Πρωτάθλημα 4x4 2009 Enduro Λέσχη 4x4 Εκάλη 26-27 Σεπτεμβρίου

DIMITRISS32

Re: Πρωτάθλημα 4x4 2009 Enduro Λέσχη 4x4 Εκάλη 26-27 Σεπτεμβρίου

Post by DIMITRISS32 »

καλησπερα και απο εμενα ενα μπραβο σε ολους......οσους ετρεξαν,αλλα και σε οσους ειρθαν να δουν απο κοντα αυτων των υπεροχο αγωνα,ειμαι ο δημητρης με το frontera .
αυο που εχω να πω ειναι πως για πρωτη φορα που ετρεξα ,ενω το ευχαρηστηθηκα και περασα καταπληκτικα στο τελος του αγωνα καποιος εκρινε πως επρεπε να κανουν ελεγχω στο frontera γιατι.............. μακαρι να ηξερα βλεπετε αυτο εβγαλε το ματι σε καποιους !!!!!!!!!!! ευχαρηστο προσωπικα των κυριο friar γιατι αν δεν ειταν αυτως ακομα εκει θα ειμαστε μεχρι να μας πουν πιως ειχε αποριες.... :lol: :lol: συγχαρητηρια σε ολους και παντα με νικες.......
superzukaki

Post by superzukaki »

stavrosd wrote:Συγχαρητήρια στους νικητές!!
Φαίνεται και απο τα αποτελέσματα οτι δόθηκαν ομηρικές μάχες για τα δευτερόλεπτα!
Προσωπικά έκανα πολλά λάθη, τη πρώτη και δεύτερη ειδική τις έκανα χωρίς τετρακίνηση (ήξερα οτι έχω πρόβλημα και δεν το τσέκαρα) αλλά κυρίως στη τρίτη ειδική τα οδηγητικά λάθη μου ήταν πολλά και έτσι τα καλόπαιδα Φώτης και Κώστας έκαναν πάρτι! :cry:
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! 8-)

..............

Πάμε για άλλα ποιο μεγάλα ! (πολύ ποιο μεγάλα!!)

καλησπερα και απο εμενα. συγχαρητηρια σε ολους αγωνιζομενους και διοργανωτες.
σταυρο μην το λες μονο για εμας το παρτυ γιατι ημασταν πολλοι καλεσμενοι εκει. ειπαμε οικογενειακη παρτ....α. ωραια ηταν το διασκεδασα πολυ ποσο μαλλον τα πειραγματα με ολους σας. γενικα το κλιμα ηταν τρομερο και συναρπαστικο ποιο πολυ για τους θεατες.....
stavrosd

Post by stavrosd »

:lol: :lol: Όντος αν δεν ήταν και ο Αδάμης με to Wrangler θα ήταν ιαπωνική!
Εννοήτε οτι και άλλοι ήταν στο πάρτι αλλά οι υπόλοιποι είμασταν κοντογείτονες, ενώ εσύ και ο Φώτης μας αλλάξατε τα φώτα! :oops:
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Σταυρο θελει μεγαλη μαγκια να λες "εγω φταιω" και να μην ψαχνεις δικαιολογίες αφηνωντας προφορικά ( και μονο ) σκιες για αλλους
tsep

Post by tsep »

συνχαρητηρια σε ολους οσους ηταν εκει με οποια ιδιοτητα και εαν ηταν αυτο...
ειτε σαν αγωνιζομενοι ειτε σαν θεατες ειτε σαν οργανωτες
ο αγωνας οσο αφορα της ειδικες ηταν πολυ ομορφος και η χαραξη της πιστας μια χαρα

αυτο που με χαλασε ηταν η μεση ταχυτητα στις απλες
ειδικα στην δευτερη απλη και πηγαινοντας λογο μηχανικου προβληματος σε ρυθμους βολτας(ισως και πιο αργα)φτασαμε με κοντα 35+ λεπτα προπορεια στο παραληλοδρομιο

κατα την ταπεινη μου αποψη το παιχνιδι πρεπει να μπορει να διαμορφονεται και απο της απλες ..και αυτες μερος του αγωνα ειναι..!!
και δεν ειναι αναγκη να ειναι τρελλη η μ.ω
ας ειναι μια λογικη μ.ω. και να ειναι πιο δυσκολη η πλοηγιση..

παντος το κλιμα ηταν για αλλη μια φορα πολυ καλο με αλληλοπειραγματα και χιουμοριστικα σχολια μεταξυ αυτων που γνωριζομαστε και αυτο ειναι ενα ακομα κινητρο για να συμμετασχεις στο επομενο αγωνα
κριμα για τα παιδια που ειχαν την ατυχια στην πρωτη ειδικη...
ευτηχως τουλαχιστον που οι ζημιες ηταν μονο υλικες..τα σιδερα ξαναγινονται..!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”