Kritikos wrote:Καταρχην φετος ειπαμε να αλαξουμε μερος,και προς ενειμεροση η πρωτη ειδικη λεγετε ΤΟΥ ΑΝΩΓΙΑΝΟΥ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ συντομα θα εχεται και της πρωτες φωτογραφιες![]()
![]()
ΥΠΟΜΟΝΗ φίλε μη βιάζεσαι θα μάθεις πολλά, ένα να σε σίγουρος ότι δεν θα πλήξετε αλώστε το είχα ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στο φίλο μου το ΜΑΚΡΙΝΟ ότι θα περάσουμε καλά ο αγώνας θα έχει από κούπες μέχρι σούπα. Σας περιμένομε παντόςkatsulas wrote:Πανούλη κάτι ξέχασες? το project μου μπορει να μην προλάβω να το έχω αλλά δεν θα μπορέσω να λείψω από του Κοκκίνη τον αγώνα αλλά....panos110 wrote:Τι εννοεις αλλαζει περιοχη?
Δεν θα χει αυτες τις υπεροχες πετρες στο οροπεδιο?
Και που θα δοκιμασω τ αμορτισερ που πηρα απο το Μισκη?![]()
![]()
![]()
Τελος παντων σου εχουμε εμπιστοσυνη.
Μακρινος-Ζαουρης LR 100,απο ΑΟΕ4χ4 θα ειμαστε εκει.
ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ![]()
;;;;
4 μέρες και μία για να έρθουμε 5! Μετά να περάσουμε να παρουμε την απόλυση μας?![]()
![]()
Όπως και πέρσυ πιστεύω θα ήταν καλύτερα για όλους.
Όπως και να είναι ελπίζω το καζάνι να το έχεις ετοιμάσει και η ρακί να ετοιμάζεται...
Περιμένουμε νεότερα σου!
Eυχαριστω για την αφιερωση φιλε!!!Kritikos wrote:Στην προτελευταία φώτο είναι όλα τα λεπτά αυτή είναι του Ανώγια νου ο ποταμός και είναι περιπου700 μέτρα, άλλα το τελείωμα όλα τα λεπτά.![]()
ΠΑΝΟ αυτή την ειδική σου την αφιερώνουμε μαζί και την ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ που είναι η πρώτες φώτο,
![]()
![]()
αυτή είναι περίπου 1800 μετρά και κάτι ακόμα
![]()
επίσης έχουμε αλέες 6 περισσότερα την ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
![]()
![]()
εσει κάλου κακού βάστα και το τουφέκι
![]()
![]()
![]()
Χαλικακι 3Αteam xtrackmbarlos wrote:ορεος φιλε αλλα αυτα τα δεν μπορουν να σταματισουν το τερας του πσιστακι
αυτα τα βλεπει για χαλικακια
χαχαχαχαχαχαχχαχ
μπραβο μια χαρα τα πας για να σε δω παρακατω ...
Άρχισε να νιαουρίζει πάλι το γατάκι ! χαχαχααteam xtrackmbarlos wrote:ορεος φιλε αλλα αυτα τα δεν μπορουν να σταματισουν το τερας του πσιστακι
αυτα τα βλεπει για χαλικακια
χαχαχαχαχαχαχχαχ
μπραβο μια χαρα τα πας για να σε δω παρακατω ...