειναι η ασφαλεια σου, αυτα σε κανουν να ρισκαρεις (μαζι με την τρελα)
καλη μερα και απο μενα και στην Πατρα για να κανει ενα καλο αγωνα και σε ολους σας ;)
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”